English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 1.7.2025
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 1.7.2025
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nepocítím nedostatek. ”

Myšlenky moudrých

Maurois

Stárnutí není nic jiného než zlozvyk, na který opravdu zaměstnaný člověk nemá čas.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Smrt

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Smrt

Katrrin
16.01.13
20:04
Nereg.

IP: 178.22.112.*
Zdálo se mi o mé smrti podivné bylo že se mi to líbilo.Ve snu se mi zdálo že mě upálilo ohnivé ,,tornádo" a jak mě upalovalo pomalu jsem se rozkládala jakoby prach a vím že mě to jemně pálilo pak jsem viděla před sebou bílo a pak jsem se zacala zvedat už jako vzduch (nejspíš do nebe) a pak jsem se vrátila a byla jsem najednou opět živá.Ptala jsem se lidí byla tady ta katastrofa a oni jo byla nemluv o tom pak jsme komusi rekla to bylo zajimavy jak jsem umirala a vzdy me zarazili at o tom nemluvim... takže jsem nejspíš prožila hezkou smrt a pak zase obživla nevíte co to může znamenat prosím Vás? Děkuji.

Vladimíra
27.01.13
13:21
Reg. před 2016

Zdalo se mi ze kdys jsem sla na zastavu videla jsem v dali smrtku,videla jsem ji i kdys jsem nastupovala do autobusu. Zjevovala se mi celi den i ve skole a pak kdys jsem byla doma a psala domaci ukol tak me bodla do zad nozem.Ale divny bylo ze smrtka zabiji kosou ale me zabila nozem.

Dracizena
01.02.13
21:54
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Katrrin, přečti si něco o samovznícení... ne, netýká se tě to, ale mohlo by, až někdy v nějakých dalších životech a dnes změň svou karmu... Ovládej se ve stupních rozčílení, sprostých slov a hlavně nefantazíruj tak, aby to nepřekročilo rámec Tvého těla... nerozumíš?
Nepřiváděj svůj organismus do takových vrcholů, na které nemáš ještě zhmotněného Anděla Strážného... řekněme, který je v těle určitým myšlenkovým svalem... Když je ten pomyslný sval slabý, pak slábne, i tělo a dostávala bys od života rány osudu... uzemňuj se...

Vladimíra... také se nauč vizuálně uzemňovat...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)