English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Má šanci ?

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Má šanci ?

Týna
19.01.12
18:44
Nereg.

IP: 85.119.89.*
Ahoj,moc se mi líbí jeden kluk .. Ale je o 2 roky starší něž já a je z jinýho světa ... Mate mě ..Pořád se na mě dívá a krasně se usmívá ale jinak nic ... . Někdo říká že šanci mám a někdo že zase ne ..Jsem zoufalá ..Prosím o radu
 
kelišová
19.01.12
20:01
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Týnko , to že se na Tebe krásně dívá a usmívá se - asi se mu líbíš .Musíš mu dát nějaký impuls - třebas se na něj usmát taky , pak zjistíš , co dál . Ale taky se může stát , že až s ním promluvíš , tak to nemusí být " ono " .
Rada - nech to plynout a nebuď napjatá , prostě buď a nebo ... .
 
Tom
24.01.12
11:36
Reg. před 2016

Miluju jednu holku a ona zase mě problém je v tom že je vdaná a čeká dítě , nejhorší je že má rakovinu plic byla na operaci a nepomohlo to tet musí omezit léčbu skrz to dítě , ona mě pořád píše že mě strašně miluje že si nedokáže bez země život představit , ona nechci být s manželem protže ju mlátí , a to mě moc ničí , chtěl sem se zeptat jestli má nějakou šanci na přežití , bohužel rakovina je rodová její máma zemřela před půl rokem , nevíme jak se dát do hromady bojím se že až to zistí její manžel že jí zabije , děkuju a doufám že já a ona budem jednou štastní , ale šanci tomu nedávám
 
Tom
24.01.12
11:38
Reg. před 2016

ještě sem zapoměl moje a její rok narození ona:18.3.1991 já: 27.4.1989
 
kelišová
25.01.12
18:03
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Ahoj Tome , těžká situace , ona v Tobě asi vidí svého zachránce , nepochybuji , že Tě romanticky miluje .Základní otázka - Ty víš určitě , že jí manžel mlátí ? Ona je díky svému stavu a nemoci ve velmi stresové situaci , ničí jí myšlenky , že možná zemře . Nevím , co měla nebo má za nádorové onemocnění , nevím v kolikátém je měsíci těhotenství - většinou se doporučuje pokud to jde přerušení těhotenství díky té nemoci , možná se rozhodla pro dítě .
Buď jí přítelem po celý její čas , ať už bude jak chce dlouhý ... .
Nevím , kde jste v tom vztahu spolu ,ale zatím vše držte v tajnosti nebo si jen povídejte , nežeňte to dál , ušetříte si další starosti , hlavně ona ... .

 
Merit
26.01.12
14:54
Reg. před 2016

Kelisova.. netyka se to me, ale i tak "diky" :-)
za to, ze "citis" :-) .. ;-)
mej se tak, jak potrebujes :-)
 
smutná
29.01.12
20:06
Reg. před 2016

Dobrý večer ráda bych vás poprosila o pomoc jsem v nesnázích a nevím jak dál
Žiji s přítelem necelý 4 roky a máme spolu holčičku.měli jsme menší krizi čato jsme se hádali te´d už ne,jenže on si našel kamarádku na kafe a pokec,ona se do něj zamilovala a on ji má rád,te´d se rozhoduje ským má být jestli snáma nebo odejít kní.
Jiří 25.3.1973
Šárka 9.9.1987

mnohokrát děkuji
 

kelišová
30.01.12
13:50
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Pro smutnou - rada je nenutit ho zůstat s vámi , čím více se bude cítit nesvoboden nebo ovlivňován , tím více se přikloní k té druhé. To , že jste se často hádali , bych připsala věkovému rozdílu mezi vámi - z vlastní zkušenosti .Ale ten , kdo tvrdí , že se nikdy nehádá , tak plácá do větru .
Možná si zajít ke kadeřnici , nechat se zkrášlit - pro sebe a svůj hezký pocit , koupit si něco na sebe , jít s malou na dortík .Nebýt až tak na něm závislá .
Zatím se bude všechno měnit jako na houpačce , Váš přítel si není jistý , co udělat .Asi to bude chvíli trvat , než se rozhodne , co dál... .karty se zatím přiklání k Vám a dceři .
Mějte trpělivost a sílu odpouštět , i kdyby to nevyšlo . Slunce v duši přeje kelišová .
 
smutná
30.01.12
15:21
Reg. před 2016

Pro kelišovou.
Mockrát vám děkuji,pomohla jste mi najít aspoń malou naději
 
Tom
04.02.12
19:14
Reg. před 2016

Dobrý den , chtěl bych se jenom zeptat jak se mě bude dařit v budoucnu,protože je tet všechno tak nejistý a je ve všem zmatek a bojím se že budu v budoucnu sám , jak to vydíte mezi mnou a touto osobbou já 27.4.1989 ona 18.3.1991 , děkuju moc
 
Meena
10.02.12
22:35
Nereg.

IP: 85.163.64.*
Dobrý den přátelé,mohli byste prosím poradit?Vy byste mohli být objektivní.
Už hrozně dlouho mám ráda mého spolužáka.Cítím,že on mne také,už jsem zpozorovala i jisté znaky jako dotek,úsměv,oční kontakt-přerušovaný i nepřetržitý.Máme spolu mnoho společného a cítím se sním skvěle a v blaženém bezpečí.Ovšem,když dorazím domů,jako bych se ponořila do tmy.Nejsem s ním-nejsem vůbec.Okolní svět zbledne a já mám stísněný pocit na hrudi.
Nevím však,jestli je on na tom stejně a upřímně bojím se,že kdybych něco zkusila,tak bych ho ztratila.Nevím jak dlouho tu bolest ještě vydržím.
 
Meena
10.02.12
22:38
Nereg.

IP: 85.163.64.*
Kdybyste mi někdo chtěl poradit-jsem rakyně a on je vodnář.Děkuji moc :))
 
Theodor
11.02.12
13:28
Reg. před 2016

Tom: rakovina plic ve 21 letech? to je téměř neuvěřitelné a málo pravděpodobné, ověřil bych, jestli tě nevodí za nos... V případě že ne, pak nejspíše plánují operaci a pokud se operace neplánuje, tak bych si s ní nic moc nezačínal... protože pokud je to neoperovatelná rakovina plic, tak nemá příliš šanci přežít rok.
 
Merit
11.02.12
14:25
Reg. před 2016

Ahoj Meena :-)
ti kluci dneska jsou zvlastni..casto cekaji, az da zena/divka jasnejsi signal, nemaji tu odvahu, to co prozivas ty, mas zabrany, to muze prozivat i on.
Bojis se odmitnuti?, toho, ze by se to pokazilo?
jsi tedy v situaci, kdy se vidate a je ti "fajn" a pak prijdes domu a je ti po nem smutno?..
co ztratis, kdyz rekne, ze by s tebou nechtel chodit?.. proste pujdes dal, ale kamaradstvi preci trvat dal (jste-li tedy v teto poloze ted).
vis, nekdy se veci jevi jinak, nez ve skutecnosti jsou, bojime se a tim uz se neco nabourava, prekonat svuj strach z toho odmitnuti je kusem osobni odvahy.
spokojis se s tim byt "jenom" jeho kamaradkou? mne osobne by to na tvem miste udelalo radost.
- zeptala bych se ho, pokud to neumim rict, napsala bych mu to..
- nabidla bych mu tam i tu variantu pratelstvi, pokud by se mnou nechtel chodit, ale mela bych si byt jista tim, ze by me to nenicilo, protoze, kdyz spolu dva kamaradi, sdeluji si "i to, ze se zamilovali do nekoho jineho" a meli by to ustat (nezarlit, nevnaset do toho negativni energie)
mam mezi klukama spoustu kamaradu, vic vyjdu s nimi, nez s zenami.
zazivame uzasny chvilky, kdy se clovek nekdy i popada za bricho, kdyz resime vztahy, oni vnesou pohled "muzsky" a ja "zensky" :-) ..
pokud clovek nahlidne do Niter, vidime casto i rozpory, kdy usta reknou "ne" a pritom Nitro rika "ano".. jenom ta dotycna bytost svemu Nitru nenasloucha.. nebo neni schopna udelat ten rozhodujici krok, prejit pres pomyslny prah strachu, co by vztah ci reseni problemu prineslo..
strasne moc se mi v tomhle libi jeden muj velice mlady kamarad, ktery dokaze milovat, aniz by trval na tom, ze ta druha strana musi za kazdou cenu projevit sve city, on to proste citi a vi jak se veci maji.
kdyz se vidam s timto klukem, prozivame pecky smichu a smich leci, uzdravuje a to nas oba, smich se prenese do Vesmiru a mozna se zacne smat nekdo s nami, necemu, kvuli cemu pred chvilkou plakal.

pracovat se svym Nitrem, ci tam nahlidnout nekomu a bez manipulace, jenom "videt", to je neco tak uzasnyho, probadej sve Nitro.. co tam mas vsechno za poklady.

vis, clovek nemusi s nekym byt, prozit si vztah, milovani.. pritom muze zazit daleko krasnejsi chvilky, nez, kdyby spolu opravdu ti dva byli, dulezite je to, ze se ti dva znaji, povidaji si, sdili.

jsi patrne mlada divka, chapu, ze mi ted nemusis porozumet uplne a pismenka jsou velice malo, abych ti sdelila uplne vse.
mladi lide potrebuji pohlazeni, neznosti, sdileni.. nebyla jsem jina, je to podle me zdrave a normalni.. casto se potom deje to, ze pokud to nerozstipneme .. stojime roky pred "bozskou ci bozskym" a vzhlizime..
zatim k nam samotnym muze nekdo upirat zrak, muze nas milovat a touzit po nas.. a muzeme se minout.. ale je take dost dobre mozne, ze to nase duse musi zazit.. pak tedy nebud smutna, co si zvolis?..
muze se ti stat, ze budes vzhlizet mesice a roky?..
je potom skoda, ze prijdes domu a trpis..

byt s nekym, prozivat vztah, na pocatku je to faze zamilovanosti a ruzove brylky.. patri to k tomu.. az toto opadne a s bozskeho se stane i "kamarad do kazdeho pocasi", pak to ma teprve ty spravne grady :-).
vzdy se zamysli nad tim co davas, co dostavas, at je vztah vyrovnany..
protoze pokud k nekomu vzhlizime.. casto od nej ocekavame velice mnoho.. a to neni spravne.. nebo daleko vic davame.. nez je zapotrebi, vztah je potom nevyrovnany.. i bozsky zije zivot "cloveka".. muze byt jakykoliv..
znas Slunce seno? :-)).. podivej se na Škopka a Škopkovou :-)).. muj ex by mi rekl "porad mas rada primitivni humor!" :-)) .. ale ja v tom vidim kus krasneho a obycejeneho zivota.. jsou spolu proste "porad".. a prestoze pro ni byl na pocatku urcite take tim bozskym.. po letech souziti .. ? .. diva se na Angeliku a sni.. na gauci lezi jeji partak, oblicej skryty pod novinami.. oden v trencle.. a chrapajici :-)).. ale kdyz "HORI".. vzdy pribehne :-)) .. a i kdyz nerad.. "podeli se s ni i o pívo" ;-D i kdyz hudruje :-)

v mladi mel clovek ruzne idoly :-).. naboj a chut :-).. holka moje, jak ja jsem stastna.. ze uz mam klid! :-)) .. a taky jsem se trapila, milovala, chodila jsem jako telo bez duse, nemohla jsem jist, pit a spat.. bylo mi na umreni!
snad ti az takhle neni.. to je potom "nocni mura" :-)) ..
dokazala jsem radu let milovat i platonicky..
dnes se vsema radeji kamosim :-) .. zajdu na pívo.. pokrafu :-))
jenom se modlim.. at to neodnesu jinak.. protoze telo si take zada sve..

ZIJ.. neprosni svuj cas.. na tvem miste bych mu to sdelila (formu si zvol sama).. nebo take muzes dojit k tomu, ze to bylo vsechno uplne jinak a ty jsi promarnila spoustu casu.. ve kterem jsi mohla treba vic udelat pro sebe samotnou.. studium? konicek?.. byt vic s rodinou a prateli?.. a nebo te mohl objimat nekdo jiny..

neber me doslovne.. nediktuji ti NIC.. sama jsem si nikdy nedala rict!! :-)
a reptala jsem "ze jsou moc a moc chytri" :-) ..
ZIJ tak, jak potrebujes.. at si tva dusicka projde tim cim ma..
i u sebe verim tomu, ze kdybych nevyplakala ty kyble slz.. nekousala se do dlane.. netancila bych jako o zivot.. nedosla bych k tomu.. ze meli vsichni ti co mi rikali "nestoji to za to, chapes?".. ze meli pravdu :-)) ..

Opatruj se.. kdyby jsi byla moje holcicka.. mela bych sice hlavu jako patraci balon, ale naslouchala bych ti tak, jak by jsi to potrebovala.. ja to mohla vzdycky rict "segre".. obdivuju ji, to same si jeste prozila se svoji dcerkou.. a kdyz na to vzpominame, tak se tomu smejeme, protoze to byly vzdycky hodiny "o bozskych" :-D :-))
kdyby ji to nebylo blby, da si okolo hlavy uterku :-D ..
a v tomhle je to nadherny.. mela/mely jsme to s neteri komu rict.. at to bylo cokoliv..

mej se.. netrap se.. haratora .. laska nema bolet, ma ti prinaset hlavne radost.. tak s tim neco udelej.. mas to hlavne ve svych dlanich..
hladim te po vlasech.. mavam ti.. drzim palce!! :-)
ja vim jaky to je.. clovek neni celej.. zije z energie pohledu a touzi..
pa :-*)

snad jsem se te nedotkla.. neublizila ti, to by me mrzelo..
ja vim co je to milovat.. a mit v sobe tu touhu, at uz jemnou ci ohnivou..
pokud bych ti nejak ublizila.. mavni nade mnou rukou a mysli si sve..
ja nejsem ani svata, ani chytra .. ani moudra.. ja jsem "stara raketa" :-)


 
Meena
11.02.12
16:17
Nereg.

IP: 85.161.51.*
Děkuji... to je pohlazení pro duši.Už jsem se rozhodla,myslím,že jednám správně. :))
 
Meena
11.02.12
19:04
Nereg.

IP: 85.162.124.*
Ahoj Merit!Tak to vyšlo,napsala jsem mu,co cítím a on mé city opětuje! :D Děkuji ti,bez tebe bych se ještě teď trápila.Buď ti požehnáno :)
 
Merit
11.02.12
22:50
Reg. před 2016

ahoj Meena! juchůůůů :-)**
tos mi udelala obrovskou radost, to je kus osobni odvahy ;-*)
vysla jsi za pomyslny prah.. mas muj obdiv! :-)
moje srdce jasa a raduje se s tebou! :-)) .. ani nevis, kolik krasny energie jsi nam vsem poslala i do celeho Vesmiru! :-)) ..

na vztahu se musi pracovat, kdyby se vam to tak povedlo a postavili by jste jej na pevnych zakladech..! :-)
na vzajemne ucte, na lasce, vzajemne peci o sebe.. povidejte si a sdilejte.. rikejte "si vsechno".. co citite..
muzou prijit tezky chvilky.. budte milujici a pevni..
toto nedokazou ani mnozi dospeli a ja vim, ze v mladych to je!

kdyby jsi neco potrebovala, mas skypeho?..
kdyz budu moci, pomuzu ti/vam..
muze se stat, ze starosti vsednich dnu, daji vztahu jiny nadech..
pak si vzdy vzpomen, na tenhle cas, jak jsi byla stastna..

drzim ti palce.. vsem milujicim, at to ustoji..v dobrem i zlem..

mej se krasne devce a pokud chces, nech mi tu skypeho..
nekdy se muze stat, ze prehlidnu odpoved nebo vzkaz tu..

ja mit dneska sampano, tak ho bouchnu!! :-D ..

 
Merit
12.02.12
23:14
Reg. před 2016

Meena diky :-)*
ja uz ti psala mail ..
diky :-))
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)