English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 1.5.2025
Svátek: Státní svátek, zítra Zikmund.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 1.5.2025
Svátek: Státní svátek, zítra Zikmund.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

prosím o pomoc!nadpřirozeno semnou manipulu...

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

prosím o pomoc!nadpřirozeno semnou manipuluje!

Issy
08.05.12
21:53
Nereg.

IP: 85.71.224.*
HLEDÁM POMOC!MŮJ PŘÍBĚH JE DLOUHÝ!ZAPLETLA JSEM SE S NADPŘIROZENEM A POTŘEBUJI NUTNĚ POMOC!JE TU NĚKDO KOMU BYCH SE MOHLA SVĚŘIT A NĚKDO KDO BY MI MOHL POMOCI?PROSÍM!

meel
09.05.12
08:41
Reg. před 2016

stačí zmáčknout to tlačítka na klávesnici nalevo od písmene A..

Sam
09.05.12
09:29
Nereg.

IP: 89.102.104.*
Ahoj Issy. Ráda tě vyslechnu, a pomůžu. O nadpřirozenu vím hodně. Taky jsem se s ním už párkrát zapletla a málem jsem umřela. Ale napiš mi můj příběh a já ti pomůžu. Příběh napiš buď zde-nebo na můj email Sam713@seznam.cz
Ráda ti pomůžu.

Issy
09.05.12
17:42
Nereg.

Děkuji,ještě dnes vám zašlu e-mail.

im
09.05.12
20:38
Reg. před 2016

pokud budeš chtít můžeš mi taky napsat, jestli budu moct ráda ti pomůžu mystic.immortal@email.cz

Issy
10.05.12
18:14
Nereg.

Ano,již jsem napsala.

Caliass
10.05.12
21:29
Nereg.

IP: 77.240.96.*
Ráda bych si poslechla tvůj příběh a třeba bych ti mohla pomoct ;-) Sam, také bych si chtěla poslechnout váš příběh ;-) Věřím, že máte s nadpřirozenem bohaté poznatky, a chtěla bych vás jen poprosit, jestli byste mně zasvětila do nich.

Caliass
10.05.12
21:30
Nereg.

Můj email : Caliass@seznam.cz

Issy
11.05.12
21:35
Nereg.

Caliass-> Ano,ráda vám napíši,mohu se zeptat kde?

Caliass
13.05.12
17:03
Nereg.

Ahoj Issy, prosím tě napiš mi na můj email Caliass@seznam.cz, a tam ti pokud možno odpovím na tvé otázky

tajemnik
15.02.17
07:44
Nereg.

IP: 37.48.40.*
dobry den vim ze to sem nepatri ale i tak se zeptam. chtel bych se stat vlkodlakem mzslim toho co se premeni na vlka a pak zpet vyskousel sem jiz mnoho ritualu i kouzel ale nic nefungovalo verim ze existuji. PS diky za odpovedi

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)