English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 1.5.2025
Svátek: Státní svátek, zítra Zikmund.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 1.5.2025
Svátek: Státní svátek, zítra Zikmund.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Upíři

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Upíři

Polly
18.04.10
10:54
Nereg.

IP: .*
Ahojte.. snad kazdy vecer se mi zda ze upíři někoho zabijou možná i mě. Moji rodice jeli na vikend pryc, A ten vecer jak se mi to zdalo tak sem se probudila presne o pul noci.. Sla sem se napit, a najednou jsem uslysela jako by za mnou nekdo byl a dychal mi na zada! Rychle jsem se otocila, ale nikdo tam nebyl tak sem sla spat, ale dvere od koupelny sem nechala zavrene a okno taky.. Rano jsem vstala sla jsem se do koupelny umyt a to co sem videla me moc nepotesilo a nechtela bych to videt zas! Okno otevrene do koran a dvere vytrzene s pantu v mojem supliku zmizel tajny denik a i jine veci zmizely! Tak sem to tam uklidila s hruzou chtela jsem nekomu zavolat ale mobil taky zmizel! chtela jsem rychle utect ven, ale klice taky nikde nebyly tak sem se zacala bat! A najednou sem slysela zase neco jako okno sla jsem se podivat a byly tam moje veci! Ale ve vane neco bylo tak sem se sla podivat a byl tam krvavy nuz! A vedle napis: Jestli to nekomu reknes tak te zabiju a v deniku byly vsechny slova zaskrkane a na posledni strance byl obrazek upíra i kdyz sem ho tam ja nedala! Hned jak rodice prijeli ukazala jsem jim to ale oni si mysleli ze si vymyslim ale nuz s vany taky zmizel a krvavy napis taky... ...

Tilly
03.05.10
17:05
Reg. před 2016

Jestli to dobře chápu, tak ti tvůj sen zasahuje do reality. Nečetla jsi třeba něco o upirech?? TAky je dost mozne, ze je to jen tvoje predstava. Jestli ze si neco videla a potom ne tak je mozne ze mas halucinace. V kazdem pripade nepropadej panice. A ten sen je mozna varovani, ze ti nekdo chce ublizit.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)