English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 30.6.2025
Svátek slaví Šárka, zítra Jaroslava.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 30.6.2025
Svátek slaví Šárka, zítra Jaroslava.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Čím déle musíš na něco čekat, tím více si budeš vážit chvíle, kdy to přijde.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nadřízený mi nebude dělat problémy. ”

Myšlenky moudrých

Hyppolite

Svoboda, která dovoluje člověku bloudit od určení k určení nebo se rozplynout v abstraktní nicotě, není svobodou, kterou disponuje člověk, ale svobodou, která disponuje člověkem.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Mám šanci?

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Mám šanci?

Ka-ri-a
30.07.14
08:57
Reg. před 2016

Byla bych ráda kdyby jste pomohli.Strašně se mi ííbí kluk ze třídy.Ale odchází,kolem něj se motá strašně holek a hezčích než já... On kouká vždy na povahu.Rozuměli jsme si a rozumíme.Když se potkáme rozzářej se mu oči.Smějeme se pořásd na sebe.Jsme takoví půloví zlobilci.Jinak chytří.Kdysy jsem se mu líbila ale to i ted.Je v tom strašný zmatek..Pomůžete?Mám ještě šancí??Dekuji Ka-ri-a

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Magická koule lásky
Pokud potřebujete nakopnout správným směrem :) Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)