English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 17.8.2025
Svátek slaví Petra, zítra Helena.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 17.8.2025
Svátek slaví Petra, zítra Helena.
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Co je zač?

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Co je zač?

ÁBek
22.10.11
19:41
Reg. před 2016

Od začátku školního roku chodíme s kamarádkou na louku obklopenou kukuřicí. Většinou jsme si tam četly knížky o magii... Po několika týdnech jsme opět seděly na louce, když vtom jsme zaslechly z pole jakousi dutou ránu a poté kroky, co se rychle přibližovaly, a kukuřice se začala ohýbat proti větru. Pochopitelně jsme utekly a podařilo se nám na to zapomenout.Za týdnu jsme se tam vrátily a na ten šum jsme si ani nevzpomněly. Tehdy se nic zvláštního nestalo, tak jsme byly přesvědčeny, že jsme si to jen namluvily. Před několik a týdny se to však stalo znovu. Seděly jsme na louce a mluvily o duších. Najednou jsem se zarazila a naslouchala. Slyšela jsem tichý šepot vycházející z pole. Nic jsem ale neřekla a povídaly jsme si dál. Myslela jsem, že se mi to jen zdá, ale když na to upozornila i kamarádka, věnovala jsem tomu větší pozornost. Najednou jsem to uslyšela zřetelněji. Byl to šepot, který neumím popsat. Jakoby mluvilo několik lidí najednou... Začaly jsme ječet, když se v bezvětří jedna kukuřice rozhoupala... a začala jakoby mávat. Nevíme, co to bylo, poradíte nám? Ábek

XENIE
22.10.11
20:58
Reg. před 2016

Pro "ÁBek"

Milé dívky. Zřejmě jste asi dobrá média - četly a vyprávěly jste si o magii a mohly jste tak navázat kontakt se zbloudilými dušemi, které k Vám byly přilákány. Je zajímavé, že toto dokážou většinou hlavně děti - jsou případy, že jejich vybuzená energie např. rozčilením, dokázala např. shazovat věci ze zdí, pověšené obrázky, dokonce se objevil i duch zvaný "poltrgaist" -tito duchové jsou povahy ničitelů a strašidel. Jestli Vás tato oblast hodně zajímá, bude dobré zajít do knihovny a vypůjčit si příslušnou literaturu, aby jste věděly důkladně, co můžete očekávat. Není radno být v této oblasti neznalým člověkem "o co jde" - buď si to pořádně nastudovat nebo jít od této tematiky pryč ! Možná by nebylo od věci si zapisovat poznámky z Vašich vjemů - dalo by se to posléze zpracovat do poutavého a čtivého literárního dílka.Když už se takoví duchové objeví, není radno je provokovat, bezdůvodně vyvolávat nebo přerušit seanci a zapomenout se s nimi rozloučit a poslat je poslat pryč - tam, kam patří - do jiné dimenze... to se pak mohou dít věci ...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
Čtyřlístek štěstí
Věříte na štastné čtyřlístky ?...
Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)