English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 7.10.2024
Svátek slaví Justýna, zítra Věra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 7.10.2024
Svátek slaví Justýna, zítra Věra.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Láska je nějaká na obzoru

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Láska je nějaká na obzoru

Petunnka
28.03.12
21:40
Reg. před 2016

Dobrý den narodila jsem se 13.ledna 1977 ve 13:30 a jsem 3 roky rozvedená..měla jsem ted rok a půl přítele a rozešla jsem se ním v listopadu on se narodil 10.7.1979..ted se o mě zajímá jiný muž ten se narodil 31.5.1979.. Zkoušela jsem jak se hodí ke mě podle partnerského znamení a ani jeden nevyhovuje..Jak to prosím vydíte vy. Děkuji když mi odpovíte..Že jsem sama a bez práce mi tolik nevadí ale moc mě vadí jak mi moje dcera brečí proč nemáme tatínka bude mít v létě 5 let..

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)