English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nepocítím nedostatek. ”

Myšlenky moudrých

Šalda

Je jen jediný prostředek, kterým poznáš, co v kom vězí: pusť ho k práci.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Prosím Hermis

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím Hermis

lidvan
27.10.25
20:05
Reg.27.1.17

Dobrý den, koncem týdne mi začnou dělat novou střechu. Ráda bych poprosila o výklad, zda vše proběhne v pořádku a konečná cena se nezvýší. Děkuji

lidvan
27.10.25
20:07
Reg.27.1.17

Omlouvám se, upsala jsem se, prosím paní Hermit

Hermit
28.10.25
20:07
Reg.17.7.21

Milá Lidvan, také jsem si tím prošla... .rekonstrukcí.
Předpokládám, že jste zvolila prověřenou firmu, mě tedy trošku zaráží, že na to jdou teď na podzim, ale jsem z rodiny truhlářů a tesařů.
Karty mi tu žel ukazují, že se to neobejde bez nějakých nemilých překvapení - možná se ukáže, že je tam potřeba více práce, že současný stav není takový, jak si firma představovala... ..Dejte opravdu pozor, ať se to neprotáhne. Počítala bych tedy raději, že mě to bude stát o něco více, než je stanovený rozpočet. Je to opravdu nutné, dělat to v tom nejvlhčím měsíci? Nemůžete to odložit alespoň na jaro, nebo příští léto?
Samotná firma se tu jeví jako zavedená instituce, která by to měla zvládnou, ale peníze navíc do toho budou zasahovat.
Přeji vám, ať to dopadne k vaší spokojenosti a máte novou střechu brzy.

lidvan
28.10.25
21:29
Reg.27.1.17

Dobrý večer, děkuji za odpověď. Práce měly začít koncem září, ale bohužel pokrývačů je nedostatek a mají moc práce, tak nestíhají. Taky se mi odložení termínu nelíbí, ale firma má dobrá doporučení od známé a protože mi zatéká do domu, už nemůžu čekat, vznikají další škody. S navýšením ceny počítám, protože některé nedostatky se ukáží až po sundání krytiny. Tak snad budu na konci spokojená. Hezký zbytek večera

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Koláček štěstí
Nechte se inspirovat tajemnou věštbou z koláčku.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)