English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Veľký had

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Veľký had

Kristína
26.09.17
07:15
Nereg.

IP: 95.102.36.*
Dobrý deň. Chcem sa spýtať na sen, ktorý sa mi dnes sníval. Nepamätám si ho už cely do podrobna, ale aspoň to zhrniem v krátkosti. Viem, že na to nadväzovalo viac snov, v jednom z nich som sa stále hádala so sestrou a napokon sme sa vždy uzmierili a takto to bolo dookola. Potom zrazu sme boli v nejakej hlbokej vode, asi to bolo more a všetko bolo v pohode, boli tam aj kamaráti a tuším sa tam objavil nejaký menší had, ale mali sme na vode nejakú loďku alebo drevo nejaké, už si nepamätám tak som naň asi vyliezla aby sa mi nič nestalo, ten had sa ani nesnažil zaútočiť tuším. Neskôr neviem prečo, ale ostatní išli do väčšej hĺbky mora na druhý breh asi a najskôr som išla za nimi, ale prepadol ma strach, že to nezvládnem (nakoľko sa bojím hlbokej vody, kde nedočiahnem na zem a bála som sa, že nebudem vládať tam doplávať). Tak som sa otočila späť na druhý breh, bol tam postavený nejaký dom na vode alebo také niečo a ako som sa približovala, zistila som, že by som to dokázala preplávať aj na ten druhý breh kam išli ostatní. No už som sa vrátila k tomu brehu kde bol dom a všimla som si že je tam obrovský hnedý had, ktorý čakal na mňa. Potom ma začal naháňať po celom dome, aby ma zabil. V tom dome bol aj môj zosnulý otec a asi aj celá rodina nakoniec tam prišla aj sestra a chceli ma ochrániť ale ja som vedela, že sa nemôžem ubrániť a musím sa podvoliť tomu hadovi. Na chvíľu som získala čas a išla som do takej šperkovnice alebo krabice s takými talizmanmi a vecmi, ktoré sme so sestrou mali odložené ako deti sme ich nazbierali (tá krabica bola aj v tej miestnosti na začiatku sna kde sme boli so sestrou a hádali sme sa a vďaka tejto krabici so spomienkami sme sa udobrili). No hľadala som v tej krabici niečo čo by ma ochranilo vďaka čomu by som mohla veriť, že to dopadne dobre, prebudí to vo mne vieru a stane sa zázrak, našla som malinký ružový kľúč a plakala som, otec ma držal za ruky a vravel niečo také aby som to nerobila, ale ja som vedela, že musím a nemám na výber. Ten had chcel mňa a nikoho iného, vedela som, že je to môj koniec. A zobudila som sa s plačom.
Ďakujem Vám, ak mi vyložíte tento sen.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...
Domino
Věštba budoucnosti podle kostek domina. Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)