English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 7.7.2025
Svátek slaví Bohuslava, zítra Nora.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 7.7.2025
Svátek slaví Bohuslava, zítra Nora.
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

magické oleje anna riva

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

magické oleje anna riva

janikke
29.11.14
16:31
Reg. před 2016

Máte někdo zkušenosti s magickými oleji anna riva, konkrétně s těmi na lásku a získání bývalého partnera?

děkuji za odpověď

lucky
08.12.14
13:24
Nereg.

IP: 82.169.40.*
Janikke,napsala jsem Vam email.Preju hodne stesti

Fikus
12.12.14
20:45
Reg. před 2016

Fungují ty magické oleje? Dekuju za odpoved.

limetka11
13.12.14
20:12
Nereg.

IP: 93.153.87.*
Taky by mne zajímalo jestli opravdu fungují

sonado
22.06.15
16:11
Reg. před 2016

můžete mi prosím někdo napsat, zda to funguje,děkuji

Keena
03.03.16
11:27
Nereg.

IP: 37.48.42.*
Tak co? Fungují někomu ty olejíčky?

jasminhiel
03.04.17
14:57
Nereg.

IP: 88.146.211.*
Zdravím vás, vidím diskuzi, poměrně starou, ale mám stejný dotaz. je tu někdo, kdo s těmi olejí umí?

Lilu
06.04.17
08:25
Nereg.

IP: 89.176.79.*
ano oleje funguji velice dobre, znam je uz léta letoucí:-) a nejen ty na lasku...

simona v
15.08.17
16:08
Nereg.

IP: 85.158.196.*
Je mi ľůto ale oleje nefungujú.Vyskúšala som rozne,na pritiahnutie byvalej lásky,na odpustenie,no proste skoro všetko čo je v ponuke.Bohužiaľ možem povedať,zbytočne vyhodené peniaze.

Lasiodora
08.06.24
23:03
Nereg.

IP: 217.30.75.*
Mě to taky nefungovalo. Ale musím přiznat, že některé mi moc hezky voni

Temný
25.11.24
16:51
Nereg.

IP: 109.81.142.*
Zkusil jsem moc olejů na lásku penize štěstí ale nic ta na kterou to mělo působit nic po pár měsících patlani mixu oleji nic několik tisíc v tahu i když jsme ji zval do kina,pizzu atd
A pak si našla jiného i kdy nějak sympatie těm byly z obouch stran ale prý jen kamarádi ale těm olej jsem si chtěl pomoc na víc než kamarád

Temný
25.11.24
16:52
Nereg.

Zkusil jsem moc olejů na lásku penize štěstí ale nic ta na kterou to mělo působit nic po pár měsících patlani mixu oleji nic několik tisíc v tahu i když jsme ji zval do kina,pizzu atd
A pak si našla jiného i kdy nějak sympatie těm byly z obouch stran ale prý jen kamarádi ale těm olej jsem si chtěl pomoc na víc než kamarád

Tajemný
25.11.24
16:58
Nereg.

Poraďte který z oleju Anna riva z čarodějnického obchodní by měl fungovat já ten mix oleju používal jako parfém za krk na tvář atd ale nic
A měl jsme škapulíř lásky v kapse u saak a nic za rok používání Smečna ti kolegyně to nezabíralo protecsmi tu k
Několik schůzek odloženo nemoc atd apcosi našla jiného

hns
28.11.24
09:57
Nereg.

IP: 94.142.239.*
Oleje na lásku, peníze, štěstí? Ano, pro jejich výrobce.

Tyto věci vyžadují vynaložit snahu - vytvořit dobrou karmu. Bez ní, i kdybyste nějakou magickou metodou tyto věci získali, nebude to nadlouho a může to vést k utrpení. Protože magie je jen manipulace s hmotou.

Přejte vše dobré ostatním, modlete se o jejich prospěch, pomáhejte jim, a totéž potká i vás.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)