English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Young

Odklad je zloděj času.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Čtení z ruky - Tvar dlaně

zpět

Musím vám říct, že mě studování chiromantie opravdu chytlo! Čím víc toho o ní vím, tím jasněji čáry na svých rukách vidím. Pojďte se se mnou naučit nejen se na dlaně dívat, ale taky z nich číst! Kohokoliv pak potkáte, budete ho mít hned „přečteného“, a to je paráda, no ne?

Už na první pohled jsou z rukou vidět rozdíly mezi různými lidmi. Člověk, který má delší prsty než dlaň, je tím, kdo se zásadně soustřeďuje na detaily a drobnosti.  Větší dlaň než prsty naopak značí temperamentní a impulzivní lidi. A stejně dlouhou ruku i prsty mají ti, kdo si stojí za každých okolností za svým a nikdy neustupují. Tihle lidé jsou většinou v životě nejúspěšnější. Nepsaným pravidlem také je, že lidi, kteří mají delší prsty, bývají přemýšlivější a rozumnější.

Důležitou roli hraje taky postavení palce. Jeho postavení je zásadní proto, že stojí stranou od ostatních prstů.  Správné postavení je takové, že svírá s ukazováčkem úhel mezi 45-90 stupni. Jestli máte tento úhel větší, pak jste pravděpodobně velice samostatné a vůdčí osobnosti. Naopak čím menší úhel mezi ukazováčkem a palcem je, tím je člověk sobečtější a malichernější.  Lidem s nadprůměrně velkým palcem se raději obloukem vyhněte. Mohli by být agresivní, tvrdohlaví a nakonec by se vás ještě mohli pokusit zmanipulovat a ovládnout.

Nejlépe se čte osud z levé dlaně. Je blíž k srdci a tak by měla nést informaci osudu lépe, než pravá ruka. Mezi spoustou čar, které na dlani jsou, jsou důležité jen čtyři z nich. Čára života, čára srdce, čára hlavy a čára osudu. Co na vás tedy prozradí vaše dlaň?


Není čára, jako čára! Nejlíp to vědí chiromantici!  A to jsou hlavní hrdinové seriálu, kterým se tu už chvíli zabýváme. A jestli se podaří, tak budeme patřit na samém konci seriálu, k nim. Aspoň já bych si opravdu moc chtěla osvojit umění čtení osudu z dlaně, co vy?
Minule jsme se rozloučili „s nataženou dlaní“. Dnes se jí podíváme blíže na zoubek.

Máme tedy čtyři základní čáry – čáru života, čáru hlavy, čáru srdce a čáru osudu. To už víme.  Ale měli bysme taky vědět, že tyhle čáry by měly mít barvu zhruba jako zbytek dlaně. Silní lidé mívají čáry tmavší a hluboké, naopak pokud jsou čáry světlé a méně výrazné, pak jde o člověka, kterému síla chybí…

Není ani dlaň jako dlaň.  V podstatě máme dva základní typy dlaně. Tím prvním je dlaň čtvercová. Takovou dlaň mají většinou lidé sebevědomí a praktičtí. Uznávají autoritu a znají dobře svoje místo i postavení. Jsou vrozeně zodpovědní, praktičtí a nezaskočí je žádná situace.

Lidé s dlaní zakulacenou, neboli kónickou, jsou velmi společenští. Umí pobavit sebe i okolí a rádi se obklopují hezkými věcmi. Jsou do všeho nadšení a umí rozjet spoustu nápadů a myšlenek, ale málokdy je dotáhnou do konce. Nestálí nejsou ale jenom v práci. Ani v lásce se na ně moc nespoléhejte.

Jakou dlaň máte vy? Sedí na vás tahle charakteristika? Příště začneme nahlížet blíže na jednotlivé čáry. Ukážeme si, kde je najdeme a řekneme si o nich mnohem víc. Taky se už těšíte tak, jako já?

Pokračujte ve čtení na: Čára života.



Co si o tom myslíte Vy?:

Anonym tereza / (16.03.19)
Mam dlouhouu caru zivota ale u konce se dozbyje to je ne

Anonym / (02.04.18)
Mám znak Kanady

Anonym Radek / (15.04.17)
Mam na leve ruce 3 vyrazne


Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...
Magická osmisměrka
Rychlá věštba s postřehem.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)