English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Budeme znovu spolu? Alebo to mám vzdať?

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Budeme znovu spolu? Alebo to mám vzdať?

Laura2001
15.05.12
22:16
Reg. před 2016

Dobrý večer. Prosím o výklad. Môj bývalí priateľ sa so mnou rozišiel. Vraj sa necíti na vážnejší vzťah, že som úžasný človek a on mi nechce ublížiť, a zlyhalo to medzi nami na komunikácii. A hlavný dôvod bol to, že sme spolužiaci. A bolo mi povedané, že je šanca aby sme boli niekedy spolu. Mám ešte čakať? Má to zmysel? Budeme spolu? Aký je skutočný dôvod kôli ktorému sa so mnou rozišiel? Katarína 20.1.1993 on Róbert 16.9.1992

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)