English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 17.8.2025
Svátek slaví Petra, zítra Helena.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 17.8.2025
Svátek slaví Petra, zítra Helena.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Z dětí, které jsou milovány, vyrostou dospělí, kteří umějí milovat.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Jdu vstříc lepšímu životu, protože si ho zasloužím. ”

Myšlenky moudrých

Murphy

Stockmayerův teorém: Když něco vypadá jako snadné, je to ve skutečnosti obtížné. Když něco vypadá jako obtížné, pak si pište, že udělat to je absolutně vyloučeno.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Co je zač?".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Co je zač?

ÁBek
22.10.11
19:41
Reg. před 2016

Od začátku školního roku chodíme s kamarádkou na louku obklopenou kukuřicí. Většinou jsme si tam četly knížky o magii... Po několika týdnech jsme opět seděly na louce, když vtom jsme zaslechly z pole jakousi dutou ránu a poté kroky, co se rychle přibližovaly, a kukuřice se začala ohýbat proti větru. Pochopitelně jsme utekly a podařilo se nám na to zapomenout.Za týdnu jsme se tam vrátily a na ten šum jsme si ani nevzpomněly. Tehdy se nic zvláštního nestalo, tak jsme byly přesvědčeny, že jsme si to jen namluvily. Před několik a týdny se to však stalo znovu. Seděly jsme na louce a mluvily o duších. Najednou jsem se zarazila a naslouchala. Slyšela jsem tichý šepot vycházející z pole. Nic jsem ale neřekla a povídaly jsme si dál. Myslela jsem, že se mi to jen zdá, ale když na to upozornila i kamarádka, věnovala jsem tomu větší pozornost. Najednou jsem to uslyšela zřetelněji. Byl to šepot, který neumím popsat. Jakoby mluvilo několik lidí najednou... Začaly jsme ječet, když se v bezvětří jedna kukuřice rozhoupala... a začala jakoby mávat. Nevíme, co to bylo, poradíte nám? Ábek

XENIE
22.10.11
20:58
Reg. před 2016

Pro "ÁBek"

Milé dívky. Zřejmě jste asi dobrá média - četly a vyprávěly jste si o magii a mohly jste tak navázat kontakt se zbloudilými dušemi, které k Vám byly přilákány. Je zajímavé, že toto dokážou většinou hlavně děti - jsou případy, že jejich vybuzená energie např. rozčilením, dokázala např. shazovat věci ze zdí, pověšené obrázky, dokonce se objevil i duch zvaný "poltrgaist" -tito duchové jsou povahy ničitelů a strašidel. Jestli Vás tato oblast hodně zajímá, bude dobré zajít do knihovny a vypůjčit si příslušnou literaturu, aby jste věděly důkladně, co můžete očekávat. Není radno být v této oblasti neznalým člověkem "o co jde" - buď si to pořádně nastudovat nebo jít od této tematiky pryč ! Možná by nebylo od věci si zapisovat poznámky z Vašich vjemů - dalo by se to posléze zpracovat do poutavého a čtivého literárního dílka.Když už se takoví duchové objeví, není radno je provokovat, bezdůvodně vyvolávat nebo přerušit seanci a zapomenout se s nimi rozloučit a poslat je poslat pryč - tam, kam patří - do jiné dimenze... to se pak mohou dít věci ...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)