English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Neviem..

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Neviem..

sestra
30.04.10
10:54
Nereg.

IP: .*
Vie mi niekto poradit, karty vylozit alebo niekoho odporucit - niekoho kto mi spravi vyklad a poriadny vyklad.
Neviem na com som a ako dalej.

Po nevydarenom obdobi - nezamestnanosti a nestastnym vztahom som zacala konecne od znovu. Nasla som si pracu, nové bývanie, spoznala som novych ludi. Zacala som opat zit, vtedy som aj spoznala skveleho muza bol to moj kolega. Velmi sme si rozumeli, zacali sme si spolu, po par mesiacoch som cisto nahodou zistila ze zije s priatelkou. Bola som nestastna a okamzite som sa to snazila ukoncit. No on stale vyhladaval moju spolocnost a zvlast ked v praci bolo vela kolegov naokolo. Ked som to snim chcela zoci voci ukoncit vyhovaral sa ze nema cas sa so mnou stretnut. Bola som z toho rozcarovana. Po roku prisiel za mnou chcel sa porozpravat ja som ho vypocula opat sme si spolu zacali. Povedala som dost. Nemala som na to zaludok. Po par mesiacoch prisiel za mnou ze je sam odisiel od priatelky. Nedokazala som mu verit myslela som si ze ma opat len klame, natahuje, brala som to s rezervou. Zostali sme kamartmi no stale ma pritahoval no moj rozum mi vravel nebud hlupa ved mu ide pat o to iste.. Z práce sme boli na teambuildingu tam som sa dobre bavila s jeho kolegom - nezavazne, smiali sme sa, flirtoval so mnou ale nic medzi nami nebolo. Ked to videl, videla som ako ziarlil, si sadol k nasmu stolu a zacal sa tam "oblizovat" s kolegynou. Ja som odisla autom domov, mala som toho dost. Opat mi to len ublizilo..dlho som stym bola nevysporiadana a doteraz som. Medzitym som sa stretla s byvalym spoluziakom - stravili sme spolu krasne chvile - zacali sme si spolu. Citila som sa prinom stastne a daval a stale dava mi pocit ze som pre neho vsetko. Ani neviem cim som si to zasluzila. Velmi ho mam rada. Moj kolega ked to zistil sa prestal so mnou bavit, ignoruje ma. Co je logicke a nasiel si hned na to niekoho.
Teraz sa mozno opytate v com pre problem, ze?!?
Nechcem odíst zo svojho sucasneho vztahu - som v nom stastna. Len by som rada mala pokoj na dusicke a porozpravala sa s kolegom. Mozno je to len moj vnutorny pocit, a on to neriesi. Neviem..ale myslim ze by si to aj on rad vydiskutoval - intuicia.
Okrem toho som dostala ponuku na postup v praci, ale to uz by som robila pre externú firmu - teda uz by sme sa asi nikdy nestretli. Co samozrejme nie je dovod preco neodist ale to ci v novom zamestnani budem stastna a bude mi lepsie ako mi je teraz. No neviem... su to moznosti a ja neviem ci vziat tu pracu ci nie. A tiez sa neviem nejako odosobnit od toho co sa medzi nami stalo... co asi cas vyriesi. Priznam si stale mam kolegu rada ale viem ze by som s nim nebola nikdy stastna a preto si asi myslim ze tu zmenu v praci mi dal boh ako moznost odputat sa... Len nerozumiem co ma drzi... .
 
tatulda
30.04.10
22:09
Nereg.

IP: .*
"Človek najradšej túži po tom, čo nemá a keď to má, najradšej by sa toho zbavil"
 
Merit
01.05.10
02:28
Reg. před 2016

ahoj sestra :-).. nepsala jsi ten svuj pribeh tu pred nakym casem uz? sice ten zaver by jako pribyl, ale mam ten pocit..nechce se mi hledat.. :-) jenom se ptam.. :-)

jak porad melu hubou.. druhyho cloveka nezmenime.. kdyz to zacneme delat, stejne se to nak potom zvrhne.. zmenit muzeme hlavne jenom sebe.. jestlize je nekdo "proutnik".. proste je to tam :-).. na tom ja osobne nic spatnyho nevidim.. at si kdo chce proutkari, ale ten druhej by mel vedet jak se veci maji.. na ferovku snesu "chci sex" a je mi to tisickrat milejsi.. nez krmeni usi.. pak mas volbu.. bud jo a v tyhle podobe a nebo si pujde proutkarit jinam.. co? :-)
kdyz tohle reknu nekomu, kdo proutkari rad.. prijde mu to divny.. jako by mel timto tu zenu snizit..ale ve finale ji vic znici to, ze zije v tom, ze probiha nakej vztah, od kteryho neco ocekava.. protoze ji patrne do ousek neco septal, kdyz ji tahl k pelisku.. to mi treba hlava nebere... tak co je teda spravne?? jestli jsem nakonec zvrhla ja.. ci jsi ty naivni.. nebo je proutnik jenom pri chuti? :-).. nemyslim to vubec zle..

zacit si neco s kolegou v praci.. to je osemetny.. skonci to a resis jeho pritomnost.. ja vim, tomuhle se treba ubranit neda, kdyz propukne vasen :-).. kdyz se zamilujeme.. citime k tomu druhymu naklonnost..

jestlize mas tedka vztah, je ti v nem dobre.. podle myho citis k tomu kolegovi neco, co te s nim poji, at je to treba min. zivot, naky pouto z nej.. treba v nem role byly uplne obraceny a ty tedka mas v plny palbe zpatky.. a nebo jde o chemii jako takovou.. s kazdym clovekem jsou intimni chvilky jiny.. v zadnym vztahu nemame vse.. ale jak neklape postel.. neklape aspon v prvopocatku.. nevim.. i kdyz pak dojde na dobu, kdy to treba nejde.. at je to kvuli nemoci.. ci praci atp.. aspon se do tech chvil muzeme vratit ve vzpominkach.. sex neni na prvnim miste, ale svoji ulohu proste v nasich zivotech ma.. jaky to ted teda s pritelem mas??.. je ti s nim v pelisku dobre?.. zazivas uplny souzneni?.. vy oba?.. muzes s nm mluvit o vsem, aniz by ses citila spatne?.. (je to i tvuj kamos?).. zkus si predstavit, ze o nej prijdes.. :-).. jak ti v ty chvilce bude?..
tvuj expritel.. chce te tedka?.. chce sex?.. zeptej se ho na to.. klidne si s nim promluv.. pokud to citis jako dulezity.. dospeli to tak preci delavaji.. pokud to unesete.. jestli se tomu vyhyba.. asi nechce resit nic.. nekdy nam Buh posle do cesty nekoho, kdo je prevoznikem.. preveze nas pres obdobi strachu, uzkosti, samoty.. i kdyz to mezi vami skoncilo, urcite to nebylo jenom spatny.. zname vsichni jenom stripky vseho.. podekuj i za ty chvile.. ktery jste spolu stravili.. to me treba naucil o dost mladsi kluk.. z chatu.. abych pobrala rozchod a vzala si z nej to pekny a nebylo to ve zlym..

jestlize te firma muze presunout jinam.. prislo ti to do cesty.. i kdyby ti to poslal do cesty Buh, je to jenom na tobe co s tim udelas.. pred sebou neuteces..

taky neco podobnyho jednou musim v realu udelat :-).. a nebude to jednoduchy.. uz muzu jenom udelat toto.. "prestoze jsme si oba navzajem ublizili.. odpustme si.. mam te v srdci porad..ale uz jsme kazdej jinde.. ".. zatim na to nemam :-D .. ani nahodou.. spatne by si vykladal moje slzy, pac u toho potecou.. je to "pryc" ..

nejlepsim radcem je tvoje dusicka.. aby ji bylo dobre... neco nezvladneme hned.. proste to nejde.. jsme zensky, citime to jinak.. je to tak dany..je par zen na svete, ktery maji vic otevrenyho muze v sobe .vic jak zenu.. maji ten pozemskej zivot pak jednodussi.. a je i tak krasny bejt zenou.. vem si z toho co potrebujes.. bud opatrna.. jestli je tvuj nynejsi pritel i tvym kamaradem.. je citlivej.. nelisi se jeho skutky a co ti rika.. drzi slovo.. muzes se o nej oprit.. zvaz vsechno.. at ho nezranis.. jestli te ma rad.. takovou jaka jsi... jestli jste propojeni.. je skoda o to prijit.. kvuli necemu, co te popali.. u ohne se muzes i ohrat.. bacha, aby jsi neuhorela..
nepisu ti to ve zlym.. sama jsem horela mockrat.. vim jaky to je.. zeptej se svoji dusicky.. co ti ona radi... jdi pomalu.. malyma kruckama.. neni kam spechat.. v tomhle smeru ne.. :-)

at to dobre poresis ti preju.. naslouchej si.. :-)*

a jeste dovetek.. jestlize tvuj pritel u tebe stoji.. (nynejsi).. dostavas vse co potrebujes.. oplacej mu to.. nejde jenom "brat".. strany musej bejt vyrovnany.. chci-li chlapa do zivota.. musim i ja neco nabidnout.. jako zena..
dobri chlapi na stromech nerostou.. je jich poskrovnu.. gamblaru, ochmelku a nemakacenku je vsude dost.. i proutkaru :-).. drzim ti palce :-) pa

 
liduna1
01.05.10
08:58
Nereg.

IP: .*
Mila Merit, Tvuj nazor se mi libi, jen mala poznamecka, na konci Tveho pismenkovani melo byt proutniku, ne proutkaru, proutkar hleda vodu a proutnik hopka hop hop hop... Zasmala jsem se. Pekny den. I kdyz u nas prsi.
 
anelie.
01.05.10
10:46
Nereg.

IP: .*
sestra: tak ja mam trochu jiny nazor, ctu si tvuj pribeh a vzhledem k tomu, ze nejsem citove zainteresovana, to vidim snad docela objektivne.Toto jenom opet dokazuje, ze nelze byt kamarad s nekym, koho miluju. Zacal si s tebou a do toho mel pritelkyni? A ten druhy se trapi, a jeste ma potrebu to s nim ferove ukoncit a promluvit si o tom. ja myslim, ze tady zadna promluva neni treba, ja bych to proste ukoncila a hotovo. Ja vim, ze to se lehce rika, ale on si zadne "promlouvani" nezaslouzi.

Podle me, pokud mas prilezitost lepsi prace, kde ho neuvidis, co vic by sis mohla prat. Mas novy vztah, jsi v nem spokojena, byt tebou se zamerim na tveho soucasneho pritele a o tom, co bylo uz nepremyslim. Ono vztahy, kde s tebou druhy mava, nemuzou fungovat, budes se jen trapit.
 
Merit
01.05.10
14:19
Reg. před 2016

ahoj lidunko, beru tu opravu :-))).. asi se mi vybavil prut ci co :-D ...

anelie, proc mas pocit, ze si to nezaslouzi?..


 
anelie.
02.05.10
11:46
Nereg.

IP: .*
Merit: je to jen takovy muj osobni pocit, ze ve vztazich, kde se jeden trapi (nechci psat zena, protoze stejne tak muze zase jinde zena mavat s muzem), potrebuje to druhemu vysvetlit, a ten druhy o to ani nestoji, ma uz nekoho jineho a na nekdejsi flirt uz zapomnel. Mozna jsem se prilis rozhorcila, ale tohle jsem uz kolem sebe slysela tolikrat, ze na toto chovani zacinam byt alergicka.
 

Merit
02.05.10
14:11
Reg. před 2016

anelie.. i ten "proutnik" je kusem tebe.. me.. nas :-).. to je sileny co? :-)
tak si predstav, ze ti nekdo rekne "to si nezaslouzis a tohle jo" ..
v tu chvili je to uz taky ego.. nebo se pletu?..
je to muj nazor a berte me s rezervou :-).. pa
 
Weiterinka1
02.05.10
15:54
Nereg.

IP: .*
Navrhovala bych ... co dát místo slova ... zaslouží si, nezaslouží si ... prostě ... je to jeho, její lekce? V tomto případě jsou dva ... na to jedno ... jeden ubližuje, druhý dostává rány ... jinak ... jeden ubližuje .. druhý si nechává dávat rány. No ... vlastně ... ani druhý není bezbranný :-) Jen jde drobátko něco jinak, než jak by podle přání mělo jít ... jen jsem nikde nečetla, že by se za jakékoli rozhodnutí vzala na sebe zodpovědnost.
Sestra: Jinak se omlouvám,jelikož nemám vhled do Tvé budoucnosti a tak jsem Ti ničím novým nepřispěla dle Tvého přání. Jen bych Ti mohla říci,co Tě drží ... a na to není nic světoborného ... stačí mi ten začátek... . nezaměstnanost a předchozí nešťastný vztah. Prostě ... pocit, že si Tě někdo všímal .. všímá ... dodával Ti sebevědomí ... než jsi zjistila to, co jsi zjistila ... Zas bych měla hodně otázek ... třeba ... proč tu nabídku nedostal Tvůj kolega či někdo jiný, ale Ty? Kdo tuto nabídku navrhl? Jak myslíš, že by se cítil ten Tvůj kolega po Tvém odchodu? Nemáš strach, že by jsi někoho jiného nenašla, takže raději vrabec v hrsti než holub na střeše? Proč jsi udělala tu svoji pomstičku se svým spolužákem? Jak dalece byl s touto hrou onen spolužák seznámen?
Pravda ... poskytni ji aspoň sobě ... v míře, jak ji dokážeš akceptovat ... a pak lásku nezaženeš ,,hrami" ... kterým srdce a mužská hrdost nemusí a nechce rozumět.
Mnohé víš ... ač tvrdíš, že ne ... máš nějaký termín na rozhodnutí ... možná je už pryč ... přeji Ti, aby Tvé rozhodnutí Ti přineslo radost a mnoho úspěchů!
 
anelie.
02.05.10
16:34
Nereg.

IP: .*
S tim "zaslouzi si", je to spis ochrana pred egem toho druheho, to je aspon ma zkusenost, pamatuju si, jak jsem se snazila uspesne vysvetlit rozchod a setkala jsem se s reakci, "me to ale vubec nezajima, nemam te rad a to co bylo mezi nama, zadny vztah nebyl, nemam cas se s tebou bavit, cas jsou penize a toto mi nic nedava". Asi to ve me zustalo, protoze jsem si vsimla, ze staci, kdyz ctu podobny pribeh a hned reaguji popuzene jako ted. Protoze ona je tady ta lehce zranitelna, protoze je do nej zamilovana, ne on. Navic, potreba si neco vyrikat to vychazi z naseho ega taky:) Proc radsi neprijmout, ze ten druhy me proste a jednoduse nechce, nic pro nej neznamenam, mel pritelkyni a byl to jen flirt...
 
Merit
02.05.10
19:59
Reg. před 2016

ahoj anelie :-)
ja jen.. co kdyz se priste potkaji zase?.. co budou resit potom?..
ja tohle diky regresim vim.. ze se to vraci.. role se obraceji.. tohle prej vyresi jenom rozchod v lasce.. a treba laska z povzdali.. jestli je to ego?.. je to mozny.. a je to nakej rad.. ja jsem to radeji udelala.. a spousta toho na me ceka.. ja bych uz vubec byla nejradeji :-), kdybych se sem co clovek vratit nemusela.. zlata knihovna nekde doma.. zahrada.. obycejnej kild.. ja ti nevim, zda si toto zaslouzim.. :-D ..od toho je tu sef :-).. nas tata :-).. az dojdeme fakt k tomu, ze kdyz zasadim ranu tomu druhymu, ze ji zasadim vlastne sobe.. ze se neco nekomu nedela.. kdyz to nechce a proc to nechce.. snad to bude jiny... :-)
jak se ten proutnik dozvi, ze neco vlastne podelal?.. ma si to domyslet?.. proc neukazat treba jizvy.. na srdci.. "tyhle mam od tebe".. a zeptat se.. "mas naky ode me?"..
je to na sestre.. co s tim udela.. nic ji nevnucuju.. to nejde..

co me treba zarazilo je par veci.. technickejch..
- kdyz spolu dva jdou do pelisku a je to jenom sex.. vezmu si kondom a drzim vasne na uzde.. a beru to jak to je..
- krmil ji usi? ptala se, jestli je sam? jestli treba ona neborti nakej vztah?..
- jit z naruce do naruce.. byla zahojena? byla? jestlize je v ni porad ten proutnik?..

na vse si muze zodpovedet sama.. stejne si myslim, ze ona vi :-)) ..
pa :-))
 
sestra
02.05.10
20:51
Nereg.

IP: .*
Dakujem vam za vsetky prispevky - velmi si to vazim.
Rada by som tu len upresnila, par zalezitosti.
Ked som si s nim zacala nevedela som ze niekoho ma a pytala som sa ho na to.
Ked som sa s nim chcela o tom porozpravat a ukoncit to (aby sme zostali priatelmi alebo aspon obstojne vychadzali spolu ako kolegovci) nemal zaujem.
Ked som mu odpustila, brala som ho ako niekoho s cistym stitom a on sa opat so mnou zahraval (zacal si s inou zenou) a pred mojimi ocami... atd... atd... atd.
A posledna vec: bola ta ktoru som si zo srdca priala, aby ma niekto skutocne miloval a ja som opat dokazala verit a milovat a prisiel on moj spoluziak. Mojim cielom vobec nebola nejaka pomsta a je mi luto weitrinka ze ti pripadam takto "hlupa". Nakolko vzdy ked chceme niekomu ublizit najviac ublizime sebe! A to ja velmi dobre viem.
Vase vsetky nazory som si precitala, ano merit kedysi som sem pisala, chcem vam podakovat este raz.
Anelie to napisala asi najednoduchsie - na co riesit nieco s niekym kto o to nema zaujem. A nikdy nemal o mna vazny zaujem, povedzme to tak ze len chut si vrznut. Treba sa pozriet pravde do oci. A ja sa jej nebojim.
So svojim priatelom som stastna, opustit by som ho neopustila lebo to co citim k nemu mozem nazvat laska - nie "blaznenie hormonov".
S kolegom to riesit nebudem a asi aj odidem..
Este raz vdaka pomohli ste mi - ja som to vedela len pocut potrebovala. To je tak vsetko.

PS. Merit ty sa citas neskutocne dobre - mas dar pisania... krasne az poeticke. dakujem.
 
Weiterinka1
02.05.10
22:15
Nereg.

IP: .*
Sestro, omlouvám se Ti, promiň. Jak říkávám .. znám jen část pohádky ... příběhu ... A hloupá se mi rozhodně nezdáš! :-)
Záležitosti srdce jsou rozhodně složitější :-) Přeji Ti, aby jsi byla šťastná!
Anelie ... máš naprostou pravdu Jen kdyby tyhle věci nebolely ...
 
Maty
03.05.10
20:08
Nereg.

IP: .*
sestra, ptáš se: "Len nerozumiem, co ma drzi" Odpovídám :" Touha. Nechceš si s ním nic vyjasňovat, chceš být v jeho blízkosti. Nemá cenu si nic nalhávat, jinak budeš žít v klamu (-.. ASI aj odidem ..-)."
 
Merit
03.05.10
21:01
Reg. před 2016

ahoj pritulkyne :-))**

sestra vis, s tim psanim.. pismenka unesou velka slova..ciny.. dulezity jsou skutky :-) .. jenom se neboj, je me dost :-).. resim jako kazdej jinej.. a hresim taky :-))) .. jsme jenom lidi, chybujeme.. delame kraviny.. trapime se.. trapime jiny..

ted je doba takova, ze mame u sebe i u jinych prijmout to spatny.. u jinych mi to docela jde.. kupodivu sama sobe bych nakopala prd** :-))

sestra.. at se ti dobre dari.. vse poresis..

preju vsem krasny vecer.. tesim se na mentalistu :-))

 
ujo
02.08.10
08:03
Nereg.

IP: .*
sddddddddddddddddd
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)