English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 17.10.2025
Svátek slaví Hedvika, zítra Lukáš.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 17.10.2025
Svátek slaví Hedvika, zítra Lukáš.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Kytary bez krků

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Kytary bez krků

Pavel22
09.08.10
01:38
Reg. před 2016

Ahojte,

měl jsem sen: vidím salónek, ne moc velký, v něm židle, možná nějaké notové stojany a salónek se nachází v (květinové) zahradě - to jen na podtržení romantiky místa. Na židlích v salónku jsou položené KYTARY; je jich minimálně šest a jsou mezi nimi: klasická šestistrunka, pak na ostatních kytarách vidím zřetelně, že mají větší počet strun než šest; jestli mezi nimi byla čtyřstrunná basovka, už nevím. Jinak nic, leží na židlích, nikdo na ně nehraje, ale pozor. Jsem tam sám a tak si je chci blíž prohlédnout, možná si na některou i zahrát... jenže ouha. Přiblížím se k šestistrunce a vidím, že jí něco chybí: krk s hmatníkem - všechny struny mají pouze délku břicha kytary, tím pádem se na ni hrát nedá. Podívám se na ostatní kytary a vidím, že jsou na tom stejně.
A teď jsou ještě důležité OKOLNOSTI toho snu: kdysi, když jsem byl menší kluk, jsem navštěvoval hudební školu, kde jsem se učil hrát na dechové nástroje. Pak mě to přestalo bavit a praštil jsem s tím. Nebavily mě dechy a lákala mě kytara. Občas se mi dostala do ruky, někdy jsem si i něco zabrnkal, ale niky jsem nepokročil dál než k Želvě od Olympicu. Zvolil jsem si v životě jinou dráhu: stal jsem se strojařem. Teď je období, kdy mi začne rekvalifikační kurs řidiče motorových vysokozdvižných vozíků. Mám pocit, že výklad snu je zřejmý, ale opravte mě jestli se mýlím:
Sen přišel v době, kdy nastává životní změna. Symbolicky ukončil všechny naděje, že se kdy k hudbě vrátím. Je to zřejmé z toho, že kytary nemají krk. Jsou jakoby "popravené". Nastává změna v profesní oblasti a co bylo dřív, už se nevrátí; možná to mi chtěl sen říct.

Maty
09.08.10
13:04
Nereg.

IP: .*
Ahoj Pavle22,
Tvůj sen mě velmi zaujal.. Máš možnost změnit svůj život, ale věci nemají ten vzor, podle kterého jsi zvyklý "fungovat". Při pohledu na kytary bez krku s hmatníkem sám sebe ujišťuješ, že co se nabízí, je nepravděpodobné, a proto "to nejde". A zkusil jsi někdy hrát na kytaru bez krku? Bylo by potřeba hodně improvizace? Není to zrovna to, co si zakazuješ, a tedy brzdíš objevování svých schopností? A všímaš si prostředí? Ve snu se Ti jeví jako romantické, a podle všeho se Ti líbí.. Proč nebýt v prostředí, které je Ti příjemné a najít v sobě odvahu improvizovat a tím změnit styl svého života? Oči dokořán a hodně štěstí..

Merit
09.08.10
14:57
Reg. před 2016

ahoj vsem :-)
ahoj pavliku :-)
vkladam:

Podívám se na ostatní kytary a vidím, že jsou na tom stejně.

prestoze prijde zmena.. vidis co jsi napsal? vsechny kytary jsou na tom stejne.. mozna je o tom, neco "prijmout"..
pokud jde o zivot .. neznam cloveka v moji blizkosti, kterej by mel vse.. ty ano? :-)
pokud jde o praci.. a pracuje se v kolektivu.. vzdy budou problemy.. protoze jsme "rozdilni"a prestoze mame treba svoji praci.. proste "neco chybi".. a tak bychom si to meli zkratka uvedomit.. ze to tak chodi.. i pokud clovek pracuje "sam".. zase je zavislej na tech druhych.. kdo si jeho sluzbu - zbozi objedna.. zda mu zaplati atp..
vztahy :-))).. vzdy neco chybi.. a ver tomu, ze kdyz si ted budes myslet to, ze ti chybi "neco o cem opravdu vis, ze ti to chybi" a dostal by jsi to.. prijdes na to, ze potrebujes "jeste toto" :-)
to by pro me asi bylo z toho snu to nejdulezitejsi..

to, ze tam byly kvetiny..a zidle?.. videla bych to jako tvoje misto.. hrat muzes preci a pro sebe.. da ti to kus radosti :-).. jimi hendrix z tebe preci bejt nemusi a presto si to muzes uzit.. pokud ty chces.. to je na tobe :-).. to my si davame velka omezeni a vysoky late.. co by za to jinej dal.. kdyby jenom "slysel" :-)..
a ja si myslim, ze te ceka hezkej kus zivotni cesty.. citim to z tebe..
preju ti, at si to vychutnas :-) a drzim ti taky palce :-)*

Maty a tebe zdravim.. :-)*

dracizena
09.08.10
18:39
Nereg.

Pavle každý sen má více i hodně úhlů pohledu a můj pohled je ten, že sen Ti chce poukázat na budoucí problém v krční části těla. Známe, že hlava chce a tělo zakopne, udělá jinak jak hlava a to je neprůchodnost určitých neviditelných toků mezi hlavou a tělem a tyto toky by sis měl uzdravovat. Jdu po ulici a vidím mnoho bezkrkých lidí a já vím, že se jejich hlava nedostane bez duchovní práce ze zajetí těla které je rychlejší jak mozek a proto stále člověk zakopává. Jesti chceš napiš mi na meil... dracizena@seznam.cz je to ještě na delší povídání... měj se

????????-??????????
20.08.10
11:45
Nereg.

Pavle 22-sen ,ve kterém jsi viděl 6 kytar, znamená 6 sourozenců, nebo 6 žen, které prošly tvým životem a nikdy se už nevrátí,podle těch květin tak usuzuji, že to byly spíše ženy.Sen symbol. skutečně naznačuje, že to co bylo ,už se nevrátí, neboť není návratu ,protože jsi stár a nemocný.,,Leč nevěš hlavu, ,,rekvalifikace znamená, že Tvůj život bude ještě dlouho a dlouho pokračovat a na to, čeho se obáváš, jednou opravdu nezemřeš,--pomůže ti z psychického stavu někdo o kom víš a s kým ani nepočítáš,to jsou ty židle//čekání//. -Stojany,pokud je nepopostrčíš, se s místa nehnou. Nemohou, jsou zarezlé"

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)