English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 15.10.2025
Svátek slaví Tereza, zítra Havel.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 15.10.2025
Svátek slaví Tereza, zítra Havel.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

kamarádi, sníh, koncert...

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

kamarádi, sníh, koncert...

Hannah577
08.05.17
19:16
Nereg.

IP: 88.100.251.*
dobrý den,

včera se mi zdál opravdu zvláštní sen, se kterým si nevím rady, jelikož na daná slova existuje 50 možností.

Zdálo se mi, že jdu po náměstí s knihou v ruce a čtu si. Najednou ke mě přišel nějaký můj kamarád a já byla ráda, že ho znám. Z ničeho nic jsme se objevili u kulturního domu, kde bylo plno lidí a vypadalo to, že se chystá nějaký koncert. Odešla jsem sem a najednou jsem byla v ulici mezi náměstím a kulturním domě, kde jsem seděla u okna na parapetu, vedle mě byl přítel mé jedné kamarádky a mě začal někdo obtěžovat. Ani nevím, jestli mi někdo pomohl, protože najednou jsem byla se svou další kamarádkou a jejím přítelem a bavili jsme se, zda jdou i oni na koncert dvou skupin. Vyšlo najevo, že si lístky musíme koupit, protože jsou nějak speciálně označené a že je prodávají buď u v trafice a nebo v kauflandu. Zašli jsme do té trafiky, která byla blíže a koupili si je. Najednou jdeme ke mě domů, abych se převlékla a ono sněží. Já na sobě měla nějaké krátké kalhoty a vím, že mým nohám to nebylo příjemné. Pak mi kamarádka říká, že její přítel nejde, a najednou přítel ležel na sněhu, na karimatce a odpočíval. Já se šla převléknout a ta kamarádka najednou že nikam nejde, že nehodlá venku mrznout a po krátké rozmluvě poskakovala na místě aby se zachřála. Tím to skončilo a vůbec netuším, co mi sen chtěl říci, ale prosím aby to nebylo nic zlého.

Děkuji za odpověď

Hannah577

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)