English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Udělení karmy do vrby přání.

Připomínky
Na tomto místě očekáváme seriózní připomínky, týkající se serveru. Na rozumné dotazy se pokusíme rozumně odpovědět.

« zpět \ Přidat komentář

Udělení karmy do vrby přání.

trufalka
17.08.14
16:24
Reg. před 2016

Miluji vrbu přáníček která si sem můžeme vkládat a pročítat si i po čem touží jiní lidé a jaká jsou zase jejich trápení, ale vadí mi zde jedna věc, a to, že když uděluji karmu na jiné a jiné stránce, že se pořád po udělení karmy vracím na první stranu a to si pak již většinou nepamatuji kde jsem vlastně skončila a na které to straně bylo. Člověk v dnešní době nemá tolik času aby zde mohl sedět celé hodiny a pokud nemáte rychlý internet stejně jako já, tak sedíte a čekáte a čekáte. Když už teda nelze zůstat na jedné straně, tak proč nelze udělit karmu třeba pěti přáníčkám najednou. Vlezou se pěkně pod sebe a bylo by to mnohem rychlejší. Děkuji, trufalka@seznam.cz

Red
18.08.14
09:42
Reg. před 2016

Upravil jsem karmu, aby se pri udeleni zustavalo na stejne strance. Dik za upozorneni.

trufalka
18.08.14
23:29
Reg. před 2016

Už jsem si toho všimla dopoledne a moc, moc děkuji.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)