English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

věrnost

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

věrnost

Rastanada
26.03.12
20:39
Reg. před 2016

prosím o kouzlo na posilení partnerovy věrnosti.děkuji
 
im
28.03.12
15:04
Reg. před 2016

pokud o tom neví a chceš to ty je to černá magie a ta se ti 3x vrátí
 
liliana
19.04.12
16:54
Reg. před 2016

Není to černá magie,protože ochraňuje již stávající vztah,nikomu neškodí,to ten sok(sokyně).Zadej si Rituál "Zahnání sokyně"nebo rituál"Osudová přitažlivost".Jednoduché je zašít květy bezu do podšívky jeho oblečení.Také větvička řebříčku s 7 odnožemi květů hozená za nábytek,či pod postel,kde přebývá a nenajde to.
 
rastanada
15.07.12
15:44
Nereg.

IP: 217.196.213.*
Lilian děkuji
 
im
16.07.12
12:52
Reg. před 2016

pokud máš pochybnosti o jeho věrnosti a musíš použít kouzlo aby ti byl věrný, ovlivňuješ tím jeho vůli, a to je černá magie... . nechtěla bys radši vědět jestli ti bude věrný i bez kouzel?
 
okla
16.07.12
16:58
Reg. před 2016

Ahoj,pokud si budes jeho vernost pouze prat,tak to cerna magie neni.Potrebujes Novenskou svicku,tak ti pomuze
 
Dracizena
16.07.12
18:54
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Lidičky, proč tolik strachu z černé magie, když černá bez bílé nebude a bílá bez černé také ne, jako den bez noční tmy... Máte strach z nepoznaného, protože jste ve svém těle nerozpojili černou a bílou polaritu, aby ve vás rozkvetlo barevné kouzlo vědění... Zahraj si na Popelku a rozlouskni svůj černobílý oříšek života a pak poznáš, čím je v lidském těle černá magie a čím bílá nemoc...
Rastanada, používej sílu vůle, ale dávej sebe, i jeho do duhy.
Duha je aurou Tvé Země a v této auře žijí ti neviditelní andělé, kteří jsou pomocníci Ďábla a kdo myslíš, že je ďáblem zde na Zemi? Kdo je v těle rudou bytostí? Když doktor rozřízne tělo, věř, že kouká do pekelného lidského stroje... Ďábel je rudý a člověk když se rozzuří, tak rudne i na povrchu a chová se jako čert, který vyhazuje nadávkami své životodárné zlato...
Partner se oslabuje, řekni mu to, měl by změnit svůj pohled na život...
 

meel
17.07.12
14:16
Reg. před 2016

Není důležité zda se jedná o černou nebo bílou nebo zelenou magii.. ale jde o to zda máš pocit, že by bylo tobě příjemné, kdyby někdo takto manipuloval s Tebou.. proto že se Ti to může, i když třeba v jiné podobě, hodně rychle vrátit..

Zamysli se spíš nad tím, jaké k tomu má tvůj milovaný přítel důvody.. Pokud má tendenci hledat lásku jinde.. možná má pocit, že u Tebe ji nenalézá, nebo jí nenalézá v takové formě, jaké si představuje.. Nesnažím se naznačit, že je chyba na tvé straně, i když to tak může vypadat.. Nemám dost informací k tomu, abych si udělal názor na to, kdo z Vás dvou by měl svůj přístup změnit.. A jistý si jsem jen jednou věcí.. Pokud chceš, aby Váš vztah vypadal jinak, mnohem snadnější cestou je změnit sebe.. Pokud by jsi měnila jeho.. může to být jen dočasné nebo se Ti to ani nepovede.. V tom nejhorším případě se budeš točit v kruzích..

Kultivuj svůj charakter a věrnost Tvého přítele přijde sama..
 
Maty
17.07.12
21:51
Nereg.

IP: 176.222.228.*
Rastanada, magie zůstane magií, ať ji přidáš jakoukoliv barvu .. Tvůj partner o Tvých úmyslech, "přivázat" si jej k sobě nějakým kouzlem, určitě neví. Představ si situaci - jste pět let spolu a Tvůj partner Ti dělá neskutečné naschvály (ovšem je Ti věrný až za hrob), není možné se s ním na čemkoliv domluvit, chová se jako diktátor .. Ty s tím nemůžeš nic dělat, protože jsi jej přece chtěla jen pro sebe a on Ti tu maximální pozornost po svém věnuje - je to samozřejmě spekulace z mé strany, ale stát se může cokoliv, čáry máry jsou záludné

Ve vztahu je dobrá svoboda volby .. a spíš se podívat "do sebe", proč a čím (jakou svojí vlastností) si takového partnera k sobě přitahuješ.
 
liliana
22.08.12
18:27
Reg. před 2016

Pokud ještě potřebuješ nějaké rituály na posílení lásky,mám jich celkem dost.Můžeš napsat na silentlucidity@seznam.cz
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)