English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Čtyřlístek štěstí
Věříte na štastné čtyřlístky ?...
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Hraje si se mnou ?

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Hraje si se mnou ?

Pavcule
13.11.14
20:48
Reg. před 2016

Ahoj, jde o kamaráda : celkem dlouho trvalo než jsme si k sobě našli cestu , ze začátku jsme se moc nemuseli,ale postupem času jsme tak nějak oba "ubrali" a stali jsme se přáteli . Rozumíme si spolu , ale pouze v místě, kde se setkáváme . Chtěla jsem ho vytáhnout na kafe , ale na poslední chvíli se vymluvil . Nikam jsme nešli , pak zase začal on,že by jsme někam mohli jít , navrhla jsem mu lokalitu a opět se neozval . Tak jsem mu napsala,že to nemá cenu a že ze sebe blbce dělat nebudu . Takový jednání mě prostě uráží , musím dodat,že jsem na vozíku a mám pocit,že kvůli tomu se mnou nechce mezi lidi .

Je to mezi náma celý divný od začátku , líbí se mi a většinu času mezi sebou tak nějak bojujeme , aby jeden neudělal to a to a hlavně , aby to nějak "nevypadalo ". Je to až dětinský když mě je 27 a jemu 31 . Je to zvláštní tvor - sám od sebe mě začal dávat pusu na pusu když se potkáme , držíme se za ruku , občas se pohladíme , ale přesto se bavíme jako kamarád s kamarádem . Má přítelkyni a občas mi přijde , že to s ní tak žhavý nebude ( vyjadřuje se o ní přede mnou velmi negativně ). Nevím, jestli to na mě jen zkouší . Jindy má stavy , kdy se se mnou odmítá bavit absolutně bez důvodu.

Nevím, co si myslet
 
kelišová
14.11.14
08:26
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Nevím, ale připadá mi, že vycítil, že ty chceš něco více než on.On se chtěl přátelit, kamarádit, ale ty chceš lásku a doteky.On je zadaný.Nechce být nevěrný své přítelkyni.Tobě by se to líbilo, mít přítele, který by chodil za jinými???A nesouvisí to s tím, že jsi na vozíku!
Pusa na pusu - jó, chlapi rádi dávají pusy a nesouvisí to s jejich city.Jen příjemné tělesné dotyky.
Nech to být, hledej i v jiných vodách, nebuď jak zavřená ve věži!Máš celý život před sebou, udělej si ho co nejhezčí a přestaň se trápit!
 
Květuška
14.11.14
12:02
Reg.13.6.17

Prosím tě, nech kamaráda, kamarádem. Já vím,že by jsi to chtěla vidět jinak, ale tady je to jasný. Pouze se mu líbí, že ty bys ráda, ale,kdyby o to stál, choval by se jinak. A že vypráví negativně o své přítelkyni? Nechtěj slyšet,jak asi zase mluví o tobě.
 
Pavcule
14.11.14
12:57
Reg. před 2016

Květuška : A že vypráví negativně o své přítelkyni? Nechtěj slyšet,jak asi zase mluví o tobě. Ha,ha,ha nemáme stejnej smysl pro humor fakt ne . Zdraví Suchar
 
Pavcule
14.11.14
13:24
Reg. před 2016

Já vím,že u něj nemám šanci , já vás jen testovala , jestli budete reagovat jak jsem si myslela a taky jo .Styl najdi si jinýho , protože to nemá cenu jsem čekala a jen mě zajímalo , jestli někdo napíše něco jinýho . Nejsem taková naivka, abych čekala jestli náhodou něco nebude .
Takže se omlouvám , jestli jsem někoho z vás naštvala .
 
Kata-rína
14.11.14
13:56
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Jakoby testovací témata jsem na stránkách Věštírny už zaregistrovala. Někdo se náramně baví a rád si hraje na spisovatele, scénáristu, manipulátora = má moc!, to je co? machrovina!
Třeba se pak takový člověk dožije toho, že se budou bavit zas jiní na jeho účet. Nojo, každý má prsty v tom, jak se bude jeho život vyvíjet - příčina, následek.
Když ten následek pak unese, tak co... ... .posilka... ..třeba časem přijde i moudrost - postupně, po troškách.
Anebo přijít nemusí, páč blbost má hodně podob, kromě toho je věčná a nezdolná.
 
kelišová
14.11.14
14:29
Nereg.

IP: 217.117.216.*
A já myslím, že naivka jsi, ale nechceš si to přiznat.To, že napíšeš po názorech ostatních, že šlo jen o test, mluví samo za sebe - cítím hořkost, vztek, bezmoc... .Teď možná ani nevěřím, že je Ti 27.
 
Pavcule
14.11.14
16:03
Reg. před 2016

se ne to... jsou horší věci , mějte se tu
 
kelišová
14.11.14
17:23
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Vono není na škodu se někdy to
Pavcule - ty horší věci jsou, že zrovna Ty jsi na vozíku?( jestli to ovšem nebyl taky jen kec)Napiš, jestli se nebojíš.

 

Pavcule
14.11.14
19:39
Reg. před 2016

Kelišová : myslim to, že jsem si udělala test , nikomu jsem snad tím neublížila .
Na vozíku jsem od narození- dětská mozková obrna , spastická kvadruparéza , klidně pošlu záznam z Neurologie . Z toho se sranda fakt nedělá
 
kelišová
15.11.14
11:44
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Pavcule: takže to nebyl test, odpovědi se Ti nelíbily,je těžký přiznat si něco, co nechceš.Chápu, že ho možná miluješ,ale co ta druhá, zkus se do ní vžít, čeká na něj doma, uklízí, vyvařuje, dává se mu a ... ..Nemoralizuju, jen tím chci říci, že štěstí založené na neštěstí druhého má krátké trvání... .A znovu říkám, žij a nebuď zavřená ve věži svých představ... ..Já myslím,že na to máš!
Chápu Tě.
 
diidiii
16.11.14
01:10
Reg. před 2016

nevím no, jestli se nechceš donekonečna takhle plácat v nejistotě a zklamání, ani to nechceš ukončit bez toho, abyses dověděla, jak to vlastně doopravdy mezi vámi je a může/nemůže být, nezbývá ti, než si s ním naprosto otevřeně promluvit, sdělitmu své pocity, a citlivě ale jasně se zeptat jak to cítí on. Pokud teda pro tebe není udržení současného stavu přátelství, tvé začínající zamilovanosti a nejistých náznaků důležitější než pravda a ujištění se o tom, jak to skutečně je, tak nemáš co ztratit... a i kdybys měla, pokud jste opravdu tak dobří přátelé, stačí když to podáš tak, že přátelství mezi vámi se ti moc líbí ale dovedeš si představit i něco víc, pokud však on o ničem takovém neuvažuje,nevadí by ti zůstat dál přáteli... ... .opravdový přítel by toto pochopil... možná ho i lákáš ale svou přítelkyni má rád a nechce o ni přijít... v tom případě by bylo dobré zas aby ses zachovala jako kámoška ty a nesnažila se ho získat a překazit mu vztah na kterém mu záleží... každopádně to až pak, teď záležitost vyřeší jen jediná věc, a to upřímný rozhovor... .
 
Pavcule
16.11.14
07:59
Reg. před 2016

Upřímně a teď nelžu: on je manažer a pracuje s veřejností . Těžko by jste našli lidi naprosto odlišný než my dva a to jak povahou, tak názory , máme jen pár společných témat .

Co se týče vztahu : neříkám,že bych mu řekla ne , ale jsem realista . Je to člověk, co má neustále letefon u ucha , pořád někam chvátá a nemá čas . Na soukromej život má čas minimálně a často lítá do zahraničí , takže jeho partnerka musí bejt hodně tolerantní , což já bych teda nebyla navíc on je to hezkej kluk, co to ví a o ženy nemá nouzi .

Poslední dobou když se vidíme je to jen o tom ,že se ke mě chodí vyplakat , já ráda vyslechnu to jo, ale někdy je toho až moc. Slyšet , jak ho ty lidi otravujou a jak už nemůže .. Má mě za vrbu . Když jsem s tím "vztahem " začínala , tak jsem nečekala,že to bude tak těžký .

Ven ho nevytáhnu , spíš se baví o sobě . Není to takový klasický kamarádění, no ,ale zase změna, co jsem dřív neznala.
 
diidiii
16.11.14
09:18
Reg. před 2016

nojo, i tak by asi neškodilo říct mu, jak se cítíš... pokud je to přátelství, vyslechne si tě stejně jak ty jeho... pokud není a jde jen o jeho sobecké záležitosti, nenío co stát... ... :) teda myslím... .:))
 
Pavcule
16.11.14
10:17
Reg. před 2016

diidiii : kamarádila ( předpokládám,že jsi žena ) jsi se někdy s klukem ? Já se mezi muži pohybuju od dětství a jsou mi bližší než holky . Chlap se s tebou nebude bavit o svých pocitech ( a ten můj už vůbec ne ). Oni nejsou na takový rozhovory a ani já ač holka takový rozhovory nemám ráda a nechtěla bych se s nim o tom bavit .

Mám mužský myšlení v mnoha ohledech a nějaký citový rozhovory na to fakt nejsem . Mimochodem- já se i bojim mu na plno ukázat, co k němu cítím , nejsem tam, co by ho sváděla , oblečením nebo řečma , neumím flirtovat . Vždy jsem byla klukanda a to ve mě zůstalo . Náš vztah je kluk s klukem ,ale zároveň si je dobře vědom,že jsem holka
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)