English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Štěstí ženatého muže závisí na ženách, se kterými se neoženil.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Zítra zemřete!

zpět

Dneska mi přišel mail. Určitě to znáte taky, nebo ne? Takový ten mail, který se musí do nanejvýš několika minut poslat minimálně půlce kontaktů, nebo se něco hrozného stane. Tentokrát mě to ale donutilo zamyslet se nad ním…

Proč něco takového lidi vymýšlejí? Vždyť na začátku každého takového e-mailu je jeden člověk, který se nejspíš dost nudí, a tak si něco vymyslí a pošle svým známým a pak čeká, odkud se mu to vrátí. Asi se pak i zaraduje, jak na všechny vyzrál, a jak to všichni pěkně poslali dál. V každém takovém mailu je základem to, že pokud něco neuděláte, o něco důležitého, nebo cenného přijdete… Do teď jsem je posílala sem tam, když mi nebylo nějak nejlíp, jakože pro jistotu. Něco ve smyslu – když teď všechno nejde, jak bych si přála, nepotřebuju to ještě pokoušet… znáte ten pocit?
Necháte se taky občas do něčeho uvrtat jen s pocitu „co kdyby“?

Ale kdo si tady vlastně s tím štěstím zahrává? Já, pokud ten mail nepošlu, nebo ten člověk, co se povýšil na něco víc, chtěl si zahrát na osud nebo co a poslal mail, ve kterém lidi v podstatě k něčemu nutí pod výhružkou něčeho krutého? Osud, štěstěna, příroda a jiné věci by se neměli pokoušet, škádlit ani obcházet. Jak se říká – štěstěna je vrtkavá.

Rozhodla jsem se teda, že už žádný takový mail posílat nebudu… . Nebudu dělat takové věci jen proto, abych někomu, kdo je někde vymyslel, udělala radost…. Nechci svoje kamarády a rodinu dostávat do pozice, kde by se museli taky rozhodovat…

Co si o tom myslíte vy? Čtete takové maily? Věříte jim? Přeposíláte je ze strachu? Nebo jenom pro jistotu? Splnilo se vám někdy to slibované přání, po tom, co jste mail odeslali? Já osobně vyhlašuju protest !!! Ale pro jistotu nebudu aspoň ze začátku takové maily ani otvírat, však co kdyby náhodou, že?!

 

Vaše čarodějka Eva


Online výklady ZDARMA:
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...



Další z blogu:Pro která znamení je voda důležitější než pro ostatní?Poslední cesta na MěsícJak si vybavit minulé životy?Seriál Numerologie 3Jaká jsou nejvíc zkoušená znamení?Hypnózou do minulých životů
Diskutujte o - Zítra zemřete!:

Anonym marcela / (11.09.14)
Já toto neotvírám nikdy, už z principu. Jsou to nesmysly lidí, co se nudí...

Marketa_Stara / (25.04.13)
Takovýdle maily dostávám do spamu, nezajímá mě to. Stejnáč to sou kecy.

poeta / (12.03.13)
Takový mail jsem otevřela jednou a pak už jsem je rovnou vyhazovala.Jedná se jak o ty negativní, tak o ty pozitivní. A dělám to pořád. Tyto maily nás hodně ovlivňují, ale ve své podstatě jsme my sami těmi, kdo rozhodují o dalším životě. Prostě nezávisle na těch mailech. Pokud člověk myslí pozitivně a věří že věci dobře dopadnou, nakonec se tak stane, ale pokud se člověk bude utápět sám v sobě a bude myslet negativně, sám na sebe přivolá zkázu. Tyhle maily jsou skutečně jenom provokací a pokud nepošlu jeden mail, který mi říká, že když ho nepošlu strhne se katastrofa, nic se neděje. Je to jenom o tom, jak se k tomu postavím. Když si řeknu, jdi do háje blbe a dej mi pokoj. A nebudu na to dál myslet, všechno je v pohodě. Pokud si tento mail přečtu a začnu se tím stresovat, tak sám sobě uškodím a sám nějakou krizi přivolám. Ale jak bylo napsáno v článku. Za těmitomaily stojí jedinec, který neví coby a jen si hraje. Zajímalo by mě, v jaké podobě se to vrátí tomuto člověku, když si nehezky zahrává s myslí druhých lidí? Takové to jednání nikdy nebývá bez následku. Já si jenom pamatuji na situaci, kdy podobně přiblblá správa přišla mému synovi s poruchou autistického spektra na skypa. Že když nepošle tuto zprávu dál, tak duše zemřelého chlapce se rozzří a v noci tě propíchne nožem. Ten kluk z toho měl psychické trauma a já si říkala, který idiot tohle vymyslel a kdo je takový vůl, že naletí pošle to dál a nevědomky tak traumatizuje další. I já jsem se jednou jala toto rozposílat a když jsem to odeslala 2x, tak jsem si uvědomila, jak jsem hloupá. Že nejenže zbytečně stresuji sebe, ale i další ostatní a ten pitomec, co si to vymyslel se jenom přiblble tlemí blbosti lidí, jak na všechno skočí. Jestli vám někdo děkdy pošle mail podobného ražení, rovnou to vyhazujte. Takové to maily vám samy o sobě neuškodí, ani vás nepřivedou k bohatství, ani ke štěstí. Prostě je to na nás samotných, jak myslíme, jak se zachováme. Pokud mi pošle někdo mail o rozvratu vztahu a já ho nepošlu a začnu se ve svém vztahu zbytečně vrtat a rozebírat to, tak si ten vztah sbořím. Ale když si řeknu, polib si. Nic se nestane. Všechno docela dobře klape, než se najde takový blbeček, který se vám podobnou cestou navrtá do mysli. Podle mě by se toto mělo trestat a to z toho důvodu, když jsem viděla rekci mého syna s Aspergerovým syndromem. Uklidňujte pak takové dítě. Je to hnus.


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)