English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Babler

Tělu slouží štěstí a spokojenost, ale síly ducha probouzí, povznáší a rozvíjí jen neklid, žal a bolest.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Veľký had ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Veľký had

Kristína
26.09.17
07:15
Nereg.

IP: 95.102.36.*
Dobrý deň. Chcem sa spýtať na sen, ktorý sa mi dnes sníval. Nepamätám si ho už cely do podrobna, ale aspoň to zhrniem v krátkosti. Viem, že na to nadväzovalo viac snov, v jednom z nich som sa stále hádala so sestrou a napokon sme sa vždy uzmierili a takto to bolo dookola. Potom zrazu sme boli v nejakej hlbokej vode, asi to bolo more a všetko bolo v pohode, boli tam aj kamaráti a tuším sa tam objavil nejaký menší had, ale mali sme na vode nejakú loďku alebo drevo nejaké, už si nepamätám tak som naň asi vyliezla aby sa mi nič nestalo, ten had sa ani nesnažil zaútočiť tuším. Neskôr neviem prečo, ale ostatní išli do väčšej hĺbky mora na druhý breh asi a najskôr som išla za nimi, ale prepadol ma strach, že to nezvládnem (nakoľko sa bojím hlbokej vody, kde nedočiahnem na zem a bála som sa, že nebudem vládať tam doplávať). Tak som sa otočila späť na druhý breh, bol tam postavený nejaký dom na vode alebo také niečo a ako som sa približovala, zistila som, že by som to dokázala preplávať aj na ten druhý breh kam išli ostatní. No už som sa vrátila k tomu brehu kde bol dom a všimla som si že je tam obrovský hnedý had, ktorý čakal na mňa. Potom ma začal naháňať po celom dome, aby ma zabil. V tom dome bol aj môj zosnulý otec a asi aj celá rodina nakoniec tam prišla aj sestra a chceli ma ochrániť ale ja som vedela, že sa nemôžem ubrániť a musím sa podvoliť tomu hadovi. Na chvíľu som získala čas a išla som do takej šperkovnice alebo krabice s takými talizmanmi a vecmi, ktoré sme so sestrou mali odložené ako deti sme ich nazbierali (tá krabica bola aj v tej miestnosti na začiatku sna kde sme boli so sestrou a hádali sme sa a vďaka tejto krabici so spomienkami sme sa udobrili). No hľadala som v tej krabici niečo čo by ma ochranilo vďaka čomu by som mohla veriť, že to dopadne dobre, prebudí to vo mne vieru a stane sa zázrak, našla som malinký ružový kľúč a plakala som, otec ma držal za ruky a vravel niečo také aby som to nerobila, ale ja som vedela, že musím a nemám na výber. Ten had chcel mňa a nikoho iného, vedela som, že je to môj koniec. A zobudila som sa s plačom.
Ďakujem Vám, ak mi vyložíte tento sen.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)