English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

A. Brie

Pěst sice není žádný argument, ale kde najít argument proti pěsti?
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Nevím - jak dál..

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Nevím - jak dál..

Philadelfie
22.06.12
17:45
Reg. před 2016

Už druhým rokem se snažím najít práci a je to těžké, nikde mě nechtějí, jen jsem tak zajímavá pro pojišťovny, makléře, fin. poradce a obchodníky s energií na IČO, ale jsem finančně velmi vyčerpaná. Právě mě nepřijali do práce, bylo to místo přes známé a navíc s tou prací mám zkušenosti i vzdělání. Od pracáku mi nabídli jedinou práci v rámce veřejných prací - hlídání dětí, ale to je zadarmo a navíc tam pracuji na stěhování té společnosti. Pracuju 20 hodin týdně a žádná mzda po dobu 3 měsíců. Jenže já neumím žít ze vzduchu a dávky a výživné mi nepřišly. Co mám dělat? Jsem prokletá?
 
Dracizena
23.06.12
21:16
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Philade... pokud dokážeš tyto své věty vzít do náruče a jít s nimi někam do polí a tam je vykřičet z těla ven, směrem do hvězd, tak Ti garantuji, že Tě má bytost světla nenechá v tom bahnitém ďolíku, v kterém jsi doslova zapadlá po pás... Vykřič své utrpení, vyplač ho tak, aby si toho dimenze hvězdné všimly, aby Tě slyšely... Vše žije o čem se povídá a víme, že se všude píše, že se musí dělat změny...
Já jsem tenkrát také volala do hvězd, volala jsem bytosti světelně mimozemské a dnes mě vedou, brzdí, popostrkují,navigují, radí a vnitřním hlasem napovídají, automatickým písmem píší vzkazy a a a... udělej změnu a jdi do toho. Změna je ten zázrak...
 
Philadelfie
25.06.12
14:23
Reg. před 2016

Děkuji za odpověď a radu, protože jak se zdá nic jiného ani dělat nejde... Tento měs. mi nepřišla ani dávka od Magistrátu a na otázku, co se děje mi bylo řečeno, že oni odeslali, proč mi nepřišla - nevědí, kde visí peníze- nevědí a co můžu tedy dělat? Prý nic jako oni. Bohužel se tedy i já tak musím chovat ke svým pohledávkám- jako je inkaso apod.
Podobné to je i s veřejnou prací. Někdo vymyslel v dobré vůli zákon, ale že se toho chytí organizace, které lidi z ÚP využijí do poslední kapky- už nikdo neřeší. Má nám to psychicky pomoct, ale mě osobně to dorazilo. Když je práce - jako např. stěhování společnosti, proč já samoživitelka dostala veřejnou službu na 3 měsíce přes prázdniny, kdy mám hlídat děti v pedag. poradně, kde to není až tak potřeba a tak ve skutečnosti se podílím na úklidu, práci v archívu, mytí hraček a stěhování. Mám odpracovat max. 20 hodin týdně, ale je to pojaté tak, že mi nadávkovali přesně 20 hod. a to komplikuje hledání práce za mzdu a taky unaví. Tak teď trochu křičím
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)