English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Muži tvrdí, že všechny ženy jsou stejné. Ale musí se o tom stále přesvědčovat.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Prosím pomocte mi

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím pomocte mi

anonimmmm
11.06.11
03:30
Reg. před 2016

Zdravím vam prosím moc!! pomocte mi,
rozesel sem se ze svojí pritelkyni z duvodu nebudu psat
prosím moc je nejaky kouzlo nebo jak jí ocarovat aby prisla a milovala mě mam její veci spodní pradla vsechno prosím moooooc moooc prosím porad tě nekdo
 
Mág
11.06.11
15:12
Reg. před 2016

Existuje ale nedoporučuji to tak to řešit.
 
anonimmmm
11.06.11
16:58
Reg. před 2016

Tak pordtě prosím moc jak na to???
 
Mág
12.06.11
12:15
Reg. před 2016

Promiň ale to ti neřeknu já s tímto řešením nesouhlasím a proto ti ani neřeknu jakým způsobem bys to měl provést.
 
anonim9856
12.06.11
14:13
Nereg.

IP: 89.24.209.*
Mág má pravdu tohle řešení co chceš je špatný je to černá magie a neměl by sis s ní zahrávat a taky se zamysly, jestli ji miluješ chtěl bys aby ona milovala tebe z donuceni, proti sve vůli protože tohle bys neměl chtít pro osobu kterou miluješ a jestli ji nemiluješ zapomen na ni a jdi dál..
 
anonimmmm
12.06.11
15:52
Reg. před 2016

Jo je tězky naní zapomenout kdyz semnou čekat dítě
 
anonim9856
12.06.11
16:43
Nereg.

IP: 89.24.209.*
určitě je to moc těžký ale mysli na její dobro a dobro toho dítěte takový kouzlo co chceš by mohlo jednou vyprchat a pak by to bylo mnohem težší tohle je zaležitost ktera by se měla řešit tím že si spolu promluvíte a ne magii tak hodně štěstí :)
 
anonimmmm
12.06.11
18:29
Reg. před 2016

Tak mi ted řekněte k čemu je tohle Forum když nepomužete člověkovi jaky by bylo vam kdyby ste byli na mím místě??
Co je na to mi říct to kouzlo jak na to??
Je to pro vas těžky pomoc člověkovi kterej se trapí nespí breči?
Prosim moc vas o to prosím!!!!!!!
 
Kata-rína
12.06.11
19:04
Nereg.

IP: 94.199.199.*
anonimmmmmmmmmmm:prosímtě, jakou roli hraje ve Tvé prosbě to spodní prádlo?
 
anonimmmm
12.06.11
20:07
Reg. před 2016

myslím její věci vpodni pradlo všechno
 

Mág
12.06.11
21:40
Reg. před 2016

Promiň ale věř nám že když ti ten způsob ne řekneme je to pro tebe pro tvou přítelkyni i pro to dítě lepší všechno má nějaký důvod i to že jste se rozešli já vím že to právě teď slyšet nechceš ale jednou budeš rád že ti ho nikdo neřekl protože připoutat si k sobě člověka proti jeho vlastní vůli je zlé a sobecké,snad bych ještě dodal že jednou zas bude lépe.
 
anonim9856
12.06.11
22:19
Nereg.

IP: 89.24.209.*
věř mi vrátilo by se ti to.. je to těžký ale měl by ses spíš snažit se s tím vyrovnat než se to snažit kouzlem změnit, bolí to a bude to bolet ale magie ti může pomoct tu bolest ulehčit a ne ji odstranic tím že si podmaníš něčí vůli
 
Kata-rína
12.06.11
23:40
Nereg.

IP: 94.199.199.*
anonimmm: udělat si z ní svého otroka? loutku? Určitě by jsi nechtěl, aby totéž s Tebou někdo zkoušel udělat anebo Ti to samé provedl. Dej si odstup, vydrž nějaký čas, aby jsi mohl s chladnější hlavou posoudit situaci a pak si s ní promluv. Přemýšlej o všem, i o sobě, zkoumej, co můžeš změnit na sobě Ty sám. Není to lehké, může to bolet, ale pokud jsi silný, tak to ustojíš a zvládneš, možná poznáš víc i sám sebe. Miluj své dítě a dopřej mu, aby jeho máma nebyla Tvou otrokyní, ale svobodně myslícím a jednajícím člověkem. Pokud jí třeba přesvědčíš, že jí stojí zato, aby s Tebou žila, bude to z její vůle a nebude to žádná iluze, kterou by jsi si vynutil nějakým kouzlem.
 
Theodor
13.06.11
02:11
Reg. před 2016

anonimmmm: předně bych chtěl dodat, že ti to tu nikdo nepoví, protože to tu nikdo neumí- Což je dobře. je možné, že se trápíš, ale to je život. Spodní prádlo můžeš použít k jistým fetišistickým praktikám, ale lásku své bývalé přítelkyně si tím nepřičaruješ.

Jestli je pravda co říkáš s dítětem (o čemž trochu pochybuju, přeci jen... kolik ti může být? 14-17?), pak maximálně se jí můžeš jít omluvit. ale kouzlo neexistuje. Je mi líto.
 
kapin
13.06.11
11:05
Reg. před 2016

jistí kouzlo je ale nepovim to byses musel míchat k černé magii ale jinak nepovim
 
Mág
13.06.11
12:42
Reg. před 2016

Pro Theodor:Promiň Theodor ale jak můžeš říct že to tu nikdo neumí ty nás všechny znáš osobě nebo si myslíš že ty jediný tomu rozumíš?A opravdu si jsi jistý že žádné takové kouzlo neexistuje já být tebou tak si tak jistý nejsem protože to kouzlo existuje a je asi tak 6krát starší než ty.Já nevím jak ty ale já osobně jsem studoval v Americe a dokonce jsem nějaký ten čas strávil v Tibetu a Indii pak si troufám říct že toho mám už spoustu načteno ale podle tebe asi neumím nic.Ano pravda jsou tu lidi kteří okultizmu příliš nerozumí ale nemusíš nás házet do jednoho pytle.No nic jenom tohle jsem ti chtěl říct tak skus nad tím zapřemýšlet.
 
anonim9856
13.06.11
12:50
Nereg.

IP: 89.24.209.*
Mág má pravdu podle čeho nás soudíš když nás neznás?
 
Maty
13.06.11
14:22
Nereg.

IP: 77.48.243.*
anonimmmm, vše, co teď prožíváš, má pro Tebe nějaký význam a za čas si možná řekneš : " Ještě že to dopadlo takhle a já to ustál ". Jakákoliv magie se člověku vrací zpět a zkus si představit situaci : díky magii se stane, že se dívka do Tebe zamiluje, dáte se dohromady, ale za rok poznáš, že je úplně jiná, než jak se Ti zezačátku zdála a budeš se s ní chtít rozejít .. jenže to pouto, které jsi sám magicky přivolal ( zmanipuloval ), bude tak silné, že nenajdeš způsob, jak rozchod uskutečnit, objeví se nervozita, agresivita, budeš smutný, nešťastný a budeš žádat "odčarování" .. a už v tom budeš lítat - zbytečně. Určitě to nechci zlehčovat, rozchody jsou bolestivé, ale zkus teď spíš přemýšlet nad důvody, které způsobily váš rozchod, možná něco objevíš, co už příště nebudeš opakovat ( nebo co si naopak nenecháš líbit )
 
Merit
13.06.11
15:09
Reg. před 2016

cus vsem :-)

kurna, neda mi to, tak se vyjadrim.. nechci nikoho urazit, nastvat..

anonimmmm(kolik m? :-) ).. predstavuju si to kouzlo jako knedlozelovepro, ale na to si musis pockat, az to daji tvoje utroby..
nebo jako mec o kterym si myslis, ze je jenom na sekani hlav.. jeste nevis, ze muze bejt taky jenom na paradu, ci pro vystrahu..a jiste prijmuti, ze tu mece jsou..

co se tyka toho tehotenstvi? nekecas nahodou?
- pokud nekecas, proc se to stalo? bylo to schvalne?
jestli schvalne, tak si to budete muset oba vypapkat.. dite neni hracka..
- pokud to schvalne nebylo.. pak mas zbroj v gatich zatim jeste stale na curani, to promin..vsechno se dneska muzete dozvedet i jak s tim nakladat i kdyby s tebou o tom nemluvili rodice.. jsou na netu anonymni poradny.. tam ti poradi "co a jak" .. anonymni poradny, kde ti poradi nakej sexuolog.. pro "priste"..

je mozne, ze si tu z nas delas nadra :-), co? :-))


Magu,ano, tyto veci funguji a k tomu clovek nemusi vytahnout ani paty do tibetu, ani do ameriky.. nase babicka nevytahla paty z kotehulek a presto to vedela.. ale je to zbran.. rekla bych solidni raketomet :-)
kterym se sice clovek urcite trefi..otazkou je co a koho sejme a co mu to prinese, vid?.. :-( .. a v tom se asi shodneme, co?

to si kazdej musi zvazit sam.. ja to dal nepredavam.. jsem poucena..mame svobodnnou vuli a meli bychom si ji vazit..

Magu, doufam, ze jsem te nak neurazila, to by me mrzelo..ci tu nekoho jinyho.. ja mam vyzkouseno to, ze funguji veci takhle.. ma-li to k cloveku prijit ty informace, zazije je.. pozna to, takze ti jenom mavam a nechci vyvolat spory..



nevim proc dost lidi broji proti sexualni vychove ve skolach.. ty deti jsou potom dost nestastny, kdyz se jim neco takovyho prihodi..
zijou v tom, ze jde jenom o "miminko" a vubec si neuvedomuji ty dopady co to muze do jejich zivotu vnest..
nedavno jsem mela nekolikaminutovou "vyuku".. pustila jsem nekomu z mobilu rev kojence :-D .. a dodala jsem, ze toto trva nekolik hodin denne.. a neni k utiseni.. a trva to cele mesice.. myslim si, ze to byla lekce dost uspesna :-).. protoze ten rev a ty probdely noci k tomu patrej :-)..
prestoze rodic udela vse pro ztiseni.. :-) a toto by v hodinach sexualni vychovy nemelo chybet.. zive bytosti, ktere reaguji..ci proste filmy .. vyjadreni tech mamin/tatinku.. tim nikoho clovek nechce strasit..jenom at si to zvazi pred kazdym tim "aktem"..
je spousta moznosti jak se chranit.. chce to jenom najit tu spravnou volbu, to co cloveku vyhovuje.. a radeji dvojity jisteni.. nez preruseni.. ci si prozivat perny chvilky..
to preruseni v nas zanecha, v zenach obrovsky sramy.. a kdyz je to dneska zbytecne.. tak proc?
my jsme takhle nak zili..pokazde mel clovek strach co z toho bude..
neni duvod se zrikat neznosti.. jsou i jiny formy mazleni..
ale to by patrilo uz na jine sklo, na jiny web..

prijde mi spis, ze si tu dotycny neco primalovava..



mejte se krasne :-)
 
Mág
13.06.11
16:05
Reg. před 2016

Pro Merit:Ne neurazila naopak naprosto s tebou souhlasím.
 
Theodor
14.06.11
07:55
Reg. před 2016

to all: já jsem pragmatik, věřím ledasčemu, ale až v momentě, kdy mi to někdo předvede. Zatím jsem za svůj už ne úplně nejkratší život potkal spoustu ramenatých řečí a žádnou akci. Resp. jestli ti řeknu, že umim vypustit výpotek z pohrudnice při srdečním selhání, tak v momentě, kdy ke mě někdo přijde a řekne "předveď", tak jsem to schopen udělat. Žel, mágové se vyznačují tím, že více mluví, nežli konají. V podstatě jsou schopní všeho, jen to z mystických a jiných důvodů nejsou schopni předvést (zpravidla to ukrují za obrat: magie tu není pro to, aby se zneužívala). Z toho důvodu mám právo se domnívat, že to ve skutečnosti neumí. Reakcí mága na mojí nedůvěru by mohlo být nějaké úsměvné pokývnutí ve stylu "tak si tomu nevěř", ale toho se také dočkáme málokdy. Většinou mě intenzivně začnou přesvědčovat, kde všude byli (amerika, tibet, kosmír, galaxie X), co všechno znají a jak já jsem ten, kdo je úplně vedle. V pořádku. Je to jako přes kopírák. Tuhle si pamatuju jak mě tu jistá osoba proklela a řekla: "teď to začne! boj se!" No a já nadšeně čekal, že se můj život změní ve zkázu a tím se dokáže účinnost kleteb. No a prd. Nicméně, nabízím svoje trenky, kdo to chce zkusit, docela by mě to zajímalo, zdali se podaří mě očarovat...

Vyvolat chtíč je snadné a není k tomu potřeba magie. Stačí k tomu trocha šarmu a přirozené atraktivity. Muž se nechá svést dříve či později ve většině případů, pokud ho dotyčná alespoň basálně přitahuje. Žena dělá větší fóry, ale to je dané její biologickou konstitucí.

Nicméně kouzlo, které by vyvolalo lásku?? ne ne ne...
 
Theodor
14.06.11
08:00
Reg. před 2016

samozřejmě, že vás neznám. Nicméně lze aplikovat empirii (zkušenost) a fakt, že lidi jsou v podstatě stejní (byť s drobnými odchylkami, které jim přijdou důležitější, než ve skutečnosti jsou). Kdybychom nedovedli extrahovat vědomosti ze zkušenosti, těžko bychom to někam dotáhli. Samozřejmě, až mi někdo dokáže omyl, budu šťastnej. Tak do toho.
 
Theodor
14.06.11
08:09
Reg. před 2016

Abych věci uvedl na pravou míru... Já věřím, že existuje způsob, jak člověka vmanipulovat do něčeho, o čem sám bude sám přesvědčen, že je láska. Ale je to ryze psychologická hra, žádné působení esoterických sil.

Zkušení manipulátoři vás přivedou kamkoliv a to dokonce i v případě, že s Vámi prohodí pár vět. Důležité je znát klíč. A k tomu... ano... může sloužit osobní věc, protože ta vyvolá spojení. Vlákna duší se spojí a manipulátor "empat" se vžije do "oběti" a najde způsob, kde zatlačit. Pak třeba řekne: "Polož jí na zápraží růži." protože ví, že přesně tohle jí přivede k podlehnutí, sotva zjistí, kdo tam tu růži nechal (a že se to nedoví?? copak nemáte sousedy? :-))

Podle mě je essenciální oddělit magii od běžné psychologie. Psychologie je jev, který nepovažuju za esoterický a přesto díky ní můžete přimět davy, aby vám zobali z ruky... A stejně jako magii jí můžete použít k tomu, abyste pomohli davům...

Za magii považuji moment, kdy nejsou použity žádné běžné komunikační prostředky. Nicméně pokud by daná osoba neznala toho, koho chce očarovat, proč by ho vůbec chtěla získat...

tím chci říct, že je to spletené v zacuchané klubko... a terminologie je nejasné. Náš nesoulad může vycházet z odlišného vnímání rozsahu slova magie. Když upeču bábovku, je to vlastně materializace myšlenky. Dá se to považot za magii?
 
Nike
14.06.11
09:27
Reg. před 2016

Mágu,
jestliže zcela vážně, zasvěceně a vzdělaně mluvíš o kouzlu na přivolání lásky, mohla bych Ti doporučit ještě jeden vzdělávací program, který by Ti svou náročností jakožto emerickému studentovi mohl vyhovovat. Byla to taková americká komedie, Božský Bruce se to jmenovalo.
To platí i pro anonima9856, kapina a Merit.

Kdyby mi tu někdo dodatečně tvrdil, že to tak nemyslel a chápe, že to, co by šlo eventuelně magií vyvolat, by se nedalo nazvat láskou, i pak Vám musím říct, že smíchat hrušky s jabkama aj trnkama není o mnoho menší projev hlouposti, jako to předtím.
Krom toho, to vážně neumíte. Na to vás člověk ani nemusí vidět.
 
Nike
14.06.11
09:41
Reg. před 2016

Theo,
jen tak bokem hodonína: vážně si myslíš, že je možné pomoct člověku v internetové diskuzi? Tobě, jako lékaři, nevadí ta amatérská psychologie? Občas se držím za čelo a kdybych měla být provozovatel, možná bych spíše zabanovala některé "psychology", kteří mají co dělat sami se sebou. Smést to ze stolu s tím, že to je problém toho, kdo se ptá... nevím, nevím. V té otázce není ironie. Jednou jsi tu tolik let, možná máš odezvy. Mě se to jeví příšerně.
 
Maty
14.06.11
10:27
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Theodore, upečení bábovky je realizace myšlenky, materializace je trošku jinak .. ale pardon, Tys přece ředitel zeměkoule
 
Kata-rína
14.06.11
11:05
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nene! To je naprostý, ale naprostý omyl! Ředitel zeměkoule jsem já :-)
 
Mág
14.06.11
11:23
Reg. před 2016

Pro Nike: Nike asi takhle nemám za potřebí tě přemlouvat a máš pravdu láska se nedá při čarovat ale co se dá jsou jaká si pouta která by člověka proti jeho vlastní vůli udrželi někde kde ani sám nechce být to je celé.
 
Maty
14.06.11
11:23
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Kata-rino, nehádej se tady zbytečně, jsi v pořadí .. zatím si vlez na Venuši
 
Kata-rína
14.06.11
11:59
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Hele Maty, já Ti nenaletím - chceš nenápadně předbíhat. To je u Tebe napuosto, ale napuosto noumáuní. Tak to teda prrrr! Na žádnou Venuši mě neuklidíš - stejně všechny planety vypadají jako pěkná p.del a na taková místa já nelezu. Krom toho asociace zaměstnanců raketoplánů stávkujou, na žádné planetě momentálně nejezdí ani čípek. Takže se hezky zařaď, můžeš čekat třeba v kanceláři u mé sekretářky, třeba si někdy na Tebe udělám čas.
Nojo, tak jo, přisladím
 
Kata-rína
14.06.11
12:02
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Zapomněla jsem dodat, že přislazuji všem. Takže znova:
 
Maty
14.06.11
12:56
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Katko, náhodou nepředbíhám, to ředitelování jsem si vyzkoušela a není o co stát, žádné dividendy, maximálně narostou virtuální ramena a pak se nikam nevejdeš Venuši bych nezavrhovala, je tam sice babinec, ale nikdo nepovolanej nám do toho nekafrá

Promiň anonimmmme, trošku jsem odbočila od Tvého problému .. když se nad vším zamyslíš, tak zjistíš, že vlastně magii ( a tedy i různé změny ve svém životě ) provádíme všichni, neboť myšlenka a slovo mají obrovskou moc. Černá magie má navíc v sobě smysly neviditelné násilí, to nikdy nedopadá dobře. Hodně štěstí
 
Merit
14.06.11
15:36
Reg. před 2016

Magu :-D to sis nabehl s tim tibetem a amerikou :-D.. joj joj :-D..
nevymluvime jim to :-) a ja taky ani nechci :-) a ty asi taky ne, co? ;-)
kdyz mi v tech mych 15ti letech pomohli verici..a pomodlili se za nas, at to co jsme si pritahly s kamoskou, at to odejde.. jsem slibila, ze to uz delat nebudu..

jsou veci mezi nebem a zemi, nejdou prokazat, vime jenom, ze tu jsou, funguji..to si clovek musi taky prozit.. :-)

muzu nekomu vykladat o tom, jak funguje orgasmus a jak ho prozivam, muze si to jenom predstavit.. a muzu zpusobit to, ze zatouzi..a pujde a bude ho hledat a hledat za kazdou cenu..a znici si zivot treba..
a jsou bytosti, ktere ho nikdy nepoznaji.. a muze nastoupit i david rosenberg :-).. proste ho "nepoznaji"..a mozna ho ani poznat nemaji..
beru to, ze se nekoho neco netyka jako JEHO ochranu.. ci zapocet za minulost.. a nemusite se mnou souhlasit.. o to ani nezadam.. je to jenom odpoved pro Thea, spis jenom pro nej..
jsou tu mezi nami bytosti, ktere dokazi zabit svoji myslenkou..
ja s tim clovekem ziju.. vim, ze to umi.. a presto ho nepokousim, aby to udelal.. a kdyz ma v sobe pocit, ze si to nekdo zaslouzi, stahnu to z nej.. a hadam se s nim.. to se "nedela"..a taky to nemohu dokazat a myslim si, ze toto by pochopila treba jenom draci zena..ktera tu jednou neco v tom smyslu psala, aniz by vedela o mem soukromi cokoliv.. :-)
zbrane do rukou nepatri a ten kdo je vlastni, mel by mit zbrojak a jisty moralni kodex..co? a takhle je to i s magii..
ale nejdriv jsem musela i ja neco posrat a to doslova..

Theo po znasilneni jsem taky proklela, sama a nikdo u toho nebyl..a ted si za to drbu hlavu.. byla to i moje chyba.. nemela jsem si na tu motorku proste sedat :-).. citil tu moji horni naloz na zadech a neco to v nem spustilo.. az dneska vim, ze jsem mu to patrne kdysi udelala taky.. co patrne :-).. jenom mi to "vratil".. :-)
dokud clovek totiz neuchopi i to duchovno tak, ze si za vse to osklive muze sam.. dost pravdepodobne stoji na kupe hnoje a ne na naky pyramide.. tim netvrdim, ze bych se na nakou pyramidu sapala..v tomto zivote mam uchopit lasku a toleranci.. a druzi to maji asi jinak.. kazdej jsme zodpovednej za sebe.. patrime sobe a nemame tudiz pravo nekoho ocarovavat.. mame si odpustit.. a neproklinat..
jestli to chce ci ma nekdo jinak? je to jeho vec :-)..

nemam ani pravo kecat anonimovi do toho, zda kouzlo bude hledat dal, ja muzu nastinit, my vsichni tu, jenom dopady..
on se musi svobodne rozhodnout sam.. jako my vsichni :-)

nak necitim to, ze bychom tu psali uplne kraviny a ze toto neni dost odborne tema a uroven :-).. a prijde mi to docela jako neslusne :-)
zivot neni jenom, ze se budu vyjadrovat tak, jak by nekdo ocekaval..
ze budu pouzivat slovnik, kterej by sem patril..
myslim si, ze lidi si zaslouzi i normalni projev, tech politickejch zvastu ci odborne zabarvenejch kdekoliv a mnnoho se za to schova.. jsem uz i ja slysela azaz..

my zivot preci zijeme.. sbirame nase data :-)
neni zapotrebi z druheho delat pitomce :-D.. to, ze nemuzu neco pochopit, neco uchopit neznamena, ze to tu neni..

a opet dodavam, ze jsem tu nechtela nikoho urazit :-) a snad se mi to nepovedlo.. :-)

Magu..sakrys, docela rada bych s tebou pokecala.. ale nevim, zda by to pro tebe bylo prinosne, rozhovor se starou, obycejnou zenskou, ktera je spis hloupa, nezli chytra :-D.. to nezni moc lakave, co? :-)
jsem spis zijici.. nemam nactenou knihovnu, to co jsem si prozila to je moje zkusenost..mam to tedy spis vsechno odzite.. ode me se teda nic chytryho nedozvis, snad jenom to, jak chutna zivot :-)..
mas pana skypeho?.. nenutim te.. :-).. je to na tobe :-)
mavam ti tudy.. a nak citim, ze tobe do rukou ta magie patri.. uz vis co a jak..
pokud svolis, nech mi tu prosim nickname :-)

vsem preju krasny zbytek dne..


 
Merit
14.06.11
16:41
Reg. před 2016

Nike, dekuju za doporuceni filmu.. :-)
uz nekomu z tvych rytiru jsem doporucila jeden film, ted ho doporucim i tobe :-), zasmejes se :-), to ti garantuju.. :-) a mozna najdes i sebe :-).. ;-D .. jsou na to desivy ohlasy.. nicmene :-), nelituji, obcas si to sjedu, abych pristala na zemi :-D..

jmenuje se "Jeho velicenstvo Minor".. ;-) ..
csfd.cz/film/147574-j eho-velicenstvo-minor/

to je takovy skoleni, jak se veci maji :-).. a jak se navenek treba i dokazou tvarit :-).. a nechceme si to priznat.. to spis rekneme, ze je ten film desnej a ze byl tvurce zhulenej jak prase :-)..
urcite jsi na netu sikovna, najdes si, kde ho stahnes :-)..
kdyz to dokaze nekdo s tak nizkym iq jako mam ja! :-) .. to uz dokaze kazdej ;-)..


pokud mi priste prosim te neco budes chtit.. treba doporucit nakej film, napis mi to zvlast :-), at to najdu vcas :-)

 
Theodor
14.06.11
18:29
Reg. před 2016

Nike: myslím, že dá... Ono záleží ale na tom, komu má být pomoženo. Pokud jen potřebuje trochu utřepat myšlenky, pak si myslim, že to lze přes internet. Člověk když se snaží ostatním napsat svoje pocity, je nejprve musí "převést do slov", což je určitá racionalizace, která může člověka někam posunout, může vidět problém z jiné perspektivy...

takže ano, myslím, že se pomoci dá.

Amatérská psychologie... hmm... je pravda, že psychoterapie má svá pravidla, a myslím, že pořádná psychoterapie se přes internetovou diskusi nedá vést... ale tu amatérskou bych taky asi úplně neodsuzoval...

Víš, taky si všimni, jak ke svým tématům přistupují ti, co otázky pokládají. Někdy mi přijde, že očekávájí konkrétní odpověď a když jí nedostanou, jsou zlí. (viz uštěpačná maty a její objímací strategie, zřejmě zvolila nový symbol pro obejmutí... ředitel zeměkoule.)
 
Maty
14.06.11
19:06
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Theodore, určitě máš pravdu, tu svou. Koukám, že u Tebe mám i diagnozu : sarkastická, zlá, uštěpačná když tě to baví ..
 
Kata-rína
14.06.11
20:15
Nereg.

IP: 94.199.199.*
HoHo! /tj. Holčičky a Hoši/, takže to pedagogicky shrnu: všichni víme prd. Někdo třeba tři. Prd plus tři rovná se KULOVÝ... ... A všichni se musíme stále učit, abychom věděli zas co? Kulový. Jelikož poznávání je věčné a nemá konce - myslím si. Ale je to úžasný, že se můžeme stále učit něco,i s tím vědomím, že stejně budeme vědět nakonec to kulový - zpochybnit se dá všechno. Je to tady bezva pokec. Čau andílci. A myslím to naprosto vážně, ale naprosto.
 
anonimmmm
14.06.11
20:28
Reg. před 2016

Ste jen panda tupcu ktery si myslí ze umí kouzlit ale umíte tak velky kulovi ste ubozaci přeji vam aby se vam to stalo a trpělu stokrat tolik jak trpím ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
 
Kata-rína
14.06.11
20:34
Nereg.

IP: 94.199.199.*
anonimmm: já kouzlit neumím a ani umět nechci. Mrzí mě, že posíláš přání zlého, nemáš důvod, nikdo Ti tady neublížil. Naopak. Vydrž kluku, bude lépe.
 
anonim9856
14.06.11
21:05
Nereg.

IP: 89.24.209.*
no tak ty si napišeš o radu a pak sme tupci už to víš tak už sem nelez co bys čekal od tupců? ještě tě zbytečně rozčílíme proč by ses měl zahazovat ve svém volném čase psaním s někým kdo ti chtěl pomoct a poradit ale to je fuk... nevíte někdo kde koupit tričko s nápisem SARKASMUS ?
 
Nike
15.06.11
00:07
Reg. před 2016

Theo,
no... ještě to pro sebe nechám otevřené. Říkám si, co je to platné, když se to možná někdy povede a pak to jiný případ zneguje.

ředitel zeměkoule je náhodou dost dobrý. Mně by zas nikdo neobejmul dobrovolně. Eště že to vím :D
 
Kata-rína
15.06.11
05:48
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Obejmutí dobrovolně - tak to je nádherný námět k zamyšlení poránu! Fakt jo. Vyšlo mi z toho obejmutí mámy.
Takže pro sichr sladím
 
Mág
15.06.11
17:20
Reg. před 2016

Pro Merit: Víš Merit podle mého názoru potkáváme různé lidi proto abychom se od nich něčemu naučili takže i od tebe bych se toho jistě spoustu naučil ale nemám žádné komunikační prostředky kromě emailu a telefonu ale pokud bys chtěla mohl bych si třeba ten skype pořídit ale nebude to hned poslední dobou vůbec nemám čas znáš to jak je ten život uhoněný .
 
Merit
15.06.11
19:54
Reg. před 2016

pro Maga :-), ahoj :-)
pokud si stahnes skypa, nestoji to nic.. hovory na nem jsou zdarma ..
myslim tim ze skypeho na skypeho, da se z nej volat i na telefony..
ale v tehle podobe to nic nestoji..
sluchatka a mikrofon?..cca tu u nas levne a postacujici 150kc..
ale nevim, kdeze to jsi :-).. tak uvadim cenu tu u nas..

bylo by to fajn, lepsi nez pismenka.. za tema si muzu predstavit cokoliv, navic, co se stihne vyridit, sdelit na skypu za par minut, trva jinak daleko dyl..

budu rada, kdyz se teda uslysime :-) a preju ti krasny zbytek dne :-)
 
Spiritos
23.06.11
20:37
Reg. před 2016

anonimmmm:
Snad si tohle ještě přečteš.
Nevím sice, jestli jsi schopen to přijmout a vzít si z toho něco, ale řeknu Ti, co bys měl dělat (jestli je teda Tvůj problém stále aktuální). Není to stoprocentní, ale jestli se Ti to nepovede, je to z dobrýho důvodu, věř mi ;).
Myslím, že všichni by tohle asi řešili přes nějakej druh černý magie. Tak na to rychle zapomeň, páč by Ti to víc sebralo, než dalo ;). Můj způsob bych spíš nazval „cheat“ ;) :D. I když se teda jedná o normální věc a je škoda, že o tom skoro nikdo neví, nebo říká, že to je pitomost. Nemá to nic společnýho s magií. Je to naprosto neškodný.
A jak na to? Udělej si v hlavě čisto, uklidni se a skoukni film The Secret (Tajemství). Dost mi pomohl a věř, že to co tam říkaj, je pravda. Mám to ověřený ;)
Jinak ten film najdeš mj. na webu uloz.to ;)
Snad Ti to pomůže.
Měj se ;).
 
MAX
18.07.11
01:23
Reg. před 2016

Ahoj chci se zeptat je možnost jak zapomenout na člověka kterýho miluju už 7let předem Díky
 
Viktoria24
18.07.11
10:48
Reg. před 2016

Ahoj Max,zapomenout je někdy opravdu moc těžké. Já v srdci nosím svojí LÁSKU už devět let. I když vím,že ho nemůžu mít (zemřel),tak nemůžu zapomenout. A jediné na co jsem za těch devět let přišla,je to,že ho dokáže nahradit jen daleko větší láska. Ale ta se v mém životě ještě neobjevila. Ale knihu (nebo i film) Tajemství,ti taky doporučuju. Určitě ti to pomůže. Tak ti držím palce. A věř,bude líp. Viktoria
 
MAX
18.07.11
16:51
Reg. před 2016

Viktoria to mi radí každej ale je to opravdu moc těžký ta bezmoc člověk je zmatenej mam čekat nebo jít dál co když na to příjde že udělala chybu a bude pozdě nerad bych někoho ranil!Pravou lásku nepoznáme v okamžiku kdy ji nalezneme,ale v okamžiku kdy ji začneme ztrácet... Když ztratíte hračku ztratíte jen věc která se dá nahradit,když ztratíte přítele ztratíte kus sebe,když ztratíte lásku,ztratíte chut někoho dalšího milova
 
Maty
18.07.11
17:32
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Maxi, moc ráda bych Ti doporučila video na You Tube : Eckhart Tolle " O neopětované lásce ". Je tam hodně vysvětleno, co si v tom bolestném čase nejsme schopni uvědomit, možná Tě to osloví
 
meel
19.07.11
00:43
Reg. před 2016

anonimmmmm: Odpusť sám sobě, pak sám najdeš cestu.. hlavně nezapomeň, že jedinou svobodu, kterou máš.. je rozhodnout o svém osudu sám.. Opravdu by jsi zkusil kouzlit, aniž by jsi si byl jistý, že ten člověk co to jsem napsal, si to nevymyslel? Co když by jsi tím nakonec té dívce a dítěti ublížil?

mág: Tibet.. hmm.. to si, ae asi minul všechny vyznavače Zenu.. Jinak by jsi totiž věděl.. že Theodor se chová přirozeně, zatím co Ty máš akorát tak pocit, že taháš esa z rukávu, přitom jsou to šestky..
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Koláček štěstí
Nechte se inspirovat tajemnou věštbou z koláčku.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)