English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Rada pro všechny/Doporučuju přečíst ;)

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Rada pro všechny/Doporučuju přečíst ;)

Spiritos
27.05.11
19:03
Reg. před 2016

Takže co říct na začátek? :)
Asi se představím – jsem 17ti letej kluk a o duchovno se zajímám asi dva roky. Neorientuju se ve směrech jako asi většina z vás (praktikování magie, rituály, přeměny v různý bytosti). Mám rád to, o čem jsou aspoň částečný důkazy a najde se víc lidí, co vidělo, slyšelo, nebo zažilo stejný věci různě po světě. Nebudu jmenovat to, v co věřím a v co ne. Bylo by to na dlouho. Doufám, že bude stačit, když řeknu, že toho vím celkem dost. Dost o tom jak tenhle svět vlastně funguje. Zároveň ale říkám, že něco z toho, co sem napíšu nemusí bejt pravda. Vševědoucí nejsem ;) A taky by bylo dobrý, aby jste věděli, že se na tyhle věci ohledně magie a podobnejch pro někoho blbostí dokážu dívat z různejch úhlů. Jak z pohledu těch co věřej, tak i z pohledu materialistů a taky těch co jsou sice nakloněný duchovnu, ale nezacházej do „extrémů“ jako jsou upíři, vlkodlci, záchrana světa a podobně (ke kterým patřím i já).
K tématu. Už nějakej čas sleduju v týhle sekci fóra, jak se neustále hádáte o tom kdo má a kdo nemá pravdu. Je teda možný, aby existovali bytosti jako jsou upíři nebo vlkodlaci? Může snad někdo bojovat proti démonům a zlu obecně? Hrát si na hrdinu z japonský anime? Někteří jste možná už slyšeli o tom, že to na co myslíme, si k sobě taky přitahujeme. Někdo možná taky ví, že děti ještě nejsou tak moc otupený materiálním světem, proto pro ně tenhle zákon platí o to víc. Tak, teď je tu otázka – jak moc toho dokážeme myšlenkama přitáhnout? Teoreticky všechno. Prakticky nevím, zkoušel jsem to jen na drobnostech. Vlastně každej člověk žije tak, jak to chce, i když tvrdí opak. Myšlenky jsou mnohem mocnější než si myslíme. Když je prostě člověk nevyrovnanej a neví co chce, potom neovládá svý myšlenky, bojí se a to ho ničí. Proto spíš tvrdím, že život není pes, ale jen hra. A kdo neumí hrát, prohraje.
Shrnuto, podtrženo – teoreticky to možný je. Ovšem pouze když je ta myšlenka fakt hodně silná, musí se pro to prostě žít. Otázka další – jsou třináctiletý děti schopný udržet si takhle silnou myšlenku? No, nejspíš jo. Je tu přeci plno filmů a seriálů, který je dokážou tak silně poblbnout a upravit myšlení, že to podvědomě můžou považovat za realitu. Tím to promítnout do týhle roviny bytí.
Ti, co nevěří maj buď strach z toho, že by to mohla bejt pravda, nebo se jen nedokážou odpoutat od fyzickýho světa a od rčení „věřím jen v to, co vidím a na co si mohu sáhnout“. Zas ale na druhou stranu jak je možný, že při současnejch technologiích by se nevědělo o vlkodlacích a upírech? To jsou přeci normálně viditelný bytosti s masa a kostí ne?! Na tuhle otázku neznám odpověď. Je něco jinýho, když řeknu, že každej člověk má svý strážný anděly. Ty těžko vyfotíte. Těžko se dá dokázat existence anděla fyzickým důkazem. Stejně tak démona nebo víly. To je nejspíš víra pro toho, kdo s nima ještě neměl tu čest. Vlastně co znamená slovo víra? Víra je od toho, abychom věřili na něco, ale přitom nepotřebovali důkazy. Je rozdíl mezi vírou a věděním. Věřit můžem v Boha, nebe a peklo. Nikdo vám nedá důkaz že to je. Ale je to logický, tak proč bych tomu neměl věřit? Vlastně teď ani nemůžu říct, že věřím na anděly nebo démony. Já VÍM, že tu jsou. Jen se nedokážou projevit v takový míře, aby se někde na náměstí ve městě zhmotnili a dělali bůhvíco. Materialistům se vyhejbaj. A proč? Materialisti přeci NEVĚŘEJ. A jsme zas u toho – myšlenkou, že neexistujou si mezi sebou a vyššíma bytostma vytvořej nerozbitnou zeď. Na jednu stranu je to asi dobře (démoni), na druhou o dost přicházej (andělé).
To jsem ale odbočil. Jen bych chtěl, aby jste se tu pořád nehádali jak malý děti. Jak už jsem tady někde slyšel – zlo plodí jen další zlo. Vy se tu provokujete navzájem a tudíž tím zlo živíte. Radím vám všem co si to přečtete, aby jste se navzájem respektovali. Nemá smysl cpát někomu vaše teorie a urážky když o to nestojí a přesvědčovat, že vy máte pravdu a vás by měl pro jeho dobro poslouchat.
Proč bysme nenechali žít náctiletý děti ve svým světě fantazie, když je to baví? Časem je to stejně přejde. A když se spálej, tím líp pochopěj, že od toho maj dát ruce pryč. Je to milionkrát účinější, než jim vykládat, že jsou blázni. Puberta jednou skončí a oni se tomu po pár letech třeba zasmějou. Jen jestli tohle fantazie teda je.
Když se mi nelíbí něčí názor, tak proč bych přilejval benzín do ohně, když to můžu ignorovat? Jen bych si pomyslel svý a na ty stránky bych už nechodil. Nechápu jak to někoho může bavit, když pořád dokola vkládá svojí energii do tvoření hádek. Ta destruktivita se stejně vrátí tomu kdo jí vypustí. Snad existuje mnohem víc možností jak se užitečnějc vybít ne?
Nebudu se stavět na stranu nikoho z vás. Jen nemám rád, když se někde zbytečně rodí a krmí zlo.
Prosím každého z vás, aby se nad tímhle článkem chvilku zamyslel a vzal si aspoň část toho k srdci.
 
Theodor
28.05.11
00:20
Reg. před 2016

Ahoj Spiritos. Rozlišuj hádku a diskusi. Potíž zdejších "upírů" je především fakt, že diskusi neznají. Tohle je e-fórum, tedy zde nejde dělat nic jiného, než diskutovat. Tedy sdílet tu malou část informace, kterou jsme schopni sdělit psaným projevem. Diskuse se může jevit jako hádka, pokud je někdo vyzván, aby svůj názor obhájil a dotyčný jedinec to nedokáže, tak začne všelijak "kopat" kolem sebe...

Jen bych tě rád upozornil, že vejít sem a všechny pokárat je právě tak projev arogance, jako to, co sám kritizuješ. Nijak to nehodnotim, jen tě před tím varuju. Sám mám podobný problém. Takové to edukativní kárání :-)

Navíc jsem tu znám jako všeobecný rýpal a tvůj příspěvek k rozrejpání přímo nabádá. Ale není to myšleno ve zlém :-)

Například konstatování: já VÍM. To je kámen úrazu. Člověk nikdy neví. Maximálně věří. Zpracovává své prožitky a smyslové vjemy a z toho utváří svůj svět. Pokud se ptáš, co je to víra, pak definice tohoto slova je irracionální přesvědčení o něčem, co nelze smysly a rozumem dokázat a uchopit. Víra je v naší realitě protipol vědeckého poznání, které vychází z důkazů a opakovatelných experimentů.

Anděla těžko dokážeš. Démona těžko dokážeš. Stejně tak ho sotva smyslově uvidíš a pokud ano, nelze ho demonstrovat jiným lidem. Tedy nevíš, ale věříš. V podstatě by se dalo říct, že většina našeho poznání je o víře. Například věříš, že lidské srdce má 4 chlopně. Vědět to budeš teprve, až nějaké lidské srdce rozkrojíš, což předpokládám, že jsi zatím neudělal. A pokud jsi rozkrojil srdce prasete a považuješ to za důkaz toho, že i lidské srdce je stejné, pak je to jen proto, že věříš tomu, kdo ti řekl, že lidské srdce je stejné. Doufám, že chápeš, kam mířím. Ono VĚDĚT je velice ošemetné a často to vede k OMYLU.

Otázka. proč ti, co nevěři, nemají anděla strážného? Má to nějaký důvod? Jakto, že je nezávislá bytost podmíněná vírou? Co když budu oponovat, že u věřícího je anděl jen zhmotněním víry?
 
Spiritos
28.05.11
11:48
Reg. před 2016

Jojo, komentář od Tebe jsem očekával ;)
Dobře, takže půjdem diskutovat. Já se zozčilovat nepotřebuju ;)
Hmm, takže jesltli myslíš, že jsem arogantní, brát ti to nebudu. Jsem mírumilovnej člověk, tak jsem to tu jen chtěl trošku uklidnit. Tvůj komentář je právě to o čem jsem se zmínil. Já sice jsem schopnej přijmout tvou kritiku s klidem, jenže ty děti co sem choděj asi těžko. A podle mě to víš. Podle Tvýho komentu usuzuju, že jsi inteligentní, tak proč zbytečně provokuješ? Proč radši nenavštěvuješ serióznější weby o duchovnu? Třeba aluska.org, nebo co já vím. Tam jsou většinou schopný s tebou normálně diskutvat. Co tě vůbec vede k tomu, hádat se tady s puberťákama? Musí ti přeci bejt jasný, že když jim řekneš, že to co píšou je pitomost, hned na tebe vylítnou. ;)
Ty říkáš, že člověk nikdy neví. Tak to je s prominutim pitomost. Já VÍM, co jsem měl včera k obědu, to je absolutní a to se nezmění. :D Jestli jsi to myslel jen ohledně určitejch věcí, tak je příště blíž specifikuj ;). Ty jsi asi materialista a nic o principech jak to taky chodí nevíš co? Člověk si utváří svůj svět svým myšlením. Od myšlenek se odvíjí všechno ostatní.
Víra podle tebe nelze smysly a rozumem dokázat a uchopit. S tím souhlasím. Realita je jen prostě trochu odlišná pro materialisty a pro ty, co komunikujou s vyššíma bytostma. Je blbost tvrdit, že to jestli něco je skutečnýho záleží na ostatních lidech, materialista nikdy neuvidí anděla, protože v něj nevěří.
Zas ale chápu, že všechno má svý “ale“. Ty teď můžeš tvrdit, že všechno týkající se nadpřirozena je způsobený nemocema a halucinacema a já nevím čím vším ještě. Proto je naprosto zbytečný se tady s tebou dohadovat o tom, kdo má pravdu. Já ti můžu říct, že je možný posednutí démonem, a ty mi to vyvrátíš nějakou psychickou nemocí. Jenom je na tom divný, že křesťanští kněží musej umět exorcismus. Zas můžeš říct, že je to “jen“ víra a křesťani jsou blázni. A tak dále a tak dále.
Mým důkazem o jejich existenci jsou svědectví velkýho množství lidí a já sám mám zkušenosti s přítomností strážných andělů. Já jsem je cítil.
Máš pravdu v tom, že tohle téma je dost ošemetná věc. Mohli bysme tu donekonečna filozofovat a dohadovat se kdo má pravdu.
Teď dovol, abych tě trochu poučil o strážných andělech. Ty tvý otázky na konci komentáře jsou nesmyslný. KAŽDEJ člověk má svýho strážnýho anděla. Je to něco, co nám bylo dáno při narození. Jestli se ti nelíbí slovo anděl, říkej tomu třeba vyšší pozitivní energie. Každej ho má, někdo i víc, jen skoro nikdo je nedokáže vnímat, protože většina lidstva je prostě už moc přilepená na materiálním světě. To ale neznamená, že se nemůžou naučit s nima mluvit a vidět je. Dál tady je samozřejmě plno dalších bytostí, který tě můžou považovat jen za svýho přítele a nejsou na tebe nějak vázaný. Anděl nemá ego, to znamená, že nemá svoje názory a dělá jen to, co mu bylo určeno. Snaží se zpříjemnit život svýho svěřence a ten když ho odmítne a začne se místo toho zaobírat vědou, tak se anděl stáhne, ale nezmizí. Bere to jako znamení, že se nemá projevovat a poslechne.
 
Red
28.05.11
12:33
Reg. před 2016

spiritos: nema smysl neco vymlouvat, kazdy mame svuj nazor a to je to fajn na svete..

Co se ale tvyho "ja VIM" tyce, tak gratuluju. V podstate od sokrata do dnes je nejvetsi problem filozofie dokazat JAKKOLI, ze existuje nejaka pevna jistota. Bohuzel prave "ja vim" je neco co selhalo relativne brzo. Doporucuju nejakou sumarizaci filozofie za poslednich 3 tisice let, bude se ti to libit (to nemyslim jako narazku). Hlavne skepse oponentu, ktera uspesne vyvraci jednu teorii filozofu za druhou.

btw. "mym dukazem je svedectvi mnozstvi lidi" :D tohle opravdu neni dukaz :) to bych mohl verit fakt uz cemukoli co vypoti nejakej chorej mozek.. Dame si limit treba 100 lidi, vymyslime jakoukoli kravinu, obejdeme blazince a najdeme i vice lidi nez 100, kteri budou prisahat, ze ta kravina je pravdiva.. a chorej mozek, to je zase jen otazka definovani standardu aktualni spolecnosti :)
 
Theodor
28.05.11
12:46
Reg. před 2016

Spiritos: Předně je potřeba oprostit se předsudků a ukvapených závěrů. A zvláště je velmi potřeba nikdy nenabýt dojmu, že přes psaný projev lze poznat člověka. Kdybych ti svůj příspěvek řekl intonačně tak, jak jsem ho myslel, kdybys byl schopen mě vidět, jak se u toho tvářim, tak bys neměl ani v nejmenším pocit, že na tebe útočim, nebo že jsem jakkoliv vůči tobě nepřátelský. To že to tak vnímáš je tvá misinterpretace a je daná tím, že si v hlavě přehraješ ty věty úplně jiným tónem.

Mluvíš li o dětech, který sem chodí, pak ale pochop, že pokud neustojí první kritiku, sotva se budou schopni postavit světu. Proč myslíš, že se lvíčata škádlí a vzájemně bojují? Trénují pak svoje reflexy a postřeh. Až jednou budou lovit antilopu, bude se jim to hodit. Představ si, že jednou angelikamal vyleze před plénum skutečných lidí a deklaruje, že je upír... myslíš že jejich reakci ustojí snáz? Obecný princip vývoje je přijímání zkušenosti od starších, samozřejmě za vyváženého uchování si vlastního originálního pohledu.

Víš co jsi měl včera k obědu? Já jsem měl k večeři zapečený toast a salát s rajčetem. Pokud se spokojím s tímto, pak jistě vím, co jsem jedl. Jenže mě to nestačí. Já už jaksi nevím, z čeho přesně byl chleba vyroben, odkud bylo zrno na mouku, nevím kde vyrostlo rajče a odkud je olivový olej. Vědění má několik úrovní. Jde o to, s čím se spokojíš. Já prostě věřím, že v obchodě koupim nezávadné potraviny (jak moc je to mylný představa by ti mohli vyprávět němečtí občané). Pod povrch všech věcí se nikdy nedostaneš. když to překlopím na toho anděla. OK, existují, dejme tomu. Ale co jsou zač? V jaké sféře bytí žijí? Odkud přišli? kdo je stvořil? A kdo stvořil stvořitele?... s každou zodpovězenou otázkou naskáčou další a další. Možná právě proto Osho říkal, že touha po vědění nás vede ke zkáze, že bychom prostě měli některé věci jednoduše přijmout. Věřit.

Já nerad dělím věci na černou a bílou. Stejně tak dělit lidi na materialisty a idealisty mi přijde poměrně krátkozraké, ale v tvém případě to přisuzuji malé životní zkušenosti. Nikdy bych byl v 17 letech neřekl, že to někdy vyslovim, ale je to tak. V 17 letech je člověk na prahu živoat, otvírá se před ním svět. Je plný iluzí a o většinu z nich přijde. Ryzím idealistou si můžeš dovolit být dokud tě někdo živí. V momentě, kdy 80% svého bdělého času strávíš zajišťováním životních potřeb (nejprve svých a pak své rodiny), idealismus tě trochu opustí. Co si budeme povídat, byť mám "duchovní" bytosti rád, psa mi nenakrmí a účty taky ještě nikdy nezaplatili. Je pak velmi důležité vždy si na svůj duchovní rozvoj umět najít čas.

Jinak abych tě trochu uvedl do obrazu. Já jsem v podstatě věřící člověk. Nejsem křesťan, nejvíc mi vyhovuje druidismus, ale zkrátka mám nějakou svou cestu a svou představu. Tak opusti představu, že v to nevěřím. Proč bych se jinak potloukal tady po Věštírně? :-)

Křesťanství... to je na dlouhou diskusi. Můj vztah ke křesťanství není dobrý a je to složité pochopit a rozhodně se to nedá vysvětlit tady na fóru. Osobně považuju křesťanské církve za velký omyl. Domnívám se Ježíš na kříži nezemřel a byl globálně špatně pochopen. Následek jeho učení lásky se stal pravým opakem a není na světě agresivnější organizace, nežli katolické církve. Ale to je asi do jiného tématu. Blázni? Kdo není blázen? A co je to norma? Vidíš, další otázky :-)

Exorcismus je jistě zajímavá věc, nicméně je to skutečně démon? Sám píšeš, že mysl je silná. Co když víra v démona je natolik silná, že si člověk sám indukuje posednutí. Zkoušel jsi někdy autosugesci? Člověk si dokáže vnuknout ledasco. Osobně si myslím, že "démon" vzniká z potlačených emocí, z něčeho, co člověk vytěsňuje, a tak to nabývá na síle. Příklad: žiješ v celibátu. Vlivem svých biologických potřeb se hromadí sexuální tenze, a lup, máme tu sukubu. Kam koukneš vidíš lákání chtíče. Časem na nic jiného nemyslíš. V noci za tebou chodí nahé ženy a jelikož to třeba někdo považuje za nemravné, má s tím problém, tak to vytěsní a má pocit, že mu to někdo vnukává. Nu a démon je na světě. Opět je to na hodně dlouhou diskusi a spíš bych to rozložil do více témat.

Stejně tak anděl strážný. Když budeš chtít, možná ti někdy napíšu příběh, kdy jsem došel k závěru, že my sami si můžeme dělat andělé strážné a stejně tak naše energie dokáže někdy ochránit lidi, které máme rádi. Mysl je neuvěřitelně silná... Dovede generovat lescos.

Nepoučuj mě prosím. Díky. Sděluj mi svoje názory, svoje prožitky, svoje pohledy na svět, svoje zkušenosti. Ale nepoučuj mě. Nejsi můj mentor. Nicméně se tě zeptám. Ty informace o andělech ti sdělil kdo?
 
Spiritos
28.05.11
17:38
Reg. před 2016

Jak jsi napsal – lvíčata se maj škádlit mezi sebou. Řekni mi teda, proč jako dospělej inteligentní člověk provokuješ náctiletý děti. Jak jsem psal – ty to víš, jak oni zareagujou. Tak proč? Doufám, že si na nich neléčíš nějaký komplexy z děství. To by bylo ubohý. Lvíčata mezi sebou. To znamená, že by se o tomhle měli dohadovat jen lidi přibližně stejnýho věku a přibližně stejný inteligence. Ty už jsi ale na úplně jinym levlu a oni tvůj názor nepřijmou, když jim to podáváš takovým způsobem. To snad taky víš. Puberta spočívá v tom, že se chceš odlišovat a neposlouchat dospělý a jejich rady. A pochybuju, že by někdo vylezl na veřejnost s tím, že je upír.
Promiň, možná to teď kapku přehánim, ale Angelikamal je moje kámoška. To proto si asi ten text od tebe vyložím jinak. Ne snad, že bych tě kvůli hádkám s ní zavrhoval. Ruku na srdce, to co říká je fakt trochu silný kafe. Ale tak proč bych jí to bral? Už jsem i říkal, že věřit tomu pořádně začnu, až budu mít nějakej důkaz. Jsem zastánce názoru, že možný je všechno ;).
Asi máš pravdu s tím, že mi je 17 a o životě toho moc nevím. Každopádně vidím věci okolo trochu jinema očima než mý vrstevníci. Aspoň ale dokážu ty děti pochopit líp než ty, pokud teda nemáš syna nebo dceru 15 roků starou. Takže mě poslechni, když ti říkám, že oni nechtěj slyšet tvůj názor. Proč jim brát iluze? Oni si časem třeba taky řeknou, že to je pitomost. Ostatně na dětství bysme měli mít všichni veselý vzpomínky ne? :)
Plně s tebou souhlasím ohledně toho, že některý věci je lepší nevědět ;). Jen teda k tomu dělení lidí. Ano, neříkám, že jeden by měl žít jen pro nadpřirozeno a druhej zas pro materiální svět. Já, ač věřím, že možný je všechno, jsem schopen přijmout i realitu takovou jaká je. Jde teda spíš o to, že někdo na tyhle věci nevěří a druhej jo, ale všichni žijem tak nějak pro to, abychom uspokojili naše fyzický potřeby.
Ohledně toho křesťanství bych asi řekl, že ta víra sama o sobě není špatná věc, i když je podle tebe špatně pochopená. Stádo ovcí taky musíš zavřít do ohrady, jinak ti uteče a nepřežije. A bez pastýře a psů by to asi taky moc dobře nedopadlo. Podle mě vždycky musíš mít někoho, nebo něco, co spojí davy lidí a určí pravidla a udrží mír. Je věc druhá, když je ten pastýř zmetek. Snad chápeš co tím myslím. Ale to už vybočujeme z tématu.
Jinak ty informace o andělech mám ze spousty zdrojů. Jak z internetu, tak z knížek a od přátel, keří se tomu věnují mnohem déle než já. Vesměs je to pořád to samé. A to jsem taky napsal.
 
Theodor
28.05.11
22:01
Reg. před 2016

Pokud malý náctiletý děti považujou vyjádření nesouhlasu za provokaci, pak je to jejich problém a můžou se odebrat diskutovat o svých hamburgery pojídajících upířích návycích někam, kde se lidi nad 10 let nevyskytují. Dokud budou chodit sem, musí čekat reakci. Snění je hezký, ale prezentovat to jako fakta mi přijde někdy až nebezpečné.

Vůbec moje rady nemusí poslouchat, to je kouzlo internetového fóra.

Aj aj. stádo ovcí... to je něco, z čeho mi běhá po zádech husí kůže... Já nemám stáda rád a přál bych si, aby měl každý svůj mozek. A vůbec se mi nelíbí představa pastýře, který je někam vede (většinou skonči na jatkách).
 
Spiritos
28.05.11
23:27
Reg. před 2016

No právě ;). A co byly křižácký války? Stádo samozřejmě jen do určitý míry. Aby jsme tu neměli anarchii. Asi jak je to tady teď. Můžeš se volně vyjadřovat a máš určitý práva, ale nemůžeš jít na ulici a někoho pro srandu zabít. Rozdíl je jen v tom, že nás neovládá papež, ale politici.
Myslím, že nebezpečný by se to stalo až tehdy, kdyby založili nějakou sektu s nesmyslnejma pravidlama. Třeba denně se musíš pořezat žiletkou. Nemyslím ale, že to hrozí. Znám Angelikumal osobně a až sem by nezašla ;).
Na začátku naší diskuze jsi mi vytknul, že nerozpoznám hádku a diskuzi. V tom případě bys zase Ty měl popřemejšlet o tom, co je to vyjádření nesouhlasu a slovní napadení. Při vyjádření nesouhlasu asi toho druhýho nebudu oslovovat “nedomrletem, kterýmu kape mlíko po bradě“ a nazývat jeho výtvory “šílenejma esejema“. Tvoje rady, jak říkáš, jsou spíše záměrnou provokací. Jsi chytrej, takže znáš jejich reakci na tvoje “rady“. To, že tě nemusej poslouchat je celkem chabá výmluva. Puberťák nemávne nad urážkou rukou. Naopak. To Ti přeci taky musí bejt jasný ne?
Ano, oni čekají, že se to někomu nebude líbit a nazve je bláznama a zase se pohádaj. Právě proto píšu tyhle články, aby se to tu trochu uklidnilo. Časem třeba stejně změněj názor sami od sebe. Každej si musí sám najít cestu, po který půjde. Tvoje názory to nějak nezměněj. Je zbytečný jim říkat co je dobrý a co ne.
Víš co je smutný? To, že inteligentní lidi jako Ty využívaj svoje nadání pro takovýhle nesmyslnosti. Máš nutkání psát? Napiš třeba knihu o tom, jak je dnešní mládež zvrácená. Existuje tolik způsobů jak využít svůj potenciál k tisíckrát prospěšnějším věcem.
Zdá se mi to, nebo se vyhejbáš odpovědi na mou otázku? Několikrát jsem se ptal co z toho máš. Můžeš mi to říct?
 
Kata-rína
29.05.11
00:26
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Moc doporučuji shlédnout pořad z archivu Primy Jste to, co jíte - 11. díl.
Ačkoliv se v pořadu o upírech a spol nezmiňují, je to k tématu, adresně - ale pouze tehdy, když je skutečně zájem něco pochopit, naslouchat, zamyslet se. S jiným přístupem je to pasé.
K tomuto tématu mám co říct, ale zatím pomlčím. Sleduji a vnímám, momentálně je to možná chlapská diskuse, nebudu se vám do toho míchat.
 
Merit
29.05.11
05:49
Reg. před 2016

Spiritos..:-)
proc s tim angelika nejde ven?
vi toto vsechno jeji rodice? sverila se jim?, sourozencum, babickam, dedeckum? brani ji v tom neco? ..
pak se asi neceho boji? :-)
jak by se na ni doma divali? ci uz divaji?

ona te sem privedla?..
nehledej v tom nic extra z moji strany.. neco mi tu zkratka nesedi :-) a neber to ve zlym.. mej se fajn :-)
 

Spiritos
29.05.11
09:47
Reg. před 2016

Merit
Tyhle otázky polož spíš jí. Né mě ;). Já tyhle věci nevím. Už jsem říkal, že je to trochu silný kafe a tuhle víru s ní nezdílím. Alespoň zatím.
Ano, ona mě sem přivedla. Jenže ne proto, abych něco psal do fóra. To je moje rozhodnutí. Regnul jsem se na věštírnu jen proto, že jsem si s ní chtěl pokecat. Chat na fejsu není tak spolehlivej. Nemysli si ale, že jsem si s ní povídal jen o tom, čemu věří. Nic do mě násilím nehustila. Kecali jsme o normálních věcech ;).
 
Theodor
29.05.11
09:58
Reg. před 2016

Spiritos: křížové výpravy byly podle mě jen způsob, jak pod nějakou silnou záminkou překročit vlastní kodex ("Nezabiješ") a vyrabovat a podmanit si cizí zemi a hezky se při tom schovat za Boha. ("To ne já, to Bůh to chce")

V životě musí člověk přijmout všeobecný fakt, že lidé a svět nebude dělat to, co oni chtějí. Je potřeba se na to adaptovat, protože jinak bychom zůstali navždi jako umanuté děti. Tady není důvod k tomu, abych se choval nepřirozeně. Píšu, co cítím a co chci napsat. Proč bych se měl chovat jinak? Aby mohla angelikamal snít o tom, že je upírem?

P. S. vůbec si nemyslím, že je dnešní mládež zvrácená, to mi zase vkládáš do mysli něco, co bys zřejmě rád, abych si myslel. A pokud jde o nutkání psát, přečti si vlastní nadpis tématu a pak se znovu zkus zamyslet. :-)

A mimochodem, jestli chceš pro angelikamal něco opravdu udělat, pomož jí s češtinou. Jestli je jí víc než 12, tak je to fakt hrůza a v životě jí to bude limitovat víc, než kdyby byla upírem...
 
Weiterinka1
29.05.11
11:18
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Ahoj Spiritosi, vzhledem k tomu, že jsem reagovala na příspěvek od Angelikamal a oslovil mě i Tvůj názor, tak mi to nedá nereagovat :-)
Předesílám, že souhlasím s tím, že myslet a vědět je rozdíl. Člověk si může myslet co chce .. .ale vědět? To už je mnohdy jiná. Takže pak sypeme ze sebe různá ,,moudra", které jsou vlastně neověřené pitomosti a ještě jimi infikujeme či programujeme okolí. Doslova a do písmene, jelikož jak člověk myslí, tak se i chová. Co je mi na Tvém příspěvku Spiritosi sympatické, je Tvé hledání pravdy. Aspoň to tak vnímám. Už jednou jsme tady měli diskusi o pravdě a došlo se na to, že ne každý zná celý obraz ... spíš známe jen část skládačky. Bohužel to platí i o reálném světě, které jsme si rozkouskovali a dílky pravdy ukryli z různých, povětšinou zištných důvodů. Viz třeba zmíněná potrava ... odkud je? Jaké je její složení? A to je jen drobet toho, co nás ovlivňuje. Dále ... snažíš se být tolerantní ... podle mne. Ale tolerance může být také cestou do pekla. Pakliže nechám na dítě působit televizní vraždy, nechutná slova, která dnes se vysílají už pomalu v pohádkách ... co předkládám za Svět dítěti? Co myslíš? Bude věřit svým kamarádům? Jaký pocit bude mít, až vstane z pohovky? Co si s sebou odnese do snů? Do školy? Jak bude reagovat? Spíš vstřícně nebo agresivně? Že z toho samo vyroste? Hahaha! Samo zavírá jen brano a to ještě díky tomu, že je tak někým zkontruováno. Příčina a následek .. to je to, co tady žijeme. Každý den děláme rozhodnutí. Každý den nám sice nabízí nějaké meny, ale my máme k němu nějaký postoj. Většinou se učíme přes vztahy. Ale vztah založený od ,,vyssávání druhých přímo v programu" a ještě ty druhé nenechat ani dýchat ... to je prostě záhuba i těch, kteří by to rádi dělali dál a dál. A to nemusí zrovna hlásit k upírům :-) Ignorace ... pokud někdo na někoho jde agrasivně jakoukoli formou ... ano, mohu se otočit a říci si .. OK... je to jejich věc a nebo si to vzít i za svoj věc. Je to jen a jen rozhodnutí. Možná nepochopitlné pro Tebe je, že bez vazeb přátelství či nepřátelství vůbec reaguji. Ale vazby vždy jsou. Už to, že si něco přečtu a chci a mám možnost na to reagovat. Možná, že je to ztráta energie, možná, že šťouchám do vosího hnízda, možná ... možná ... Já vím, že i láskou lze druhého rozzuřit. Dřív jsem to nechápala, teď už ano. Co je na ní špatného? Jen to, že ne každý ji vnímá jako bezpodmínečnou. Je npř. těžké milovat svého mučitele. Tady v materialismu je těžké milovat i někoho po x letech :-)))) Jsou v podstatě podle mne dvě cesty ... lásky či strachu. Ano, hrajeme si tady své hry a já nejsem vyjímka. Ať chci či nechci. Jen si to možná víc uvědomuji. To je vše, co s tím udělám. Zlo plodí zlo ... možná, že je doba, kdy se k sobě chovat vstřícně se nenosí. Takové to, zkusme si zas, jaké to je, když ... a pak si zase zkusíme něco jiného. Víš, já dnes už to mám tak, že se ani tak nemrzím za věci, které jsem udělala, byť tzv. špatně, ale za ty, které jsem udělat mohla, ale nakonec jsem je neudělala. Tak mi tem můj příspěvek odpusť, ale žiji a mrzelo by mne, kdybych Ti o tom nedala vědět :-) Snad mne pohopíš ... aspoň trošku. Život je krátký, jsme tu jen jak na pouti, je škoda si jej kazit...
 
Spiritos
29.05.11
12:01
Reg. před 2016

Theodor
:D … Ne, ty prostě nevíš, proč to děláš co? :D Je jasný, že lidi nebudou vždycky dělat to, co se jim řekne. Fajn, neposlouchej mě, provokuj je dál. Řeknu to teda jinak – začni se chovat přiměřeně svýmu věku. Jsi jejich rodič, aby ses tady s nima hádal a říkal co je pro ně dobrý a co ne? Neměli by dospělí chápat, že chování a myšlení dětí je jiný než to jejich? Proč se na to prostě nevykašleš? Však je nech při tom, že jsou upíři a čarodějky. Je naprosto zbytečný jim tvrdit opak. Nebudou poslouchat. Kdyby nešlo 15ti letý, ale třeba 19ti letý, neřeknu půl slova. Ale děti jsou děti a časem dospějou. Bavit se s tebou o tomhle už nechci. Nemá to smysl. Ty si vedeš svou a já taky. Já chci, abyste se tady respektovali a Ty zas chceš prosazovat svý názory.
Snad se zas setkáme u jinýho tématu, kde si budem rozumět více. Mír s tebou ;).

Weiterinka1
Zamyšleníhodnej článek :). Jo, tak dobře, je jasný, že bysme neměli nechávat děti koukat na různý horrory a pouštět k nim podobný věci, který jim ničej psychiku. Jenže to je úkolem rodičů ne? Mě jde jen o to, aby se taky v klidu diskutovalo o magii a různejch jinejch nadpřirozenejch věcech ;).
„Život je krátký, jsme tu jen jak na pouti, je škoda si jej kazit... “. Tak to je naprostá pravda. Proč bychom teda měli vkládat svojí energii do zbytečnejch hádek? Hádal bych se i já, ale jen když by tohle, co píše Angelikamal, tvrdili třeba 19ti letý lidi. Taky nechci, aby z těhlech dětí vyrostli nevyovnaný šílenci, ale není to náš problém. Zatím ne … Zatím ještě nenašli svou cestu a věřím, že po tý, na který jsou teď se nevydaj ;).
 
Weiterinka1
29.05.11
14:19
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Hmm, Židé svého času povětšnou také věřili, že budou v pohodě před rokem 1945, čas ukázal pravdu ...
Je zbytečné dráždit hada bosou nohou ... třeba i to máš na mysli? Had bude vždy hadem ... a i pitomost zůastane pitomostí. Chytřejší ten úsek třeba obejde ... to máš na mysli, ne? Jo, je zde spousta věcí, které jsou tady nakousnuté ... a spousta situací z toho vyplývajících ...
Sama si rozhodnu, co je a co není můj problém. Mlčení je souhlas a mě se prostě někdy nechce mlčet ... diskuzi beru jako orchestr ... někdy má převahu ten nástroj .. někdy ten ... někdy je to sehrané ... někdy kakofonie, někdy to jde legato ... někdy pianko ... . co si kdo z toho vezme ... . a někdy může z toho být třeba i hahaha pěkné duo :-) aby se orchestr zas rozrostl ... když jiní opouštějí společnou produkci ... Jedno je jasné ... každý hraje tak, jak nejlépe to v tu chvíli zná nejlépe! :-) Zdravím!
 
Merit
29.05.11
15:57
Reg. před 2016

cus vsem :-)
i tobe Spiritos :-)
vidim, ze pismenka jsou fakt malo :-).. zkus se nacitit:-)

umetani cesticky druhejm? v takovyhle forme?.. zazila jsem neco podobnyho jako angelikamal :-), vcas jsem zvolala a jasne "hilfe", je otazkou, zda to ona ukociruje..pac je plna emoci, viz. krik na jejim vlakne.. jednou odejde, pak se zase vrati.. nevyrovnanost?
puberta a hlavne divci, to je husta zalezitost a divim se moji mamince, ze me nezabila! :-)

tolikrat jsem umetla lidem cestu - v realu, zaridila to co by neproslo, protoze.. jsem chtela pomoci.. a nekdo mi rekl..
"hrajete si na Boha?.. cin certu dobre, peklem se ti odmeni" :-)
Spiritos.. doslo na to!! :-D .. to byly lekce .. :-)
kdybych se totiz na vse vyprdla.. nekdo by "chlastal" o nejmin 6-7let min ;-)).. musela zasahnout az nemoc :-).ted seka latinu..
byla to vzajemna skola! :-)..

kdyz totiz clovek neni zralej.. nepomuze nic..
zralej clovek musi bejt i pro drzkopad! :-)..
takhle veci jenom oddalujes.. ona je zodpovedna za sebe.. ty za sebe.. kdyby jsi ji chtel opravdu pomoci v necem jinym, treba zrovna s tou cestinou, to beru jako plus :-)
a tim nerejpu.. to potrebuje jako sul a to o sobe vim, ze v jc, nejsem zadna prebornice :-)
to by od tebe mela dar do zivota jako fik :-), diky takoveto jedne pomocnici jsem ja udelala skolu.. pomohla mi, ja ji to oplacela pomoci jinou (s detmi)..

pro angeliku je toto jeji skola, nas to tu skoli vzajemne :-)
vzdy to tak probiha..neber ji jeji dil, tj. jako by jsi za ni sel ke zkouskam? proc?.. ma-li si natlouct kolena, cim driv si je natluce sama..tim lip pro ni :-)

zarvala tu v nakym vlakne o pomoc, prijdu a vidim, ta to vezme zpatky a vzala :-)), neni zrala :-)
kam ji to privede?.. mozna i do blazince.. a chces se na tom podilet?
ja o tomhle neco malo vim..jak ty veci funguji..:-)
neco ti to na pocatku dava, daleko vic si to vezme.. a pak uz clovek nema ani tu silu si o tu pomoc rict.. taky nekoho takovyho znam..
uz zije zivot toho druheho.. (te bytosti)..

jsme morem jako celek, jako jednotlivci jsme kapkou..
proliname se, stejne jako ty ruzne svety..
nahlizime a kdyz nejsme zrali valime bulvy do HLUBIN.. a co az se ta HLUBINA podiva na nas? :-)

mej se krasne.. neres jeji zivot, res svuj :-), res svoji dusi :-)
nehledej logiku, tam kde neni.. :-), nehledej ani nepritele, kterej tu neni :-)..
pokud mas skype, nevim.. mozna by nebylo spatny pokecat na nem :-)
nenutim te, clovek se tam zatlemi, pokeca.. ledacos se vyjasni..
pismenka jsou na to "malo"..
to co tam clovek ze sebe vychrli za par minut, tu pise pomerne dlouho a jeste se zamerem "neublizit" :-)
tak cus a pokud pokecat chces, nech tu nick na skype..
pokud nechces, nezlobim se :-), neni duvod :-).. mas preci svobodnou vuli a to se musi respektovat :-)


 
Maty
29.05.11
17:02
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Spiritos, vrátila jsem se zpět na úvod, abych si připomněla, kolik je Ti let a musím konstatovat, že na 17ti letého mladíka máš přehled a Tvé úvahy jsou mi sympatické. Vysvětluji si vše tak, že jestli s někým dlouhodobě nesouhlasím, posílám jeho směrem negativní energii, neboť i kritika je určitý zájem. A protože vše se vrací, jsme po takovémto dárečku rozladění a v nepohodě. Angelikymal jsem se zeptala na to, co jsem chtěla znát přímo od ní a ve svých myšlenkách jsem jí poslala hodně štěstí .. co taky mohu víc, dnešní děti jsou naladěny jinak než jsme byli my v jejich věku a .. kdo všechno ví, nechť hodí kamenem (parafráze ). Přeji Ti tedy též hodně štěstí a povzbuzení, že mít svůj vlastní názor rozhodně není zločin
 
Theodor
29.05.11
20:14
Reg. před 2016

Spiritos: ok. Líp si budeme rozumět, až se naučíš přestat mě interpretovat a vykládat co myslím, nebo proč dělám co dělám. Zkus to, uleví se ti :-D

Btw. znova ti opakuju, že já neprovokuju, ale rejpu. Pokud je nějaká story chatrná, vyrejpu to, na čem troskotá. To není provokace. Pokud si za něčím stojím, musím to obhájit. Pokud mám nějaký názor a někdo mě upozorní, že má díry, pak jsem rád, že jsme je společně našli. Nejhorší věc je ustrnout na názorech. Mohou vycházet z omylu.

Já chápu, co se mi snažíš říct. Řídit se tím nehodlám :-) Zkus se v samoobsluze vyčůrat na ředkvičky a pak se odvolej na to, že jsi ještě dítě...
 
solitaryman
29.05.11
20:38
Nereg.

IP: 85.71.183.*
spiritos: sorry angelika sem vtrhla zpusobem, ktery na me nepusobi jenom jako hrani a fantazirovani. pusobi to na me jako pokus omracit vsechny, poradne zamachrovat jake ma schopnosti, vsem ostatnim vycita ze se povysujou, ale sama to dela excelentne, nesnese diskuzi i kdyx je v diskuznim foru, porad mluvi o tom jak ji vadi opozice - klasicka diktatorka. zkratka to tady zamorila zusobem ktery je obtezujici, ja mam jinak fantazii rad. po tom vsem co jsem vyjmenoval je uz pro me bezpredmetne probirat co je skutecnost a co fantazie.
co tady poucujes?
 
Angelikamal
29.05.11
21:15
Nereg.

IP: 188.134.135.*
Můžu se vmýsit do vaších pomluv o mě.
Hele co kdyby jste tu krituku vybyla na mě a né na mém kamarádu konec konců rozmíchala jsem tutu debatu a jedno vám musím připomenout pomluvy jsou stále trestné. Ale to je jedno co kdyby jste si vybyly vztek na mě já vám tu negativní energii schovám do skleniček a potom si pro ně můžete přijet ano?
A nejsem diktátor to si mě hluboce urazil. Ani se nevytahuji jen vám říkám moje prožitky a co se my děje to je vše. Ano dělám chyby ale to i vy ostatní každý není bezchybný a já stím něco dělám. A pokut jde o tu češtinu mě je fuk jak pýši ička je to moje věc a né nikoho jiného. Vým že dělám hrubky ale no a co je my fuk že to snižuje moji důvěryhodnost no tak ať já jsem měla s ičky vždy problém ale narozdíl od vás jsem se stím vyrovnala. A přestante se o mě byvyt jako o dítěti jsem puberták a tedy mladistvý. Děkuji
 
Weiterinka1
29.05.11
22:18
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Po přečtení Tvého příspěvku Angelikaman, mě napadla jedna věta, která byla pronesena k porotcům Superstar. A ta zněla po jejím hodnocení zpěvu ... ,,To je váš názor!"
Ta osoba byla navržena na první umístění i diváky ... to ano ... ale v hvězdné pěchotě ...
Nemám co bych víc dodala.
 
Weiterinka1
29.05.11
22:33
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Spiritosi, reagovala jsem tak, jak jsem reagovala. Pokud můžeš, promiň. Nevím, jestli si mohu dělat náděj, že jsi mne pochopil.
Škoda, že pak odpovědi na Tvé otázky pak tak nějak zapadají ...
 
Theodor
29.05.11
23:19
Reg. před 2016

Angelikamal: nejde zdaleka jen o i/y. Jde o celkovou formu projevu... ok, třeba jsi dyslektik, odložme teď češtinu stranou.

Ukážu ti návod, jak nám lescos vysvětlit. Tak tedy začneme odzačátku. Definicí pojmu.

Nechápu úplně pojem "upír". Moje představa o upírovi je ta, že je to stvoření /nemusí být nutně mrtvé), které se živí energií ostatních bytostí. Buď fyzickou, kterou přijímá ve formě krve, nebo psychickou, kterou vysává různými způsoby. V obou případech to nicméně není stvoření, které bychom rádi potkali. Z toho co píšeš mi nicméně vyplývá, že upíři jsou jakási duchovní kasta. Asi už jsi to tu psala, pojď to zopakovat.

Takže otázka: Co jsou upíři, jak žijí, čím se živí a jak se rozmnožují?
 
solitaryman
30.05.11
09:59
Nereg.

IP: 85.71.183.*
angelikamal: neplet si pojmy a dojmy. zadne pomluvy jsem nevypustil. ty sama to dokazujes kazdym svym prispevkem. vyhazujes lidi z fora, ktery neni tvoje, vcetne admina, ktery tu ma domovsky pravo. jeste nikdy jsem nenabyl dojmu, ze by cenzuroval. to bych tu nebyl. v zadnem pripade mi neslo o to, abych te sel prvoplanove urazet. co bych z toho mel, dobre mi to nedela. cim to, ze u zadneho s tvych oponentu mala diktatorko necitim zadnou negativni energii a uz vubec ne vztek, prestoze jsou mezi nimi ti, se kterymi mam odlisne nazory. nejspis ze si mala ne? ovsem ne tolik aby ti proslo cokoliv.
 
Spiritos
30.05.11
18:37
Reg. před 2016

Jéj, nějak se to tu rozrostlo :D.
Heh, když jsem založil tohle téma, říkal jsem si, že to bude v klidu, nikdo tady nebude pitvat mý příspěvky až na kost a já se tu nebudu muset namáhat se psaním kilometrový obhajoby mejch názorů. Připadám si jak uprostřed jezera plnýho piraní. :D Je asi dobře, že se teď na 14 dní budu muset odmlčet kvůli škole, takže to tímhle příspěvkem nějak uzavřu.

Weiterinka1
Mě tvý odpovědi nějak nerozčilujou. Ano, had bude vždy hadem a vy těma hádkama ty puberťáky nijak nezměníte. Takže si polož otázku, jestli je to nutný a jestli se místo toho dá udělat něco užitečnějšího.

Merit
Ohledně těch zametenejch cestiček – sama říkáš, že to bylo v reálu. Těžko ukážeš cestu někomu jen přes dopisování. „kdyz totiz clovek neni zralej.. nepomuze nic..“. Tak proč se na to nevykašleš? :D
Ano, já jsem zodpovědnej za sebe a ona taky. Já jen chci, aby se tyhle vaše vztahy zlepšili a v klidu tady probíhaly různý debaty.
Ty říkáš, že je v pohodě, že tady proti ní jdou dospěláci s dvojnásobnym IQ? :D Tomu říkáš školení? :D Ne, ty kolena si musí natlouct sama. Ti, co do ní rejpou způsobujou jen špatnou náladu, nijak jí to neprospěje. Ptáš se, kam jí to dovede. Já nevím. Jelikož je ve vývinu, nechám to bejt. Kdybych ale viděl nějakej psychickej problém za 3 roky, pak jí vrátím zpět do reality. A věř, že s psychickym léčením lidí mám už nějakou zkušenost ;).
Samozřejmě se budu zaobírat výhradně svou duší, jen mi ale nepříjde ta její lhostejná. Ostatně přátelství je pro mě důležitý pouto a já pro svý kámoše udělám maximum, abych do jejich duše vnesl aspoň trochu světla. Proto taky píšu tyhle slohy.
Nehledání logiky tam kde není … nechápu souvislost, ale dobře ;).
Skype mám, ale nechci se bavit s cizejma lidma tímhle způsobem. Promiň, když už, tak bych se s někym sešel ;). Asi v tom hraje roli především moje stydlivost ;). Snad se nezlobíš :).

Maty
Dík, za tvůj příspěvek. Opravdu si vážím těch slov a souhlasím s Tebou ;).

Theodor
1. Vybírej si do takovejhlech diskuzí oponenty na stejný úrovni. Ne 14ti letý děti.
2. Ano – rejpání a provokace je něco jinýho. Záleží ale na tom, jak to podáš tomu druhýmu. Ty očividně nejsi schopnej se vžít do role puberťáka, kterej si Tvoje “rejpy“ vyloží jako provokaci. Tím pádem nepoznáš rozdíl a můžeme se vrátit k bodu 1.
3. Ptám se – CO Z TĚCH HÁDEK MÁŠ? Pokud přímo neodpovíš, nejsi pro mě nic víc, než dospělák s myšlením dvanáctiletýho děcka. Nechápat smysl svýho počínání, je celkem smutný :D.

solitaryman
Já Ti neberu názor na Angelikumal. Naopak, já i souhlasím. ;) Hmm, pokus o omráčení ostatních. Myslím, že inteligentní člověk si pomyslí svý a nechá to bejt, když nesouhlasí. Jak píšu furt dokola – stejně je k ničemu přesvědčovat je o opaku toho, v co věřej. Chce si v tomhle období života žít ve svým světě fantazie? Fajn, když to bude jen období dospívání. Smysl brát jí to je srovnatelnej se smyslem snažit se vypít vodu z vodovodní baterie :D. Navíc tím na sebe přitáhneš negativní energie. To co vypouštíme ven se nám vrací ;)
Možná by bylo fajn, kdyby admin serveru založil novou sekci fóra – Fantazie ;).
„co tady poucujes?“ … Na první pohled bych řekl, že se mě snažíš naštvat a vyvolat hádku. Příště važ slova ;). Já tady nikoho nepoučuju. S Theodorem jsme si to ujasnili a ostatní nikomu necpu. Nelíbí se ti co tu píšu? V tom případě zajeď myší do pravýho horního rohu obrazovky a zmáčkni levý tlačítko myši ;). Respektuju tě tu, respektuj i ty mě.

Angelikamal
Tohle všechno sem píšu ze svý vůle. Sám si budu volit, co si na sebe vezmu a co ne. Tohle je teď zrovna můj boj a všechno, co z něho vzejde je můj problém. Vážím si toho, že se mě chceš zastat, ale s tímhle se budu muset vypořádat sám. Ne, že bych v tebe nevěřil, ale tvý příspěvky mi tady moc nepomůžou. Když zas bouchneš, změní se téma vzájemnýho respektu a všechno příjde vniveč. Ani mi už prosím neodpovídej sem do diskuze. Ani nikomu jinýmu. To si odneste někam jinam. Tohle má bejt poklidnej pokec ;).
 
Kata-rína
30.05.11
19:13
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Spiríku, jen krátce, nemám čas na víc:
Klidnej pokec: Je hezky, sluníčko svítí... .atd. Dozvíš se něco? K čemu to dá člověku inspiraci? Diskuse je bezva, rozpohybuje člověku myšlení různými směry, přinutí přemýšlet i o tom, o čem by to jinak člověka ani nenapadlo. Jo, je to jiné, když se lidé vzájemně urážejí anebo se urážejí, i když nejsou uraženi... ..Ale to se vždy časem vyjasní, jen vydržet.
K ohlasům na Angeliku: víš, "nechat být" není vždy to nejlepší řešení!!!!!!Nechat být může znamenat i lhostejnost, o tomto by se dalo mluvit víc - mohlo by to být téma k další diskusi. Totiž - někdy Je třeba ZACHRAŃOVAT, když je někdo ohrožen - v tom případě se neptáš, ale zakročíš a varuješ. Alespoň já to mám takto. I za tu cenu, že zpočátku není vše správně pochopeno anebo není k záchraně použito hned zrovna to, co je naprosto sichr po všech stránkách.
Na druhou stranu je to někdy i tak, že pomoc na nepravém místě ve skutečnosti škodí... ... .Proto je třeba rozlišovat, kdy, koho a proč obhajovat.
Dospělí jsou někdy i rozumní - jelikožto dospělý byl též jednou dítětem i puberťákem, takže TO UŽ ZAŽIL. I snění, i "zákroky" rodičů a dospělých - stopro každý. Není na škodu někdy naslouchat "správně" a nebýt za každou cenu v opozici.


 
Spiritos
30.05.11
20:05
Reg. před 2016

Pomoc … ono pomáhat někomu jen písmenkama napsanejma na web je dost pofiderní pomoc. Nikdy nevíš, v jakým je adresát rozpoložení, takže ty něco můžeš myslet dobře, ale nakonec si to on vyloží opačně. Fajn, jestli máš strach o to, aby Angelikamal neskončila v blázinci, postarám se o to sám. Když usoudím, že už to přehání, budu se s ní scházet a mluvit s ní o tom.
Když vím, že ten komu píšu je výbušnej a vím, že moje názory by vyvolaly zbytečně hádku, vykašlu se na to a radši se zamyslím nad nějakým jiným tématem ;)
 
Kata-rína
30.05.11
20:28
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Pomoc může mít různé podoby, i písmenkové. Blázinec není jediné nebezpečí, napadly mě i jiné věci, ale nechci to tady rozepisovat konkrétně, nebylo by to vhodné v dané situaci.
A bez náležitého rozhledu v určité oblasti není možné kvalifikovaně poskytnout pomoc i sebelépe míněným rozhovorem - viz Tvoje poznámka.
Je to všechno na delší diskusi.

 
Theodor
30.05.11
20:33
Reg. před 2016

Spiritos: Já ti stokrát můžu napsat, že já to za hádky nepovažuju a ty se mě po sto první zeptáš, co z těch hádek mám... tak já ti nevim, co s tebou :-) Pokud by ses mě zeptal, proč tu diskutuju, tak ti odpovím protiotázkou. Proč jezdím na kole? Proč chodím do divadla? Proč čtu knihy?

Kdyby ses třeba chytřeji zeptal, co sleduju tím, že jsem se zapojil do diskuse s angelikamal, tak bych ti odpověděl, že proto, abych típnul bezedné fantazírování angelikamal, které by třeba jiné 14 ti leté děcko (tvá slova) mohlo považovat za pravdivé a nedejbože z toho mít například strach...

Dále: důvod, proč diskutuju s Tebou je ten, že tě považuju za přemýšlivého chlapce, kterej v sobě má něco, co je mi sympatické, a proto mám snahu ti věci vysvětlovat, ač vůbec nemám potřebu, abys to chápal. Takže toho nechám, protože ty možná chápeš 14 ti leté teenagery, ale bohužel nemáš ani trochu snahy pochopit mě.

Tak se jdi hezky učit a pak se tu zase někdy ukaž. Tak ahoj
 
Weiterinka1
30.05.11
20:55
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Ještě mě tak napadá Spiritosi, že by jsi mi mohl něco objasnit. Vlastně nevím důvod chodit někam, kde člověk je tzv. nepochopený a ubližovat si tím, že se tzv. stále totéž a totéž opakuje a cítím v tom spíš smutek právě z toho nepochopení. Není lepší jít tam, kde je člověk více oceněn? I když se mi líbí spousta jiných oblastí více, tak tato oblast prostě také existuje, ale tak se mi zdá, že získávat příznivce se fakt dá i lepším způsobem a možná, že i jinde. Docela by mne zajímalo, proč Tvá kamarádka zavítala právě sem ... byl jsi tady už předtím? Vidím, že se snažíš diskuzi mezi ní a ostatními uhladit ... nějak jemně korigovat ... dát více vysvětlení, jak vnímáš svět Ty ... asi jsi se opravdu nenadál, že to zaujme :-) Ale jooo .. je to tzv. jiný kafe! :-)
 
Spiritos
30.05.11
21:20
Reg. před 2016

Weiterinka1
Máš pravdu hele :). Dík za tenhle komentář :). Ne, dříve jsem tady nebyl a ani jinde jsem svoje názory nepublikoval. Asi je tohle trochu větší sousto než jsem si myslel :D. Fajn, k tomuhle už se vyjadřovat nebudu. Napsal jsem to, co jsem měl na srdci a dál už to rozvádět nechci. Věštírnu opustím a najdu si jinej web ;).
Netuším, proč Angelikamal píše zrovna sem. To se zeptej jí ;).


Ale možná bych měl řešení pro tuhle situaci. Zatím neřeknu co, ale třeba časem poznáte změnu ;). Můžete to pak brát jako omluvu za to, že jsem někomu z Vás nechtěně křivdil. Nemám mozek asi ještě natolik rozvinutej, takže až se mi všechny Vaše komenty rozležej v hlavě, uvědomím si plně význam těch slov :).
 
Weiterinka1
30.05.11
21:58
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Spiritosi, Tvé příspěvky ráda vidím. Však kdybych chtěla papouška, tak zajdu do zverimexu :-)
Prostě za sebe .. neutíkej ... vítej!
 
Kata-rína
30.05.11
22:09
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Hernajs, to je tady ale horká linka!
Nahlížím - a musím se přidat.
Spiríku!
Pokud dobře počítám a přičtu i sebe, máš tady nejméně 3 lidičky, kterým by jsi chyběl.
Až budeš mít výzo pohromadě, vrať se. čau
 
Merit
31.05.11
01:36
Reg. před 2016

ahoj vsem :-)
ahoj Špiritus :-), zlobim.. kurna, porad mi to leze z ust :-D a nevim proc.. asi se ozyva jedna z mych zivotnich etap ;-D
nic proti tobe :-)

nechapu proc by jsi se mel stydet.. je tva vira pevna? ..
nikdo ti ji preci nebere :-) a stydet se za to v co veris?.. je potom ta tva vira pevna? je pro tebe dost dobra?
taky verim v andely, archandely..
nikdo nema tu cestu totoznou.. kazdej zaziva to co zazit ma..
vyznam je casto skrytej..
nema cenu se tu po pismenkach o necem dohadovat cely den, kdyz si to lidi muzou na skypu rict behem nekolika minut :-) a jenom blazinek by toho nevyuzil :-)
necham to na tobe.. neocekavej zadnej poprask, zadny skoleni.. neocekavam zadnou vykacku.. niiic :-)
nelamu te, zvaz to.. jestli ti v tom neco brani.. je to ego? strach? stud?.. nemam rada zabrany.. jenom nas zasiraji.. nasi dusi.. nase bozstvi nema s nicim problem.. ty hranice si delame jen my sami..

mej se krasne a nebal kufry, kdyz je to zbytecny :-)..
cus :-)
 
Nike
31.05.11
14:29
Reg. před 2016

Solitaryman,
co se týká admina s domovským právem, není tu tato informace nikde uvedena. Tak nějak matně si vzpomínám, jaké to je pro nově příchozího, nedostat šanci včas se orientovat. Zvláště potom, co přešel z moderovaného fóra, kde byli admini, moderátoři představeni, jakým disciplínám se věnují a čemu by měli rozumět. Tak tady je to jinak, dobře, předpokládám, že má pan admin rozmyšleno, jestli by mu to neušetřilo otázky typu "co jsi zač", nebo chce mít takto setřené rozdíly. Každopádně si myslím, že Vy služebně starší si takové věci dávno neuvědomujete :)
 
Nike
31.05.11
14:50
Reg. před 2016

Ahoj Spiritosi,
možná tohle ještě přečteš, poslední dobou chodím všude pozdě :),nechci něco dále rozdmýchávat, ale jako po jedné z hlavních trapiček Angely po mně nemůžeš chtít, abych držela hubu a krok, jak si pískneš. Proč: sotva kdo chce brát náctiletým fantazii, to je přece holý nesmysl. Není to pravda. Tu dobu si většina lidí pamatuje a bere na to ohled. Nelze brát ohled donekonečna, když je vidět, že ty jejich excesy jsou už nebezpečné pro ně samotné i pro ty, které svedou. To není tak nevinné, jak říkáš, vysvětlím později. Neškádlí se jen lvíčata mezi sebou, zasahují dospělí, když lvíčata překročí hranice. Někdy si to vypozoruj.
Taky ten tvůj výraz náctileté děti. Hmm, jsou a nejsou. Lidi jsou schopni si prodloužit dětství docela slušně a viset rodičům na krku pěkně dlouho. Především jim chybí zkušenosti, ale jinak vím :D, že lidé si o svých 12. narozeninách přebírají svoji karmu a stávají se plně zodpovědnými za své skutky. Není žádná náhoda, že se po celém světě vyskytovaly rituály, které po dosažení tohoto věku přijímaly děti mezi dospělé, od domorodců až po ty Tvé křesťany s biřmováním. Jen povětšinou nevěděli, odkud to vlastně „tahají“. Zatím se to nezměnilo, ani po prodloužení průměrného dožitého věku. Doufám, že to nemusím rozvádět, co to v tu chvíli znamená.
Hele, já se mj. zastávám nově příchozích, kteří se dostávají pod tlak stálých. I za cenu, že se to vrací mě. Proto jsem ta zmije jedovatá :). Loni jsem byla po špatných zkušenostech na odchodu, jako teď Ty. Pak jsem se ale nahlížela, jestli jsem se nemýlila, vždycky jsem to zavírala s pocitem, že ne. A jednou jsem natrefila, jak tu někdo z obyčejné ženské, která se složitěji rozcházela s partnerem a trápila se, vyrobil na sto řádcích nymfomanku. Přiznala se totiž, že se ještě někdy slezou v posteli, ta věta nebyla podstatná. Zabylo mě jí líto a už to bylo. Tehdy jsem byla ještě mírňoučká jak beránek, jenže to prostě nepomáhá. Občas neškodí zahrát si zenového mistra, zasáhnout něčí nabubřelé ego pro mě není zlo! Tady není jen klidný pokec, buď je to normální diskuze, nikoliv hádka, souhlasím s Theem, ale vyskytují se i potíže, se kterými musíš počítat a obstát. Není to setkání lidí, je to setkání energií, které vyšlou, virtualita. A tyto energie oproštěné od zbytku bytosti jsou strašně syrové a útočí na solar. Mně se tu věčně aktivuje před solarem (nikoliv před srdcem!) ochranný pancíř, proti mé vůli, v reálu se tohle vůbec neděje. Cítím to velice silně, i když se mě to netýká. Pak přichází potřeba zastávat se tak, jak se to děje teď Tobě. V pořádku. Jinak, to není hlavní důvod, proč se tu zdržuju, to je jen vedlejšák :)
Asi nebudeš věřit, ale v jednu chvíli to chtěla zmije udělat i pro Angelu, jakkoli si do ní rýpla po těch neskutečných kravinách s Rychlovkou. To, když jsem měla pocit, že z toho začíná být nálet. Kdyby nebylo to kdyby… kdyby mě nestihla něčím předejít a donutila mě stáhnout se. Převalila to hned na dvou úrovních. V přístupu k okolí i ve své škodlivé fantasmagorii, protože fantazií se to už nazvat nedá. A nechala jsem ji na pokoji celkem dlouho.
Tak tedy k tomu vědění, víře a fantazii. Mně víra nestačí, já chci vědět . A mohla jsem se přesvědčit, že vědět se dá, postupně do určité úrovně, po schodečkách. Že realita na Zemi je jako obrazovka počítače, tedy projekce. Ale když chceš vědět, jak to funguje, musíš si zalézt dovnitř do procesoru, kam jinak nevidíš. Podobně, jako si ty nasadíš brýle ve 3D kině, aby Ti obraz vylezl, já si můžu takhle bez brýlí zalézt do toho démonického světa a dá se takhle zalézat až k centrálnímu zdroji. Šedé stíny za lidma vidím normálně, ale když zamířím správně oči, tak trochu jako když švidráš na 3D obrázek, i když to srovnání docela nesedí, tak mi to nejdříve po stranách začne vylézat jako zakřivený prostor a nakonec celé. Důležité je, že se tak děje při plném vědomí, jinak s tím světem mají částečné opletačky všichni, jenomže bohužel ve stavu snového bdění, kdy se k reálnému vidění přimíchají iluze a nelze to od sebe rozlišit. Fantazie :) Pak už se nemusíš spoléhat na víru a docela Tě přejde humor. Kdyby toho nebylo, nikdy bych si nelajzla takové „přednášky“. Kdybych to měla jenom načtené a měla vytvořený názor, což je produkt rozumu a ega, formulovala bych to jinak. Mám tam sice některé obecnější definice, tomu se nejde vyhnout. Navíc začneš pak potkávat lidi, kteří jsou na tom stejně, nebo jsou dál a ověříš si i takto, co v knihách není! Přesto, vždycky, když to píšu, nepočítám s tím, že mi to někdo uvěří. Beru to jen jako směrování pro ty, kdo jsou blíž. Vím, že jednou se podívají sami. A ještě mě jedinkrát nenapadlo, že bych se za to měla na někoho zlobit, kdyby mi napsal, že to nebere, jestliže to nemám jak dokázat. To musí být tak těžké i pro toho mladistvého? Nemůže se to učit? Naopak, já zase považuju za projev inteligence pochybovat o věcech, které se z různých stran předkládají. Jen ať se každý přesvědčí. Pochybovat znamená eliminovat chyby. Znáš ten znak pyramidy s Božím okem na vrcholu? Teprve až se vyškrábeš na vrchol, uvidíš pyramidu správně a v tom místě ji vidí všichni stejně. Do té doby se buď šplháš po straně a vidíš jen jeden z trojúhelníků, nebo se dokonce motáš v labyrintu chodeb. Každý na jiném místě to vidí jinak a já to respektuju, nemůžu to však už odkývat.
Netvrdím, že andělé nejsou, jen jsou o úroveň výš, než kde je lidé s oblibou hledají a nechají se mýlit démony, kteří si na ně hrají. Netvrdím, že neexistuje podpora od nich k nám, ale oni mají svůj vlastní život a chtějí si žít svůj vlastní život, což bys andělu strážnému upřel. Chtěl bys po něm, aby žil život Tvůj. Lidi si pořád představují, jak něco dělají za ně, to je děs. Anděl strážný jsi Ty sám, jen tady na Zemi jsi takový hybridní, do třetí čakry zdola zvířátkem :) Ale má to svůj smysl, jen tady jsou všechny energie potřebné k vývoji. I ego má svůj význam, jen nesmí panovat, ale táhnout za jeden provaz s ostatními složkami, všichni jsme tak trochu schizofrenici :)
A teď ti vysvětlím, proč jsem zasáhla u Angely. Každý má na astrální úrovni neomezenou tvůrčí možnost a ty démony si vyrábíme sami. Stvoříš bytost s nějakou inteligencí, ale nemá to duši a nemá to vlastní zdroj energie. Ale už to existuje a dostane to hlad. Energii získá jedině zpátky od Tebe, případně dalších lidí. A můžou to udělat jen na pozvání, jinak jsi chráněn. Ty ji sám dobrovolně vydáš, strachem, nebo je sám voláš, uctíváš nebo využíváš. Můžou Ti i pomáhat, při magii, při některých druzích léčitelství, v umělecké tvorbě, ale není to zadarmo a zastavíš tím svůj vývoj, protože oni nejsou vývoje schopni a uvězní Tě. Na tom, jak dlouho bude takový démon žít a jak bude silný záleží to, jak bude živen. Jinak se rozpadne, dříve či později ano. Jsou schopni přivodit duševní nemoc, ba i zabít. I u těch nejhodnějších a nejsvětlejších z „horních pater“ stále platí, že nemají svůj zdroj. I u bytostí s duší v astrálním těle, které tam pobývají dočasně, to platí. .. Jestli si i teď myslíš, že moje motivace byla Angelu shodit jako zamrzlá puberťačka, tak už s Tebou nic nenadělám. Kolik dětí asi nakrmilo potvory slečny Castové? Ach jo.
Nic z toho Ti netlačím do hlavy a pořád nevím všechno nejlíp, až se mi to povede, stvořím si konkurenční vesmír
 
meel
31.05.11
16:51
Reg. před 2016

fíha, máme tu duchaplnou a smysluplnou diskuzi :)
 
Kata-rína
31.05.11
18:37
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Áchjo, upíři se rozrostli o procesor a 3D brýle. Náctiletí budou z toho všeho jeleni už naprosto. Aha, všichni jsme trocha schizofrenici prý... .
sem nevěděla, tak dík... ..
Spiritosi, až se vrátíš, potrénuj své rozlišovací schopnosti, máš tady cvičák jak fičák... ...
 
meel
31.05.11
19:41
Reg. před 2016

Mno tak jsem si vše trochu lépe pročetl a říkám si, tolik času mě to stálo, že jsem i něco napíšu. Věřím, že stručné vyjadřování je předností inteligentního člověka a tak se mé myšlenky pokusím zestručnit.

Nejprve netradičně verdikt. Domnívám se, že Angelikamal (moc pěkný nick :o) ) byla zaskočena agresivitou zdejších, a to natolik, že ji to zasáhlo citově a byla se u Tebe(Spiritos) vyzpovídat. Tebe, jako soucitného člověka, to též zasáhlo a donutilo Tě to tak, zde též publikovat své názory. A toto je připomínám jen domněnka, pocit, který mám z této debaty. Avšak jeli tomu tak, pak je mi to též líto, přesto musím podotknout, že se nejedná o problém zdejší komunity, nýbrž o Vaši vlastní nevyvinutou schopnost přijmout a pochopit jiné názory, myšlenky a přístupy. Čímž se Tebe ani Angelikamal nesnažím urazit ani provokovat, naopak podnítit k rozvoji, ač možná ne příliš mile.

Nyní bych rád reagoval na několik citací Spirita a Angelikamal, přitom bych rád upozornil, že Theodora nebráním, jen píšu jak bych reagoval na jeho místě, neboť mi to přijde zajímavé.

"zlo plodí jen další zlo"
Zde jistě ne, spíš úvaha plodí úvahu.

"Snad existuje mnohem víc možností jak se užitečnějc vybít ne?"
Bereš Theodorovo rýpání jako zlo, avšak slova použil jako nástroj a faktem je, že nevíš zda to bylo pro Angelikamal dobré nebo zlé. Může se i stát, že mu za jeho rýpání za pár let bude vděčná, i když to teď cítí jinak. (předpokládám, že máš uvnitř sebe definovanou představu o tom co je dobré a co zlé..)

"Já se zozčilovat nepotřebuju ;)"
Zde bych jen upozornil, že takto se brání rozčílený člověk. Pokud chceš působit klidně, musíš být klidný.

"Proč radši nenavštěvuješ serióznější weby o duchovnu?"
Proto že zde lidé potřebují více rozvíjet svou osobnost, než na seriózních webech. Rádi pomáháme.

"Mohli bysme tu donekonečna filozofovat a dohadovat se kdo má pravdu."
Večer strávený s lidmi, jenž mají stejný názor je ztracený čas. Albert Einstein.

"Anděl nemá ego, to znamená, že nemá svoje názory a dělá jen to, co mu bylo určeno."
Ale no tak. To by znamenalo, že andělé jsou stroje.

"Aspoň ale dokážu ty děti pochopit líp než ty."
Chápání lidí není závislé na staří, ae na empatii. Navíc Theo nikdy neměl přístup v němž by se nesnažil o pochopení druhých. Jsi zaujatý.

"Ostatně na dětství bysme měli mít všichni veselý vzpomínky ne? :)"
Já nemám, jsem díky tomu silný a tudíž toho zdaleka nelituji. Tedy s Tebou nesouhlasím.

"ale všichni žijem tak nějak pro to, abychom uspokojili naše fyzický potřeby."
Tak žijí děti. Dospělí žijí pro společnost, alespoň ti zaměstnaní, popř. ty co vychovávají děti.

"Stádo ovcí taky musíš zavřít do ohrady, jinak ti uteče a nepřežije."
Ovce přežili, než je lidi začali ochočovat, tudíž ovce jsou nutně schopné přežít bez lidí. Stejně tak ateisté. ∎

"Jinak ty informace o andělech mám ze spousty zdrojů. Jak z internetu, tak z knížek a od přátel, keří se tomu věnují mnohem déle než já. Vesměs je to pořád to samé. A to jsem taky napsal."
To samé? A to je důvod proč diskutovat.. nemáš všestranný nadhled.

"pomluvy jsou stále trestné."
Pouze pokud pomluva způsobí fyzické škody (ztráta zaměstnání, snížení produktivity hospodářství atp.)

"Ty říkáš, že je v pohodě, že tady proti ní jdou dospěláci s dvojnásobnym IQ? :D "
1.) O to víc se naučí.

No a to už by snad stačilo.. :)

Rád bych jen dodal, že jsem taky rejpal.. tak že si to neber s Angelikamal zle.

A taky bych Tobě i Angelikamal rád řekl, že když jsem sem napsal poprvé, lidé se na mě sesypali úplně stejně a také jsem si to stejně bral k srdci. A ano byl mezi nimi i Theo. A ano, mé příspěvky byli mnohdy stejně bláznivé jako ty od Angelikamal. Dnes jsem všem těm lidem velmi vděčný a Theovi obvzláště.. A také jsem rád že je tu konečně nějaká ta žhavá diskuze, čímž ti děkuji. S pozdravem Meel

Angelikamal: Být jedinečný je velmi dobrá věc a touží po ní nejen mladiství. Avšak je třeba se naučit, kdy tě Tvá jedinečnost vystranní ze společnosti a kdy je prospěšná. Není to lehké a věř mi, že vím jak se cítíš. Též mi to dělalo problémy rozeznat a stále někdy dělá. Je to prostě vášeň po jedinečnosti, která se těžko ovládá.

 
Nike
01.06.11
09:37
Reg. před 2016

Áha, někdo si pospíšil dokázat, že pochybuje a je inteligentní :).
Není zač, Kataríno. Jestliže si ego nerozumí s duší, pak je člověk poněkud "schizofrenní". A to není vše, existuješ čtyřikrát, tak Tě pánbu stvořil. Uznávám, měla jsem to dát do úvozovek, poněkud zapomínám, že tu jsou lidi, kteří berou kdejaký nevážně míněný vejšplecht doslovně.
Nenapsala jsem to náctiletým dětem, abych jim pletla hlavu, ale konkrétnímu klukovi, který má na to, aby to pobral, kdyby se mu zachtělo. Tím spíš, že je to velice jednoduché. Považuju za jednoduché používat příměry, je to lehčí na vysvětlení i pochopení, než nudná teorie. I tak je to poněkud nudné. Navíc z toho vyplývá, že veškeré krmení démonů je dobrovolné a není se čeho bát, když to člověk nedělá a zdá se mi vhodné to náctiletým sdělit, protože situace je v tomto ohledu mezi nimi nedobrá, tato doba je divná.

Občas si taky přečti zpětně své vlastní příspěvky, kde nacházím takovou změť myšlenek, chaos, že se nedivím, že v tom nenacházíš odpovědi, které hledáš. Přečti si reflexe, které na Tebe jedinou neplatí, zástupy debilů, vemena, kravince a pak mi zas přijď něco pěkného popovídat. Fajne? :)
 
Nike
01.06.11
09:46
Reg. před 2016

No Meele :),
Ty zase nevíš, že já jsem byla po svém příchodu poučena, že se nacházím na duchovních stránkách, abych si jako nemyslela. Tak to pořád vyhlížím, rýpu, rýpu, dělám si z toho srandu, povzbuzuju to šílenýma esejema a furt nějak nic. Klidně si udělej ze mě srandu, trochu bych jí tu uvítala.
Chtěla jsem Ti říct, že bych se dobrovolně přihlásila mezi duševně zaostalé, než bych Tě trápila v Utopii.
Napsal jsi to hezky, naprosto souhlasím, že rýpaní není žádné zlo a může i prospět, prospěje i mě, ale musí to být opravdické rýpání. Já takovou zkušenost, jako Ty prostě neprodělala. Já jsem zažila spíše to, co si teď vyzkoušel Theodor. Po stoprvní vnucování myšlenek a emocí, které jsem neměla, výroků, které jsem neřekla. Já jsem zase vděčná lidem, kterým stačilo říct Ne, takhle to není a oni to byli schopni přijmout a neřešit to. Za to jim teď děkuju.
 
Kata-rína
01.06.11
10:34
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nike: nemám čas být obšírná. Reflexe doporučuji přečíst Tobě - možná trocha jiným tónem, než jsi zvyklá, furt to nechápeš. Jakkoliv bych Ti to tady vysvětlila, napadla by jsi to, protože to tak chceš mít. Napadat. Což je od rýpání rozdílné. Máš spoustu rozporů všude - např. na jedné straně mluvíš o síle myšlenky, která může vše obrátit /tak proč tedy jí nepoužíváš - pozitivně... ../, pak o zenové holi, o varovném pocitu ve Tvém solaru při "chození" na Věštírnu /proboha, tak proč tedy chodíš do míst, kde solaruješ? - chceš tady snad napravovat lidi? udělat pořádek? anebo nepořádek?/, atd. Nevím proč, ale souhrnně se mi ze všeho vynořují pocity: manipulace, převlékání.
 
Nike
01.06.11
11:14
Reg. před 2016

Kataríno,
je to tu pro mě takový studijní pobyt. Esoteriku mám z velké části v paži, ale je to první, na co lidi narážejí, když se probouzejí. Nechávám to na sebe působit vzhledem k věcem budoucím. Jak to vnímají, co to s nima dělá, proč čemu věří, prostě potřebuju tuto zkušenost. Solar jsem vysvětlila, nedělá mi to potíž, jen to cítím, jedná se o efekt u virtuální reality. "Tady a teď" jsem Ti taky vysvětlila, napravování lidí rozhodně nedělám. Drbnu jen do ega některých lidí, když to považuju za nutné, to vidíš negativně Ty, protože se Tě to týká. Pořádek dělají admini, já si jen nenechám podsouvat, nebo se zastanu. Další kravince, nebo jiné nemoci z povolání?
Mám návrh, co kdybychom nezamořovaly další vlákno. Opět sis začala. Ve prospěch Věštírny v tom nebudu pokračovat.
 
Kata-rína
01.06.11
11:31
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Tak ještě něco honem stihnu:
Píšeš jinde, že jsi mistr Reiki. Mám s Reiki zkušenosti. Každý reikista, kterého jsem doposud potkala, pozitivní, nerýpe, neuráží, snaží se chápat a být laskavej. No, možná jsem natrefila na lidi z nějakého jiného druhu Reiki, než kterého jsi mistrem. Občas jsem v kontaktu i s lidmi, kteří se věnují studiu buddhismu, shamballe. Ti jsou taktéž laskaví, vlídní, tolerantní. Skromní. "Nedrbnou do ega" nikomu, nemají to zapotřebí. Pokud potřebuješ opět urážet tím, že píšeš pro mě vzkaz o "nemoci z povolání", koukni se raději na sebe a Tvé nemoci z povolání. Asi je máme každej - profesionální deformace. Anebo Ty jsi výjimka? Proč potřebuješ nonstop urážet? Dělá Ti to dobře? Nojo, podle Tebe rýpeš. Tak proč tedy nebereš nesouhlas s Tvými postoji, který Ti občas někdo vyjádří, též jako "rýpání"???? Vezmi si kravince a řekni si, že je to rýpání a rozhýbej se - pozitivně. Anebo Tobě to tak nejde? Jiné můžeš urážet a pak napsat v souhrnu, že pouze rýpeš anebo používáš zenovou hůl? No, prostě TY jsi skvělá, blahopřeji.
Jo, rozumíš patrně všemu, mistr všech řemesel. Je fajn, když člověk má hodně znalostí, je pouze pak otázka, K ČEMU ty znalosti použije.
Takže - tak nějak. Nemám čas na víc.
 
meel
01.06.11
12:54
Reg. před 2016

Kata-rína, Nike: Je těžké si přiznat kolik našich myšlenek závisí na egu.. A to hlavně proto, že je málo lidí, kteří svedou rozpoznat co je ego a co ne.. Myslím si, že i mistr reiki, který léčí, též nutně musí mít ego.. jinak by ani neléčil. Možná, že jsem si špatně vyložil průběh energie v čakrách.. ae nemyslím si, že je správné lidi dopovat energií, kterou sami nejsou schopni nashromáždit, za jakýmkoliv účelem. A pokud někdo někoho dopuje, je to podle mě proto, aby posílil své "dobré" ego.
 
Maty
01.06.11
16:47
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Já si myslím, že všichni, kdo se tady účastní debaty, si vlastně mají něco sdělit a je jedno jakým "tónem". Může to být nějaká doplňovačka, dovysvětlení, nakopnutí, "hození lana" a už nevím jak nazvat nějaký ten podpůrný druh vztahu na dálku. Dříve mi dost vadily takové ty agresivnější odpovědi, přiznám se, že jsem někdy nemohla usnout, neboť mi v polospánku škubalo v břiše. Teď už vím, že určití lidé si to tímto způsobem musí vyříkat a protože nemůžu vědět všechno, tak to nijak nesoudím .. a spím sladce (když stihnu zakrýt zrcadlo u postele) Použiji-li fantazii, představím si každé téma jako bytost, která se rozvíjí a zdokonaluje právě díky různým názorům a poznatkům .. a čím více názorů, tím je silnější a napovídá nové otázky nebo pochybnosti, které někdo vysvětlí nebo se vytvoří nová větvička úvah. To mi připadá na fóru velmi zajímavé

Co se Reiki dotýká - poznala jsem pár lidí, kteří se nechali zasvětit a bohužel to musím říct, i když na rtech úsměv, já cítila pokrytectví, manipulaci. Nepochybuji, že ti lidé CHTĚJÍ být prospěšní a pomáhat lidem, ale asi si nedopátrali v sobě ten důvod, proč to chtějí dělat. Samozřejmě jsem si i potvrdila to, proč jsem se s nimi setkala já a co oni mi svojí přítomností předávají. Stále věřím v čisté úmysly a jsou-li, potom by neměl být problém čerpat léčivou energii i bez zasvěcování, ta je přece pro všechny .. jen nějaké blokády nám všem to (zatím) neumožňují
 
Kata-rína
01.06.11
20:47
Nereg.

IP: 94.199.199.*
meel: neumím říct a ani spolehlivě rozpoznat, zda a kdy je správné někoho dopovat energií. Ale stopro je to někdy potřeba - dopovat se energií i navzájem. A co konkrétně je ta energie - kdo to přesně ví? Možná energie k přežití v nějaké proměnlivé podobě. Protože jsme všichni propojeni, nikdo bez ostatních nemůže být - ačkoliv si to možná ne vždy uvědomujeme. Zpochybnit se dá úplně všechno, oponovat všemu - neustále všichni hledáme "něco", co je správné, hledáme rovnováhu. Já se domnívám, že cokoliv bez lásky ztrácí smysl.
Maty: jo, sdělování je k něčemu. Anebo sdílení? - jo, to už je něco jiného. Ono vlastně všechno je k něčemu... ..a nakonec všechny podněty - jakékoliv - si každý musí zpracovat sám a po svém, ke svému užitku anebo ke své škodě - jak se co komu povede.
Větvení v diskusích považuji též za bezva.
Co se Reiki týká - měla jsem asi fakt štěstí - nepotkala jsem nikoho takového, s kým bych se necítila svobodně. Když nad tím uvažuji, možná je to tím, že nejsem v této oblasti "pečená-vařená", když se v takovém prostředí vyskytnu, je to z mé svobodné vůle a tehdy si to "vychutnám" - na chvíli. A pak "jdu dál". Možná si prostě vezmu to, co potřebuji a ostatní si nevšímám - anebo zrovna tam manipulace a pokrytectví skutečně není.
 
Maty
01.06.11
21:52
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Kata-rína, je fakt, že si ( každý s každým ) něco předáváme a zpracováváme po svém. Sdílení vnímám tak, že ač s někým nemusím souhlasit, snažím se pochopit jeho situaci a hlavně jeho člověčenství ( co já vím, co on si v tomto životě má všechno prožít?), jsem si vědoma, že není člověka, který by měl ráj na Zemi. A má zkušenost s reikisty - co mi "dřepí" v mém nitru, to se mi demonstruje navenek a bude tak dlouho, dokud si to nepřiznám .. tak jak je to tedy se mnou? Nějaký čas se sice s reikisty nemám tu možnost setkávat, ale k zasvěcování mám stále stejný postoj. Ovšem - každému co jeho jest
 
Kata-rína
01.06.11
22:13
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Maty: Ano, o sdílení smýšlím podobně, jak popisuješ. A jsem přesvědčena, že sdílení potřebujeme všichni, cítit sounáležitost - někde, s někým. Nebýt zcela sám.
Ohledně zasvěcení - chápu to, co píšeš. Určitě na tom něco je. Nedokážu posoudit rozdíl - Reiki jsem absolvovala "zasvěcením" a měla u toho konkrétní zážitky, které jsem do té doby nezažila. Neberu nic fanaticky, ani Reiki. Už se řídím víc intuicí - zjistila jsem, že jsem jí zanedbávala - ukecávala jsem se v dávné minulosti, že se mi něco jen "zdá" - přitom intuice ťukala a bušila a já nic... .
Vše je prostě na něco... ...
 
Merit
02.06.11
02:31
Reg. před 2016

Nike.. proc zase balis kufry?:-)
co to je.. "zacala sis".. vis, jako mistr reiki, doufam, ze jsem to cetla spravne, by jsi mohla pochopit, ze to neci cesta neni, ze ti v zivote neporozumi a presto "je svetlo".. je to bytost a tak ma pravo na to nesouhlasit, neni jenom jedna spravna cesta :-)
je to tak? mistr reiki je nad veci..miluje lidi i kdyz mu nesedej..
netrva na tom, ze mu vsichni musej naslouchat ..a pritakavat..a rozumet mu..
na jejich sezeni prijdou ti, kteri tam maji byt, oni jsou totiz "zrali".. aby naslouchali a je to soucasti jejich cesty..
aspon ja takovy mistry znam.. oni nebalej kufry..
oni vzdycky vedej, na co ti lide maji a tam, kde na to "nemaji", tam se bavi o necem jinym a presto se k nim chovaji laskyplne..
to je moje osobni zkusenost a znam dva.. presvedcili me o tom, ze cesta s reiki je dobra.. maji otevrena srdce..
o jinych se nevyjadruju, neznam je, nesoudim.. je to jejich vec a skola..a jejich zaku..

nekdo si mysli, ze si zaplati kurz, zasveceni a buhvico jeste.. stale plati, pokud se to neuchopi srdcem..nevidi v tech druhych jejich svetla.. je to mimo misu..

muzu byt treba samurajem a pokud budu vrazdit a nesmyslne, pak nejsem samuraj, jsem "vrah"..

doufam, ze jsem te opet nenastvala ci tu nekoho jinyho..
to jsem nemela v umyslu..
napsat litanie o tom, jak clovek co ovlada a co a jak funguje, je sice krasny.. ale i podle toho zit to je umeni..a tam to zacina..
zit tak, abychom meli "lidskou" tvar..
teorie je teorie.. zivot je zivot :-)

mejte se vsichni fajn :-)

dovetek..
jsem zvedava, zda dorazi opet rytiri.. zda nabudou dojmu, ze ti tu ja krivdim, ci Katarinka ..
kdyz jsem vyzvala je.. psat si o samote nechteli..

ja nemam rada ty hry, kdy nekdo takhle lidi proti sobe stavi..
toho je dost v realu..ne? :-)
to bychom byli jako svata stolice :-))..



 
Maty
02.06.11
07:09
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Merit, sice jsem nebyla oslovena, ale hned na začátku mne bouchlo do očí ".. mohla bys pochopit .." Mně právě taková ta doporučení, že by se někdo měl chovat jako XY.. nebo by mohl chápat podle nějakého vzoru .. , připomínají, že stále očekáváme nějaké chování. Vždyť když někdo dosáhne určitého poznání, neznamená to, že přestal být člověkem. Řekla bych, že vše prožívá důrazněji, záleží na tom, jak si své vnímání a priority nastaví. Podobně jsem začala chápat lidi, kteří mají potřebu se nechat zasvěcovat - je to jejich věc a moje věc je, jestli budu chtít s nimi něco rozebírat atd. To pochopení nevidím v tom srovnávání, ale přijetí každého člověka jako originál (čímž taky je) jak se říká sakumprdum ( pro cizozemce "se vším všudy" ).
Pro mne stále platí " Nepovyšuj se, ale ani neponižuj " a to považuji (pro sebe) ve vztahu k ostatním lidem za podstatné
 
Kata-rína
02.06.11
08:05
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Maty: aniž bych chtěla něco "rozsoudit" ohledně "mohla bys pochopit" /jestli bude Merti chtít, zareaguje sama/: Vnímám to jako PŘEDPOKLAD. Čili: dalo by se předpokládat, že mistr Reiki se zachová podle toho, čeho je mistrem... ..tedy podle "učení" Reiki. Pokud toto učení teda po dosažení mistrovství nezavrhnul a nezměnil o Reiki názor.
Podobně, jako v politice např.: když prohlašuji, že se stávám politikem, abych potírala korupci, tak to dělám. Když nepotírám - tak jsem jen kecala. Ne-li přímo lhala. Opravuji: LHALA.
Nepovyšuj se a ani neponižuj - to je hezký. A zároveň těžko splnitelný do mrtě. Pokud se o to alespoň snažíme, je to OK.
 
Nike
02.06.11
09:14
Reg. před 2016

Merit,
Ty jsi prostě neuvěřitelná. Neuvěřitelná, nepolepšitelná manipulantka. Zabitý případ.
Jak jsi přišla na to, že balím kufry???? A ještě ke všemu kvůli řečem o reiki? Maty psala, že se jí nedivím, takže žádný důvod k této domněnce nemáš. Já jsem si svým reiki jistá a Kataríniny kecy nejsem vůbec schopná brát vážně. Ještě ke všemu si sama hned vedle odpověděla: "když chci vidět rozpor, bude tam". To se můžu akorát smát, nic víc.
Ten, kdo tu není schopný respektovat vlastní cestu, jsi Ty.
A zdá se mi, že neumíš číst. Já nepíšu teorie, nýbrž to, co jsem už měla možnost POZNAT. Ty tomu nevěříš, dobře, tohle mi nevadí, ale nevnucuj mi zase kraviny. Co právě Ty, která jsi schopná takových podrazů, můžeš vědět o tom, jak já miluju nebo nemiluju lidi. Jestli považuješ lidi, kteří jsou sice schopni být navenek sladcí, trvale se usmívat jako paka, ale při první příležitosti provedou levárnu, za duchovní a vyspělé, tak já ne. Já jsem ve Věštírně jen přísná. A pár lidí si to vysvětluje po svém. A opakuji, jsou to stále titéž.

Zkus alespoň jednou vylézt z mantinelů Tvých, zapomenout na datum v rodných listech současných inkarnací a připustit, že někdo je vývojově prvňák, jiný druhák, někdo je na střední a někdo si jde pro červený diplom. To bych po Tobě chtěla moc. Kolem Tebe nikdo takový nesmí být, to nezvládáš. Když jsem Ti prozradila, že jsem bez karmy, a to je informace už z mnoha zdrojů, reagovala jsi strašně. Honem jsi mi hledala nějakou vinu. Opravdu jsem bez karmy, už jsem si jen rozpouštěla poslední vazby. Opravdu mám probuzenou hadí sílu a mám všechny planety v konjunkci na Bránu nebes. Astrologům z toho vždycky spadne čelist na stůl, ještě to neviděli. Ten "Starej", jak se mu tu začalo přezdívat, mě už čeká. Jenomže Merit, to neznamená, že bych měla být "něco ekstra", jak říká naše upírka, ale že jsem pradávná a blízko cíle. Tohle mají lidi vydřené, vydřené, vydřené a ošidit se to nedá. Tak mi řekni, co bych si tak asi mohla na Vás řešit? Říkejte si co chcete, nesouhlaste, rýpejte. Je mi jasné, že se mi tu zase někdo příjde vysmívat. Ubezpečuju Tě, že je mi to fuk. Já jsem jen vyzvala Katarínu, ať toho necháme, umíš číst?. Zaregistrovala jsi, že ještě teď se ozývají lidi, kteří by si chtěli přečíst 2012 a musí se prodírat sajrajtem, který jsi tam za vydatné spolupráce Kataríny nakálela? Zřejmě jsi splachovací.

 
Kata-rína
02.06.11
09:28
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nike: Hadí síla dolezla kam měla. Pokud Ti to pomůže: Máš pravdu. Jsem blbá. Mám kecy. Kálím. Díkybohu... ... .
 
Nike
02.06.11
09:29
Reg. před 2016

Ahoj Meele,
ne, to pro mě těžké není. Sotva bys to tu někde ode mne našel. Psala jsem tu komusi, že jsem Beran s ascendentem ve Lvu. To je něco, co silné ego přímo předpokládá a já o něm vím :) Přece jen Ti trošku něco opravím, i když vím, jak jsi to myslel a zcela to nevyvracím, přece jen, při léčení musí jít stranou, to by nebylo dobré.
Jinak jsi snad první člověk ve Věštírně, kde se kopírují cancy paní Virtuae a z jiné esoterické literatury, který má na ego zdravý názor.
Je to pro mě osvěžení. A byla jsem ráda, co jsi napsal o andělech. Opravdu ho stále mají :) Sebeuvědomění se ztrácí až ve vesmíru neprojeveném, kde není myšlenka ani čin a kde je nic a současně všechno. Jéžiš, to zase zní :D:D. Ale je tak, tohle zatím můžu vidět jen přes daršan.
 
meel
02.06.11
10:14
Reg. před 2016

Nike: Mmm. nikdy mě nenapadlo, že se dá ego dočasně odstranit. Ale jestli to opravdu dokážeš. Děláš to jen při léčení nebo i ve chvíli, kdy se rozhodneš léčit? To je totiž dost důležité si myslím.

A teď k tvé karmě, na to zkrátka musím reagovat. V první řadě člověk, jenž nemá karmu je povznesen na úroveň bytí nirvány a zde na zemi už neexistuje. Tak že bez karmy určitě nejsi. Znám lidi, kteří se tak jeví, ae je to tím, pouze a jen tím, že mají čistší auru, díky správnému fungování čaker.

Jestli to správně chápu, jsi mistr reiki? Nevím přesně jak moc se čakry otevírají při posledním kurzu reiki, ale myslím, že by to mělo být konečné a tedy úplné otevření. Když tento stav člověk okusí, dokáže se do něj dlouhou dobu vracet. Ale udržet ho dlouhodobě? Navíc mi stačí přečíst si tvůj text a vidím, že tvé čakry čisté nejsou. Ano jsou čistší než čakry obyčejných lidí, ae bez karmy nejsi. Nezlob se.

Nesnažím se tě tu shodit před ostatními nebo tak něco. Konec konců jestli jsi si toto pomyslela je to známka ega. A každý kdo má ego má i karmu.

Snažím se ti spíš naznačit, aby jsi si všímala i svých malinkatých bloků, možná ti připadají bezvýznamné v poměru s ostatními které jsi již odstranila, ae pokud pravidelně léčíš, tvé léčení nikdy nebude úplné a nikdy nebude bezpečné pro tebe. Pokud si toto nepřiznáš. Je to právě pokora, nikoliv znalosti a zkušenosti, co nám umožňuje aby proud energie proudící skrze nás byl silnější a aby proud proudící z nás byl stejně silný a čistý jako do když do nás vstoupil.

toť můj rejp
 
Nike
02.06.11
10:33
Reg. před 2016

Meele,
Tvůj rejp mi nevadí :) Neřekla jsem odstranit, přece :) Nesmí to být přístup přes ego. A to se opravdu dá udělat. To už by bylo jasnější?
K té karmě je to spíš otázka formulací. Z minulého života jsem si přinesla minimální a už se týkala rozpouštění nezdravých vazeb, už nic těžkého a zbytečně jsem si to prodloužila, no prostě vztahy.
Poprvé jsem na to narážela, když jsem obcházela léčitele a vědmy pracovně, vždycky mi pak začali věštit a tvrdili mi takové věci, jako že mám nulovou karmu, žádné trestné body a takové blbosti. Záleželo, jakou kdo měl terminologii. Tak jsem vyhledala někoho "odbornějšího", aby mi vysvětlil, jak je to možné, když mi to říkají a přitom se v osobním životě trápím :DD No dobrý to bylo.
Ještě jsem Meele ve vývoji. Neřekla jsem, že jsem u konce, ale že jsem už blízko cíle. Je mi třicet, můj učitel je starší pán a teprve nedávno dospěl do stádia, kdy by mohl odejít do nirvány. A nirvána Meele, je dobrovolná věc. Kdo nechce, ten do ní nemusí, může zůstat na úrovni Nebes, nebo se tady vracet dobrovolně. V tom Ti budu odporovat.
 
meel
02.06.11
10:49
Reg. před 2016

To, že zde člověk zůstane dobrovolně je zase jen otázka karmy, jen na jiné úrovni. Když dojdeš v očistě k fázi, kdy se ti má otevřít sedmá čakra, znamená to pro tebe naprosto se odprostit od tohoto světa, pokud to nedokážeš, je to karma, co ti v tom brání. Něco tu zkrátka ještě musíš dočistit. Jinak tě to nepustí. Ta volba samotná je podmíněna karmou.

Ano, vím že jsou na zemi lidé, avataři, jejichž aura naznačuje i přítomnost vyšších čaker prvního řádu, tudíž to vlastně ani už nejsou lidé. Ale to jsou bytosti, kteří byli ve vyšších rovinách bytí a i tam museli podstoupit další a další očistu, a zde jsou jen proto, že řeší karmu na jiné rovině bytí.
 
Nike
02.06.11
10:51
Reg. před 2016

Meele,
ještě jsem zapomněla dodat... s odkazem na vyvětlení reiki vedle. Jelikož mám čisté runy, nemůžu nikomu předat nic špatného, ani kdybych měla blok. Nejde to, předávám jen tu čistou energii, nic mého vlastního.
 
Nike
02.06.11
10:55
Reg. před 2016

trochu se tu míjime :)
Já tam zatím ještě nechci, já musím nejdřív vychovat syna :D
To si raději nechám bloky, než bych ho opustila
 
meel
02.06.11
11:35
Reg. před 2016

Nike: Možná má tvůj mistr stejný vztah k tobě..

Pokud jde o runy samotné. Ať už si namluvíš co chceš, je to nástroj jako jakýkoliv jiný, záleží na jeho majiteli jak s nimi nakládá. Sama jsi přiznala, že když léčíš někoho koho by jsi léčit neměla, tak na to tvrdě doplatíš. Co když pravda je v tom, že runy ve skutečnosti chrání tebe, aby si na léčení nedoplatila? Nemoc nemůže jen tak zmizet, stejně jako blok, dá to zabrat a dá to zabrat tomu pacientovi. To že je na to ten člověk připravený, ještě zdaleka neznamená, že je ten správný čas. Kdyby totiž byl správný čas. Stačilo by mu věc vysvětlit a reiki by si vzal kolik potřebuje sám.. Takhle tělo podle mě funguje.

Vím, že jsem trochu v postavení antiléčitele, ae prožil jsem si své. Matka již dávno pochopila, že energii je třeba nechat plynout přirozeně jako vodu a že každá zkratka cestu jen prodlouží a ještě k tomu stojí mnoho sil. Zato moje teta je Mistrem Reiki, Mistrem mágů, čistá jak světlo a bůh ví co všechno. Pravdou je, že se straní vlastní rodinné linii, nedokáže pomoci vlastní matce ani vlastním bratrům, tak kde je její moudrost, když je potřeba? Asi nebude tak čistá jak říká, přehlíží totiž karmu, která s ní hluboce souvisí, i když není přímo její. Já jen říkám, dej si pozor, ať neskončíš jako má teta. Nevím jestli je její cesta správná, ale není to cesta, kterou bych si vybral já.
 
anelie
02.06.11
14:36
Reg. před 2016

Tak me napadlo k tomu rozpousteni karmy, vzpomnela jsem si na povzdechnuti jedne osoby, ze dnesni doba je v takovem upadku, ze jine naz karmicke vztahy ani neexistuji, a kdo zadne karmicke dluhy s jinyma nema, tak aninema chudak sanci najit si vhodneho partnera pro zivot a musi byt sam...
 
Nike.
02.06.11
15:00
Nereg.

IP: 93.153.80.*
Tak to ještě dorazím, už by se mi k tomu nechtělo vracet v dalších dnech.
Meele, máš-li takovou zkušenost, pak se nedivím, že to říkáš, ale jakkoli slyšíš moje ego, není to se mnou tak zlé. Jsme na internetu a tady ho zatím nechci umravňovat víc, než teď je. Můžeme se spolu domluvit, že je to projev mé duševní zaostalosti, ale zatím ještě ne.

Jinak jsem ještě ani jednou neřekla, že bych měla být čistá. Mám čisté runy, protože jsou překopírované přímo z pětky a v tom mě nikdo nezviklá. Tituly nesbírám, reikistu jsem vzala na doporučení a pak mám jen něco od Oshovců, protože jsem tam do mateřské učila. Ani se nepovažuju za léčitelku. Dělám to příležitostně, jak nás to s pacienty svede dohromady. Skoro nikdo to neví, jen má sestra a nejlepší přítelkyně-astroložka, která dělá taky karmickou astrologii. Právě ona mě poslední dobou zaměstnala, přišla se slzama a slovy "musíš". Hned několik našich spolužáků má něco s hlavou, nádor v mozku, dokonce mrtvička, schizofrenie, psychózy. Když je to na operaci, nechám nejdřív makat doktory a já pak nastoupím, aby se to dobře hojilo. Právě tak jsem poznala to porušení pravidel. Potloukala jsem se blízko operačního sálu a zaslechla, jak si jeden doktor stěžoval na bolest zubu. Představa, že bude operovat... Tak jsem jim dala rovnou všem a tajně, ať jsou v kondici :)Už jenom oni by mě mohli přizabít, kdyby to věděli. Přesně 24 hodin jsem si počkala na účtenku, kdy se mi zlomil zdravý zub. Stála mě ta sranda 6 litrů a nějakou tu bolest :D. Ale co, holka žije a pěkně se to hojí. Můj mistr se řehnil, ale neřekl mi půl slova. Sám tahá nohy za sebou, ví jaké to je platit.
A pak mám svoji zenovou hůl na sebe. Je to právě ta kundalini. Všechno je to jinak, než píšou v knížkách. Mám za sebou 2 mystické smrti a 8 mě jich čeká. Nebudu to rozvádět víc, prostě to hodně bolí.

Tak snad můžu uzavřít svou osobu a jsem zvědavá na Tebe, doufám, že se za čas něco zajímavého dozvím :)
 
meel
02.06.11
15:45
Reg. před 2016

anelie: Na druhou stranu, když už je někdo karmicky čistý. Proč by s karmou nepomohl opačnému pohlaví na nemž, mu záleží ;)

Nike: omlouvám se, asi jsem nebyl úplně objektivní.
 
Merit
02.06.11
15:59
Reg. před 2016

Nike.. :-)
kopiruju:
Ve prospěch Věštírny v tom nebudu pokračovat.
pismenka jsou malo.. ja se lekla, ze odchazis :-D.. tak to je dobre, ze to tak neni :-)..

priklad:
dej kojenci svickovou, rozhnahnej do ni knedlik i maso.. ano, on ji sni.. ve veku 4mesicu mu to bude i chutnat.. co se stane? vetsinou se po****(pokaka).. minimalne.. :-)
ostatni zalezitosti vyjdou najevo o par let pozdeji.. souhlasis? :-)
vsechno ma svuj cas..
kazdy z nas se tu ma neco naucit, tomu "neutece" i kdyby cert na koze jezdil :-).. jestli ma nekdo prozit zivot tak, ze veri v andely.. TY mu to chces brat? :-).. je to jeho volba a mozna jeho cesta a spravna pro jeho "soucasny" zivot.. pak takovy clovek tu svoji viru ma a neopusti ji.. drzi se ji a jestli je to spravne?.. ja bych to nechala na nem.. je to jeho zivot :-)

ja ti tvoji viru neberu.. at je to jakykoliv smer.. vzdy je na konci na vystupu "laska".. tedy "mela by tam byt" clovek by k ni mel dorazit a propoji se to s klidem a mirem na dusi.. to je ten signal..:-)
aspon ja to tak citim a beru..

za prachy ti dneska kazdej muze nakvakat co je mu libo?
taky jsem mela pred lety kartarku.. :-) rekla mi neco.. co tak nebylo a proc mi to rekla?.. inu - abych priste prisla taky, jak proste :-).. abych opet vycalovala nekolik stovek.. ja nejdu za kartarkou proto, aby mi mazala med kolem ust.. ja si nestahuju gate, na to je vzdy casu dost :-).. a sverac mi jeste porad slouzi :-).. max. se mi orosi celo :-)..
ale sla jsem primo za tou kartarkou a JI jsem se ptala.. proc to tak teda bylo.. s NI jsem to resila, mozna je to tim, ze moje datum narozeni se od tveho lisi.. a ze by jsi v podstate mohla byt co se veku tyka moji dcerou :-)..
proc to tak taky je?.. protoze je doba jaka je, kazdy si ohlidava svoje prijmy.. z neceho se zit musi a kdyz je nekdo staly klient.. ty penize by chybely?.. ;-) .. v tomhle se mi libi jedna profi, ktera po dvou letech svoje klienty odstrihne :-)..
da se vytvorit zavislost na cemkoliv.. daji se z toho nadelat ruzna lizatka.. jsou i duchovni lizatka a jsou moooc dobra :-)
jak clovek nekde slysi.. jak je v podstate uzasny.. jak je v podstate dokonaly :-).. opet se vrati, kdo by toto neslysel rad? :-)..
kupodivu, kdyz mi karty poklada moje "ucitelka".. rekne mi vsechno :-).. mluvime spolu uplne o vsem a tak, jak nam zobak narostl.. ona vi, ze unesu strasne moc.. co neunesu ci spatne snasim, je to, kdyz jsou lidi vychcani.. kdyz manipuluji a schovavaji se treba i za lasku.. protoze ono rict i laskyplne "ne" je osvobozujici :-).. ta mi nemaze med kolem ust.. nema to zapotrebi a nevytvari si na sobe zavislost..
coz opravdu i v tomhle smeru hrozi :-)
zname se uz par let.. resime spolu co resime.. a ja vim, ze ona je ta co vidi, citi.. citi i bolesti tech druhych, dokaze plakat, dokaze se smat.. ale vzdy rika.. "jsme si rovni".. i ten posledni bezdomovec je svetlo a ma-li ten zivot tak prozit, ma-li to byt jeho zkusenost.. tak ji prozije.. je to dobre zarizene.. protoze bychom ho laskyplne treba te cesty usetrili? :-)..

a takhle je to i s nemoci.. s pomoci v ni.. kdyz nema byt pomozeno, tak to proste nepujde.. Buh ma posledni slovo..
on rozhodne.. jestli ano/ne a my se muzeme uplakat, pos*** a vztekat.. neudelame NIC :-).. a opet to vidim jako spravne..
jsou tu jiste pojistky.. z jeho strany..
jinak bychom si tu hrali na spasitele.. ? :-)
ten uz tu byl a jak dopadl?.. jak to vsechno tenkrat bylo? ..
to se ja osobne teprve dozvim.. jenom si casto rikam.. ze jsem snad u toho nebyla.. kdyz mu davali do tela.. protoze to byla svinarna.. a kdyby zil dneska.. ja verim tomu, ze tak jak se tu a i jinde k sobe chovame.. dostal by mozna stejneho couda..

k tomu, kdy ma posledni slovo Buh a zda clovek umi naslouchat.. kdyz mi bylo receno pri pomoci moji male u porodu.. "ted uz musis pryc, uz musi ona sama".. ten porod trval opravdu dlouho.. a kdybych mohla.. vezmu tu tihu na sebe za ni.. (jako matka).. ale ja vim, ze ji nemuzu brat jeji skolu.. nemuzu nic uspechat a ona sama mi rekla.. "byla jsem moc pysna a bylo by to se mnou jeste horsi"..
ji jsem rodila od nedele do utery :-)).. uz jsem "nemohla".. byla jsem unavena a srala jsem personal okolo me (sestricku) :-) .. nadavala, ze mi musi dat obklady na celo, protoze jsem sama nedosla uz ani k umyvadlu si namocit zinku, hlava plna strepu, zada v jednom ohni a v podbrisku spousta nozu.. byla to priprava na to.. co me s tou malou ceka.. :-)).. a reknu ti, taky je to "beranice" jako vysita :-D ..
tvrdohlava, vzpurna.. rozlitana jako mlada kobylka :-)..
a diky tomu, ze si ten porod zazila takhle jak mela.. neco se v ni otevrelo, jeste nikdy v zivote ke mne tak nebezela jako par tydnu po tom porodu.. rvala, tekly ji nudle, ja rvala taky, ale byla jsem z toho i vydesena.. co se v ni tak hnulo?..
az ted chape co zena vytrpi? :-)... kolik noci nespi :-), ze miminko po nakojeni nespi a rve treba cely dny.. ja ji to ulehcim, kdyz muzu, ale "nezastupuju".. ja bych tim jeji skolu jenom brzdila.. o tom si myslim, ze to je..
pred porodem jsem ji mohla vykladat cokoliv.. vsak vis, chtela i rodit doma a sama :-)).. mela jsem kliku, vlozila jsem to andelum do dlani.. at moji prosbu odnesou k Bohu.. a on udela vse tak, at je to pro blaho jeji, ditete a nas vsech..
po sedmi hodinach startovali mladi auto a jeli do nemocnice! :-).. a ono to bylo zapotrebi..
ja citim na dalku lidi.. co v nich je.. citim, kdyz je nekomu tezko.. kdyz jsou se mnou spojeni.. a to by bylo, abych necitila moji malou :-).. abych neudelala maximum v ramci moznosti.. prosim pokorne Boha.. jako zena, matka, kamaradka.. a vysilam "lasku" :-)
a chces-li mi ty osobne tvrdit, ze veci muzou fungovat i jinak.. beru to na vedomi.. pro me je prirozene toto..

koho mam prosit o pomoc?.. kdybych prilnula k tobe, hnala by jsi me otehem? :-)..
kdybych prosila treba holky, kdyz jsou v praci a nebo maji svych starosti az nad hlavu a v tu chvili nemuzou.. kam budu volat?.. koho?..
Buh ma pro me (pro vsechny) vzdy cas.. andele a archandele jsou tu jenom proto, aby nam pomahali.. a co za to chteji?.. co jim muzu ja poskytnout?.. lasku a vdecnost a projevy radosti?.. ja je miluji.. protoze, kdybych to nastaveni v sobe mela zmenit.. "umru".. tolikrat mi bylo pomozeno.. ze bych musela bejt v mych ocich poradnej zmetek.. abych jim ty zasluhy nepriznala.. nestydim se za to.. ze miluju Boha, ktereho nikdo nevidel :-).. ja ho citim :-)
miluju andely i archandely.. ktere jsem zahlidla, ale vyfocene je teda nemam :-).. :-)))
proc bych chodila za vratnym, v jakekoliv podobe (tim myslim lidi).. kdyz mam je? :-)

kazdej z nas je svetlo.. pokud si stoupnu naproti tobe a predstavim si te.. pokud te budu vnimat svym bozstvim.. uvidim te stejne velkou jako jsem ja.. :-)
ja ti tvoji cestu neberu.. neberu ti ani tvoje presvedceni, ze mas karmu cistou.. pokud to tak ma bejt, ci v tom mas zit.. je to tva cesta.. :-).. a to jsem ti nekolikrat taky psala :-)
ze ti nesedim?.. tam jinde se prej vsichni milujeme.. a dali bychom za sebe zivot.. tak co blbneme tu? :-)
vim, ze bych za tebe zivot nedala.. mam svoje pokrevni deti a nebudu tu psat neco co neni pravda.. ale jsi kouskem me :-).. muj mec je v pochve.. max se ti s uctou poklonim a polozim si ruku na srdce.. a vyrknu "akana té ari" :-)
coz znamena "opatruj se".. jak by to rekl nekdo me blizky..
z jine dimenze a muzes si myslet, ze pisu hovadiny :-), je mi to sumak..


ohledne Doreen.. jeji pribeh neni jednoduchej a dost podobnej memu.. proto ji dost rozumim..
mas dite?.. zkus si predstavit, ze nemuzes udelat nic.. a ze je ti vyrvano? :-).. ze se o nej treba i nakou dobu nemuzes postarat, ze se ti svet obrati naruby.. ze se treba pred soudem odehravaji takovy situace, o kterych vis, ze to tak nebylo.. ale nekdo si ten soud zkratka zaplati :-)..
nase pozemska justice neni o pravde a pravu.. v tv a v ruznych mediich nam taky nerikaji pravdu.. :-)
je to taky matrix a poradnej hukot :-)..
proc bych ji mela neverit? :-).. ji za neco soudit?..
pokud si zena dokaze zahojit i tyto rany.. a dokaze z toho vyjit tak, ze to vyresi s laskou a v lasce.. a ona o tom nejen pise, mluvi.. ale ONA tak i zije.. :-).. chces ji to brat?..
ja bych si to nedovolila.. ja ji miluju.. pomohla mne, pomohla jinym.. pro me je to uzasna zenska.. :-)

bylo by mnohem snazsi zacit nemit rada, nenavidet.. nasazovat nekomu do nekonecna psi hlavu a sobe svatozar.. ona to udelala jinak.. ja taky.. to neni sebechvala.. ona nenavist casem udavi..
jestlize jsem s nekym ulehala.. s nekym jsem zazila mnoho a mnoho orgasmu :-).. nekoho jsem vnimala jako bozskeho.. a chlapa jako remen (ohledne pece o rodinu a vzdy umel vydelat penize - praci).. nemuzu mu preci takhle porad ublizovat.. je to otec mych deti.. a ze me nechtel? :-).. smarja.. je to hrich?:-) .. na to se neumira.. :-)
dneska uz to taky vim.. tenkrat to strasne bolelo.. moje ego rvalo.. moje srdce bylo rozsekany :-)..
tenkrat jsem Doreen jeste neznala.. bylo by to snazsi..
tech let ve strachu by bylo daleko min..


a vidis .. taky je to o pismenkach.. ji znam jenom z pismenek :-).. a preci dokaze cloveka zklidnit.. dopreje mu ten klid a mir na dusi.. a pohladi.. u ni jeji srdce citim.. tu nehu..
citim to i z holek tu.. dokonce to citim i od kluku ..
od tebe citim Nike "data".. proto si my dve nerozumime..
jsou to hola data, dosazeni neceho.. a ja vim, ja to VIM, ze ty to srdce mas.. jenom jsi ho privrela.. ale mas ho tam :-)
pro me je nejdulezitejsi laska.. kus te tolerance a chapu, ze kazdymu sedet nemusim..
prijmout lidi jaky jsou.. ja ti to proste neberu.. nevim proc mi to porad podsouvas.. ze ti neco beru :-)
neustale ti pisu.. je to tvoje cesta a pak to mas patrne spravne z nakyho duvodu.. moje je o lasce.. pratelstvi..
Bohu, andelech a archandelech..a nekdo musi poznat upiry :-)

zivot tu je skola.. je tak pestrej.. nadhernej a nekdy strasne tezkej.. dekuju Bohu pokazde za to, ze mohu s nekym sdilet.. ze mi na chvilku pomuze s tim mym krizem.. pokud nekdo pozada pomuzu mu s jeho krizem.. hledam vzdy cestu do klidu a miru na dusi.. tobe moje cesta proste nesedi.. ja nemuzu naslapnout a nak uchopit tu tvoji.. je tam nakej blok.. a mozna oboustranny, to nejspis..
nevis podle me vsechno.. stejne jako ja ne.. jsou to tu skladanky..
a nemas taky posledni slovo.. ani ja ne.. to posledni slovo ma jenom Buh..
i tu kazdy pismenko se nam zanese do nasi databaze.. a jednou si to budu cist a jenom sdelim "ano, takhle to bylo".. a pomazu nekam tam, kde jsme doma.. jako maly deti..
a snad protoze tam nemame to prirozeni, nehazeme kalhotky do ringu ci trenyrky.. tak se tam nikdo nedohaduje.. tam je jasny, ze je vse ok :-) ..

jestli jsi teda citila mnou provadeny utoky, jak jsi psala v nakym tom vlaknu.. nevim co a koho jsi citila.. ale Buh je mi svedkem.. ze jsem ti nic neposilala.. jsem v takovy fazi, ze vyslu max zrcadlo a uz to je podle me spatny.. a to nedelam bezne.. to je vyjimka.. a mela bych se i za to stydet :-)?!

jsme "svetla"..

mej se jak potrebujes :-)

no, snad jsem nekoho opet nenastvala.. ja se nerada dohaduju.. zijme jak umime.. vse je ok :-)



 
Nike.
05.06.11
10:41
Nereg.

IP: 89.24.7.*
Bože můj, Merit... .
co si mám zase z této "dálnice" vzít?
Jen krátce:
říkat, že lidem beru víru v anděly, je naprosté nepochopení čehokoliv, co jsem tu kdy napsala. Že jsem se vůbec obtěžovala psát Ti do "karet".
Moje cesta není cestou víry. Nespokojím se s tím a vyškrábu se na vrchol pyramidy. Kdybych věděla všechno, byla bych na úrovni Nejvyšší inteligence. Hmm, možná výhledově...
A nemám tolik peněz, abych si kupovala mazání medu kolem huby. Ani tolik blbosti.
A máš pravdu, mám zavřené srdce, protože se neobjímám s anonymními nicky na internetu a nedojímám jako koza s andělama paní Virtuae. Ale kdyby přišlo na věc, šla bych za Tebe zemřít. A k ničemu by Tě to nezavazovalo.

Mohla bych Tě poprosit, aby se diskutovalo o nadhozených tématech? Budu se též snažit.
 
Teoretik
05.06.11
14:01
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Výstižný a krátký komentář je základem věcné diskuze.
 
Merit
05.06.11
18:15
Reg. před 2016

Nike cus :-)
proc by jsi za me dala zivot?..



k te pyramide.. pro nekoho je treba v tomto zivote nakym stupnem prave "laska".. kterou ma ted uchopit..
muzu se divat na film "zelena mile" a pokud tomu nebudu verit, ze ty veci existuji.. prohlasim to za film pro hnupy..
prohlasim johnyho za tupce, ktery bloudi svetem.. a je na to prilis moc blbej, aby vedel jak veci funguji.. udelam z nej magora..
protoze nebyl dost inteligentni..nevedel ani o sobe "nic" :-)
beru filmy jako matrix v matrixu..
at jde o muziku, knihy, filmy a vse ostatni.. nekdo ma tu silu, to "stahnout" a predat nam to.. a dojde k tomu nakymi metodami atp..ci ma "talent"..
muzes namitnout, ze jde pouze o film.. na postizenych vidime, jaci jsou.. oproti nam v podstate daleko cistsi a mnohemu nas nauci..
my se ucime od nich.. z velke casti od nich..
mej se tak, jak potrebujes :-)
 
Nike
06.06.11
08:48
Reg. před 2016

Merit,
no tak se přestaň starat o srdce druhých a udělej něco pro radost Boha i svoji. postarej se o své vlastní srdce a uchop si v té pyramidě lásku. Ale nějakou takovou, ze které by nebyla cítit faleš beze dna a vychcanost bez hranic.

Nepiš mě ty dálnice. Nerozumíš mi a nemáš nic, čím bys mě mohla obohatit.
Měj se jak chceš
 
Merit
06.06.11
18:41
Reg. před 2016

ja vim Nike.. pro tebe jsem moc obycejna, hloupa a falesna a vychcana :-)..
pro tebe moje svetlo neni dost dobry..
pro tebe je dobrej jenom ten, kdo ti tleska.. a ja te mam jenom "uboze rada" :-).. a jenom tak, jak jsem schopna.. v tehle chvili..


taky se mej tak .. jak "potrebujes".. :-)
 
Nike
06.06.11
20:30
Reg. před 2016

Merit,
něco mě to silně připomnělo, týkalo se to citového vydírání... Tvoji lásku jsem měla možnost zakusit.
 
Merit
06.06.11
22:51
Reg. před 2016

a sakra Nike :-)
ze by? :-).. smankote honem bez za tema rytirema, at ti pofoukaji bebicka :-).. urcite ti je pofoukaji..
to "pomaha".. :-) a nic ve zlym.. :-)
 
ZZZdena
06.06.11
23:20
Reg. před 2016

To je teda s vámi, "holky", sranda... jak tady předvádíte přesně to, kvůli čemu založil Spiritos toto diskuzní téma... Nic ve zlém, vím, že bych se do toho neměla plést, ale nedalo mi... omlouvám se... jste obě dvě světýlka pro ostatní... S láskou ZZZdena
 
Merit
06.06.11
23:29
Reg. před 2016

upiri jsou proti tomu sladousci :-)
 
solitaryman
07.06.11
11:26
Nereg.

IP: 94.199.192.*
merit: rytiri jsou obhroubli ale narozdil od tebe rovni.

zzzdena: tak je posleme nekam abych zachoval rovnovahu a pokusil se o nestrannost :)
 
Weiterinka1
07.06.11
22:18
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Nestrannost v duálním světě? Dokonale nestranný mi přijde snad jen mrtvý ...
 
Spiritos
23.06.11
20:01
Reg. před 2016

Tak nejprv bych se chtěl omluvit za zpoždění. Škola mi zabrala trošku víc času, než jsem předpokládal, takže jsem neměl ani chuť v tý trošce volnýho času něco psát na věštírnu. Nicméně jsem ale průběžně sledoval kdo sem co píše.
Dvě věci mě z těch slohů zaujaly – nejprv meele: to co jsi napsal potom, co jsem se odmlčel, je holej nesmysl. Absolutně mě nechápeš. Informace ohledně toho jak se neustále hádáte s Angelikoumal jsem si zjistil sám. Myslím, že ona by mi o tomhle nic ani neřekla. Opakuju – na věštírnu jsem přišel z důvodu dopisování online, ne diskutování ve fóru. A druhá věc: Nike, ty nejsi mistr reiki. Popadal jsem se za břicho, když jsem to četl. Možná máš papír, ale to je vše. Myslím, že mistrem se obecně rozumí někdo moudrej. „Na vyšším levlu“. Fakt pochybuju, že někdo takovej potřebuje do někoho rejt.
No nic. Je to tu šílený. Nejen že většina reje do mě, vy se hádáte i mezi sebou.
Znovu opakuju, že můj první příspěvek NEbyl určenej k rozpitvání a hledání chyb. Já dokážu přijmat názory a kritiku jinejch. Dokážu si obhájit svoje názory a dokážu je i změnit. Ale tohle jsem fakt nechtěl.
Takže to shrnu – dobře, zůstanu tu a občas napíšu pár slov. Rozdíl bude ale v tom, že rejpaly budu ignorovat. Nepůsobí to na mě dobře. Komenty od nich mi příjdou dost negativní. Nikym si nenechám narušovat mý harmonický prostředí, v kterým žiju. Dalo dost práce a času si ho vytvořit.
Ano, asi jsem trochu zaujatej proti rejpalům, ale nejsou to právě oni, co provokujou a vyvolávaj hádky? Jo. A proto mi tak vaděj. Kdyby se uměli vyjádřit nějak mírumilovně, neřeknu půl slova.
ZZZdena má naprostou pravdu. Já jen chtěl pohodu, klídek a mír. A co ostatní? Ještě mě vyfakujou. Pozitivní lidi se asi do týhle doby nehoděj. Je to smutný …
 
Nike
23.06.11
22:21
Reg. před 2016

Spiritosi,
Ty jsi roztomilý, přijdeš se světelným příspěvkem (už nadpis stojí za to), který všechny vyfakuje, jak říkáš, a pak pro sebe a agresivní Angelu vyžaduješ klídek, pohodu a mír. Měj si ho :)
 
Spiritos
24.06.11
15:18
Reg. před 2016

Prosímtě Nike, kde vidíš fakování? :D Znáš vůbec význam toho slova? :D
Snažím se psát tak, aby si z toho dotyčnej něco vzal. Možná jsem teda někde reagoval trochu ostřeji. Nemám to sice rád, ale když na všechny půjdu sladce, můžou z toho vyvodit, že si nechám srát na hlavu. A takovej já fakt nejsem. Kdybych vás chtěl všechny za kritiku vyfakovat, začal bych nadávat a vyhazovat vás z diskuze když se vám to nelíbí. Udělal jsem to? Ne. Nemám sice rád vyhánění čerta ďáblem, ale proti někomu ani nic jinýho neplatí.
 
Nike
24.06.11
18:04
Reg. před 2016

Fajn Spiritosi,
ale já se musím trochu smát. Ne, že Tobě. Jsou prostě lidi, kteří si nenechají srát na hlavu a v tu chvíli přitvrdí a každé přitvrzení je vždy zpět. Naše cesty se opravdu nekříží. Pokud bys neradil někomu něco nebezpečného, nebo tak. Já se taky jen bráním přizpůsobit se jedné zájmové skupině a prosazuju si svobodnou vůli. Jestli mi máš za zlé Angelu, pak asi nevidíš její levl. Tak klidný večer :)
 
Spiritos
25.06.11
10:17
Reg. před 2016

Ono to ani není tak o její obraně jako spíš o zbytečnosti vnutit jí, že plácá nesmysly. Hele jak už jsem psal - já osobně tomu všemu taky moc nevěřím. Jen mi prostě příjde, že čas a energie lze využít k mnohem rozumnějším věcem.
Fajn, někoho oblbne ale pokud to nejsou úplný magoři, tak jí snad přestanou časem věřit když jim nedá nějak jasnej důkaz ne? Myslím, že ty děti nejsou tak hloupý.
Já sám jsem se před nějakym časem setkal s jinou skupinou lidí, který šli ještě mnohem dál než Angela. A to nebyly děti. Stejná věková kategorie jako jsem já. Ty, respektive bejvalej spolužák, tvrdili, že kromě mojí duše je v mý schránce ještě archanděl Michael (originál :D). Ten se ale jaksi neprojevuje a nemluví se mnou i potom co ho vzbudili. A ten příběh je ještě mnohem šílenější. Je strašně dlouhej a spletitej. Věřil jsem tomu rok. Poslouchalo se to tak pěkně. Ale po čase mě na jeho straně už drželo jen to, že dokázal reagovat na moje různý otázky strašně rychle a bez přemýšlení. Říkal jsem si, že vzhledem k jeho inteligenci není možný, aby si to všechno vymýšlel. Potom propadl a já si ve třídě bez něj začal uvědomovat, že mu už rok věřím vlastně bez nejmenšího důkazu (který jsem od něj několikrát chtěl). A podle něj měl šílenou moc a schránku naopak sdílel s arcidémonem, kterej se rozhodl chovat jako člověk. Více méně. Takže nechápu v čem by byl problém.
Stejně jsem ale nikdy nepochopil, co z toho takový lidi maj. Ať už ten můj spolužák, nebo Angelikamal.
 
Kata-rína
25.06.11
10:56
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Spiritosi: co z toho ti lidi maj? Z mého pohledu: páku na manipulaci,možnost ovládat lidi, vymývat mozky, vnucovat jediný názor, který je ten nejsprávnější, poskytnout jedinou spásu, vytvořit závislost. Pokus /možná často úspěšný/ o to, aby zamezili svým "ovečkám" přemýšlet svobodně a mít svůj vlastní pohled - ten se nepřipouští - toho se dá docílit různě - o tom, jak se to dá dělat, jsou nesčetné příklady všude a denně.
 
Theodor
25.06.11
11:19
Reg. před 2016

(nejspíše budu odignorován, bo jsem rejpal... :-)) ale což .-)

Spiritosi, já bych se obecně na internetové diskusi oprostil posuzování osobností ostatních diskutujících. Vem si příklad z toho, jak se meel seknul, pak si prolistuj svůj příspěvek hodnotící mojí osobu a prožeň to korekcí v hlavě a uvidíš, že co kritizuješ, toho se sám poměrně často dopouštíš.

Víš co by se stalo, kdybychom žili v absolutní harmonii (která podle mě neexistuje v tomto světě)? Nejspíše bychom tu vůbec nebyly, protože je to právě dysharmonie, která vede k vývoji. Věčné soupeření nás posunuje.

Bude to trochu delší, tak se dopředu omlouvám všem.

Principem psychologického zrání je i proces socializace, tedy hledání své pozice a významu ve společnosti. Existují samozřejmě i lidé, kteří se socializovat nepotřebují a žijí ve svém vlastním světě. To jsou tzv. autistické osobnosti a sám posuď, kolik takových lidí kolem sebe máš.

My ostatní se nějakým způsobem zařazujeme do společnosti, byť žijeme v jednotě (chceš - li: v Bohu), tak naší mysli v současné podobě (při našem chápání časoprostoru) je dána individualita, tedy potřeba se vymezit proti okolí. Začíná to v raném dětství, kdy si dítě uvědomuje pojem "já". Následně se mezi 4-6 rokem života utváří emoční jádro, které se pak už zásadně nezmění do konce daného pozemského života, pouze se vyvíjí. Následně se rozvíjí kognitivní (poznávací) schopnosti a s tím ruku v ruce zraje mysl a samozřejmě dochází i k fyzickému zrání těla. Ke zdravému vývoji člověka jsou bezpodmínečně nutné podněty z okolí. Tak například v okolí se nalézá horký sporák a dítě si například myslí, že nezná bolest a i přes opakované varování na sporák položí ručičku. Zkušenost, kterou tímto získá, mu v životě nic nenahradí. V budoucnosti se například vyvaruje vběhnutí do hořící budovy právě proto, že již s horkým předmětem zkušenost mělo. Dítě si tak vlastně nástrahami okolí koriguje své představy o své nezranitelnosti.

Když pak stárne, domnívá se, že je neskutečně krásné, ale hle, okolí ho považuje za ošklivé. pokud bude autistické, bude ošklivé pořád, pokud akceptuje vnímání okolí, dostane šanci to změnit. Třeba shodí kila, změní image, přestane se chovat jako debil atd, atd. Opět, startovací motivací zde budou negativní reakce okolí (třeba zvracení, pokud se málo myje, atd.)

Negativní reakce společnosti nejsou vůbec zbytečné, naopak nám nastavují zrcadlo, ve kterém se můžeme vidět očima jiných lidí. Pokud se do něj odmítáme podívat, pak to nevypovídá nic o těch lidech, ale o nás. A měli bychom se rychle zamyslet, proč se vlastně nechceme vidět. Proč chceme, aby nás vnímali ostatní, jako dokonalé. Proč vlastně potřebujeme, aby nás měli rádi. Proč nám nejsou jejich negativní výlevy úplně putna? Jakákoliv nepříjemná emoční odezva na negativní reakce okolí by měla spustit akt sebepoznávání. Proto jsme odděleni.

Kam tím mířím. Ve virtuálním světě jde o prezentaci toho, co si myslíme, že jsme, nebo čím chceme být. Musíme se ale připravit, že tím vyvoláme reakci okolí. A musíme být schopni si své postoje obhájit. Pokud řekneš, že budeš koholiv ignorovat, vlastně tím říkáš, že to, co kritizuje, neumíš obhájit. To tě v očích ostatních staví do nepříjemného světla.

Jsi přemýšlivý kluk, tak mě přestaň vnímat jako nesvéprávného blbečka, a zkus se nezaujatě zamyslet nad tím, co píšu...
 
Theodor
25.06.11
11:26
Reg. před 2016

Spiritos: co se týče tý důvěry. S tím je právě problém, protože jsou věci, který se dokázat nikdy nedají. Je to o osobním prožitku. Asi bych právě nedoporučoval nechat si někým cokoliv nakukat. Hodně čti, poslouchej různý názory, řiď se intuicí. Svět je komplikovaný a myslím, že představa, že se jednou dobereme plné Pravdy je dosti iluzorní. Pozor na dogmatismus a buď elastický, připraven změnit svůj pohled, pokud se ten starý ukáže být omylem. Akceptuj své omyly, protože každý se mýlí (a to poměrně často!).
 
Spiritos
25.06.11
18:35
Reg. před 2016

Dobře Theodore, abys neřekl, tak ti odpovím.
Tvoje komenty jsem nečetl a číst nebudu. Nemám náladu na tvý děsně chytrý teorie.
 
Weiterinka1
26.06.11
22:12
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Škoda Spiritosi ...
 
Dracizena
26.06.11
23:43
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Spiritos... Napiš mi a ukáži ti fotku kde jsem se svým Andělem a démonem a fotomontáž to není, mám více svědků... Proč by se duchové lidem ukazovali svým nehmotným tělem, když se ukazují tělem lidským. Každý Anděl i duch, i zloduch se snadno oblékne do člověka a ovládá si ho, asi jako ty se oblékneš do své bundy a také si ji ovládáš... Proč se lidé hádají? Andělé démoničtí se takto čistí a k tomu si stvořily člověka/nejenom proto/. Hádkou člověk ze sebe vyhazuje nadbytečnou temnou vibraci zvukovou do druhého a jeho Anděl si vezme to potřebné a ostatní vrátí a nebo Anděl vede svého člověka, aby se pohádal jinde a takto si lidé na sebe plivou oheň a přesouvají se vibrace všeho druhu do rovnováhy sil... Když je člověk přehlcený, tak bouchne jako papiňák a uleví se mu, ale ano, ten druhý ho zase pokropí jinou vibrační sprchou a když ji nesnese člověk, tak se tělo čistí modřinami, i zlomeninami, nebo jen odřeninami.Vše má svůj účel, i hádky. Hádky jsou čistící manévr ducha člověka, ale když se za druhého nemodlíme, tak jeho andělé na nás mohou vyházet více sajrajtu jak uneseš a pak tě skolí horečka a vypocením se zbavuješ těch srágor, které sis pinpongoval-a s druhým... A co to chce? Nechme druhého vyřádit, ale neházej si s ním to jeho zlo, zlověstný míč je pěkná potvůrka, která může poničit i potomka... Slovo je živá hmota a proto se mají pečlivě vybírat i v hádce, aby bumerang nezhmotnil moc velký úraz... A proto si lidé mají volat svého Anděla hvězdného, aby ON očistil z těla to nežádoucí, co se na něj nalepilo i třeba jen mluvou…Já když jsem shůry vedena si očistit některé nadbytečné vibrace, napíši tam, kde mě budou lidé kritizovat a jak mě pěkně rejžákují, jim je pak hůře a mě lépe a já mohu dál duchovně tvořit a léčit i na dálku…Kdo je závistivý, nepřející tak pak si sune srágory od druhých k sobě a potížemi a bolestmi hlavy a kříže, i za krkem si je čistí…ale o tom je náš život…Mě zde dříve kritizovali až hrůza, ale jsem o to vibračně čisčí a tvořivější se svým Duchem-AKS-... Ale nenechám v tom topit ty kteří se za mě modlí a modlitba je i jen opakované Ámen+Ámen+Ámen... je jednoduchá a světelná a ladí tělo s jemnohmotnými bytostmi... ***
 
Dracizena
26.06.11
23:59
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Jujdááá, až teď koukám ta šňůra dlóóóuhých statí... No Theo, nepoznávám Tě, jak ses rozepsal a Merit je v opaku, v krátkém příspěvku... no co je s vámi... zdravím všechny kdo se hádají... vyklop to, ale pak si to posbírej a pečlivě a s citem předej andělům hvězdným... zdravím
 
Weterinka1
28.06.11
20:36
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Zdravím Tě, Dračíženo, víš, že se mi někdy po Tobě i zastesklo? Prostě mi chyběl u některých věcí i Tvůj náhled. Vítej!
P.S. Já vím, jsi tu delší dobu ... ale teprve nějak teď to mohu napsat s radostí :-)
 
Merit
28.06.11
21:12
Reg. před 2016

cus draci :-D tyvogo :-D.. se tlemim :-DD

taky te rada vidim :-).. mazec ;-D ..

preju ti krasnej zbytek dne devce :-)
 
meel
30.06.11
17:36
Reg. před 2016

Je nás přibližně 6,8 miliard lidí.. Jak moc je člověk jedineční když sedí v tribuně fotbalového stadionu? Na celé planetě je milionkrát méně jedinečný.. Každý si toto podvědomě částečně uvědomuje a snaží se chovat tak, aby byl viděn, aby byl něco víc než ostatní.. Je jedno jestli správně nebo špatně.. Pro lidské podvědomí je ve skutečnosti důležité pouze to, aby byl viděn.. To proto se tu hádáme.. chceme být viděni, hledáme jedinečnost.. Ve skutečnosti se ale nehádáme mezi sebou, ale sami se sebou.. Hádáme se s vlastním egem, s vlastní iluzí jedinečnosti.. Pokud si člověk uvědomí, že není jedinečný, že je nahraditelnější než mravenec pro jedno mraveniště.. a je schopný toto přijmout.. Časem se vám uvolní tak velká část mozku, že začnete být mnohem kreativnější, logičtější, analytičtější, informovanější a hlavně se člověku zvýší charakter i charisma.. Toť vše.. Mějte se krásně.. :o)
 
Spiritos
30.06.11
20:00
Reg. před 2016

Dracizena:
Moc zajímavej příspěvek. ;)
Sice s tebou nesdílím názor na některý věci, ale dohadovat se nechci. Mozek je teď přes prázdniny v úsporným režimu a odpočívá ;) :D. Každopádně máš více méně pravdu a na Tvoji fotku se rád podívám. Jesli chceš, můžeš mi jí poslat na maila jinnde@yahoo.com.
Měj se ;)

Weiterinka1:
Škoda možná pro toho, kdo to psal a vložil tak energii do něčeho zbytečnýho ;). Já se obejdu bez jeho příspěvků. Jsou mi ukradený.
 
Kata-rína
30.06.11
20:03
Nereg.

IP: 94.199.199.*
meel: možná to bude v podstatě stejné s tím, co píšeš Ty. Variace. Vidím to z mého pohledu takto:
Všichni jsme naprosto jedineční a neopakovatelní, origoš. Všichni se vzájemně potřebujeme a jsme na sobě závislí, jsme propojeni. Nemohla bych učit, kdybych neměla žáky. Neměla bych co učit - v mém případě kdyby nebyla hudba. Hudba by nebyla, kdyby jí nikdo neprovozoval. Nebylo by co provozovat, kdyby hudbu nikdo nesložil. Nikdo by jí nesložil, kdyby ho k tomu něco neinspirovalo, neměl by vlohy atd atd atd. Kdyby byla hudba k ničemu, tak by vůbec nebyla... ..
Když zůstanu u učení - u žáků - nemohla bych je učit dobře, kdybych nebyla přesvědčená, že jsou jedineční, originální, naprosto důležití /i pro mě/, respektovaní, milovaní, osobnosti, každý jiný, s jinými danostmi, preferencemi, zážitky. Stadión - to je pouze jedna situace, ve kterých se ocitnou různí lidé s různými osudy, různým "obsahem", vybavením - a něco sdílejí. Každý po svým. A nahradit originál nějakou replikou nejde, originál zůstává originálem se všema chlupama. Náhrada - v určitém smyslu = vývoj.
"Hádání" může být láskyplné /komu se toto slovo tady nehodí, ať to přeskočí, já to cítím takto/, se vzájemným akceptováním a respektem, s určitou etikou - proč ne? Ego? Určitě taky. Proč ne? čau
 
meel
30.06.11
20:48
Reg. před 2016

kata-rína: Napsala jsi právě pravý opak.. Já říkám, že učitelů hudby jsou tisíce, a stovky se stejným přístupem.. Když zanikneš, výuka hudby nezanikne.. Možná jsem se špatně vyjádřil.. Měl jsem namysli nahraditelnost jako důkaz nejedinečnosti, což nás uvnitř deptá a to nás nutí myslet si, že jsme jedineční, dělat věci, tvořit názory a dělat všechno proto, abychom přesvědčili co nejvíce lidí o naší velikosti a jedinečnosti.. Tak chápu ego.. ve smyslu moderního významu, nikoliv původnímu Freudovo významu..
 
Kata-rína
30.06.11
21:25
Nereg.

IP: 94.199.199.*
meel: nojo, to, co píšeš je už něco jiného - připadá mi to spíš, že je to o kšeftu. Reklama - "jsem nejlepší, poskytnu nejlepší zboží, nejlepší služby" atd. = manipulace a lži kvůli výdělku.
Co se týká toho příkladu o hudbě /zaniknu, ale hudba ne/: Hudba nezanikne - jako celek. Ale já předám svůj díleček, své zrníčko, kterým přispěju právě k tomu, aby hudba nezanikla /třeba/ a něčím to všechno ovlivním - ve svém okruhu, na který dosáhnu. Určitým způsobem rozpohybuji něco, co se bude posílat dál.
Jsem přesvědčená o tom, že je každý jedinečný.
 
Kata-rína
30.06.11
21:34
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Zapomněla jsem dodat - ke příkladu s učením hudby - ovlivníme se navzájem - učitelé i žáci. Veškerými informacemi a interakcemi se ovlivňujeme navzájem, je to v pohybu a předává se to dál. Nezastupitelně a dlouhodobě. I přesto, že jsme zrníčka v písku.
Vidím furt podobu s tím, co jsi psal Ty. Neumím to lépe vysvwtlit momentálně - a nechci být dlouhá, píšu nahonem.
 
meel
01.07.11
00:37
Reg. před 2016

kata-rína: Jinak k tvému příspěvku bych ještě dodal jedno tvrzení.. omlouvám se za abstraktnost..

čím více se objekty navzájem ovlivňují, tím více se chovají jako celek, dav a ztrácí tak svoji jedinečnost..
 
Kata-rína
01.07.11
06:39
Nereg.

IP: 94.199.199.*
meel: teď znova jen nahonem:
Domnívám se, že oba náhledy jsou totéž, jedna mince, v obou tvrzeních je obsaženo ano i ne a oba náhledy nemohou být bez sebe - souvisejí, ovlivňují se a i když vypadají tak, jakoby se vylučovaly, doplňují se na celek.
Život je společné dílo jedinečných zrníček písku. Řetízek - každé oko je též originálem zapojeným do celku. O každé očko, které vypadne, bude řetízek kratší. Pokud se jedno oko nalomí, řetízek se rozpojí. Oko se nahradí, tojo, ale už to bude "jiný řetízek", i když bude plnit stejnou funkci. Kombinací oček - jejich různé kvality - se mění i řetízek - ve své kvalitě, účelnosti atd.
Kamínek hozený do vody - kola, vlnky. Vliv každého detailu na další a další děje.
Plus a mínus současně. Celek.
Všechno je jedinečné. A z určitého pohledu zase ne. Jedna mince, která nemůže být bez toho, aby měla dvě strany.
Tolik narychlo - jen můj názor, nic víc.
 
Nike
01.07.11
09:40
Reg. před 2016

zcela výjmečně :)))se přikláním ke Kataríně. Každý je nahraditelný, ale v jakém slova smyslu... .
Jestliže chápu vesmír jako jediný živý organismus, tak v něm nic nesmí chybět a v tomto ohledu je každý nenahraditelný. Jen ať si jde každý za svým, ale s tím, že tvoje svoboda končí tam, kde začíná moje a naopak.
 
meel
02.07.11
00:33
Reg. před 2016

Katarína, nike: Moje první myšlenka byla spíše o tom proč se chováme tak jak se chováme.. Byla o tom, že lidé se snaží být jedineční, proto že uvnitř mají pocit, že nejsou..

Společnost funguje spíše jako síť, pavičuna; než jako řetízek.. když se jedno lanko potrhá, nic se nestane, až když se jich potrhá víc u sebe, sníží se efektivita pavučiny.. ae stále může pavučina pracovat dostatečně efektivně bez větší ujmy.. mouchy totiž díry nevidí.. je to o náhodě stejně jako všechny vnější vlivy na společnost.. Takto to vidím já..

zkrátka odmítám uznat fakt, že se všichni navzájem potřebujeme a jsme na sobě závislí.. ti co jsou blízko, možná částečně.. ae rozhodně né úplně a ani nevyhnutelně..

takto to vidím :o)
 
Nike
02.07.11
08:36
Reg. před 2016

tak to jsem Tě nepochopila :)
 
Maty
02.07.11
10:07
Nereg.

IP: 77.48.243.*
meele, nejsou dva lidi úplně stejní a i když jsme si v něčem podobní ( v chování, zájmech atd. ), vždy je nějaká rozdílnost ( např. chápání stejného zájmu ). V pozemských podmínkách se všichni vyskytujeme jako originálové, a to ne proto, že se chceme odlišovat, ale protože každý máme za sebou jiný vývoj, jiné zkušenosti, jinak nastavené překážky a cíle apod. Společnost dalších lidí nám pomáhá se projevovat a díky svým projevům jsme schopni vývoje. Takže, i když jsme jedineční, sami se sebou ( jen sami bez ostatních lidí ) bychom velmi těžko přišli na to, že jsme tady sami za sebe ve všech směrech. Teprve tohle poznání nás může nasměrovat ke kýžené jednotě ( poznání svého niterného já jako kapičky v moři Universa )
 
Theodor
02.07.11
11:55
Reg. před 2016

Meele, myslím, že chápu, jak to myslíš. Zkrátka když teď zmizím ze světa, nic se nestane. Pár lidí kolem to odtruchlí, ale v podstatě se v globálním měřítku nic zásadního nemění. Co tvojí teorii trochu nabourává je to, že mě to nijak nedeprimuje, naopak. Vědomí vlastní zásadní nedůležitosti pro chod společnosti mě uvádí ve zvláštní klid, který mi umožňuje dělat svobodnější rozhodnutí a soustředím se na to, abych dělal víc co chci, než co se ode mě čeká (z důvodu výše zmíněné nevýznamnosti a nejedinečnosti).

Přesto sem poměrně hodně píšu. Jak to vysvětlíš?
 
meel
03.07.11
06:11
Reg. před 2016

Theo: Jsem rád, že to někdo pochopil..
Pokud jde o to proč sem píšeš.. Tak buď je to ze zvyku, neboť si tu strávil asi tak půlku života.. a nebo Tě baví do místních rýpat, neboť v jejich názorech hledáš ideologii, jenž by Tě uspokojovala, naplňovala.. Těžko říct.. Nesnažím se házet všechny do jednoho pytle.. Spíš zaútočit na většinu.. a to že se Ta většina hájí nepodstatnou jedinečností jen dokazuje moje tvrzení..

Nike, Maty, Kata-rína: Na základě vašeho chápání jedinečnosti je každý kámen jedinečný.. Já říkám, že kámen bude jedinečný až když si z něj někdo udělá střechu nad hlavou..
 
Nike
03.07.11
06:32
Reg. před 2016

Meele,
byl tam minulý čas :)

Ale rovněž, nedeprimuje.
Někdy je vítězstvím umět odejít.
 
Kata-rína
03.07.11
08:28
Nereg.

IP: 94.199.199.*
meel: ve všech tvrzeních ja pravda, je v nich ano i ne, vše lze zpochybnit, se vším lze souhlasit - podle okolností.
Na Tvá tvrzení mám spoustu odpovědí, na která by jsi Ty měl též spoustu odpovědí - byla by z toho možná delší diskuse. Výsledek by asi nebyl - anebo tak do ztracena /anebo pouze dočasně/, protože výsledek záleží na tom, podle jaké "filozofie" se na otázku jedinëčnosti díváš a různých filozofií, teorií, a učení je moře, přičemž jsou všechny zpochybnitelné a takyže jsou zpochybňovány, i když se leckde "skálopevně" argumentuje.
Jedinečnost anebo nejedinečnost souvisí i s otázkou životních postojů, hodnot atd.
Ze Tvého tvzení by bylo možné cítit určitou rezignaci, beznaděj, smutek, marnost všeho - ale i smíření, přijetí, klid, pokoru, nadhled.
Vždy máme na výběr. Měj se hezky.
 
Kata-rína
09.07.11
15:26
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Mimochodem - zpět k upírům.
Bezva upíří klip - Kravitz "Is There Any Love In Your Heart"
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)