English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 4.7.2025
Svátek slaví Prokop, zítra - .
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 4.7.2025
Svátek slaví Prokop, zítra - .
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Prosím IdeaEres

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím IdeaEres

Janis1
11.02.20
20:29
Reg. před 2016

Dobrý deň, prosím Vás o nazretie či nás v roku 2020 s manželkou čaká niečo pozitívne čo sa týka osobného života resp. rodinného, vzťahu, práce, financií. Podarí sa mi v dohľadnej dobe získať zamestnanie resp. v akej oblasti. Budeme mať s manželkou ešte dieťatko? Ďakujem Vám veľmi pekne za odpoveď. Ja:Ján 3.6.1971, manželka :Andrea 16.4.1977.

Ján

IdeaEres
11.02.20
22:32
Reg. před 2016

Dobrý večer, vidím že v nějaké životní oblasti máte trochu krizi, něco se Vám sype a ani do budoucna to nevypadá moc dobře, ale ukazuje se mi, že se to pak otočí a vše dobře dopadne, pozitivní karty tam máte taky, takže určitě Vás potká něco pozitivního, ale děťátko tam zatím nevidím. Co se týče práce nějakou příležitost mít budete. Hezký večer

Janis1
12.02.20
08:11
Reg. před 2016

Ďakujem Vám za odpoveď. Tak ono je to v prítomnosti tak že fakt sa mi to sype vo viacerých oblastiach pretože som rukojemníkom situácie v ktorej sa nachádzam už dlhšie a neviem ako z toho von. Narušuje to vzťah aj z manželkou. Permanentne zlý vzťah mám však aj so svojou sestrou Ivanou 24.5.1979 vedeli by ste sa prosím pozrieť či sa tento vzťah niekedy nejak dokáže zlepšiť? Ďakujem Vám veľmi pekne.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)