English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Geomantie
Význam budoucnosti z hozených kamenů. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Lansky

Muži si myslí, že je bezvadné, když ženy dělají kariéru. Dokud suma na výplatní pásce není vyšší než na jejich.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Jak dál ? čekat nebo ne?

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Jak dál ? čekat nebo ne?

Pája24
12.09.11
17:20
Nereg.

IP: 85.162.215.*
Ahoj, jen ve zkatce : jsem od narození těžce tělesně postižená a na vozíku. V důsledku toho zrovna nemam štěstí v lásce. Zatim všichni moji "partneři" byli zadaní a nechtěli mě. Je to skoro rok, co sem znova zamilovaná. 10 měsíců sme si kvůli jeho práci vykali. Byl pokaždý na mě hodnej, usměvanej a pomáhal mi z vozíkem i když třeba nemusel. Protože asi není věkově tak daleko ode mě a je mi sympatickej, tak jsem mu nabídla tykání. JÁ, která je učebnicovej příklad pocitu méněcenosti, stydlivá, neprůbojná atd. On přijal, takže super. V budoucnu bych ho určitě někam ráda nezávazně pozvala. A tady asi bude problém, protože on je takovej zakřiknutej, tichej, moc nemluví. Takový chlapy mam ráda a vlastně já sem stejnej typ, ale on je extrem. Nevim třeba se časem rozmluví když si teď tykáme, ale moc tomu nevěřim. Spíš se bojim, aby se teď jakoby do sebe ještě víc nestáhnul.
Co myslíte? mam čekat než to třeba posunu dál a nebo za "tepla" jít do toho, protože mam pocit, že tady znamená oddalování spíš negativní věc vzhledem k jeho povaze.
Děkuju za názory Pavlína
 
Viktoria24
13.09.11
13:55
Reg. před 2016

Ahojky Pájo,já bych šla do toho. Já bych ho na to kafčo pozvala,no a pak bys viděla jak by reagoval. Ale nic o citech bych mu zatím neříkala... .to až časem,až by se chlapík trochu rozmluvil. Budu ti držet všechny palečky,aby ti to vyšlo. A přeju ti hodně síly,abys ho někam pozvala... a taky štěstíčko,aby pozvání přijal. Dej pak vědět,jo? Přeju ti pěkný den. Viktoria
 
Pája24
13.09.11
15:40
Nereg.

IP: 85.162.42.*
Ahoj :), děkuju za podporu. Je docela problém,že se moc často nevídáme. Zrovna dneska by měl bejt v místě kde bydlim, ale neměla sem na něj štěstí ( je řidič autobusu ). S tim pozváním nevim, protože nevim jak to má třeba s přítelkyní a že při mým štěstí mít určitě někoho bude a nechci, aby to vypadalo,že ho uhánim. Prostě nevim kam až zajít. Taky je asi třeba říct,že vizuálně se mě sice líbí, ale radši ho mam proto, jak se chová. Takže by mě to pozvání němělo dělat takový potíže jako kdybych z něj byla "hotová", ale přesto mam pořád zábrany a něco mi říká,že teď když už je to zase trochu jiný, tak ho zase dlouho neuvidim.. asi něco jako zákon schválnosti a ten u mě teda funguje na 100 procent.
 
Viktoria24
13.09.11
22:05
Reg. před 2016

No Pájo,co s tebou? Nebo teda spíš co s tím úžasným chlapíkem? Pokud nemáš možnost od někoho jiného zjistit,zda je zadaný nebo ne,tak ho asi na to kafíčko budeš muset pozvat,aby ses to dozvěděla. A tím pozváním určitě nic nezkazíš... maximálně poznáš,zda o tebe stojí nebo ne. A pokud ti je souzený,tak se stane nějaký zázrak a třeba ho potkáš hned zítra... .a půjde to samo. A pokud by z toho vztah nebyl... tak takový kamarád se taky hodí... Mám pravdu? Myslím,že ano. Tak ti držím palečky a přeju hodně štěstí. Viktoria
 
Nike
14.09.11
09:45
Reg. před 2016

Pájo,
jen takový přídavek. Když si budeš věčně říkat, jaká jsi smolařka a jak Ti funguje zákon schválnosti na sto procent, tak to tak i bude.
Sama se tak o to postaráš, chápeš? Chtělo by to přestat takhle uvažovat :)Hodně štěstí.

 
Pája24
18.09.11
16:01
Nereg.

IP: 85.71.204.*
S odstupem 14 dní sem si teda zvolila svůj způsob, co mě vyhovuje nejvíc. Ještě sem ho teda zatim neviděla od tý doby, ale chci to tak praktikovat.
Chci ten "vztah" jakoby na volno. Nehonit se zbytečně za nim, neuhánět atd. Koneckonců předchozích 10 měsíců to tak bylo a dá se říct,že mě to i vyhovovalo. Mít ho ráda pořád stejně, ale nepřehánět to jen kvůli tomu,že si tykáme. Myslim,že to bude dobrý pro nás oba, protože si nejsem jistá jestli cejtí to samý on ke mě. Bude to lepší i pro mou psychiku žádný stresy jakože mu mam teď říct to a to a udělat to a to. Nebo,že ho nevidim a bejt našstvaná. Necham to plynout a ono to nějak dopadne a jestli se má něco stát, tak se to stejně stane..
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)