English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner11.04.24 / Sabina Pikhartová v Láska
magický rituál na vrácení partnera11.04.24 / pepča v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska



Nejhorší je, když ti chybí někdo, komu ty už nechybíš.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mí blízcí budou v pořádku. ”


Myšlenky moudrých

Gramsci

Jediný a oprávněný entuziasmus je takový, jenž je provázen rozumem, řízenou vůlí a činností, bohatstvím invence v konkrétním počínání.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

skonci sa to niekedy? :((

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

skonci sa to niekedy? :((

Natsumi
01.08.10
23:48
Nereg.

IP: .*
dobry den. nechcem vyzerat ze sa tu len stazujem a robim zo seba chuderku ale.. chcela by som vediet ci sa toto niekedy skonci..
uz asi od siedmeho rocnika nemam najlepsiu kamaratku(teraz mam 17..), doteraz ma kazda (no.. len dve vlastne) na "konci" nasho priatelstva totalne ponizila alebo sa mi vysmiala ci obrtaila kazdeho proti mne... vzdy sa z toho dlhsie spametavam, je mi z toho strasne.. :(( doteraz som nemala ziadneho chlapca a ani nikoho kto by mi len tak povedal mam ta rad/a... moja rodina je cela dost rozhadana, rodicia sa dennodenne hadaju, otec je alkoholik a kazdy chvilu je nieco namna... vzdy som ja ta zla, su obdobia kedy dve hodiny pocuvam ako na mna vrieska a zacne to tym, ze som trebars neodlozila pohar... vtedy strasne placem a ešte aj tak pocuvam ze aka som krava :(..
rodina ma aj tak radsej mojho brata, dokonca mi to aj on uz povedal, ze to pocul od babky... je starsi, cize nieco ako ze je mladsi tak ma viac pozornosti to nie je.. (uz v destve bolo vzdy vsetko namna... ked sme sa bili a samozrejme aj vyhral, ja som bola ta zla, lebo som plakala... ) ale vidim to tak ci onak..ako sa spravaju ku mne a ako k nemu... .nevravim ze ma nemaju radi, to by som klamala.. (pri ocovi si ista niesom, pri nom velmi pochybujem)
a pritom to ani nie je to najmenej co ma trapi.. presla som si poruchou prijmu potravy- a jedna z nich ma teraz tiez trapi, depresiami, nespavostou, mensou formou sikany (nie ze by ma bili alebo mi brali peniaze či desiate... ale to obdobie bolo naozaj strasne.. nechcela som chodit do skoly, vymyslala som si, ze mi nie je dobre, naschval som vystrkovala mokru hlavu v zime z okna len aby som nemusel aist do skoly... )
mam pocit ze to tu uz samaa nezvladam...
nevravim ze nie su chvile ked sa necitim dobre, ked nie som stastna, ale akosi citim, ze to nie je ono.. ze mi nieco chyba...
ani nemam nieco co by mi nejak velmi islo.. nejake nadanie do ktoreho by som sa mohla tak "zazrat" ze by som nevnimala taketo veci..
a pritom.. okolie ani nevie o tomto vsetkom.. vsetci si myslia ze som ta usmievava, ta stastna atd.. a pritom je to len pretvarka lebo preco zatazovat niekoho mojimi problemami.. a naviac niekto kto si ma ani nevsima by sa ma potom pytal co mi je len aby mohol potom roznasat klebety... :(
ako sa mam z tohto vsetkeho dostat??? :(( preco je pre mna tak tazke ziskat to, coho maju ludi av mojom okoli tak vela? a pritom si to ani nevazia... :((((
 
Linda
02.08.10
19:46
Reg. před 2016

ahoj asi je to pro tebe ted dost těžké ale určitě se to zlepší. musíš prostě tomu začít věřit.měla jsem v něčem podobné problémy mám taky sestru a tu mají taky všichni radši, a tak trochu jsem zažila i šikanu a nikdy jsem nějak moc kámošky taky neměla ale přece jen mám 2 nejlepší kámošky. a asi je to hrozné mít tatku alkoholika mamka měla taky jeden rok přítele alkoholika takže si umím představit jaký to je. ty to máš ale v životě těžší než já celkem o hodně, a asi bys potřebovala nějakou kámošku které by ses mohla svěřovat jestli chceš tak si můžeš psát se mnou po icq nebo po facebooku. jestli teda chceš. já jsem teda mladší o dva roky. jak chceš záleží na tobě.
 
Bertice
18.08.10
21:09
Reg. před 2016

Asi je zbytečné říkat Ti,že bude určitě líp,ale opravdu bude. Já byla nechtěné dítě a podle toho to u nás i vypadalo.Rvání vlasů,kopání do břicha,mlácení hlava nehlava atd. U nás pila máma(zemřela ve 47letech),sourozenci mě deptali psychicky,fyzicky mi už to ani nevadilo a ještě k tomu jsem byla zakomplexovaná. Byla jsem tlustá s pihou pod nosem.Kamarádi nebo kamarádky ve škole jsem neměla,ale byla jsem dost dobrá v plavání a volejbale.Tam jsem si i někdy pokecala,ale nejvíc mi pomohlo čtení všeho druhu a pak jsem sama pro sebe začala psát. No a čas plynul opravdu rychle,přestala jsem se litovat a začala jsem se mít radá. Hodně se chval a dělej si malé radosti. UI toto fórum má hodně do sebe. Nejsi sama máš nás
 
Merit
19.08.10
21:24
Reg. před 2016

natsumi ahoj :-), ahoj vsem ostatnim :-)
jsi si jista.. ze s tim "opravdu chces neco udelat?"
pa :-)*
 
Natsumi
20.08.10
10:08
Nereg.

IP: .*
no tak dúfam, že sa to niekedy skončí.. :)
no, myslím si, že by som s tým veľmi rada niečo urobila..
chcel by niekt niečo zlé dobrovoľne??
 
Maty
20.08.10
13:49
Nereg.

IP: .*
Ahoj Natsumi,
ve svých mladších letech jsem prožívala obrovské krize. Psávala jsem sáhodlouhé dopisy, které jsem měla v úmyslu poslat na konkrétní adresu. Psaní jsem zalepila a dala do šuplíku, že někdy pošlu.. Za nějaký týden nebo měsíc jsem zase obálku rozlepila a dopis přečetla. V tu chvíli jsem se podivovala nad tím, kolik druhů emocí tenkrát se mnou cloumalo a docela jsem byla ráda, že jsem dopis neodeslala. Ani jsem si neuvědomila, že si sama ordinuji určitý druh autoterapie, a to, že se člověk ze svých problémů vypíše, čímž se rozmělní ten krizový balvan "na mých bedrech". Tehdy se však ještě hojně dopisy psávaly..
Myslím si, že kdyby každý člověk, který kdy sem přispěl, měl o svých strastech napsat byť jen 3 věty, sama bys poznala, kolik bolesti je mezi lidmi Jsou období, kdy máme pocit, že se vše hrne jen na nás. Hodně záleží na sebeúctě - jak o sobě smýšlíš, tak se k Tobě chová okolí. Mimo jiné mám staršího bratra a u nás se dodržoval tzv. kult syna. Takže byl protěžován a omlouván kde se dalo (já byla "jen holka"), ale až v dospělosti jsem poznala, že i tyto výhody měly své mínusy.. Není tedy vše tak, jak si myslíš. Dobrý navod Ti dala Bertice - začni se na plné pecky zabývat sama sebou: co Tě baví, co Ti sluší (nikoho druhého se neptej), co Ti chutná, co Ti voní - no prostě - rozmazluj se. Kdo jiný než Ty by to měl vědět.
Starosti rodičů neřeš, protože je ani nemůžeš plně pochopit, nechej to na nich, Tvoje hlavinka má teď jiný úkol.

Přeji Ti, aby Tě sluníčko zašimralo pod nosem a Tys mohla mohutným "kejchnutím" začít jinak. Až si za nějaký čas přečteš svoji původní zprávu, uvidíš sama .. Ahoj
 
liduna1
21.08.10
12:49
Nereg.

IP: .*
Ano Maty, je to presne jak pises.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
Strom života
Dny šťastné i smolné - vygenerujte si svou tapetu na počítač. Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)