N1kka 07.10.25 12:01 Reg. před 2016
| Prajem krásny, dobrý deň milá Hermit. Mohla by som Vás veľmi pekne poprosiť o nahliadnutie do kartičiek?
S priateľom sme spolu 10 rokov, blízke duše sme si cca 23 rokov. Vždy sme jeden pri druhom stáli, no posledné mesiace je priateľ vo vzťahu ku mne chladný a mali sme aj nejaké hádky, ako to prosím vidíte s týmto vzťahom?
Veľmi mi na tom zaleží. Priateľ tvrdí že sám nevie prečo je taký. Mal aj celkovo problematické obdovbie, prišiel o nejaké financie.
Dakujem veľmi pekne.♥
Monika.30.12.1983 čas:23:45,BA
Martin. 13.7.1981 čas: 15:30 BA |
|
Hermit 08.10.25 12:27 Reg.17.7.21
| Večer se na to podívám. Včera jsem tu nebyla. |
|
Hermit 08.10.25 18:45 Reg.17.7.21
| Milá Moniko, žel karty ukazují, že tento vztah je ve velmi vážném ohrožení, že by mohl skončit. Za vaší kartou jsou hádky a krize, do budoucna se asi budete rozmýšlet, jestli má cenu dál pokračovat ve vztahu... .Partner je hodně zatížený starostmi, doslova to na něho padá. Peníze sebral nějaký státní úřad? Zachoval se naivně a nerozumně? Jestli máte spolu děti, nebo nějaké z minula - má vůči nim nějaké dluhy? Protože u něj je to hodně depresívní. Takže bych doporučovala nechat ho "mlčet", nepáčit něj vyznání lásky... .nezvládl by to a jen byste situaci ještě zhoršovala. Jsou tu pohyby a změny ohledně bydlení, nejsou tam veliké dluhy. Přítele také trápí asi jeho pracovní pozice, rád by něco jiného, co by mu přineslo více peněz. Ještě z toho smolného období není venku. Tady je na místě min. pokusit se o párovou terapii. Takto se může projevovat i počínající deprese, co člověka pomaličku nahlodává. Zkuste ho "dokopat" na běžnou zdravotně-preventivní prohlídku, jestlipak chodí pravidelně? Možné jsou problémy v intimním životě, a chlapy často toto přehlížejí. Ohledně peněž - určitě udělat domácí inventuru v hospodaření, nemá nějaké splátky, které tají? Je jen na vás dvou, zda krizi překonáte, nebude to lehké, ale všechno se dá řešit. |
|
N1kka 08.10.25 20:30 Reg. před 2016
|
Pekný večer milá Hermit, veľmi pekne Vám dakujem za váš výklad a čas, ktorý ste mi venovala, no nebudem klamať veľmi ma to zasiahlo :-(Samozrejme hovoríte iba čo vidíte. Vážim si úprimnosť. 🙏Priatel tvrdí, že nema žiaden problém, velmi ťažko sa s ním teraz komunikuje, máte pravdu nechcem ho teraz moc dráždiť aj astrologicka potvrdila krízu stredneho veku ale že to je jeho kríza, nie kriza našho vztahu. Sama by som mu tak chcela pomocť(robím terapie, masáže, liečenia, numerologiu) No teraz si nenechá a k cudziemu by som ho ťažko dostala :-(Ta depresia to som si sj myslela a u dr nebol roky. Deti nema ani on ani ja, praca ho veru nebaví a financie pretipoval. Ja som tu prenho, urcite ho neopustím, len keby bol so mnou ochotný komunikovat a nie tvarit ze sa nic nedeje. Co teda kartičky radia čo urobit, co by ponohlo? On aj v astrologii ma teraz neharmobicke aspekty ale niektore znich uz budú končiť, dakujem moc moc krat❤️ |
|