English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Zoufalost.Prosim pani Poustevníci

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Zoufalost.Prosim pani Poustevníci

ilca2
09.07.21
16:47
Reg. před 2016

Dobry den, moc bych Vas chtěla poprosit jestli by jste se mi nepodivala jestli najdu někdy životní klid? Ilona 12.2 1979 v životě se mi deje docela dost negativních věci. Mam pocit že kdykoliv se mi něco povede nebo jsem aspon trochu spokojena tak hned se to otočí někdy uz nevim kudy kam.ve zkratce jinak by to byl román na pokračování.jsem se rozvedla vzala jsem si svoji zivotni lasku.vse nam fungovalo po 5 letech onemocněl rakovinou a asi to nedopadne dobre, penez moc nemame bydlíme v podnájmu ale kdyz se mi podaří našetřit rezervu aspon malou(mam 4 zaměstnání)tak hned prijde neco za co ty penize musime vydat( auto, ztraceni drahých klíčů,roční vyúčtování,nemoc atd)jestli to z manželem nedopadne tak budu muset dat děti exmanželovi a ja půjdu pod most.proste jedno k druhému ze jsem permanentně ve stresu. Uz se bojim mít z něčeho radost.moc vam dekuji jestli se mi podíváte jak to se mnou bude.opravdu se snažím brat vše tak jak to přijde ale uz je toho moc
 
Poustevnice
11.07.21
12:17
Reg.17.7.21

Milá Ilčo,
máte toho naloženo opravdu moc... .Nejdříve si vám dovolím napsat sem radu, co bych teď na všem místě udělala já. Pokud bývalý manžel stojí o děti a ony chtějí k němu dala bych je tam hned. A ne, nepištze mi, že to byste radši umřela, než dát děti pryč. Přijde mi to ve vaší mizérii jako nejlepší možné řešení, abyste si mohla našetřit nějakou finanční rezervu a postarat se o partnera. Píšete, že má rakovinu, tak je třeba počítat se vším, pokud je to tedy vaše životní láska, kvůli které jste se rozvedla, osobně bych to považovala za takové "posloužení", jestli mi rozumíte.
JInak karty tu kazují, že vás čeká náročné období, které se teď zdá, že to nezvládnete, ale vězte, že následuje čilá a oboustranná komunikace - což by mohlo být vyjednávání ohledně dětí a následuje radost sama nad sebou, že jsem přeci jen něco zvládla... ..Nevím, jak jsou děti staré, ale samotné prostředí u otčíma, který je vážně nemocný jím jistě na klidu a prospívání nepřidá. Však by to nebylo na pořád. Nemohu vám navrhovat další 5. zaměstnání, když už teď padáte na pusu, a peníze z nebe nepadají.
No, asi jsem vás nepotěšila, ale zkuste toto, co jsem vám napsala, nějak v sobě zpracovat. Přeji vám všem hodně sil a zdraví.
 
ilca2
11.07.21
13:48
Reg. před 2016

Moc vam dekuji za podporu deti uz jsou velke 18,12 a posledni mam s nynějším manželem a ta ma 5 let. Určitě pokud to bude možné tak bych se chtela o manžela postarat uz nikdo mi nebude tak blizky jako on. Kvuli nemu jsem se sice nerozvedla ale zname se uz 25 let a od prvni chvile jsem vedela ze patříme k sobe.ani nevim proč. No a pak jsme se pred par lety tak nejak potkali v pravou chvíli. Uz se nemam chut z neceho radovat protoze vzdy se neco pokazí.vse se da zvladnout ale vyhlídky k lepšímu nejsou jsem proste uz uplne ze vseho zoufala a bez nadeje.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)