English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 7.7.2025
Svátek slaví Bohuslava, zítra Nora.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 7.7.2025
Svátek slaví Bohuslava, zítra Nora.
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Jak si vtáhnout do života správného muže a ...

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Jak si vtáhnout do života správného muže a lásku?

Nina001
27.02.15
14:22
Nereg.

IP: 85.70.249.*
Hezký den, ukončila jsem jednu životní etapu a mimo jiné jsem si nechala ze života odejít muže, který zřejmě mohl být tou osudovou láskou. Ale co už, s tím nic nenadělám. Ráda bych začala znovu, se vším, pozitivně. Ale nějak se necítím na pokusy a omyly ve vztazích, radši budu sama a doufat, že jednou přijde ten pravý. Nejsem ten typ, co radši bude jen tak v nějakém vztahu, aby nebyl sám. Hodně věřím, intuitivně cítím, že někde někdo čeká na mne, že ten pravý existuje... ale jak si ho přitáhnout do života? Jak dát o sobě vědět nějakým vzkazem do Universa? :-) Nechci černou magii, ani omylem. Ale může mi někdo poradit? Děkuji.

Lucky
28.02.15
19:23
Reg. před 2016

Co Novenska svicka?Nebo jakakoli jina svicka bile magie?

Nina001
01.03.15
18:28
Nereg.

S tím nemám zkušenosti... Poradíte mi?

BMdVaS7PUh
02.03.15
12:03
Nereg.

IP: 85.216.236.*
Na zaciatok by malo pomoct zhodit 15-20 kil, zacat sa o seba starat a prestat sa chovat ako pica. To pomaha az v 95% pripadov.

Nina001
02.03.15
20:04
Nereg.

Pokud bych shodila 15-20 kg, věřte, že bych zemřela na podvýživu :-) a byla bych jako kostra z koncentráku. Váhu mám normální, chovám se zcela standardně, ale Vy máte evidentně problém... Ale nechává mne chladnou,to musíte řešit sám/sama... :-) Hodně úspěchů v jeho eliminaci!

Dracizena
02.03.15
20:30
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Nina, nevěš hlavu a sleduj kdo Ti co vzkazuje a když se všimneme toho puberťáčka BMdV, což znamená Bloudící Mumie Dávného Věku...
všimneme si, kam Tě jeho Anděl posílá, čeho si máš všimnout a to je pohlaví a to znamená, že máš v hlubším poklidu své feromony.
Nos si v hlavě myšlenkou, ať feromony Ti aktivují aurické pole. Ať tam feromony volají své SOS a ten, kdo Tě hledá, zase jeho energetické pole, tuto zprávu feromonů zaznamená a svého člověka Ti přivede do cesty...
Ale pozor, to je černá a bílá magie, kterou když chytneš za ruce, jako černého a bílého anděla, tak své polarity spojíš svou člověčí hmotou a to nemá pak chybu...
Kdo si vědomě nepropojí černou a bílou polaritu, pak bloudí a vše trvá dlouho, i to štěstí se mu pak někde courá...
Postav si vizuální trojúhelník černá + bílá + barevná a tou barevnou spojnicí buď Ty sama... Držím palce...

Nina001
02.03.15
23:47
Nereg.

Dračí ženo, děkuji moc :-) Jak čtu Vaše příspěvky, vím, že ne na každého dostanete povolení se napojit a ne ke každému dostanete informace... nemohla bych Vás poprosit, zda byste se nemohla zkusit zeptat na mne? Jestli letos nějaký muž přijde, ale taky na to, co bude s mým tatínkem... on zahořkl na svět i na blízké lidi, sblížíme se s ním zase? Bude tady ještě s námi na světě ještě aspoň pár let? A co pro něho můžu celkově udělat? Taky nic nevíme o bratrovi, jak se má? Co s ním je? Moc Vám děkuji za jakoukoliv odpověď, i kdybyste se napojit nemohla...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)