English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Runy lásky
Runová věštba lásky a vztahů.
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Singles".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Singles

Moonlight
21.06.10
22:11
Reg. před 2016

Dovedete si představit situaci, kdy se rozhodnete, že láska je natolik nevděčná a nejistá záležitost, že je lepší být sám a stát se moderním tulákem? Tzv. "single"?
 
Maty
21.06.10
23:14
Nereg.

IP: .*
Někdy je asi potřeba, aby se člověk nejprve naučil být SÁM se sebou a netrpěl pocitem OSAMOCENÍ .. aniž by to ticho přehlušovalo rádio nebo "statiku" zaplňovaly pohybující se obrázky zapnuté TV .. poznat dostatečně své chutě, zájmy, čeho si na sobě ceníme a co se nám líbí na ostatních, jaké máme své hranice, za které bychom ani z velké "lásky nebeské" nešli apod. To vše nám poskytuje dočasný život " o samotě".

Pak nebudeš v lásce hledat vděk nebo jistotu, ale krásu okamžiku s milovaným člověkem (tam není místo pro účetnické "má dáti - dal"), znáš přece své pocity a své hodnoty bez postranních spekulací. Jednou z hodnot je Tvůj vlastní projev lásky k druhému..
 
anelie.
22.06.10
09:48
Nereg.

IP: .*
K tomu, abych se rozhodla byt "single", bych potrebovala mit nejaky duvod. Proste by to bylo proto, ze bych vedla takovy styl zivota, ktery by se s zivotem v paru neslucoval, napr. neustale cestovani apod. Nejen laska nas naplnuje. Ale realne si to moc nedovedu predstavit, protoze partner v zivote je velka opora a taky asi hodne lidi touzi jednou mit deti, a ty je lepsi vychovavat ve dvou.

Urcite bych se nerozhodla byt sama jen proto, ze laska je prilis nevdecna a nejista, hlavne si ani nemyslim, ze by laska takova byla.
A taky si myslim, ze kvalitni partnersky vztah je ta nejlepsi vec na formovani charakteru:)
 
anelie.
22.06.10
10:12
Nereg.

IP: .*
Maty, to jsem rada, ze vic lidi ma podobny nazor jako ja, ja totiz uz mnohokrat cetla i slysela, napr. v televizi, ze lide na zaklade svych zkusenosti lasku (partersky vztah) povazuji za obchod. Ja ti dam neco, co potrebujes, a ty mi za to das neco jineho. Myslim, ze clovek, ktery ma rad, by takto nemel uvazovat. A ze dobre veci pro toho druheho delame prave z lasky, a ne proto, ze za to dostaneme neco jineho..
 
Maty
22.06.10
10:56
Nereg.

IP: .*
anelie, tyto pocity jsem (co si vzpomínám) poprvé zažívala v době, kdy jsem se učila vařit a sbírala zkušenosti různě po kamarádkách atd. Tenkrát mě zaráželo, že ony (jak se naučily doma) uvařily nějakou omáčku a se slovy : "No, dnes nic moc, ale ON sní všechno" přihodily několik knedlíků a tím to končilo. Je pravda, že některé mé výtvory "kroutily i ponožky", ale postupně jsem si uvědomila, že když si budu všímat, co partnerovi chutná (nejlíp při návštěvách u maminky - tchýně), tak můžu mít sama radost z toho, že jsem vytvořila jedinečné umělecké dílo. Fakt je, že jsem při něčem novém pokukovala, jaká je reakce a pak skákala radostí, že joooo. A drží mě to dodnes, protože to je jeden z projevů lásky, aniž by člověk cokoliv čekal nazpět, i když .. je obdarován "prázdným talířem" ..
 
kelišová
23.06.10
13:42
Nereg.

IP: .*
Nevím, nakolik je tosnad... moderní , neboť singl lidí bylo v minulosti daleko více , ať už to bylo z důvodů všelijakých i z důvodů , jež jsou tu popsány .Dovedu si to úplně normálně představit , ač nemám starosti jen sama o sebe , ale kdybych někdy ( nedej bože ) zůstala sama , asi bych už nehledala ... .
Každé rozhodnutí lze časem změnit , znám chlapi , co měli klub svobodných mládenců , byli tedy vlastně singl - nakonec všichni lásku našli a žijí rodinným životem.
Má známá žije už dlouhý čas jen pro sebe a svou dceru a nic jí nechybí ... snad...
 
Tilly
24.06.10
15:44
Reg. před 2016

To co píšeš Moonlight právě teď prožívám a kvůli tomu jsem už pár kluků i odmítla. A být singl mi příjde jako dobrý nápad ale někdy se cítím sama. Takže ano, dovedu si ji představit.
 

Weiterinka1
25.06.10
19:09
Nereg.

IP: .*
Moonlight: Dovedu si tu situaci představit ... a nezávidím. Přeji Ti lásku ... až ji poneseš Světem, tak ji někdo v Tobě pozná a bude ji chtít sdílet. Ty si dovedeš představit, že pak by jsi změnila své rozhodnutí?
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)