English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 16.9.2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 16.9.2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Vestica liecitelka na Facebooku. Podvodnička?

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Vestica liecitelka na Facebooku. Podvodnička?

lililiana
28.01.16
14:27
Nereg.

IP: 84.47.0.*
Pred nedavnom som pisala na FB jednej liecitelke vestici. Zaplatila som jej 50 eur zato ze mi odrobi urieknutie. Mala som jej poslat len meno a datum narodenia a nic ine som nemala robit. V nedelu vecer mi to urobila no neviem, lebo v ten vecer som ju stale videla na FB. Na druhy den som jej pisala ci mi to urobila a ona ze mam odrobene na 100 percent. Inac som chcela vediet o tom viac a pri komunikacii pisani bola doslova drza.Po tom co mi napisala poslednu spravu o tom ze mam a sto percent odrobene, som jej pisala este jednu spravu no uz 2 tyzdne ju neprecitala a stale vidim ze tam je. Od vtedy sa mi par veci udialo v zivote sice sa to dobre skoncilo no aj tak.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Čtyřlístek štěstí
Věříte na štastné čtyřlístky ?...
Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)