English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Karma

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Karma

Eliss007
24.06.11
17:03
Reg. před 2016

Dobrý den,poradí mi někdo,jak rozpustit karmu ?Děkuji.
 
beatricexoxo
25.06.11
07:42
Nereg.

IP: 89.176.165.*
Eliss, karma je odplata za špatné skutky, kterých jsme se v minulosti napáchaly a těžko ji jen, tak ,,rozpustíš"
Můžu Ti jen doporučit heslo, kterým se drží kult Wicca a to - nedělej nic, co nechceš, aby Ti dělali druzí" a k tomu bych ještě dodala dělej jen to, co je v souladu s Tvým nejlepším vědomím a svědomím

Příjemný den
Beatrice
 
Theodor
26.06.11
11:54
Reg. před 2016

Eliss007, souhlasím s beatricexoxo, karmu jen tak asi nerozpustíš, spíše jí musíš vyladit svými budoucími skutky. To motto, které píše beatrice není jen motto wicca, ale základní pravidlo etiky. Chovej se tak, jak bys chtěla, aby se ostatní chovali k tobě. Kdyby se tím všichni řídili, myslím, že by bylo o mnoho lépe.

Jinak opět prosím rozveď svojí otázku. Je příliš stručná a chceš li nějako fundovaně poradit, budeš muset ven s většími podrobnostmi. Jinak budou rady jen obecné a tím pádem povětšinou málo platné.

Hezký den přeju, ať tě karma netíží, pamatuj, změnit se můžeš tady a teď. :-)
 
Dracizena
26.06.11
22:47
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Eliss, kdo si dělá starosti o svou karmu, je duchovně rozvětvenější a mnozí mu nerozumí... Ne že by Theo a Beat neměli pravdu,ale každý svou karmu neseme jako velký koš na zádech, kde jsou programové desky všech odžitých životů naší Duše a každému v jiné době jeho života, se karmický koš začne vrtět a dýchat a sypat své přetlaky/přebytky/ svému nosiči na hlavu. Je to, to samé, jako když přijde čas k obrácení přesýpacích hodin a Tobě se začínají obracet a proto to cítíš a máš obavy z nějakého toho karmického naplnění. Nedělej co sama nemáš ráda, ano, ale z minulých dob máš už něco zhmotněno a to je třeba se naučit včas čistit a to, co se lidem na hlavu sype z dob minulých životů, na to se nečeká a rovnou začni s očistou aby deprese, bolení hlavy, úrazy, slabá tělesná ochrana a jiné, neukázaly své růžky... Pak člověk zalézá do rohu a neví jak z něj ven, jak ven ze své potíže... Ze všeho nejdříve je třeba se čistit od duší zemřelých, ale i od duchů zbloudilých, propojovat se, se svým zvěrokruhem/se svou hvězdou/, uzemňovat se s lávou a s opačnou hvězdnou oblohou, zakonzervovat si duhou lidi kolem sebe a rovnat energie v těle, aby nebyly bolesti a úrazy….a a a ... pak budeš stárnout do zdraví, ale co je v Tobě už nehmotněno v hrubých vibracích, tam pracuje lékař a my se musíme snažit, aby další vibrace minusové se nehustily v těle v potíž... Píši o této cestě na stránkách -AKS-... napiš, jestli cítíš, že máš jít ve stopách –AKS-... pááá
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)