English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Kartářka Královéhradecký kraj

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Kartářka Královéhradecký kraj

Firelka
15.12.14
21:12
Reg. před 2016

Ahoj všem, máte, prosím, někdo tip na kartářku v Královéhradeckém kraji, se kterou jste byli spokojeni - myšleno tak, že její věštba seděla, trefila se? Díky :-)

matomi
11.02.15
14:26
Reg. před 2016

Doporučuji kartářku Chodurovou (Vítězná, Dvůr Králové nad Labem). Výklady dost sedí. Byla jsem u ní na podzim a dost se strefila. Nyní jsem s ní telefonovala, tak uvidíme, jestli budou mít karty pravdu :)

poutou
11.02.15
22:38
Reg. před 2016

Doporucuji kartarku Eugenii Hercikovou z Hradce Kralove. Byla jsem u ni 3 x vzdycky po roce a vsechno co mi rekla tak vyslo.

Firelka
15.02.15
19:44
Reg. před 2016

Dobrý den,
děkuji za reakce! :-)

Dana49
28.05.15
07:44
Nereg.

IP: 77.236.218.*
Potvrzuji, paní Herciková je skvělá, byla jsem u ní během 10 let několikrát-dokonce si ona sama vzpomněla na naši první schůzku. Výklady sedí.

47Pavla
05.06.15
19:03
Nereg.

IP: 216.185.35.*
Já bych doporučila spíše Petra K z Brna. Je to asi nejlepší numerolog u nás a dělá hlavně pro USA, jak jsem zjistila, je ale dost drahý a pak to není vůbec o tom jestli něco sedí nebo ne,, ale o tom co má člověk dělat, co ještě může všechno udělat. To se mi na tom líbilo a žádné hádání jako většina kartářek co jen hádají. Doporučili mi ho známí a jeho web je zahady-mysteria.cz, pokud to ještě funguje, ale má i někde na youtube videa s rozhovory z TV s ním

???
05.06.15
19:48
Nereg.

IP: 85.70.249.*
Ne, Petra K. skutečně nedoporučuji. Stačí si přečíst ohlasy na Doktorce, Omlazení apod. a víte, s kým byste měli tu čest. Stále tatáž osoba píše nesmyslné reklamy, uráží jiné diskutující, možná je to sám Petr K.? Pokud chcete být chudší o nemalou částku, prosím...

Lenka Pardubice
20.06.15
12:38
Nereg.

IP: 63.141.217.*
Já naopak Petra K doporučuji, právě proto, že je asi nejlepší v oboru. Co se týká Doktorka.cz, a tebe tak jsi to právě ty, co si hraješ na kartářku, všude ho pomlouvíš a závidíš, že má stále hodně lidí, že má úspěch a peníze. A právě na doktorka.cz už a tebe lidé podávali hromadné trestní oznámení a mají tě tam dost, protože tam každého napadáš, urážís a píšeš sprosté a urážlivé komentáře. jen lidi přesvědčuješ, že jsi duševně nemocná a měla by ses jít konečně léčit, než ti někdo za ty tvé pomluvy nakope rypák dřív než si tě najde policie. na mnoha webech uže tě zablokovali a nedáš si pokoj. Jsi jen nula co ostatním závidí, že je někdo výbornýa takoví nemají co dělat na slušných diskuzích

Kadlecová I
20.06.15
18:08
Nereg.

IP: 216.185.39.*
souhlsím, Petr K opravdu asi nejlepší v oboru. Hlavně dokáže rozumnně vysvětlit, poradit a dělá i mnoho jiných věcí a dělal snad i nějaké přednášky, ale pro mě to bylo daleko. Ráda ale čtu jeho web. Za sebe také doporučuju.

Pampeliška Adl
21.06.15
22:47
Nereg.

IP: 50.118.162.*
My už známe tu duševně nemocnou, co neustále pomlouvá pana Petra a každého, kdo si ho chválí. Sama nic v životě neokázala, hraje si na kartářku a nikdo k ní nechodí, protože nic neumí a jediné na co se zmůže e závidět. Ostatně je to vidět pravě na doktorce , kde už na ní lidé podávali trestní oznámení a jak už jí tam mají dost.

Kačka kačka
23.06.15
20:02
Nereg.

IP: 216.185.39.*
byla jsem u pana Petra K před léty, to dělával ještě přednášky a vedl kurzy výkladu karet, nevím zda to dělá ještě i nyní, ale byl to velmi skromný, vzdělaný pán co opravdu uměl poradit.

naďa
19.07.15
17:56
Nereg.

IP: 91.225.86.*
Matomi

Lulu Lulu
03.12.15
18:29
Nereg.

IP: 95.142.108.*
jsem k panu Petrovi K objednaná, velmi mě zaujalo jeho video na youtube, opravdu velmi moudrý a zajímavá pán. tak jsem zvědavá.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)