English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Seneca

Žádný velký duch není bez trošky bláznovství.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Kytary bez krků".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Kytary bez krků

Pavel22
09.08.10
01:38
Reg. před 2016

Ahojte,

měl jsem sen: vidím salónek, ne moc velký, v něm židle, možná nějaké notové stojany a salónek se nachází v (květinové) zahradě - to jen na podtržení romantiky místa. Na židlích v salónku jsou položené KYTARY; je jich minimálně šest a jsou mezi nimi: klasická šestistrunka, pak na ostatních kytarách vidím zřetelně, že mají větší počet strun než šest; jestli mezi nimi byla čtyřstrunná basovka, už nevím. Jinak nic, leží na židlích, nikdo na ně nehraje, ale pozor. Jsem tam sám a tak si je chci blíž prohlédnout, možná si na některou i zahrát... jenže ouha. Přiblížím se k šestistrunce a vidím, že jí něco chybí: krk s hmatníkem - všechny struny mají pouze délku břicha kytary, tím pádem se na ni hrát nedá. Podívám se na ostatní kytary a vidím, že jsou na tom stejně.
A teď jsou ještě důležité OKOLNOSTI toho snu: kdysi, když jsem byl menší kluk, jsem navštěvoval hudební školu, kde jsem se učil hrát na dechové nástroje. Pak mě to přestalo bavit a praštil jsem s tím. Nebavily mě dechy a lákala mě kytara. Občas se mi dostala do ruky, někdy jsem si i něco zabrnkal, ale niky jsem nepokročil dál než k Želvě od Olympicu. Zvolil jsem si v životě jinou dráhu: stal jsem se strojařem. Teď je období, kdy mi začne rekvalifikační kurs řidiče motorových vysokozdvižných vozíků. Mám pocit, že výklad snu je zřejmý, ale opravte mě jestli se mýlím:
Sen přišel v době, kdy nastává životní změna. Symbolicky ukončil všechny naděje, že se kdy k hudbě vrátím. Je to zřejmé z toho, že kytary nemají krk. Jsou jakoby "popravené". Nastává změna v profesní oblasti a co bylo dřív, už se nevrátí; možná to mi chtěl sen říct.
 
Maty
09.08.10
13:04
Nereg.

IP: .*
Ahoj Pavle22,
Tvůj sen mě velmi zaujal.. Máš možnost změnit svůj život, ale věci nemají ten vzor, podle kterého jsi zvyklý "fungovat". Při pohledu na kytary bez krku s hmatníkem sám sebe ujišťuješ, že co se nabízí, je nepravděpodobné, a proto "to nejde". A zkusil jsi někdy hrát na kytaru bez krku? Bylo by potřeba hodně improvizace? Není to zrovna to, co si zakazuješ, a tedy brzdíš objevování svých schopností? A všímaš si prostředí? Ve snu se Ti jeví jako romantické, a podle všeho se Ti líbí.. Proč nebýt v prostředí, které je Ti příjemné a najít v sobě odvahu improvizovat a tím změnit styl svého života? Oči dokořán a hodně štěstí..
 
Merit
09.08.10
14:57
Reg. před 2016

ahoj vsem :-)
ahoj pavliku :-)
vkladam:

Podívám se na ostatní kytary a vidím, že jsou na tom stejně.

prestoze prijde zmena.. vidis co jsi napsal? vsechny kytary jsou na tom stejne.. mozna je o tom, neco "prijmout"..
pokud jde o zivot .. neznam cloveka v moji blizkosti, kterej by mel vse.. ty ano? :-)
pokud jde o praci.. a pracuje se v kolektivu.. vzdy budou problemy.. protoze jsme "rozdilni"a prestoze mame treba svoji praci.. proste "neco chybi".. a tak bychom si to meli zkratka uvedomit.. ze to tak chodi.. i pokud clovek pracuje "sam".. zase je zavislej na tech druhych.. kdo si jeho sluzbu - zbozi objedna.. zda mu zaplati atp..
vztahy :-))).. vzdy neco chybi.. a ver tomu, ze kdyz si ted budes myslet to, ze ti chybi "neco o cem opravdu vis, ze ti to chybi" a dostal by jsi to.. prijdes na to, ze potrebujes "jeste toto" :-)
to by pro me asi bylo z toho snu to nejdulezitejsi..

to, ze tam byly kvetiny..a zidle?.. videla bych to jako tvoje misto.. hrat muzes preci a pro sebe.. da ti to kus radosti :-).. jimi hendrix z tebe preci bejt nemusi a presto si to muzes uzit.. pokud ty chces.. to je na tobe :-).. to my si davame velka omezeni a vysoky late.. co by za to jinej dal.. kdyby jenom "slysel" :-)..
a ja si myslim, ze te ceka hezkej kus zivotni cesty.. citim to z tebe..
preju ti, at si to vychutnas :-) a drzim ti taky palce :-)*

Maty a tebe zdravim.. :-)*

 
dracizena
09.08.10
18:39
Nereg.

IP: .*
Pavle každý sen má více i hodně úhlů pohledu a můj pohled je ten, že sen Ti chce poukázat na budoucí problém v krční části těla. Známe, že hlava chce a tělo zakopne, udělá jinak jak hlava a to je neprůchodnost určitých neviditelných toků mezi hlavou a tělem a tyto toky by sis měl uzdravovat. Jdu po ulici a vidím mnoho bezkrkých lidí a já vím, že se jejich hlava nedostane bez duchovní práce ze zajetí těla které je rychlejší jak mozek a proto stále člověk zakopává. Jesti chceš napiš mi na meil... dracizena@seznam.cz je to ještě na delší povídání... měj se
 
????????-??????????
20.08.10
11:45
Nereg.

IP: .*
Pavle 22-sen ,ve kterém jsi viděl 6 kytar, znamená 6 sourozenců, nebo 6 žen, které prošly tvým životem a nikdy se už nevrátí,podle těch květin tak usuzuji, že to byly spíše ženy.Sen symbol. skutečně naznačuje, že to co bylo ,už se nevrátí, neboť není návratu ,protože jsi stár a nemocný.,,Leč nevěš hlavu, ,,rekvalifikace znamená, že Tvůj život bude ještě dlouho a dlouho pokračovat a na to, čeho se obáváš, jednou opravdu nezemřeš,--pomůže ti z psychického stavu někdo o kom víš a s kým ani nepočítáš,to jsou ty židle//čekání//. -Stojany,pokud je nepopostrčíš, se s místa nehnou. Nemohou, jsou zarezlé"
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)