Gabča1 10.04.22 19:11 Reg.8.7.21
| Ahoj,
Chvi se zeptat, proč jsem pořád osamocena? I když mám svoje koníčky, tak mi přijde, že něčím od sebe všechny odpuzuji.
Je mi líto, když vidím, jak ostatní mají plno přátel, partnery a já si připadám, že nemám nikoho, nemám komu pořádně zavolat, nikdo na mě nemá pořádně čas a poslední dobou už propadam takové depce.
Diky tomu mi i dost klesá sebevědomí a sebeucta.
Občas si zajedu na výlet sama, ale je mi lito, ze to nemám s kým sdílet.
Přijdu si jak v začarovaným kruhu a je mi blbý pořád všem psát jako první.
Nemáte nějakou radu? Co u sebe změnit?
A kdy to období skončí?
Předem děkuji
Gabriela 1995, býk |
|
agavenka 17.05.22 14:57 Reg.17.5.22
| Gabika niekedy ta tam nechcu.Treba zistit kedy je toho vela. Inak chcu cas aj pre seba... a ty im vadis.Nechcu ta pri sebe-Je im blbo vam to povedat aby ste sa nerazila.
1... .Menej rozpravajte.2... nepachajte sa k nim vtieranim. Jedna kamoska je tam u Vas. Drzte si aspon tu. |
|
Tarotka 17.05.22 23:11 Reg.27.3.22
| Dobry den Gabrielo,
vylozila jsem Vam karty na Vami popisovanou situaci ohledne pratelskych vztahu. Mate karty:
9 minci – 2 pohary – 10 poharu
Ja bych z teto kombinace vycetla, ze Vas vztah k ostatnim je zrcadlem Vašeho vztahu k sobě samotne. To, jak Vas ostatni vnimaji, tak se vlastne chovate sama k sobe. Vase chovani je tudíž přesným ukazatelem Vašeho vnitřního nastavení. Je to velice tezke to zde popisovat, jelikoz zde jde o sebelasku nebo i take o lasku bezpodminecnou a ta se strasne spatne uci. Vlastne ji vetsina lidi neumi. Takze z toho vlastne vyplyva, kdyz budete mit rada sama sebe anebo prijimat vsechny vztahy, at pratelske nebo partnerske bez podminek, uvidite, jak se Vam to ve vztazich krasne projevi. Doporucila bych nacist nejakou literaturu o sebelasce, bezpominecne lasce a take prijeti sama sebe takovou jaka opravdu jste.
A v neposledni rade, nebyt na sebe tolik prisna.
Podobne to mate i ve vztazich partnerskych, karty:
3 pohary – Milenci – 7 poharu
Jde tady take o sebeprijeti a sebelasku. Sebepřijetí znamená dát na své pocity a vědět, že právě ony Vas vždy správně povedou a spokojena budete jedině tehdy, když se na sve pocity spolehnete a nenechate se nekym jinym dokonce sama sebou presvedcovat o tom, ze to tak neni. Sebepřijetí dosahnete tehdy, az pochopite, že právě takova, jaka jste, máte být. Nic byste si nemela predstirat, nalhavat a zit ve sve vlastni iluzi.
Tak bych videla ja Vas dotaz, nejde o to, ze jsou ostatni takovi ci makovi, ale pokuste se zmenit nejdrive svuj postoj k sobe.
At se Vam vse povede.
Monika
|
|
agavenka 18.05.22 20:33 Reg.17.5.22
| Mila Tarotka cely mesiac neodpovedate ludia tu cakaju aj mesiac na odpoved.
Ked som odpovedala ja tak rychlo tomu istemu aj vy?Zoberte si ineho zaujemcu a urobte ho. Viem ze za toto nemame zaplatene ani vy ani ja. Mna tu uz ako agaven blokol admin, Preto zvazujem komu tu co odpoviem. |
|
agavenka 18.05.22 20:34 Reg.17.5.22
| Mila Tarotka cely mesiac neodpovedate ludia tu cakaju aj mesiac na odpoved.
Ked som odpovedala ja tak rychlo tomu istemu aj vy?Zoberte si ineho zaujemcu a urobte ho. Viem ze za toto nemame zaplatene ani vy ani ja. Mna tu uz ako agaven blokol admin, Preto zvazujem komu tu co odpoviem. |
|
Gabča1 25.05.22 18:09 Reg.8.7.21
| Děkuji Tarotko za odpověď.😉
Ještě mě zajímá. Budu mít v brzké době vztah? Děkuji |
|
Tarotka 30.05.22 22:10 Reg.27.3.22
| Zdravim Vas Gabrielo,
tato kombinace karet je tak trosku „dabelska“ Rytir holi – Dabel – Rytir minci 😊 Ten clovek je zde videt, ale je to tedy vztah, ktery by se Vam nemusel az tak libit. Zalezi na Vas, protoze tento vztah by prinasel spise zavislosti nez zdravou lasku. Naopak ten clovek muze byt velice vasnivy, pritazlivy a jedinou vyhodou v tomto spojeni je sexualni zivot. Je to na Vasem rozhodnuti, zda budete skutecne za kazdou cenu hledat takoveho partnera, nebo si zkratka pockate na jinou prilezitost. Rytiri vpluji do naseho zivota, udelaji v nem neporadek a vydaji se jinam, ale mohou nas zivot ovlivnit tak, ze si treba neco uvedomime.
Drzim palce.
Monika
|
|
|
Gabča1 02.06.22 19:00 Reg.8.7.21
| Děkuji za odpověď.
Jde o to, že jsem sama celý život a už mě to nebaví.
Minule jste mi předpovídala,že se do konce roku 21 dočkám změn. Kluk jak přišel, tak hned odešel, jako na houpačce.
Bylo to pořád dokola i když mi bylo predpovezeno, že mám v okolí člověka, který si na mě mysli.Byl to prý on,ale pořád říkám, jak na houpačce, vždy přijde a zase odejde. Nevíte jak to bude dál? Děkuji |
|