English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Franklin

Před sňatkem měj oči široce otevřené, po sňatku napolo zavřené.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Tornádo

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Tornádo

::Dan ::
08.03.11
21:05
Nereg.

IP: .*
Jednou v noci před 2 lety se mi zdál sen o tom, že vidím Tornádo, které mě pak do sebe "vcuclo" a pak jsem si uvědomil, že jsem zemřel --> objevila se přede mnou tabulka s nějakým výběrem možností, zbytek si bohužel nepamatuji, můžete mi někdo pomoci s tím co to vlastně mělo znamenat?
 
Suzie
09.03.11
12:25
Reg. před 2016

ahoj Dan
zomrieť znamená skončiť so starým životom,so starými zlozvykmi a spôsobom života... .máš na výber,aký život zvolíš,preto tá tabuľka,ale pred týmto všetkým ťa to určite poriadne ponatriasa ako v tornáde,možno budeš mať strach ako to zvládneš, ale buď pokojný - je to na tebe a na výbere z tvojich možností
možno sa už toto všetko stalo,veď sú to už dva roky a hektické obdobie plné zmien máš za sebou a možno ťa toto ešte stále čaká,prosím napíš... .
 
::Dan ::
15.03.11
22:45
Nereg.

IP: .*
Máš pravdu, od té doby co se mi ten sen zdál, se toho v mém životě hodně změnilo. Moc děkuji za Tvé vysvětlení, alespoň jsem to teď pochopil.
 
Suzie
16.03.11
15:06
Reg. před 2016

Rádo se stalo Dane,dík žes odepsal
 
tju
06.09.11
08:11
Nereg.

IP: 195.91.108.*
tuto noc som mala sen o tornade, ze som pred nim nevedela utekat a oitla som sa v nom, ale otvorila som dvere na dakej chalupe a vosla som do nej, tak som sa zachranila... mam z toho sna zvlastne pocity. Ludia, co znamena tornado?
 
dracizena
09.09.11
12:38
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Tornádem je Tvůj bumerang který se vrací a bumerang jsou tvrdá slova i činy které vysíláme do prostoru a za určitou dobu se ta energie obrátí, jako po obvodu okvětního lístku a vrací se do našeho těla v podobě žhavého drátu který nám ublíží. Ona je to naše vyslaná energie, která se zákonitě vrací a záleží na člověku jestli ji dokáže očistit, než se vrátí... Tornádo snové Ti neublížilo, protože ty zpytuješ svědomí když k někomu pošleš kritiku, nebo dáš facku a podobně... Vytýkáš si, proč to muselo být atd. a tím čistíš své poslané zlo a žhavý drát pak není pro Tebe žhavým, ale naopak, Tě jeho Anděl posune dál do vyjasnění v mysli.A tomu se říká to odpuštění sobě, i druhému... Tornádem Tě také Tvůj Anděl zve do svých jeskyní, které jsou čakrami. Ano, pracuj se svými čakrami a začni s modrou, oranžovou, i zelenou...
 
denca92
22.09.11
11:53
Nereg.

IP: 81.30.245.*
Včera se my zdálo že vidím tornado daleko zahorama a že se břibližuje neuveritelnou rychlosti ke mě blíž a blíž a přitom ten živel pozoruji z okna z budovy kde ani nebydlím,to tornado bylo silne ale nikomu neublížilo bohužel nic víc si nepatuji jen to že mě v tom snu navštivil muj pritel a políbil me vážně nechápu co to znamená a navíc není to jediny pripad předevcirem se my zdalo znovu o tornadu a to otrnado bylo na louce primo predemnou byla jsem tam s tatou strasne jsem se bala utíkala jsem ale nemohla jsem se hnout tata jen rikal at pockam at neutikam ze je to uzasny a ze to chce videt z blizka no apak jsem se probudila ... prosim co to znamena?? :-)
 

dracizena
28.09.11
16:43
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Denca... snoví lidé, to k nám mluví jejich andělé a Anděl tety ti jasně říká, aby ses tornáda nebála a můj Anděl ti poradí, aby sis tornádo v podově trychtýřovitého čakerního tvaru pomyslně posadila na hlavu... Snový živel nám takto umí roztočit 7.čakru a čakra tě propojí s hvězdným Andělem který vede člověčí rozum i k samouzdravovacím schopnostem... Tento sen tě vede, jak se uzdravovat čakerně... pááá
 
Ivanka66663
03.08.12
20:55
Nereg.

IP: 95.102.238.*
Dobrý večer, dnes sa mi snívalo, že som v dome mojej tety ale nebol presne taký istý. Bola som tam s mojími bratrancami, sestrami a tetinou sestrou. Vtom zrazu prišlo tornádo, pozatvárali sme všetky okná a dvere a v strachu čakali kým odíde. Keď odišlo poslali ma do obchodu no nepamätám si po čo. Cestou do obchodu som videla rieku ktorá sa asi počas tornáda vyliala a z časti zatopila susedný dom. Už som bola v strede cesty keď sa tornádo otočilo a vracalo sa. Nevedela som či sa stihnem vrátiť tak som sa ukryla do vchodu najbližšej bytovky.
V tom sne ako keby som vedela, že v iných snoch neviem utekať iba zakopávať a padať a preto som sa radšej skryla. A tetin dom je na dedine a tá bytovka v meste, kde bývam. Neviete čo by mohol ten sen znamenať?
 
Dracizena
12.08.12
21:01
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Denča, u Tebe jde o čakerní tornádo. Je to Anděl jménem Zdrávas a mohu poradit takto...
Vrať se představou do snového vidění a to tornádo dej do tveru homole a tou špičkou si ho posaď na hlavu do lebečního trojúhelníkového srůstu a nech tornádo točit v podobě čakry a ať roste až do hvězd... Jde u Tebe o duchovní růst...
 
Eliza
23.12.14
10:59
Reg.18.2.17

Akurat som sa prebudila zo sna v ktorom sa mi snivalo o tornade. Bola som s kamaratou a citila som akoby to tornado som privolala ja chcela som byt s nou ale ona chcela ist za druhymi kamaratkami ale ja som nechcela v tom prislo tornado utekali sme a bezali sme do jedneho vchodu blizilo sa rychlo cakali sme aj s druhymi ludmi ale nic sa nedialo isla som sa jedenkrat pozriet a bolo ich az 10 a valili sa na nas ked som sa isla pozriet druhykrat bolo neuveritelne krasne slnecno .. Ten sen bol taky jasny Co to moze prosim vas znamenat? dakujem
 
Dracizena
23.12.14
13:51
Nereg.

IP: 213.151.77.*
ELIZO... Země má své živelné energie, ale lidské tělo je má také.
Člověk, který má své vizařovací pole silné, umí svou myšlenkou ovládat i lidi, protože jeho čakerní víry mají sílu tornáda a umí svá tornáda zbrzit, aby druhým neublížili.
Ty tuto sílu ve svém poli neseš také, ale ještě ji nemáš správně uzemněnou a proto se nediv, že kamarádky se od Tebe, i na několik let vzdálí... jak Ti i sen napovídá... až si vyčistíš své aurické pole, oni se vrátí... ale dnes platí, že, vrána k vráně sedá... se nadarmo neříká...
Lidé mají různé stupně svých silových aurických energií a podle těchto
siločar, se lidé hledají, houfují, shromažďují...
Proto se nedivme, že někdo Tě nemusí, ale může třeba Tvou kamarádku.
Člověk hledá, /je shůry veden/ a je jako magnet veden k těm lidem, z kterých si udělá snadno přátelé a jen proto, že mají podobné vibrace, podobné silové pole.
Co je to silné vyzařovací pole? Je to dar shůry, kdy člověk vnímá své, až mimosmyslové schopnosti a pracuje s nimi. Pracuje se svým hrubohmotným vyzařováním, ale i s jemnohmotným, s kterým mění např.i negativní myšlení lidem, léčí na dálku a opravuje pokažený lidský řád atd... .
Sen Ti jasně říká, že tornádo jsi přivolala Ty, protože je to Tvé aurické pole plné energií v různých stupních a to je dobře.
Ale kamarádka šla za těmi, kdo nemají tolik stupňů jako Ty.
Časem i poznáš, že lidé kterým dnes říkáš přátelé, jednou přítelem nebudou, protože Ti dají najevo, že Tvé duchovní cestě nerozumí.
Nebudou a nemohou rozumět Tvému duchovnímu myšlení, protože jsou na jiném stupni duchovní zralosti...
Lidé jsou odstupňovaní, jako ve škole od 1. třídy po devátou a Ty, když budeš v deváté třídě, určitě prvňáci, až páťáci Tě vyhledávat nebudou, nebudou Ti rozumět... možná sedmáci, osmáci, ale s deváťákami budeš na stejném stupni... je to tak?...
Čas Ti ukáže, že se setkáš s těmi lidmi, s kterými budete stejně vyladěni, ale i snově a se stejným duchovním zájmem...
hezké svátky Ti přeji...
 
Eliza
23.12.14
22:28
Reg.18.2.17

Dakujem vam krasne za vyklad sna velmi pomohol pochopit situaciu dakujem este raz a prajem Stastne a vesele
 
Anastasia
21.01.15
11:06
Nereg.

IP: 85.135.169.*
Dobry deň, dnes sa mi snívalo o tom, že sme s mojou rodinou a priateľmi boli v nejakom veľkom čudnom dome pri studenom mori a zrazu prišlo tornádo a zdvihlo časť domu do vzduchu a v tej časti bola zrovna moja rodina a ja, no a ďalej, že sa mne aj našim podarilo zachrániť, ale sestra ostala nezvestná, nevedeli sme či ostala v tornáde alebo niekam inam vypadla ako my, tak sme sa ju vybrali hľadať s našimi po celom divnom meste, ale nenašli sme ju. Potom som sa zobudila, veľmi ma to vystrašilo. Naozaj by som rada vedela, čo to malo znamenať.
 
halil
21.01.15
21:11
Nereg.

IP: 217.75.83.*
:-)))))))))))))))))))

No, ... tak teda skúsime inak ... :-)

Tornádo – je iba prudký vietor, s obrovskou silou, v snovej reči spojenie prudkého vetra a víru je v preklade ... rýchly prienik duchovných obrazovx stavov, vnímania, do vedomia snívajúceho ktoré ma väčšinou za následok veľmi ťažké žitie v bežnom svete.

Vír ktorý je v tornáde, iba spresňuje to, čo sa má z vnímania snívajúceho dostať preč.

Takže ak tornádo ničí lesy, lúky, trávnaté porasty, ničí pudové, väčšinou sexuálne prepojenia.

Ak tornádo ničí obchody, domy, atd ničí všetko svetské
Ak tornádo ničí elektrické rozvody, vedenia, stlpy, ničí emočné prepojenia,

Ak tornádo do seba nasáva vodu, ničí emocie, znamená to prudký prechod do duchovnej roviny teda je to znakom už u ozaj duchovne dá sa povedať tesne pred mystickou smrťou alebo aj po nej ako utvrdenie, že to tak je. ( v duchovnom svete totiž nie sú emocie, svet a všetko iba Je. Bez pomenovaní, teda prakticky bez škatuliek, vzorcov, príkladov, atd )

Vám anastacia, tornádo zničilo dom v ktorom ste –teda, prudké a veľmi výrazné pochopenie žitia po duchovnej stránky zamáva s vami natoľko, že uplne stratíte kontakt s vonkajším svetom. Budete sa cítiť osamelo a opusteno, a ono to tak i bude, pretože nik nedokáže porozumieť náhlej zmene vášho vnímania.

Píšete, že tornádo zničilo časť domu? Bolo to zrútenie domu? A akého domu? Pretože toto je niekedy symbolom smrti majiteľa domu. Je to tak vo väčšine prípadov. No niekedy to znamená, len zrútenie ega, teda príchod mystickej smrti. ( váš totálny prerod po vnútornej stránke )
Zmiznutie vašej sestry môže byť čokoľvek, preto vykladať nebudem, takto, v tomto opise to znie, že je to iba stratenie kontaktu so svojou časťou, so stránkou ktorú pre vás predstavovala vaša sestra ( teda vlastnosti, atd ktoré ona pre vás predstavovala )
Ale môže to byť i iné, ...

Mesto, - tiež má svoj symbol, ale kedže neviem čo znamená divné mesto, nemôžem povedať viac

A váš strach? Nečudujem sa mu, pretože to osamotenie ( vnútri vás ) ktoré vás čaká, ked pochopíte, že to čomu verí väčšina ľudí tak nie je, že im to budete chcieť povedať, ale nepochopia vás, že im to budete chcieť ukázať, a neuvidia vás, vám nezávidím, i ked každý, ktorý sa dá na duchovnú cestu sebapoznávania týmto musí prejsť.

ak chcete, a potrebujete, pripojte sem čo najviac detailov, ktoré si pamätáte, lebo z toho čo ste napísala, je cítiť iba zmätok a strach, ale? nie je čoho sa báť ... :-)
anastácia, naozaj je to tak, že nič, a nik na tomto svete a nielen tuto, nestojí za váš strach. Za lásku áno, ale za strach nie. A to ani vlastná myseľ nie ... :-)

neviem či ešte napíšete, ale nech je to tak či onak, iba ..
Pokojom a Slniečkom v srdci naplnené dni želám :-) všetkým bytostiam, nielen Vám ... :-)
 
Anastasia
22.01.15
17:50
Nereg.

IP: 85.135.134.*
Ďakujem "halil" za veľmi rozsiahlu odpoveď, ktorá mi veľmi pomohla a taktiež za milé a povzbudivé slová nakoniec.

Ten DOM bol na pláži, ale tento sen sa prerýval s predtým snom, ktorý sa mi sníval tú istú noc, proste ten dom bol najskôr v nejakej dedinke, ktorá mi je celkom povedomá a bol to taký typický slovenský starý dedinský drevený dom. Ale v tom sne predtým neviem čo sa dialo. Ale zrazu sa ten dom presunul do tohto druhého sna a mal zvonku úplne iný vzhľad, ale vnútri bol rovnaký. Bol to veľký kváder akoby pokrytý len uhladenou maltou, vôbec ho nepoznám a určite som tam nežila len ako keby bola u niekoho na návšteve, neviem u koho, ale bolo tam veľmi veľa ľudí z môjho okolia plus teda moja rodina. Bol to ale veľmi chabý dom nemal zasadené okná ale miesta na tie okná tam boli a vyzeral ako keby z nejakej chudobnej osady. Tornádo len prišlo a ako keby zobralo polovicu domu takže tá druhá polovica zostala otvorená. Neviem kto bol majiteľom domu.

MESTO bolo veľmi veľké s veľa ulicami a prímorské, vyzeralo to v tom meste ako v Taliansku. Ale nikdy som v takom meste nebola, nepoznám ho. Ale bola tam Zoo, v ktorej sme v časti toho sna boli s mojimi kamarátmi a hľadali sme tam moju sestru, v tej zoo bola ako keby dráha s vozíkom, ktorý prepravoval ľudí cez tú zoo a viem, že tam boli vypustené šelmy a tých som sa veľmi bála a tie šelmy na nás, teda hlavne na mňa chceli zaútočiť, ale nejako sme sa odtiaľ dostali ja aj moji priatelia. V tom meste som tiež stretla pár mojich známych, ktorých som sa vtedy pýtala či nevideli moju sestru, ale oni vraveli, že nie. Viem, že som v tom sne kvôli tomu plakala a bola tam aj moja mama, lenže tá vôbec neplakala ani nevyzerala, že by ju to nejako vzalo len mala stuhnutý výraz v tvári. Čo si ešte z tohto sna pamätám je, že keď sme s našimi vypadli z tornáda rýchlo sme bežali k tomu rozbúrenému moru ako keby sme tam boli v bezpečí a tá voda bola veľmi studená. Taktiež musím povedať, že mám strach z prírodných katastrôf a z veľkých vecí ako bol napríklad ten obrovský dom alebo skôr "panelák" na pláži a taktiež sa bojím rozbúreného mora. Všetky tieto veci akoby sa nakopili v tomto sne.

Naozaj si už viac nepamätám. Bol to naozaj mätúci sen. A myslím, že máte pravdu, pretože občas sa cítim naozaj sama aj keď mám veľa ľudí okolo seba, ktorí ma majú radi. Ako hovoríte nikto a nič nestojí za môj strach, ale väčšinou nedávam svoj strach najavo ani si ho neuvedomujem a nechcem mať strach, ale občas človeka strach premôže aj keď ani nevie z čoho má vlastne strach. Predom ďakujem za odpoveď. :)
 
halil
23.01.15
20:10
Nereg.

IP: 217.75.83.*
Pokojný večer želám anastacia, vám a nielen vám ...

No! ... milá anastácia, ak vám moja predošlá odpoveď prišla rozsiahla, tak táto bude priam nekonečná. No nedá sa to inak, ako práve takto.

a čo vam chce vaše podvedomie povedať? to musíte zistiť vy sama, ja vám iba pomáham rozlíšiť symboly. No vy ste tá ktorá ste v tom sne bola, a teda i môj výklad, neberte ako bernú mincu, áno?

nie preto, žeby som si ja nevedela čo hovorím, ja iba Som ... a práve preto že iba Som, viem jediné ...
ale? je to váš život, vaše cítenie, vaše topánky, ... a môj iba názor.
nech by boli moje písmenká akokoľvek múdre, stále sú iba názor, stále to teda nie je a nesmie byť Vaša pravda.
teda? pozorujte, porovnávajte, a hlavne, pochybujte, pokiaľ nedôjdete ku konečnej fáze poznania ...
prečo to hovorím? pretože jediné čo si želám je aby ľudia, si žili svoje životy, ale hľadajúci pravdu, majú tendenciu zobrať i moje slová ( to sa stalo chudákovi kristovi i budhovi ... kristus nebol kresťan, budha nebol budhista .. oni iba žili svoj život tu a teraz v spokojnosti samého seba a s láskou ) príliš vážne, teda ako model ...

no, ale teraz k snu ...

Pláž – symbolizuje stretnutie citových obsahov mysle ( voda ) s pudovými ( zem )

Dom – v snovej symbolike ste Vy. Ak som pochopila správne, na začiatku sna je dom drevený, zrubový, a symbolizuje iba prechodný stav, ktorý ako vo Vašom prípade slúži ako obraz k nájdeniu vlastnej Skutočnej individuality.

V ďalšej časti je dom premiestnený na pláž, ( stret citových a pudových obsahov mysle ) čo podvedomie i okamžite ukazuje v zmenenej fasáde domu.

Fasáda domu je ego, ( duchovné ego, nie to ego, ktorým označujeme bežne „zvláštne“ charakterové vlastnosti i prejavy jednotlivcov  duchovné ego, je iba hranica mysle, hranice, ktorými žijeme. Napr. jediná pravá a skutočná viera, je viera v krista. Je to hranica poznania seba samého, ako osobnosť, ktorá sa rozpoznala iba na základe piatich zmyslov ktoré v hmote má. Teda? Je to zaradenie sa do života podľa vžitých, prijatých, zdedených modelov správania , kolektívnych predstáv, kolektívnych snov atd .. teda ego osobnosti, no nie individuality ) ale späť. Čím krajšia fasáda, tým krajšia maska persony navonok.

Vnútro domu bolo však rovnaké, krásny symbol podvedomia, v tvare kvádra, to zasa zobrazuje vedomé budovanie svojho života a jeho kvalitatívne prežívanie. Tým že vnútro bolo z malty, je vlastne budovanie svojho vnútra na zdravších základoch, no zároveň je to mierne upozornenie na farbu stien vnútri domu, a to je šedá. Šedá je však znakom depresií. Vaše podvedomie vás upozorňuje aby ste na sebe aktívne pracovala, no nezabúdala na jediný fakt, a síce, Nie ste tu sama, lebo utiahnutie do seba je ignorovanie faktu že žijeme v jednote a že tu nikdy nie ste osamelá, i ked sama sebou.

Dom vyzeral ako z chudobnej osady, - hm ak bolo vnútri útulne, na vonkajšej fasáde nezáleží, a to ako to tam v tomto sne vyzeralo už viete vy. Utulne a bezpečne, je najlepšie samozrejme.

Osoby a obsadenie v sne, sú iba personifikácie vás samotnej, - v skratke, i matka, i sestra, i ktokolvek neznámy ste stále vy. Len podvedomie vyťahuje obrazy ľudí, aby ste si na základe pripodobenia vedela poradiť s tým, na čo vas upozornuje alebo chváli. Rodina použitá v sne, je to najbližšie, srdcu ale zároveň i k tvoreniu vzorcov, hraníc, ktoré je treba pomaly rozpúšťať. Neznámy ľudia, sú ešte neznáme obsahy vašej mysle. Teda vo vedomom stave ešte vami neboli rozpoznané.

Tornádo som už hovorila, a zrútenie polovice domu znamená čiastočne zrútenie vášho ega.

Mesto – snový symbol, ktorý svojim ruchom posilnuje, upozorňuje na všetko svetské, historické teda také ako opisujete, je poukázaním na karmu, teda iba je to poukázanie na spätosť s ľudmi v tomto živote na základe karmického zákona. ( väčšinou rodina )

Hľadanie – hľadáte iba to čo vám chýba, a ak chýba chýba iba niečo čo vám pomáha.

Kamaráti použitý v sne, sú vždy pomocníci na duchovnej ceste a prechádzajú s vami počas celej púte od pudového až po duchovno. ( či už kritizujú alebo pomáhajú,) a sestra je symbolom uvedomenia si seba samej. Ak sa vám však stratila, nie je nutné vám hovoriť čo to znamená, však?

Zoo- je v podstate dosť kladný symbol. Kedže v zoo pozorujeme zvieratá. Zvieratá sú v snovej symbolike zástupcami pudovej stránky samého seba ( reaktívne chovanie, hnev, popudlivosť, teda cca všetko čo je chápané ako negatívne správanie ) a teda ak pozorujeme zvieratá, pozorujeme, upriamujeme pozornosť na vlastný pudový obsah mysle. Ak sa zvierat bojíme, bojíme sa vlastnej negativity.

Nenáchadzate svoju sestru, čo to znamená, už vieme  a vám to spúšťa plač. Plač, je taký zvláštny symbol, pretože ak je plač podvedomím použitý napr. plač matky nad vaším chovaním, je to veľmi záporný symbol, no vy plačete sama nad sebou, teda? Stratila ste sa, hladáte sa, a tuto je plač pomocníkom, kedže aktívne i v sne pracujete na nájdení svojej individuality. ( jedinečnosti nie masky )

Tornádo vás vtiahlo, to je už to čo som písala, prudké preniknutie duchovného vnímania, to že sa jedná o skutočný duchovný prienik do vedomého stavu potvrdzuje i studená voda. Voda je symbolikou citov, no studená je znakom prechodu do duchovného vnímania vo vedomom stave.

Ostatné už viete.

Takže? Čo cca znamená váš sen? Na základe vášho i karmického predurčenia ste už pripravená pomaly prejsť k duchovnému životu ( duchovný nie je náboženský a vôbec to neznamená celibát  duchovný je žiť v radosti, napr. máte rada svoju rodinu, ale už ju pocitovo nevlastníte. Milujete ich čisto, nádherne, bez pút a potreby im zasahovať do ich života. ) no pokiaľ sa tak stane, musíte poznať samu seba, od negativity až po pozitivitu. A i ked sen hovorí o problémoch v žití, je to na chvílu, naučíte sa kedy čo a ako hovoriť, žiť, tak?!? Aby ste si ctila všetkých ale zároveň nepotláčala seba samú. Netlačte však na seba, aby ste tou fázou čo najrýchlejšie prešla. Pochopíte čo máte, a ako to rozoznáte? Nejaký psycholog, tento moment nazval aha efekt. Ak niečo pochopíte, poviete si ahááá, tak takto to teda so mnou je. Takže ja viem byť i takáto, hm ... pekne, pekne. ...  poznala ste, no neriešite viac, nemáte potrebu to zo seba vykoreniť, nemáte potrebu s tým bojovať.
Pretože ono to prosto tak je ... proti čomu bojujete, to tým bojom v sebe samej posilujete.

tak? čo dodať na záver tohto elaborátu :-)))) iba ...
krásny a pokojom v srdci naplnený deň tento a nielen tento želám ... vám a všetkým bytostiam :-)


 
Anastasia
23.01.15
21:35
Nereg.

IP: 85.135.157.*
Ďakujem veľmi pekne za výklad :) Naozaj mi to pomohlo, prečítam si ho ešte tak päťkrát aby som ho ešte lepšie pochopila ;)
 
halil
24.01.15
10:28
Nereg.

IP: 217.75.83.*
hm ... o áno, pochopiť, ..

nič na tomto svete nie je potrebné chápať, iba milovať. :-)
nie sme tu preto aby sme boli milovaný, ale aby sme MILOVALI ..

a práve preto máme i sny, ( je to vyslanec boha, aby s nami komunikoval a ukazoval a svietil na cestu, ) aby sme sa naučili jedinému ...

netreba sa snažiť pochopiť, snaha na snahu je zbytočná a skrz naskrz marná, pretože je to práca ega ... no paradoxne všetko pochopíte, až sa sama tým POCHOPENÍM stanete ... :-)

ale už vás nechám ...

prajem krásny, pokojom, slniečkom a čím len chcete v srdci naplnený zvyšok dníčka a nielen tohoto :-) a všetkým bytostiam samozrejme :-)

 
Ivulin
09.02.15
21:58
Reg.5.2.17

Ráda bych se zeptala, dnes se mi zdál sen a přijde mi opravdu zásadní. A tak abych se ráda poradila o jeho významu.
Jedním z hlavních důvodů jsou živly a jejich síla, ještě si nepamtuji, od té doby co se zabývám různými seberozvoji, že bych měla tak živelný sen, tak extrémně plný a živý.
Byli jsme v baráku, nevím s kým, prostě jsem nebyla sama, alespoň na začátku... a koukala jsem z okna a viděla jsem město, velice moderní s velkými věžáky, koukala jsem na ně jako do údolí, trochu z vejšky, ze svahu. A najednou se některý krásný blyštivý budovy začaly třást, na různých částech města a já na ně fascinovaně koukala a čekala co bude, a bylo to takový zemětřesení, a postupně se pojednou začali zvedat a rotat a ukazovalo se, že vlastně ty domy (mrakodrapy) zvedají tornáda, jako kdyby s nima tak dlouho točily, až je doslova urvout od země... a pak v nich ty domy (v těch tornádech letí dál) a já na to koumám. A děje se to na spousta místech najednou..Jsou to obrovské živly. V některých případech se může dokonce ten barák rozpadnou na polovinu. A já koukám z toho okna, taky v jednom z těch baráku vlastně a vím, že to to taky může přijít protože, už je to opravdu blízko, jak se to děje po celým městě. A teď si mám jít lehnout a nevím, kam mám jít spát jestli dolu k otveřenýmu oknu, tak abych mohla utéct do přírody, kdyby to tronádo přišlo (ale zase tím otevřeným oknem se dovnitř dostane a nebo jít spát do horních pater, kde se ke mně tornádo nedostane zespodu al zase může shodit celou tu bodovu. A já s ní spadnu. A tak si ustelu dole v chodbě u toho okna. A koukám na tu přírodu, kam se půjdu případně schovat a nebojím se.

Tak jsem se pokusila popsat, co to šlo, s tím, že je opravdu pro mne hodně netypický, a vůbec so si pamatuji mí ve snu živly a ješte tak silnééé (jako v akční filmu).
Děkuji za možnost vysvětlení.
 
Dracizena
10.02.15
14:13
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Ivulin... vysvětlím Ti sen z pohledu mého snového Anděla, ano?

Dům je Tvým tělem a město, na které koukáš, jsou lidé, které potkáváš.
Udělej si představu, že tělo je jednou energií, jednou polaritou a obal kolem těla, kde jsou stopy lidí, je druhou polaritou... A tato polarita je černou a ONA dnes začíná mluvit ke spoustě lidí, ale ke každému z nějakého duchovního úhlu.
K Tobě dnes Tvé polarity jdou skrze sen, který je naplněný živelnou energií.Ani Ty nebudeš žádná třasořidka a proto Tě oslovují živly.
Aby tě ochránilo tělo/to je ten snový dům/ je třeba dát lidi kolem sebe do světelné zóny a tím si vlastně vizuálně budeš vyjasňovat své aurické pole, kde jsou puntíky energií a to jsou lidé které potkáváš.
Ale ne každý člověk si žije ve světelné zóně a ve Tvém aurickém poli je vidím, jako černé puntíky, které se rozpíjejí a boří Ti Tvou auru, Tvé energetické pole... A těmito lidmi jsou v reálném snu, ty blyštící se mrakodrapy. Jak říkám, jsou to lidé, které třeba i obdivuješ, ale jejich aurické energie umí bořit druhé lidi...
A proč víry tyto mrakodrapy odnášejí? Znamená to, že se od Tebe vzdálí přátelé, kteří jsou velkými přáteli... Nediv se, až se toto bude dít a možná, že se už dnes tak děje.
Tvé aurické pole si chce narodit nové čakry a čakry mají tvar vírů a dnes Ti dělají ve Tvém poli úklid... Aby Ti svítit aura, musí se někteří kamarádi od Tebe na určitou dobu vzdálit, protože jejich aura je vyhaslá a dusila by tu Tvou...
Vím, je těžké rozumět mému výkladu, ale můžeš mi napsat na meil.
jsem seznam.cz
Nevykládám sen podle snáře, ale posílám Ti to, co mi diktuje Tvůj Anděl... Začni děkovat těm vírům, živlům hvězdičkám a přijdou Ti další sny, které budou postupně vysvětlovat Tvou duchovní cestu...
A nezapomeň děkovat i svému domu, že Tě ochránil... je to jen Tvé tělo a jemu také děkuj, třeba skrze zrcadlo...
Blíží se jen k Tobě Tvůj Anděl jménem Štěstí... Vždyť je Konec Světa a začíná Nový... vsouváme se do nového dimenzního kosočtverce a proto duchovno oslovuje mnoho lidí na Zemi a třeba skrze sny... zdravím...
 
halil
10.02.15
19:45
Nereg.

IP: 217.75.83.*
Príjemný večer želám Ivulin

No áno. Tento sen naozaj znie ako Vaša súkromná anotácia k filmu Deň po tom. :-) ( jeden z mojich obľúbených, to len tak na okraj. Vždy ma fascinovala sila prírody a tým pádom poznanie, že všetko čo tu je, je zložené z toho istého z čoho my sami a tým pádom som vo všetkom. Ale o tom inokedy a možno inde. )

Ale späť k Vám a Vášmu zážitku. Čože Vám Vaše podvedomie chce týmto snovým zážitkom povedať?
Nebudem tu rozoberať symboliku, pod týmto snom som ju rozobrala dosť, skúsim to teda iba prerozprávať.

Vaše podvedomie Vám ukazuje Vašu cestu sebarozvoja.
Ako spomínate nastúpila ste na cestu sebarozvoja, no povedzme, že ste sa v minulosti pustila cestou, ktorá nezodpovedá pravému sebapoznaniu, ( mrakodrapy, a ešte k tomu s jagavou fasádou, fasáda v snoch zobrazuje personu, osobnosť snívajúceho. Teda dá sa povedať to často duchovnom skloňované ego ) preto Vám v bdelom stave bude prinášané pravé duchovné poznanie. Ich prienik do vedomého stavu bude však veľmi náhly, prudký, ( prudký vietor, prudká zmena, prudké videnie ) s tým, že sa Vám začne búrať Vaša doterajšia persona.
Príde i následná strata Ega. ( ego = hranice doterajšieho poznania )

Veľmi dobrým znamením v tomto snovom zážitku je práve indiferentný postoj ktorý máte pri dívaní sa na túto skazu.
To znamená, že i to čo Vám píše Dračí žena, že sa odsudzujete kamarátom ( čo je prirodzené, keďže s pravým duchovným poznaním strácate osobnosť, nálepku, hranice o sebe a svete, a tým pádom získavate na individualite. ) budete chápať ich i seba. Bez toho aby ste z tej cesty zišla.

Schovávať sa v chodbe, znamená túžbu po pokoji, láske, mieri v jednote, ktorú sme všetci zažívali práve v lone matky.

ďalším veľmi kladným znakom a potvrdením správnosti tejto cesty je práve absencia snového strachu.

Takže? I keď tento sen je predzvesťou istých problémov v bežnom žití, ( nepochopenie hlavne zo strany okolia, ) je to kladný sen. :-)

Tak máte tu dva výklady, pod týmto snom je ich dokonca niekoľko tak i tuto ale hlavne v živote ... iba pozorujte, skúmajte, pochybujte dokonca i o tom čo vidia vaše hmotné oči ako o jedinom zaručenom a správnom. A keď nájdete pre vás to pravé, iba tým Žite. :-)

pokojom a slniečkom v duši naplnené dni želám. Vám a nielen Vám. všetkým :-)
 
langoš
29.03.15
22:21
Nereg.

IP: 89.24.248.*
za poslední asi 3týdny se mi zdalo o tornádech asi 3x že sem z nákýma lidma v nákem dome a v rádiiu říkaj že to smete uplně všechno bylo tam strašně hodně těch tornád a když sem se naně dívala z okna a přibližoval se třeba k domu tak sem se schovala pod stul to byl 1 sen druhý byl podobný akorát sem byla v cizím domě s mojí sestrou a s kočárkem a z malou 4 měsíční miškou a tež jich tam bylo hodně a ždycky nas ty tornáda obešli a přitom mířili přímo knám noo a ten 3 sen se mi zdal včera že sem jela autem a viděla sem zase hodně tornád mužete mi něco otom žíct co to muže asi znamenat? děkuji
 
Lenuš
09.06.15
23:39
Nereg.

IP: 151.236.224.*
... viac krát sa mi snívalo o tornáde, ako sa pred ním ukrývam a stále ma obíde. Dnes ma však napadlo, že to môže byť útek pred zivotom/pred zmenou, môže to znamenať nechcenie opustit doterajší život...
A keďže viem, že sen často dokážem ovládať, skúsim to nabudúce inak, neutekat, možno sa nechať tornádom "uniesť" ...
 
Dracizena
10.06.15
12:57
Nereg.

IP: 213.151.77.*
TORNÁDO... ano, snem se musí doslova projít, jako tunelem se světlem na konci a to koncové světlo je to jasné vysvětlení.
Každý sen má vícero úhlů pohledu a proto je dobré, když sen vysvětlí více lidí, ale hlavně Ty sama se snem probírej a převracej ho ze všech možných stran, ale to děláš a to je dobře...
Tvůj úhel pohledu je, že se před tornádem musí utéci. V realitě ano, ale ve snu se obrať čelem k němu a projdi s modlitbou na rtech, spíše se jen do něj postav.
Tornádem jsou také kritizující lidi kolem Tebe. Jejich duchovní energie dokáže svým vírem vtahovat do sebe lidi a jejich myšlení, i nápady a takto se lidem přetváří myšlení.Každému se stalo, že chceš něco druhému říci a najednou nevíš. A to je ono, nějaký lidský vír Ti k sobě stáhl myšlenkový tok, prostě ho přerušil a Tobě vypadlo myšlení.
Sen Tě na toto upozorňuje, protože by se Ti to jednou často stávalo. Máš kolem sebe silové lidi, kteří svým vírem boří i myšlenky jiným.
Jak z toho? Obaluj si lidi kolem sebe pomyslně do duhy a ať má tři barevné pruhy a je dobré, používat ze začátku, barvy české vlajky.
Určitě za lidi, s kterými se pravidelně setkáváš, určitě jim zaámenuj do oči, stačí opakovat 3x slovo ámen a jistěže potichu, aby si nemysleli, že jsi blázen.
Já takto už tvořím nahlas a veřejně, protože mě lidé cítí jako zdroj aurického světla.A to je zatím vše, co Ti mám shůry předat...
Ahoj Lenuš, ale i Langoš, pokud se sem ještě vrátí...
 
Sonule
11.06.15
06:44
Nereg.

IP: 212.79.110.*
Dobry den rada bych se zeptala dnes v noci se mi zdal sen byla jsem s dcerou(10mes.)a casti sve rodiny v nejakem dome z okna jsem videla na nebi shlukovat se mraky ktere se menily v tornado hrnulo se mestem k nam vzalo par domu ja se tiskla k dceri nezajimalo me nic jineho nez aby byla co nejblíž u me a ostatní byli take docela klidni.Tornado se priblizo v puli projelo tim domem a pomalu zacalo odeznivat.V tu chvili na obloze byla noc a polarni zare.Pak se rozednilo a jakoby se vratil cas a dum byl opraveny.Jenze v tu chvili kde se vzalo tu se vzalo more ktere postupne zacalo virit a velice rychle stoupala hladila.Ja cekala na dceru ktera plavala u dedi v naruci uz pod hladinou a jakmile byli u mne voda zas zacala klesat.
Nevite poradit?Jsem z toho zmatena mockrat Děkuji
snad z toho jde neco pochopit vic si nepamatuji..
 
virgin
27.07.15
10:44
Nereg.

IP: 185.26.182.*
Dobrý den, prosila bych o možné vysvětlení. Za poslední 3 roky se mi začalo zdát opravdu mnoho snů. Poslední dobou se mi opakuje sen o tornádu, který je pro mě těžko vyložitelný. Nejdříve jsem před ním utíkala, schovávala se, strašně se bála. Později se začal strach vatrácet a nakonec se v posledních snech živel změnil z klasické na vodní podobu. Minulý týden jsem viděla, jak se utvořil vír na hladině a byla jsem u spojení s vírem ve vzduchu, ač jsem byla blízko, nic jsem necítila kromě slabého příjemného vánku. Na dnes jsem v dáli viděla několik vírů v řadě na vzdáleném jezeře v horách z terasy neznámého domu v přírodě. Poté se přiblížil menší mrak, ze kterého na mě silně zapršelo a odešel, přišel další. Já stála na terase, užívala si sice prudkého ale příjemného deště, přerušovaného příchozími mraky. Vedle mě stál můj otec (neviděla jsem ho, jen vím, že to byl on), suchý, s úsměvem ale nevím, co říkal :(
 
Dracizena
27.07.15
13:21
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Sonule, i když opožděně, tak přeci...
Tvůj sen tě vede, co se děje ve Tvé přítomnosti a nebo bude dít a Ty to změň... Kdo myslíš, že bude tím tornádem? Sleduj se, jestli to nejsi Ty sama, jestli nereaguješ na všednosti, tou uragánovou vznětlivostí... a nebo hledej, kdo by to mohl být... každopádně, někdo Tě vytáčí a je ve Tvé blízkosti... zastav to a nauč se být nad věcí... Ta velká voda, to je tlak v hlavě který se tam tvoří díky zbytečnému rozčilování... A pak to jsou slzy a slzy, které zvyšují hladinu a topí se v ní pak i jiní, kolem Tebe. Chování jedince vyrábí kolem těla zónu a tak se snaž, vyrábět zónu, která rodinu nepotopí... nauč se modlit za sebe, i za rodinu a blízké, ale i vzdálené... měj se dobře a bude to dobré a děkuj za sen do hvězdiček... časem přijde další a podobně důležitý sen...
 
Anet275
19.10.15
16:48
Reg. před 2016

Dobrý den, často se mi zdá, že jsem buď u rodičů, nebo u mě v bytě s přítelem a dívám se z okna a najednou vidím, jak se v dálce začne vytvářet tornádo a letí směrem k nám. Já zmatkuju a nakonec uteču do sklepa a tornádo nakonec strhne dveře, které držím , ale nic se mi nestane a tornádo přejde. Děkuju za odpověď- sen se mi zdá cca 1x za měsíc
 
Stana
17.05.16
10:11
Reg.23.8.17

Dobrý den,
zdává se mi o tornádech jednou za čas. Tentokrát jsme byli(já, můj manžel a snad i sestra) mezi domy a tornádo bylo na etapy - přišlo, odešlo atd... Vždy se mi podaří ukrýt v domě nebo chatě a tornádo na mě nemůže, i když pustoší vše okolo. Co by to mohlo znamenat?
 
Dracizena
17.05.16
20:29
Nereg.

IP: 86.49.183.*
TORNÁDO... nejde o skutečné tornádo, ale podobné tornádo vzniká v lidské hlavě, když se člověk rozčiluje, až do zběsilosti... Pak z něj vylétne energie, ve tvaru tornáda, ale miniaturního a i toto tornádo má vliv na druhého, když na něj svou zlobu pustíš... ale běda, když se toto lidské tornádko od druhého odrazí a k Tobě se vrací v podobě bumerangu a na Tebe dopadne, pak bolí hlava, a člověk upadá i do depresí, únavy a skleslosti... Tak pozor na vznětlivost a klídek... druhý Ti nestojí za to, se zbytečně vytáčet...
 
Stana
17.05.16
22:07
Reg.23.8.17

Moc děkuji za odpověď. Rozčilování - to zní jako já, v práci to mám deno denně. Zkusím na tom zapracovat ;)
 
Dracizena
22.05.16
15:21
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Lidská tornáda mohou druhému ubližovat a pak je ublíženo i Tobě... takže, brzdi...
 
Anastasia
24.05.16
14:37
Nereg.

IP: 85.135.238.*
Dobrý deň. Chcem sa spýtať, čo mohol znamenať tento sen. Bola som s veľa ľuďmi v akokeby zálive na jednej strane bol veľký útes a na druhej bolo nekonečné more. Nedalo sa odtiaľ odísť nijakou cestou. Bolo tam vela vela ludi aj moji rodičia, aj všelikto kamarati, môj priateľ a malilinké babätko zrejme naše lebo sa o neho môj priateľ staral. Všetci sa tam kupali ale proste zrazu sa začalo z toho utesu odlamovať a vlny sa zdvihali. Nastala panika že to tam zaplaví celé. Tak nejako som sa vykašlala na mojich rodičov a išla s priateľom a tym dieťaťom hore na ten útes nejako sme tam vyšli naozaj netušim ako proste sme sa tam vyškriabali (bol to taký vrstvený skalnatý útes akoby z vápencu) a tam hore bola ďalšia voda ale to bola taka rieka proste cez tu sme museli prejsť. On si dal to dieťa na brucho do takeho vaku a proste nejako sme sa chytili nejakej tyče, vyzeralo to zrazu ako taká "loď", a nas to hodilo do toho prudu a viezlo nas to a zrazu tam bol vodopad a sme do neho padli ale nikomu sa nič nestalo a tam už to bolo nejake normálne ale on zmizol aj s tym dieťaťom a ja som sa vratila späť do toho zálivu (z ktorého som mala neskutočný strach, pretože sa bojím velkých objektov ako útec napríklad alebo veľké vlny)..a zrazu tam boli len všetky moje spolukolegyne z tanečného súboru v ktorom tancujem a nacvičovali sme choreografiu. Mysleli sme si, že sme tam uplne sami, že na nejakom opustenom ostrove a zrazu sme zistili že to "zore" toho mora to nekonečné že je kulisa a že za tym je nejaky ďalši subor a tiež nacvičuje... no potom som sa nejako ocitla v lese, v jesennom lese lebo všade boli farebné listy, a tam sme bežali pred niekym neviem už s kym ale boli sme štyria. A skočili sme z ďalšieho utesu, teda ja som nechcela ale oni skončili tak aj ja za nimi. Padli sme do lístia a tam sa schovavali ale aj tak nas našli a nutili nas tancovať do kruhu nejake divné tance a našla som tam hríby tak som asi dva pozbierala (jedlé hríby) a vadila sa tam potom s niekým, že tie druhé hríby trochu ďalej "bedle" že ešte nie sú jedlé, nech ich nezbierajú, ale aj tak nepočúvali. Ale tie hríby sa mi ničili ked som ich stále nosila. To je asi tak všetko, tu to niekde skončilo. Predom ďakujem.
 
Dracizena
30.05.16
15:03
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Tento sen Ti Anastásia stínuje život... nevím, jestli jsi vdaná, nebo mladá... každopádně jsou to prožitky z Tvých minulých životů, jsou to útržky z minulých životů, které jsou schopné se opakovat v tomto dnešním životě... Podle snové ukázky, by Tě měl odvést muž od rodičů, ke kterým se ale opět vrátíš... dítě bude podobou po něm, nebo povahou a proto, jakoby odešlo s ním... Minulými životy jsi prošla těmi útesy a proplouvala jsi vysokými vlnami...
 
janka 1002
03.09.16
21:01
Nereg.

IP: 188.28.2.*
snivaju sa mi obcas strasne sny ... . uvediem len zopar casto sa mi sniva s mamou ako ma bije hadaame sa a tak... . dalsi sen byva o tom ako ma v sne navstevuje demon ktory mi asi chce ublizit neviem presne co chce lebo sa zacnem automaticky modlit dakujem za vysvetlenie
 
mamdarka
12.09.16
21:08
Nereg.

IP: 90.176.81.*
No mě se zdálo taky o tornadu, byla jsem v takovem "pololese" a utikala jsem pred tym tornadem a zaklepala na jednu chaloupku nebo chatku a tam stara paní se na me divne diva zakyve hlavou a zavre..
Kamarádce z internetu se taky zdálo o tornádu.¨
kdyz uz o ni mluvim tak jsem vyresila zahadu jejiho snu kde ji honil v noci chlap s nožem :D
No me se zdalo ze jsem sla domu pro neco a tam sem dva chlapy uvidela jak vsechny mlati zrovvna mlatili babicku nejakou a vsichni nazemi tak koukam a chci utect ale nejde to tak uz sou u me a obevim se v kuchyni . zbudim se v te kuchyni a tam jeste chudak holka taky a ten chlap rika ze mi chce ublizit a tim nozem vsude mava tak ta odvazna holka vezme sul co videla nahore vzala a dala mu tu sul do oci,ja behala rychle ke dverim abych se mohla zachranit zamknutim slysim bodnuti a motam klicemi a zbudim se,uplne plna desu jeste z toho snu.
a spekuluju ze ta holka byla ta kamoska ktera v tom snu mu dala sul do oci,bodla ho protoze ta sul moc ucinna nebyla a slo o moji a taky i jeji zachranu vzala ten nuz a vylezla oknem tak a v tom jejim snu ji ten chlap honil vecer takze ji ten druhej sledoval a chtel zabit kvuli jeho spoluvinikovi. bylo to u babicky v kuchyni domnivam se ze tu babicku zabil.
co si o tom myslite? jsem si souzena s kamaradkou?
 
Dracizena
21.09.16
21:48
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Janka, ten Démon, je Tvou silovou energií a ON Ti skrze sen radí, aby ses začala modlit... Ne pobožně, ale zbožně... zkus jen opakovat slovo ámen, jako to dělám já... ámenuji a duchovno se mi stále otvírá více a více...
 
simona
01.10.16
21:54
Reg.22.6.17

Ja som tiež mala sen... .v ňom som pozerala na mesiac... zdal sa mi cudny... .krasny okrúhly, ale okolo neho nebola ziara... .citila som problem... zbadala som tornado... .vznikalo a priblizovalo sa... zrazu ďalšie, ďalšie... vela tornad... utekala som do nejakej obytnej zony... bola bezpečná... .pri nej začali vznikať tornada, vsetko pustosili, ale tu zonu nie... schovala som sa do bytovky... vsade vystraseni ľudia pozerali prichadzajuci koniec sveta... zrazu sa tam objavil otec a sestra a ja som ich rýchlo zobrala do tej chránenej zony... .bali sa... no otec to po chvili vzdal a vyšiel von, ze on už nechce tak zit a chce to skončiť... .mimo tej zony... .bol smutný a trpel... vtedy som sa zobudila... prosim vas co to znamená?????
 
Dracizena
08.10.16
22:47
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Tornáda jsou negativní myšlenky které tečou od lidí... nejspíš Tvůj otec nemá rád kritizování a hádky s lidmi... jsi to Ty, se svým energetickým polem, kdo v rodině může pomáhat... Máš v sobě silného Anděla... posílej ho k otci a ke všem ve svém okolí... ti radí Anděl snový...
 
Yolča
18.11.16
06:54
Nereg.

IP: 194.228.13.*
Ahoj! Byla jsem s dobrým kamarádem (neznám ho v reálném životě) v horním patře ve vysokém obchodním centru v Praze. Začali mi přicházet SMSky od mámy - asi 10. Zběžně jsem se do nich koukla, v těch prvních bylo něco, jako že mě má ráda. Řekla jsem svému kamarádovi, že vždy když se stane něco divného, radši zkontroluji, jestli se neděje něco divného. Koukla jsem se z okna a viděla jsem bílé tornádo vyložené moderními okny, jak systematicky ruinuje město. Podle trajektorie mělo namířeno i na budovu, ve které jsem byla. Začali jsme utíkat ven přes vnitřní parkoviště. V životě jsem tak krásně lehce rychle a bez námahy neběžela. Říkala jsem si, že to tornádo, které vidím je pravděpodobně jenom vrcholek ledovce z toho, co světem lomcuje nebo co bude v dohledné době nasledovat. Vyběhli jsme ven a já se rozběhla a jednu stranu podle toho kam asi tornádo pojede. Kamarád se rozběhl na opačnou stranu podle vlhkosti vzduchu a vzali jsme si kola, které tam lidi nechali. Vzbudila jsem se s pocitem bezmoci, že osud světa visí na vlásku, že je snad je za oknem globální katastrofa nebo apokalypsa a nikdo se tím nezabývá a já bych rozhodně měla něco udělat, ne se zabývat každodenními malichernostmi. Jsem v tomto směru dost přemýšlivá. V minulosti jsem si říkala, že je zbytečné trápit se ekologií, protože stejně není oč bojovat a lidstvo potřebuje trest, ale ve snu pro mě bylo důležité přežít a vrátit se do standardních podmínek. Mimochodem není to první sen, ve kterém mi máma píše SMS v divné situaci. Děkuji za názor(y) a přeji vám to nejlepší!
 
Káťa583
15.01.17
10:40
Nereg.

IP: 178.23.220.*
Dobrý den, taktéž bych se chtěla zeptat na sen o tornadu. Zdálo se mi, že jsem byla s dalšími 3 lidmi někde na louce,jeden z nich byl můj nastávající, zrejme jsme meli stanovat když přišlo tornado. Nejdříve malé ale rychle se zvetsilo,a my utíkali. Běželi jsme potom mezi domy a nakonec jsme na jeden zvolili jestli nás pusti dovnitř. Pustili a vevnitř byla spousta lidi co se ukrývala. Poslední co si pamatuji bylo objimani přítele a vzbudila jsem se. Jak mám tento sen chápat? Děkuji.
 
MichelleF
06.02.17
12:31
Nereg.

IP: 37.48.43.*
Dobry den, zdál se.mi sen. Byla jsem s rodinou a kamarady u vody. Najednou v dalce vidim tri tornada,relativne úzké víry přibližující se k nam. Utikame do domu.kamarada. fouka vitr a nejdou mi.privrit dvere,ostatní svou silou pomohou. Volam rodicum kteří zustali venku,at se urychlene schvaji,nestihnou uz prijit domu. Najednou sedime v aute a jedeme pro ne. Tornado se nam ovsem vyhlo... .dekuji
 
Dracizena
17.02.17
10:57
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Mifle, nauč se modlit... ne pobožně, ale zbožně, aby tebe a rodinu toto tornádo jednou opravdově nezasáhlo... Jsou to třeba i chřipkové epidemie a jiné virové zóny, i toho nejhoršího druhu...
 
Nicola
08.03.17
07:32
Nereg.

IP: 62.240.163.*
Dobrý den,
před chvílí se mi zdál sen. Byl fakt hodně zamotaný. Ke konci snu jsem se sešla s několika málo přáteli ze základní školy, s kterýma už se moc nebavím. Byla jsem ráda. Seděli jsme na lavičce, ve městě, kde jsem dřív žila, popíjeli jsme a jedli. Najednou se scéna přesunula na jakousi pláň. Kolem se začal zvedat vítr a v dálce začaly být vidět menší tornáda. Byla jsem jima fascinovaná a chtěla jít k nim. Přátele mě zastavovali. V rádiu začali varovat a dávat rady jak se proti tomu bránit. Ale šumělo, takže jsme toho moc nezaslechli. V dálce v lese se krčilo hrozných lidí. A my u sebe měli jen sloupy s elektrickým vedením. Najednou jsem se jako jediná začala vznášet. Nejdřív po troškách a pak úplně. Vyčítali mi, že je to tím jak jsem lehká. Pak jsem se nějak silou doplachtila dolů a chytila se stožáru. A pak to začalo. První tornádo prošlo skrze nás. S někým jsem se vznesla i se stožárem. A pak jsme spadli zpět. Šrouby a popadané železo mě trochu zasáhlo, ale většinou jsem stihla uhnout. Pak se tornádo blížilo znovu. Tentokrát jsem si dala na hlavu ručník, kvůli padajícím věcem. A opět jsme se chytli a následovalo to samé. Pak ještě potřetí (kolem nás se jich točilo hrozně moc, jak žraloci). To už jsem se fakt bála a byla jsem vyčerpaná. Myslela jsem, že už to nezvládnu. Nikdo z hodně blízkých ani rodiny nebyl poblíž, abych mu řekla, že ho mám ráda. A najednou se tam objevil vlak s lidma. Dokonce dva vlaky.. a v něm se opět krčili lidi. Mezi nima jsem i zahlédla někoho s kým jsem ukončila kontakt. Lákali mě do vlaku, že prý to bude bezpečnější. Nevěřila jsem jim a v zoufalství se držela stožáru s tím neznámým člověkem vedle mě, který mi byl největší oporou. A pak to přišlo.. Zase jsem se křečovitě držela a byla ve vzduchu.. přemýšlela nad životem a pak jsem se celá zmatená konečně probrala. Byla bych Vám moc vděčná, kdybyste mi ten sen objasnila. Předem děkuji :)
 
Timea
18.07.17
08:18
Nereg.

IP: 195.168.210.*
Dobry den v noci sa mi snivalo o velkom cervenom tornade ktore obislo nas dom a zmizlo. Mozete mi prosim trocha skusit vysvetlit vyznam?
Dakujem.
 
Ivciatko
02.08.17
07:31
Nereg.

IP: 85.237.239.*
Dobry den, mne sa snivalo ze som bola v babkinom dome a bola tam moja mama. Vysla som na dvor a v dialke som videla 3 tornada od najvacsieho po najmensie. Boli vedla seba s urcitymi medzerami. Zrazu sami od seba vzblkli ihlicnate stromy. Vsetky stromy okolo zacali same od seba horiet. Prislo mi to ako bliziaci sa konec sveta. Viac si nepamatam. Mam 3 deti tak som sa prelakla co to moze znamenat. Dakujem
Ivana
 
Veron.ka
05.08.17
13:26
Nereg.

IP: 37.58.5.*
Sníval sa mi zvláštny sen a neviem, čo a či vôbec niečo znamená. Snivalo sa mi, že bola veľká búrka, všade sa vznasali obrovské kmene stromov, desivo ticho a pokojne. Ako som šla, za rohom som vošla do tornáda. Zrazu mi z hrude vyšlo obrovské svetlo, ktoré sa ako keby postavilo proti tomu tornadu aby som mohla prejst. Cítila som hrudi strašnú silu. Neviem či som to prešla, lebo som sa v tom zobudila. Je to nejaká tajná reč duše alebo len ľahká zmes dvoch frtanov a hudobného zážitku?
 
Dracizena
17.08.17
22:59
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Veru, není to tajná řeč Tvé Duše... je veřejná, zveřejnila jsi ji... Máš v sobě Dar určitého léčivého světla... Rozdávej ho a bude se Ti otvírat vnímání s mnoha informace, které se Ti v rozumu budou sami vysvětlovat
 
Dracizena
17.08.17
23:03
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Ivčiatko... to samé, jako byl předešlý sen Veroniky... Některé Tvé dítě bude mít v dospělosti otevřené vnímání a proto, i vědění... čisti se ohněm a stačí, i pomyslně, vizuálně... držím palce... všímej se dětí a jejich otázek a zájmu a které se zájmem kreslí...
 
petra78
01.09.17
10:32
Nereg.

IP: 195.113.165.*
dobrý den, párkrát se mi zdálo o tornádu, nekdy jedno nekdy více, je to ve meste a tornáda chodí po chodnících tedy mimo budouvy a já se s nekým snažím jakoby vyhýbat ,jakoby odhadnout směr kudy pujdou a jít jkaože jinudy, nekde stojí, vždy me mijí ale mám strach. V realite mámpořád deprese,proože si připadám přítelem využívaná a nikdo mne nerespektuje a jkoaby neposlouchá nebere vážne, nedokážu najít východisko pro vztah aby to nebylo spatne, nechci být za vztah odpovedná jen já-apson takový pocit mám. Syn mámpořád ,pdole toho kolikrát se za noc vzbudím,takže s emi jich hodně s ruznými motivy atd
 
Bedulina
14.09.17
11:32
Nereg.

IP: 37.48.6.*
Ahojte snoví lidé . Dnes v noci se mi zdálo také o tornádu.Bylo spojené s deštěm až vznikaly povodně.Bylo jich hodne a byla jsem kdesi ve městě.Z každé strany jsem viděla jeden i více vírů.Smetavalo věžové domy, bralo střechy menších domů,priblizovalo se.Lidé hystericky utikali.I já jsem hledala úkryt a měla jsem neuvěřitelný strach, přesto jsem v sobě nacházela tolik síly, abych některé náhodně potkané ustrasene lidi uklidňovala a vedla jsem je pryč,někam kde se na nás nic nezborti..v poslední fázi snu jsem objevila lodku s přístřeškem na kterou jsme nastoupili a pluli pryč po těch rozvodněných ulicích. Tornádo nás stihlo těsně minout a já jen s velkým strachem doufala,že preziju,že mě nesmete.Nesmetlo.. vzbudila jsem se. Můžete mi prosim k tomu někdo něco říct?
 
Dracizena
17.09.17
17:09
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Petra 78... tornáda jsou lidé chodící po chodníku ... lidé jsou i silnými energiemi... a kdo je trochu slabší, díky lidem, které třeba jen potkává, spadla jsi i Ty do depresí... zastav je... napiš mi na meil, jsem seznam.cz... .a ihned se začni modlit mou modlitbou... je lehká, jen dokola ámenuj... poznáš sama, jakou má sílu toto slovo, když se o něj opřeme, jako o světelnou bytost jménem ÁMENO... zdravím Tě Petruš...
 
Bibinko
14.10.17
10:32
Nereg.

IP: 176.107.21.*
Dobrý deň,potrebovala by som poradit s jednym snom:) Dnes sa mi snivalo, ze som s niekym sedela na zahrade, pripominalo mi to zahradu mojej starej mamy, bolo krasne počasie a zrazu som niečo začula..Pan ktory tam so mnou sedel ma upozornil na bliziace sa tornádo a na velky biely kovovy rebrik pod ktorym som mala zaparkovane moje nové auto, vraj to tornado mieri presne tam..Tak som vstala a isla som ten rebrik dat prec, ale ked som bola asi na pol ceste tornado prislo velmi rychlo a pomaličky ma do seba vcuclo..Zrazu to nebolo take hlučné tornádo ale vír vetra, ktorý vyzeral ako vodný vír, nádhernej tyrkysovej tekutiny, ktory ma párkrát potočil ako na kolotoči a pomaličky ma položil späť na trávu..Vír sa tom momente pomaličky rozplynul a vonku bolo nadherne slnečné počasie..Ja som na konci toho sna bola tak nejak štastná? alebo spokojná..Viete mi poradit co to mohlo znamenat? dakujem :)
 
Viktoria
11.11.17
11:37
Reg.30.8.19

Tejto noci som mala zvláštni sen, bola som u mojej krstnej mami na dvore s bratrancom jeho manželkou krstným a psom keď sme zbadali tornádo. Hneď sme utekali do domu stala som pri dverách čakala som kým všetci prídu dnu aby som mohla zamknúť dvere potom som šla k oknu a pozerala som na to tornádo ako všetko ničí. V tom čase som myslela na moju mamu a bála som sa onu lebo ona bola doma... tornádo bolo dosť blízko no neublížilo nám neviem si vysvetlit čo by to mohlo znamenať. Nevedeli by ste mi to niekto vysvetliť?
 
Anetka
22.08.18
09:49
Nereg.

IP: 158.255.26.*
Ahoj, dnes v noci sa mi snivalo ze v lese sme boli na svadbe naraz hlucne trsenie zemi,tak sme rychlo z lesa sli prec a potom naraz slo tornado s lesov, utekala som domov kde som chcela ochranit svoju rodinu a prakticky som aj myslela hned pozatvarat vsetky okna na dome aj zamknut bala som sa velmi aj o seba aj o rodinu... prosim co to znamena ?
 
Manilio
20.12.18
10:36
Nereg.

IP: 46.229.228.*
Dobrý deň. Dnes v noci sa mi sníval strašný sen. Bola som v rodinnom dome kde bola celá moja rodina a náhle sme uvideli že sa blíži tornádo. Všetci sme si museli zbaliť dôležité veci a schovať sa do takej akoby hlbokej studne.chvilu som v nej bola aj ja. Lenže potom som akoby na niečo ešte zabudla a išla som si ešte pre zvyšok veci.zrazu som sa ocitla na inom mieste v meste, kde okolo krúžilo asi 15 tornad naraz. Jedno z nich bolo obrovské a rútilo sa na mňa. Išla som sa schovať do vchodu.bytovky ktorá mala zadný východ tak som chcela ním prebehnúť ešte ďalej ale keď som vyšla zadným vchodom tak ma vcuclo to veľké tornádo a potom som už len omdlela a ocitla sa na druhom konci mesta ale živá. Nič sa mi nestalo. No a ďalej to bolo stále to isté utekala som pred nimi vždy ako sa dalo. Vždy mi pomohli nejaký ľudia s ukrytom. Boli tam aj nepriatelia ktorým som usla. Na konci som bola živá trochu zranená a zobudila som sa. Viete mi prosím povedať čo by to mohlo znamenať? Dakujem
 
Gabriela
11.12.19
07:44
Nereg.

IP: 89.102.245.*
Dobrý den, před časem se mi zdál zvláštní sen a stále nad ním přemýšlím. Ocitla jsem se v jednopodlažní menší budově kterou neznám. Pořádala se tam nějaká oslava. Vtom se začalo blížit obrovské tornádo a přes okna jsem viděla jak bere budovy s sebou. Schovala jsem se do dveří a skrčila do sedu k zemi. V náručí jsem svírala a utěšovala svou dvouletou dcerku, neplakala. Když už tornádo bralo střechu naší budovy zavřela jsem oči a přes zavřené oči bylo bílé světlo. Přežili jsme a šla jsem hledat druhou dcerku a mamku o kterých nevim, že by tam před tím byly. Našla jsem dceru, ale mamku(babičku) prý tornádo vzalo. Bylo mi těžko na hrudi a brečela jsem. Kupodivu ve snu nebyl můj manžel a ani nejstarší dcera která s námi již nebydlí. Nikdy se mi nic podobného nezdálo. Předem moc, moc děkuji za výklad tohoto zvláštního snu.
 
Terka
28.01.20
16:22
Nereg.

IP: 95.82.135.*
Dnes se mi zdal sen o tornadu a musim nad tim porad premyslet, ja a ma rocni dcerka jsme jely trolejbusem. Najednou primo pred nami se zacalo utvaret tornado ve kterem se odrazelo zapadajici slunce, bylo zbarveno tak do oranzova. My jsme ho v trolejbusu objeli ale na dalsi zastavce nas dohnalo a trolejbus zastavil a otevrel dvere kde jsme sedely ja a dcera a zavladl klid ... . Co by to mohlo znamenat??
 
Dracizena
04.02.20
00:06
Nereg.

IP: 185.131.62.*
žádné strachy... přiblížil se k Tobě Anděl hvězdný... dcera v dospělosti bude jasnozřivá... Tornádo,je čakrní tok... zajímej se o čakry... pááá
 
Tereza29
29.04.20
05:45
Nereg.

IP: 86.49.245.*
Dobrý den, prosím vás o radu, zdál se mi dnes sen a byl plný věci na které musím myslet. Byla jsem u rodičů v domě a najednou ke mě pribehl můj pes, o kterého jsem přišla před měsícem a půl. Já v tom snu věděla, ze už ho nemáme a tak jsme nechápala jakto, že žije a mazlim se s nim. Následně jsme šli ven a ve sněhu jsme se sešli s velkou části rodiny a najednou se před námi spojovalo z malých tornád obrovské tornádo a schovali jsme se před nim do starého dřevěného domu, kde byla nějaká vědma. Ona si mě hned vybrala a snažila se mi snažila pomoct, protože jsem ve snu bLa nešťastná a nevěděla jsem kam dal. Jen nechápu proč jsem ji tam říkala, ze kromě toho, Zr jsem přišla o psa, jsem přišla o svou sestru, která žije a před par dny oslavila 18. Narozeniny. Tohle mě moc vyděsilo. V nějaké části toho snu jsem se ještě rozhodovala zda být s bývalým partnerem nebo ne, teď jsem vdaná a tohle už je dávno pryč. Probudilo mě me dítě a přesně ve 3:33 jsem se divala na hodiny. V
 
eli.horynova@gmail.com
04.06.20
07:02
Nereg.

IP: 188.75.191.*
Dobrý den já a můj otec a jeho rodina jsme se lyzovali z úpatí hory přímo až do města. Kde byl nějaký vodní dům, plaval tam delfin. Teta už se šla koupat a já samotná šla čekat na taťku. Najednou tata a brát tam povídali jsme si tata začal něco povídat co moje máma dělala a co špatně udělala. A najednou šel do uvnitř vodního světa a já zůstala sama v patře než se mělo spustit dovnitř. A teď tornádo na nebi obrovské jokoby se nechtělo mi věřit, co to je. Cítila jsem, že všechno zničí elektrika konec všude tma a já sem se loučila se životem a hledala klidné místo. Ale vše už bouchalo a vyhlazovalo a já zatím na místě stála a nic.
 
Ellllis
08.09.20
08:03
Nereg.

IP: 91.127.140.*
Dobrý deň. Prosím Vás čo znamená keď sa mi snívalo o tornádu. Videla som ho zdialky a niekto mi zakričal aby som začala baliť všetko dôležité doklady peniaze papiere a tak. Ale nestihla som to. Tornádo začalo trhať boky paneláku a ja som sa držala rámu dvier aby má to neunieslo a v tom som sa zobudila . Ďakujem
 
Concordia
08.09.20
08:38
Nereg.

IP: 37.188.173.*
Nenastalo ti pak období, kdys byl nucen si vybrat? Mohlo jít o nějaké nečekané události, které sis předem neuměl představit (anebo se jich bál).
Uběhlo dost času, takže pokud to mělo tento význam, už se to ukázalo. :)
 
Concordia
08.09.20
08:44
Nereg.

IP: 37.188.173.*
To Ellis... .
Něco podobného. Nečekaná změna. Vzhledem k tomu, že sen se odehrává v paneláku, se změna nemusí týkat jen tebe, půjde spíš o události v rodině. Nemusí jít nutně o katastrofy, jde jen o něco, co nečekáš.
 
Ellllis
09.09.20
00:00
Nereg.

IP: 91.127.140.*
Dobrý deň. Prosím Vás čo znamená keď sa mi snívalo o tornádu. Videla som ho zdialky a niekto mi zakričal aby som začala baliť všetko dôležité doklady peniaze papiere a tak. Ale nestihla som to. Tornádo začalo trhať boky paneláku a ja som sa držala rámu dvier aby má to neunieslo a v tom som sa zobudila . Ďakujem
 
KatsaKat
10.09.20
09:06
Reg.10.9.20

Dobrý deň mala som zvláštny sen kde som šla autom po manžela s jeho kamarátom na chatu. Neviem koho to bola chata. Bolo tam veľa ľudí nikoho som nepoznala. Zrazu sa zdvihlo tornádo take menšie a bol len silný vietor a nikomu sa nic nestalo. Následne v priebehu chvíľky sa zdvihlo mohutné čierne tornádo ktoré vplyvom vetra chcelo zobrat moje auto. Ja som ho rukami držala a pritom pevne stala na zemi. Ked nas tornado obišlo len tak ako sa zjavilo zmyzlo na poli. Celkom mi tento sen vŕta v hlave. Ďakujem za odpoveď
 
Terka
14.11.20
07:44
Nereg.

IP: 77.95.45.*
Dobré ranko všem.
Zdálo se mi, že jsem na návštěvě u jednoho známého v jeho domě. Procházeli jsme místnosti, různě ukazoval jak to mají hezky zařízené a říkal, že k večeru hlásili bouře ať nikam nechodím a zůstanu přes noc u nich, jeho přítelkyně se věnovala práci na zahradě před domem. Společně jsme trávili čas až do té doby co přišla ta bouře. Ale místo bouře to byla tornáda. Viděla jsem jak se to jedno točí okolo jejich domu, ale vůbec ho nepoškodilo. Když jsme vykoukli z okna, byl tam výhled na město a to tornado rozpulilo jeden mrakodrap vejpůl.
Vyšli jsme ven a tornáda zůstala daleko za námi. Co jsme pokračovali v cestě najednou se jedno malé a slabounké objevilo před námi,ale ve snu to vypadalo jako hubená spirála tvořena vodou, která mířila k nebi, bylo to hodně zajímavé. Všichni se tomu ukazu vyhli, normálně ho obešli. Co jsem ho obešla já s tím, že jsem i váhala jak ho vůbec obejít, jestli nejít skrz, tak mě při tom pokusu nadzvedl proud větru a táhl mě do toho tornáda, já se chytla plotu a pomalu ruckovala od té síly co mě táhla dovnitř. V tom jsem se ocitla s tím známým, jeho přítelkyni a moji nejlepší kamarádkou na loďce, nad námi bylo úplně jasno, tornáda nikde, a my jeli jako má výlet tou lodickou po řece. Tím ten sen skončil. 🌞
Co jsem se vzbudila, tak jsme si říkala, co mi tím chtěl sen říct, od mala mám hodně živé sny a pamatuji si i pocity, detaily.😊
Děkuji všem a budu ráda, za každou zprávu.
Přeji hezký sobotní den. ❤️
 
Lamn
02.07.21
17:33
Nereg.

IP: 83.148.34.*
obrý den,
Zdálo se mi, že jsem v klidu za slunečného dne na zahrádce známých (sice nevim, kdo to byl, ale ve snu byli známí a měli malé miminko). Najednou, když jsem si s tím malým hrála, viděla jsem v dáli tornádo. Běžela jsem do velké budovy, části připomínaly nějaký kulturní dům, který znám. Začala jsem probíhat domem spolu s lidmi, které znám (i z realného života). Vymýšleli jsme, kde bude nejlepší se schovat, ale nakonec jsme doběhli na místo, kde jsme začali s hledáním úkrytu. Najednou bylo jasno a krásně.
Zajímalo by mě, co to může znamenat.
Děkuji za odpověď.❤
 
Avol
14.09.21
06:58
Nereg.

IP: 91.214.158.*
Dobrý den, nevím zda je tato diskuze stále aktuální, ale zkusím to.

Dnes se mi zdál sen o Tornádu.
Byla jsem ve svém pokoji, vyšla na balkon, kde již venku bylo všude černo, tma. A na nás se řítilo hned více tornád najednou... na nic jsem nečekala a bežela dolu z patra ( dřevěná přístavba ) dole jsem slyšela již někde ukrytou rodinu. Běžela jsem za barák ke sklepu a myslím, že se svým psem zalezla tam. V tu chvíli jsem se vzbudila, a jen v uších slyšela ten utichající hluk okolo. Nevím jak si tento sen vysvětlit, zda je to nějaký ještě dozvuk nedávných událostí a nečekaného úmrtí v rodině při nehodě...
Děkuji
 
Tom93
29.12.22
01:40
Nereg.

IP: 46.135.79.*
Ahoj všem, rád bych se podělil o sen o tornádě. Vše to začalo tím, že jsem byl s přítelkyní a nevlastní dcerou na zahradě, která je vzadelna 13km od místa bydliště. Ani nevím proč, ale na tom místě jsem lyžoval. Potom jsem tam potkal spoustu sousedů z okolních zahrad. Celé to misto se proměnilo a nikde sníh nebyl a na místě kde byla naše chata, která celá shořela stala druhá chata, kde přežíval cizí pan. Potom v tom místě odpálil kulovou pumu, která byla tak silna, že neustále bouchala při letu az nám město kde bydlím.(zahrada je v kopci a z ní jde vidět až na město) potom se rozjasnilo a se sousedem jsem viděl jak se v vrátili dva traktory co stali na poli hned vedle a pak se opět setmělo a objevila se hromada prachu a všichni viděli tornádo a začali utíkat. Malé děti okolo mě od sousedů odnesl tornado a mě začalo zajímat kde mám svoji přítelkyni a dceru. V tom okamžiku se obě objevily a já je vedl ke silnému stromů, který by vše vydržel a silně jsem je držel. Tornado prošlo kolem nás a na obloze se objevil extrémně silný blesk, který vedl opět až nad město a tam do něčeho udeřil. Potom jsem se probudil. Před spaním jsem si říkal, že se musím změnit, abych byl více úspěšným a najednou takový sen. Co vše se za snem může skrývat? Díky za odpovědi Tomáš
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule lásky
Pokud potřebujete nakopnout správným směrem :) Novinka!
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...
Magická osmisměrka
Rychlá věštba s postřehem.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)