Missmisa17 28.12.10 23:05 Nereg. IP: .* | Miluju jednoho kluka,když to zjistil byl rád,prej mne mel rad už předtim.. ... .bavili jsme se spolu.Ve škole se na mně usmíval a chodil si semnou povidat.Když mi skončil trenink přišli jeste z 1 klukem pro mně a šly jsme ven dokonce sme se drželi i za ruku ale najednou proste jako by mu preskocilo nic... ... psala jsem mu a on mi pak na fb odpověděl že to byl jenom úlet... ... .prosím pomozte... nevím co mám dělat Hrozně ho miluju. ... ... ![](ikony/18.gif) |
|
martina 01.01.11 17:42 Nereg. IP: .* | Missmisa17: tohle asi enbude kluk pro tebe ..je to hajzl ..ty si zasloužíš někoho lepšího |
|
terka 7 13.02.11 21:46 Nereg. IP: .* | Hrozně jsem se zamilovala do jednoho kluka ze školy kámoš mé nej. kamarádky, a navíc sem s ním a stou kámoškou chodila do kroužku . nejdřív se ke mě choval hrozně mile zastával se mě a normal sme si povídali, ale po par měsících mu někdo řekl že se mi líbí a ono se to přátelství začao vytrácet až se ztratilo. potom přestal chodit i do toho kroužku a na chodbě se ani nezdravíme a vyhýbáme se tomu druhému co se stalo?
![](ikony/63.gif) |
|
rebelkaaaa 19.03.11 00:48 Reg. před 2016
| Missmisa17: s prominutím vyser se na něj. Je to hňup. Ale chápu, že když jsi zamilovaná těžko lze pochopit, abys na něj sra**. |
|