Macetka 05.04.14 17:20 Reg. před 2016
| Můžete se mi prosím někdo podívat na něco, co mě už odjakživa zajímá a to jestli budu mít děti a kolik jich bude:)? Momentálně jsem sama i když 2 roky zamilovaná do jednoho člověka (je to cizinec), v létě se budeme asi 6 měsíců setkávat, ale vím, že toto je bez budoucnosti. Vím, že děti jednou chci a zajímá mě kdy a jestli to přijde? Má nejlepší kamarádka a spousta lidí kolem mě najednou zakládá rodinu. Já se na to zatím moc necítím a ani k tomu zatím nemám vhodné podmínky, ale moc mě zajímá jestli děti přijdou a případně kolik.Předem moc děkuji za odpověď.
Markéta 21.3.1989 ve 23:10 v Mostě |
|
Camie 08.04.14 12:57 Reg. před 2016
| ... Macetko, z toho, co píšeš mám pocit, že biologické hodiny tikají, taky bys teď chtěla dítě, ale zoufale nemáš s kým. Ohledně zajištění a zabezpečení se jsou většinou racionální důvody, kterými se snažíš tu tenzi utišit (byť jsou i správné), ale moc to nejde. Otázkou je, proč ztrácíš už 2 roky v nějaké zamilovanosti, která nemá budoucnost a raději se nepodíváš po okolí po někom, kdo bude určitě lepší než ten, o kom jen sníš a o kom si maluješ vzdušné zámky. Pak se budeš divit, jak to mimčo bude rychle. |
|
Macetka 08.04.14 14:17 Reg. před 2016
| Tak to není, jen mě to moc zajímá. Neumím to možná dost dobře popsat. Vím, že dítě jednou chci, ale určitě ne teď. Chci si ještě dost věcí užít a do toho se mi dítě jaksi nehodí. Příští 4 - 5 let vidím bez dítěte, Že bych zoufale neměla s kým se také říci nedá :). Jen jsme to probírali s kamarádkou a zajímá mě to - kdy v mém případě přijde dítě. |
|
lelilu 17.04.14 09:29 Reg. před 2016
| Prosím o věštbu potkám pravou lásku a dočkám se dítěte 31.3.1976.Děkuji a pěkný den |
|