English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Ryby - horoskop pro rok 2022

zpět

Horoskop znamení: Ryby

Kategorie: zvěrokruh /dnes /týden /láska /kariéra /rodina /osobnost /2023 /2024

Horoskop na rok 2022 přinese všem Rybám období plné vzestupů a pádů. Z počátku roku vás potká velké štěstí, tak mějte oči otevřené, ať ho nepropásnete. Od února do konce března se můžete setkat s menšími komplikacemi, ale už začátkem dubna se k vám štěstěna vrátí s plnou parádou.

Snažte se být co nejvíce uvolnění, a otevření změnám, které přijdou. Pokud se vám nebude dařit hned napoprvé, nepropadejte panice, a zkuste naslouchat vašemu vnitřnímu hlasu. Ví přesně, jakým směrem vás má vést.

KARIÉRA

Začátek roku bude jako na horské dráze. Zatímco jednou budete nahoře, na výsluní a uznávaní, podruhé budete mít pocit, že si to místo snad ani nezasloužíte. Štěstí bude přesně jako ta muška zlatá přelétávat a trošku poťouchle přešlapávat jednou na vašem rameni a podruhé u vašeho konkurenta. Nejlepší je, snažit se nevybočovat a přečkat tyto výkyvy schovaní ve středním proudu.

Tak jako tak, nesnažte se dělat zbytečné vlny a držte se práce, kterou máte. Rok 2022 totiž není u Ryb úplně nakloněný změnám, a proto není vhodná doba ani na hledání nové práce. Jestli práci nemáte, a stále hledáte, zaměřujte se spíš na jistotu a nepouštějte se do žádných větších dobrodružství.

LÁSKA

Odložte růžové brýle a začněte se dívat na věci kolem lásky více realisticky. Začátkem roku neočekávejte žádné větší změny. Ve vašem milostném životě se totiž nic zásadního nestane. To bohužel platí i pro nezadané.

Zásadní obrat přijde v polovině dubna. Tento měsíc také bude nejlepším obdobím pro zlepšení všech vztahů, nejen milostných. Jestli nejste zadaní, pak je duben tou nejlepší příležitostí, k hledání toho pravého. Po celý rok půjde křivka vašeho milostného života nahoru a dolů. Konec roku 2022 však bude přát Rybám v lásce a proto bude závěr roku velmi příjemným.

Měsíční horoskop pro Ryby

Leden 2022

Zapomeňte na to, co bylo v roce 2021, a rok 2022 začněte s čistým štítem, bez zátěže z uplynulého období.

Únor 2022

Ještě stále se vám nepodařilo zbavit se okovů minulosti. Zapracujte na lepších cílech a soustřeďte se na ně víc, než na neúspěchy minulého roku.

Březen 2022

Ideální čas pro trávení času s přáteli a rodinou. Budou při vás stát ve chvílích, kdy to budete nejvíc potřebovat.

Duben 2022

Do vašeho života přichází velká štěstěna. Nejvíc se projeví ve vašem milostném životě.

Květen 2022

Bude bezproblémový měsíc. Relaxujte, bavte se, jděte s proudem a nechte se vést intuicí.

Červen 2022

Přináší řadu rozporů, které mohou způsobit potíže ve vašem pracovním, nebo osobním životě. Vyhledejte přátele a požádejte je o pomoc.

Červenec 2022

Je pro Rybu extrémně šťastný a uvolněný měsíc. Nezapomínejte si však udržet motivaci i v práci.

Srpen 2022

Vyvolá ve vás neklid. Nepodléhejte mu a nedovolte, aby měl vliv na vaše sebevědomí. Nevylévejte si svůj vztek a frustraci na ostatních!

Září 2022

Bude další pohodový měsíc. Jestli se vám podaří udržet zápal, motivaci a energii pod kontrolou, bude se vám dařit ve všech aspektech vašeho života na jedničku.

Říjen 2022

Přináší podivné změny do vašich vztahů, včetně těch milostných. Snažte se udržet si nadhled a udělejte si trochu času i sami na sebe.

Listopad 2022

V první polovině měsíce se budete cítit být unavení, zato ta druhá bude úplně opačná. Budete se cítit přímo nabití energií.

Prosinec 2022

Je ideální doba pro trávení volného času s blízkými, což může zlepšit vztahy a srovnat křivdy minulosti.

Když to shrneme, rok 2022 bude pro všechny Ryby střídavě úžasný a komplikovanější. Pokud však použijete svou intuici a necháte se jí vést, podaří se vám první polovina roku překlenout v pohodě a v té druhé budete odměněni notnou dávkou štěstí. Jděte s proudem, nesnažte se vybočovat a udržujte vztahy s přáteli a rodinou, Pokud se vám podaří tyto věci dodržovat, pak bude závěr roku 2022 velmi úspěšný.





Změňte znamení horoskopu:

Beran
(21.3.-20.4.)

Býk
(21.4.-21.5.)

Blíženci
(22.5.-21.6.)

Rak
(22.6.-22.7.)

Lev
(23.7.-22.8.)

Panna
(23.8.-22.9.)

Váhy
(23.9.-23.10.)

Štír
(24.10.-22.11.)

Střelec
(23.11.-21.12.)

Kozoroh
(22.12.-20.1.)

Vodnář
(21.1.-20.2.)

Ryby
(21.2.-20.3.)


Články na téma zvěrokruhu:Znamení horoskopu napoví, jaké budou vaše děti ...Jak se těší jednotlivá znamení na jarní úklid?Slavní VodnářiVztahy podle elementůTři nejlepší kombinace znamení pro přátelstvíCo prozrazují barvy o znameních zvěrokruhu?
Diskutujte na téma :

Anonym / (24.01.24)
děkuji

Anonym Míša / (16.01.24)
též děkuji

Anonym ZUzana / (31.12.23)
DAkujem



Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)