English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 30.9.2023
Svátek slaví Jeroným, zítra Igor.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 30.9.2023
Svátek slaví Jeroným, zítra Igor.
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Vrba přání
Vyřčené přání je napůl uskutečněné přání... Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Zamilovala jsem se do něj.....

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Zamilovala jsem se do něj.....

Missmisa17
28.12.10
23:05
Nereg.

IP: .*
Miluju jednoho kluka,když to zjistil byl rád,prej mne mel rad už předtim.. ... .bavili jsme se spolu.Ve škole se na mně usmíval a chodil si semnou povidat.Když mi skončil trenink přišli jeste z 1 klukem pro mně a šly jsme ven dokonce sme se drželi i za ruku ale najednou proste jako by mu preskocilo nic... ... psala jsem mu a on mi pak na fb odpověděl že to byl jenom úlet... ... .prosím pomozte... nevím co mám dělat Hrozně ho miluju. ... ...

martina
01.01.11
17:42
Nereg.

Missmisa17: tohle asi enbude kluk pro tebe ..je to hajzl ..ty si zasloužíš někoho lepšího

terka 7
13.02.11
21:46
Nereg.

Hrozně jsem se zamilovala do jednoho kluka ze školy kámoš mé nej. kamarádky, a navíc sem s ním a stou kámoškou chodila do kroužku . nejdřív se ke mě choval hrozně mile zastával se mě a normal sme si povídali, ale po par měsících mu někdo řekl že se mi líbí a ono se to přátelství začao vytrácet až se ztratilo. potom přestal chodit i do toho kroužku a na chodbě se ani nezdravíme a vyhýbáme se tomu druhému co se stalo?

rebelkaaaa
19.03.11
00:48
Reg. před 2016

Missmisa17: s prominutím vyser se na něj. Je to hňup. Ale chápu, že když jsi zamilovaná těžko lze pochopit, abys na něj sra**.

« zpět \ Přidat komentář

Nebo pokračujte třeba na:
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)