English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Uplnek - magneticka energie?

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Uplnek - magneticka energie?

Kristina
13.01.17
17:16
Reg.19.8.22

Ahoj vsichni,

Po dnesni noci, kdy jsem spala hodinu a pul jsem se rozhodla poprosit nekoho o radu. Aniz bych vedela, ze je uplnek, jsem nemohla usnout, jen jsem se prevalovala a kdyz konecne jsem zacala usinat, asi ve 2 rano zacaly z niceho nic manzelovi pipat hodinky, vzbudila jsem ho a rikal, ze to jeste nikdy neudelaly (nejake upozorneni na pocasi), kdyz to udelaly asi za pul hodiny zas, poprosila jsem ho, aby to nejak vypnul nebo aspon odnesl do obyvaku. Odnesl je tedy do obyvaku. Zase asi hodinu prevalovani a kdyz jsem konecne zacala zase usinat, z obyvaku zacala hrat pisnicka z pocitace, ktery byl predtim v rezimu spanku a pisnicka byla "pauznuta" na youtube. Zase jsem vzbudila manzela abych se ujistila ze nejsem blazen a slysi to taky, jenze ten hned usnul a ja sla pocitac vypnout. To uz na me bylo moc a usnout jsem nemohla vubec, parkrat jeste zapipaly hodinky a ja furt s pocitem ze je vsude kolem me moc energie jsem byla dost vydesena. Nakonec jsem v pul 5 usnula konecne. Rano jsem tomu nevenovala pozornost, ale pred chvili jsem prisla z prace a dokonce se nam zastavili i hodiny v obyvaku.
Uz se mi takhle staly dve divne veci - polechtani po noze v noci a spadnuti umyteho nadobi v kuchyni (obyvaku). Vzala jsem do bytu babicky psa a v loznici vubec nechtel byt a koukal na misto, kde citim tu "energii".

Tak jsem to tu trochu vic rozepsala :D chtela jsem se zeptat, jestli nema nekdo zkusenost s tim, kdyz je uplnek tak ty elektronicke veci jak kdyby se zblaznili (pusobeni nejakeho magnetickeho pole, nebo tak neco), nebo jestli se mam zacit "bat" ze se tu potykame s necim jinym.

Diky predem za odpoved nebo jakoukoliv radu :)
 
Dracizena
20.01.17
21:01
Nereg.

IP: 185.64.40.*
KRISTÝNKO, INFORMACE A NEJENOM PRO TEBE... ... lednový úplněk byl, myslím, že 12.1. a 13. byl pátek/nešťastný je den,ale není to pravda/ a to jsou dny, kdy Měsíc a pověra, aktivuje energie v lidských sférách, to je vrstvení atmosférické kole lidského těla.Je stejné, jako kolem zeměkoule... Člověk má devět plášťů, devět vrstev a když pátá vrstva je zaktivovaná davovou psychózou, jednotlivcům se silovým energetickým polem se doma pak dějí podobné parajevy, jako Tobě... To páté pole máme ve velké síle a kdo s ním umí pracovat, má schopnosti hypnotické a pod.a toto pole dává o sobě vědět, že může shazovat i nádobí z police, zrcadlo, nebo člověk náměsíční, nebo s ním jsme schopni i vypínat a zapínat elektroniku, nebo, cítíš doteky bytostních druhů, protože toto pole umí otevřít, ty pomyslné brány
do jiných dimenzí... nebo dostaneš schopnost a sílu léčitelskou atd.a někdo se i díky tomuto poli, i zblázní, když je energeticky slabým článkem... a co Ti to přináší? zajímej se o léčitelství, o samouzdravování a sleduj svou mysl a povídej si s ní... dojdeš dál, jak si dnes myslíš... duchovně dál... držím palce...
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)