English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 11.5.2025
Svátek slaví Svatava, zítra Pankrác.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 11.5.2025
Svátek slaví Svatava, zítra Pankrác.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Ztracená v čase

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Ztracená v čase

En
19.01.15
18:40
Reg. před 2016

Chodila jsem s jedním klukem, do kterého jsem byla a pořád jsem zamilovaná, náš vztah byl spíše založený na hádkách, ale i přes to všechno ho miluji a myslím si, že jsme se to snažili všechno překonat, ale bohužel to on ukončil kolem Vánoc. Miluju ho pořád i když nejsme vubec v kontaktu a vím, že jiného zatím nechci. On teď holku má. Chtěla bych prosím vědět, jestli mi přinese tento rok novou lásku a budu šťastná a jesli to bude s ním. On 29.10.1996 já 29.11.1996

janajjch
26.01.15
13:29
Nereg.

IP: 194.228.20.*
Ahoj En ,píšeš ztracená v čase a točíš se v kruhu z kterého se nemůžeš dostat. Nějaký čas to trvá než se z toho dostaneš. Tvůj vztah láska a hádky. Až se z toho oklepeš vše si v myšlenkách srovnáš. Pak začneš nacházet cestičku z tvého bludiště ven. Uvidíš svět hezčí a najdeš i tvé štěstí, lásku. Přej jí klukovi s kterým jsi chodila a láska si najde i tebe

Dracizena
26.01.15
13:55
Nereg.

IP: 213.151.77.*
En, neblbni... nedělej ze sebe chuděrku, která nemá na lepšího kluka...
Jak by Ti mohl chutnat, když by se k Tobě vrátil vyjuchaný od jiné.
Vydrž, až se vymotáš, jak Janajjch Ti píše, pak budeš nějakou domu ještě sama a pak bum a bác, přijde chlapák s citem...
Nepospíchej na jiného, spěch nezamete
svinsvo po tom předešlém, zasviněném vztahu...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)