English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 17.6.2025
Svátek slaví Adolf, zítra Milan.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 17.6.2025
Svátek slaví Adolf, zítra Milan.
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Duch v domě

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Duch v domě

Miraskyn
06.07.17
23:35
Nereg.

IP: 92.62.225.*
ahoj, nevim jestli to je zrovna duch v domě, spíše jen v pokoji nebo jen u mě... u někoho jiného se to neděje. V noci slyšim hrozný zvuky... jasný kroky, a potom zvuky který si ani nejde odůvodnit. a cítím že tam je. Cítím tu změnu. hledal jsem pomoc ale... rady jsou nebát se ho a... nejde to prostě to nejde... samo mi tluče srdce a je to hrozný... taky by jsem se snim měl zpřátelit ale... nebudu v noci mluvit s duchem když ostatní spí. děsí mě to. pro info je mi pod 18 :) odpovědi mi klidně posílejte i na email miraskyn@seznam.cz . A ano, vim že někdo má s duchama větší problémy ale bojim se že se to bude stupňovat.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)