English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Pascal

Popírat, věřit a pochybovat znamená pro člověka to, co pro koně běh.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Nevladzem".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Nevladzem

carrie
16.06.10
09:50
Nereg.

IP: .*
Chodim prvy rok na vysoku skolu, studujem pravo. Cez zimne skusky som nejak horko tazko preliezla, mala som velke stastie. Zostava nieco cez dva tyzdne do konca letnych skusok a ja mam este stale urobene len dve skusky zo siedmich. Neskutocne sa mi nedari aj ked sa strasne snazim. Citim sa sama zo seba strasne zle az upadam do depresie. Placem aj ked viem,ze tym nic nevyriesim ale potrebujem to zo seba dostat a stale sa zamyslam nad smrtou. Ked sa sprchujem tak sa pytam sama seba,ze co by sa stalo keby som tu ziletku trochu viac pritlacila... nedokazem si ublizit ale uz ma samotne tie myslienky desia. Zamyslam sa nad roznymi druhmi samovrazdy i ked toho vobec niesom schopna. Zacinam sa bat sama seba a svojich myslienok. Je mi zo seba zle, citim sa maximalne neschopna a slaba. Dobre mi je jedine vtedy ked som so svojimi kamaratkami. Ale nerozoberam s nimi svoje problemy, aspon nie do hlbky, ako mi v skutocnosti je. Nechce sa mi o tom hovorit, ked som s nimi tak chcem na vsetko na chvilu zabudnut. S rodicmi sa mi o tom tiez nechce hovorit. Ti aj tak stale melu dokola, ze sa neucim dost dosledne. Lenze mne niektore predmety jednoducho nejdu do hlavy, aj sa naucim, ked inak nie tak naspamat a pride skuska a viem,ze ano toto som sa predsa ucila a nenapisem ani slovo. Podla nasich je to moja vina. Neviem uz co mam robit. Uz sa bojim aj byt sama doma, bojim sa,ze nieco vyvediem. Najradsej by som zasla k psychologovi ale nemam nato vobec cas, pretoze sa musim ucit. I ked myslim si,ze sa tato depresia strati sama ked urobim nejake skusky no aj tak toto nie je normalne, to sa mam zrutit pocas kazdeho skuskoveho obdobia akonahle sa mi prestane darit? Nechcem odist zo skoly, aj ked ju neznasam. Ani nemozem.. otec by ma asi dorazil. Aj tak by som nechcela zacinat niekde odznova. Chcem byt vzdelana. Len neviem ako sa mam vyrovnavat s takymto stavom. Uz na zaciatku zimneho semestra som bola z tej skoly nestastna, nenavidela som ked som tam musela ist a bola som psychicky poriadne vycerpana aj zo zimnych skusok ale nezaslo to az tak daleko ako teraz. Uz jednoducho nevladzem, nedokazem sa poriadne sustredit, stale som myslienkami niekde inde, najcastejsie pri smrti.
 
anelie.
16.06.10
11:49
Nereg.

IP: .*
carrie: hlavu vzhuru! Jsi v prvnim rocniku a mozna se teprv musis naucit, jak se mas vlastne ucit:) Jak si rozplanovat cas atd. Ja jsem prava studovala taky, tak snad ti muzu trochu pomoct. Nevim, jake predmety ti nejdou naucit, predpokladam, ze ty pravnicke, kterych v prvaku obycejne moc neni. Ja si pamatuju, ze kdyz jsem v prvaku cetla paragrafy v zakoniku, tak jsem si u toho rikala, ze jsem si asi blbe vybrala skolu, protoze jsem to vubec nechapala. Casem jsem si na takovy typ textu zvykla a dnes mi nedela problemy podobny text cist i v cizim jazyce.

Uceni se prava je bohuzel z velke casti ucenim se nazpamet. Ano, musis to chapat, ale musis to i znat skoro nazpamet, vsechna vyjmenovavani, co tam jsou, pravnicke terminy atd. Co si pamatuju, a je to i zkusenost vetsinych mych spoluzaku, tak maximum, ktere jsem se mohla naucit za den, je 30 stran, pri opakovani 60. Abych mohla rict, ze neco opravdu umim, musela jsem to projit 3krat, a muzu ti uprimne rict, ze za cele studium se mi to takhle podarilo asi dvakrat. Byli ale studenti, co byli dobre nauceni porad.
U zkousek je to obcas i tak, ze tam jdes s tim, ze vubec nic nevis, a nakonec odejdes dokonce i s jednickou v indexu.

Snad jsem ti trochu pomohla. Zkousky jsou bohuzel velky napor na psychiku.

Hlavne nepremyslej o smrti, mozna sis proste akorat spatne vybrala skolu. Ale mas jeste cele leto pred sebou a do pristiho zapisu ti staci mit 40 kreditu, ze zbylych dvaceti kreditu muzes delat zkousky i po zapisu (pokud mate kreditni system), tak se podle toho muzes zaridit.
 
Merit
16.06.10
14:01
Reg. před 2016

ahoj devcatko .. ahoj devcatka .. :-)**
carrie, nepsaly jsme si uz nahodou?.. jako po mailech? nebo v tom mam hokej..?.. ja tam mam tu agendu takovou zajimavou... :-) a kdyz se lisi nickname od mailu.. pak tapu.. takze opravdu nevim.. jestli ty jsi ta, ktera me napadla.. :-), ale to nevadi..

beznadej?.. prosim te.. upozornim te na to.. ze ted proste probiha neco, na co si sahnout nemuzeme.. ale ono nas to zasahuje.. na lidi doliha cisteni.. je to takovy kolo.. zoufalosti, beznadeje... devcatko, nejsi na to sama... v lonskym roce jsem to prosmirovala a mam o tom s kym podebatit.. proste jeste jsme to nak davali.. dobre, tak to bylo o rymach, chripkach, kaslech, teplotach.. ted? ted je tu s nami toto.. nevime si s tim rady.. a je moc dobre, ze jsi to tu pustila ven.. musime to vyzvratit.. polezou z nas takovy hnusy.. vzteky.. ta beznadej.. ze budeme valit oci, co to z nas leze.. ja si myslim, ze toto leto.. to proste bude takovyhle... ja nevim ted co bude treba v zari.. to fakt nevim.. jestli te to nak uklidni.. opravdu nejsi sama...

kazdej prvak..at je to ucnak.. at je to stredni.. at je to vejska.. on i druhej stupen na ZS da cloveku zabrat.. je to "zmena"..

uprimne se zeptej svoji duse, srdce... je to opravdu to, co jsi chtela studovat?.. nezjistila jsi behem toho prvniho rocniku neco.. co ti na tom oboru vadi?..

jsou ruzny typy kamaradu.. jenom malokoho si vpustime uplne k sobe, jak clovek starne.. zpracuje a prijme naky situace a dokaze otevreneji mluvit.. ja nevim proc to prijde az kolem ty 40tky a pozdeji..snad proto, ze uz mame toho hrbeni plny zuby.. svoje jsme detem dali.. a ted je cas na nas.. takze s tim vyjadrovanim nemam problem.. a tu vidis, ze spousta mych vrstevnic taky ne.. ani tech mladsich... sdileni.. neboj se toho ani s kamaradkama, ktery jsou blizko vedle tebe.. kdyz te milujou... budou to brat.. budou vedet, ze ti je tezko.. i kdyby jste se natahly s holkama na postel, zavrely oci, zapalily si svicku a pustily tise hudbu.. a jenom mlcely.. budete spolu.. nemusi za tebe vyresit tvuj problem.. ale budes citit, ze jsi jejich kamoska.. ze sdilite.. :-)

pokazdy me jako pichne u srdce.. kdyz deti nemuzou rict rodicum vse co by chtely.. protoze se bojej.. co na to my.. jak nam bude..co si zase budete muset vyslechnout.. to je tak tezky potom.. nemuzes si opravdu promluvit s rodicema uplne v klidu?.. a rict.."je mi strasne tezko".. protoze .. pokracovat musis jenom ty sama a s nima.. nejde to?.. mozna si jenom myslis.. ze neco musis.. zkus se jich pozeptat..vis, kdyby rodice opravdu vedeli, ze je ti tak tezko, ze by jsi radeji nezila.. mozna by se chytli za palici a mnohe by se zmenilo...
moje dcerka byla po jejim prvnim vaznym vztahu.. na dne.. do toho gympl a ona proste musi mit jednusky.. ja nevim proc je v tomhle takovahle blazniva.. ten vztah ji vic bral, nez daval.. v ty dobe tomu nerozumela.. kdybych nebyla takova sibla jaka jsem.. byla by dneska mrtva.. carrie.. v zivote unesu strasne moc.. to neda snad ani vul.. prisla jsem o to nejcennejsi.. ??.. ne, o to moc dulezity a spoustu jsem toho posr***, ale kdybych mela stat nad hrobem vlastniho ditete.. to by nedopadlo dobre.. ja bych chcipla?.. a jenom Buh vi, ze bych musela asi nekoho poresit.. a pak at mi daj treba kreslo.. a je ze me skvarek.. ja vim, ze smrti nic nekonci.. moje sestra stala nad hrobem svyho syna.. ta jeho smrt me tak zmenila.. do ty doby jsem byla jenom tvrda .. MUSIM.. :-).. musim prd.. prosim te.. zvaz svoje pocity.. ja to tenkrat z maly stahla a rok.. celej rok mi bylo strasne zle.. ji se ulevilo, to je fakt :-).. ja byla na srot.. na odpis.. to jsem si ten rok srovnala vsechno v hlave.. vlitla jsem znovu pod ocel (do posilovny).. resila jsem tak samotu.. a bylo mi rok krasne :-).. chodila jsem mezi lidi.. svet byl hezci.. po tyhle pomoci to neslo.. a udelala bych to znovu.. pro deti jo.. i kdyz vidis svoji situaci jako tezkou, beznadejnou?.. nikdy nejsi sama.. :-*
vis co by to udelalo s rodicema?.. to polozi chlapy,natoz zensky?.. maminka by uz nikdy nebyla cela.. do konce jejich dnu.. a ja vim, ze na cloveka tyhle chvilky prijdou.. neblazni... ja mivam taky tezky chvile..kdo je nema?.. pak se stahnu.. jsem sama se sebou a mluvim k andelum.. k Bohu a dobre vim co je spatne :-).. vim to.. a cekam, ze se nekdo nad sebou zamysli.. protoze jsme jedno.. my vsichni.. ty jsi moji soucasti.. ja tvoji.. vsichni ti co sem nahlizi.. nase energie jsou propojeny.. jsme doslova a do pismene "jedno".. prestoze jsme tu za sebe.. :-D to je docela gol :-))..

pred tydnem si sahla na zivot moje kamoska... ja to psala uz holkam.. prosila jsem o motlitbu.. uz to udelala podruhy.. poprve v mladi a ted zase!!.. volala mi jeji mamca, to je taky moje kamoska.. a tak jsme tam jely.. u hlavy to bylo ok.. u nohou? musela jsem to jit rozdejchat.. bylo mi strasne tezko a citila jsem to s ni.. tu jeji beznadej.. pak jsem se vratila a rikam ji.."ty mi lzes!!.. mne ani Bohu (tomu hlavne) to nezapres!.".. on mi to dal pocitit.. je to skrze nej.. lze..lze a lze.. a to je "spatne".. clovek v sobe musi pojmenovat to co se deje.. nekdy mu pomuzou pratele.. (ja je tu taky nasla) a to hlavni musi udelat clovek sam.. ona proste nevi poradne co chce?.. prd.. neco jinyho rika, neco jinyho citi a jinak se zachova.. porad lpi na necem.. co ji privodilo "varlata".. nechala si narust koule a ted ji to boli.. jak ma zena koule..je to na prd.. proc nedame chlapum ten prostor a nenechame je, at se projevi?.. holka.. ja ty koule mivam taky!!! :-D .. nekdy jsou nam vnuceny a my tu roli prijmeme..a nekdy samy o tech koulich rozhodneme :-)..pac chceme vic, nez nam ten partner muze dat.. zajisteni luxusni.. ale je zivot o tom luxusu?.. tak nevim jak to pobere.. doufam, ze dobre, pac ji mam fakt rada.. a nechala by tu dve deti!! a jeji maminka?.. je hotova.. je uz letita.. segra se ji taky otravila.. a ted dite?..

pred asi dvema dny tu byl u me na navsteve kamarad.. byl na tom spatne.. karty vokazovaly nemoc (nestastnou dusi) a najednou okolo nej byl cernej opar.. tak jsem uhodila, zda byl u lekare..byl.. vysledky v norme, je zdravej, ale ta duse.. "laska".. lpeni.. on se chtel rozsekat v aute.. nez ke mne prijel.. pak se vzdycky modlim.. at mi Buh pomuze.. jemu.. andele jsou se mnou.. udelaji co muzou..kdyz odchazel, uz svitil, usmival se.. to neni na dlouho.. to stesti musi najit v sobe.. tu chut k zivotu..
lidska laska je proste i pomijiva.. stane se.. ale copak je to konec?.. ja se nejdriv musim asi vzdycky porezat, abych rekla.. "toto ne".. za cas to bude jiny.. pac jsem taky kdysi milovala nekoho vic nez sebe.. nekoho tak moc.. ze jsem si sahla na sebe??.. nedelej to..

ty jsi ten nejdulezitejsi clovek pro sebe.. ty :-) .. nikdo jinej.. od tebe se vse odviji a tim te nenabadam k egoismu.. (kazdej to ego mame i ho masirujeme :-) ).. ale miluj se.. co by za to dala divka, ktera umrela pred par tydny na rakovinu.. lezela 3roky v nemocnici, doma.. nikdy nedostala od kluka ani pusu.. byla cely ty posledni mesice na luzku.. s rodicema v kontaktu, zadni kamaradi.. co by ona dala za to.. ze by byla zdrava?..
ted ti to prijde treba ode me jako citovy vydirani? ze na tebe tlacim?.. uvedom si co mas vsechno??.. jsi zdrava? jestli to jsi ty, ktera mi poslala fotecku, tak jsi krasna divka :-).. jsi i chytra.. mas domov.. a jestli dodelas ci nedodelas vs.. pche :-).. proste bude tak jak bude.. zivot tim nekonci..a kdyz jsem dokazala dalkove udelat skolu ja? :-D .. pani kalamita? ;-) to ty das levou zadni :-))..

to co tedka vypada uplne cerne.. jednou muze bejt darem.. treba te to posune uplne nekam jinam.. treba i na cas pojedes nekam delat chuvu..co ja vim.. dulezity je, ze zijes.. zkus se radovat z toho, ze vidis? slysis? .. ze chodis! :-) .. smarja.. :-)))
kolem sebe mas andely.. mluv s nima.. nevadi, ze je nebudes treba slyset, jsou tam.. zapal si svicku.. u toho.. plamen se bude hejbat, tim ti daji najevo svou pritomnost :-).. a vypravej jim co se ti deje.. vypravej jim.. co si prejes.. a predstav si krabici.. a dej to do ni :-)..prevaz ji stuhou.. (obrazne).. a predej jim to s tim, at se postaraj.. tak, aby jsi nasla klid.. :-).. i v noci, jdes spat? podekuj za kazdej obycejnej den.. rano? podekuj za to, ze jsi se probudila :-)).. a ze se postavis na svoje vlastni nohy a jdes :-)..

takze ted vis, ze nejsi sama.. kdo si neco proziva.. vis, ze to muzes zmenit.. ze by jsi si mela promluvit s rodicema.. plakej.. vyzvrat to co te trapi (taky obrazne)... at je to venku :-****
ono se to procisti, ty se procistis.. mas chut nadavat?... nadavej :-).. ventiluj to.. s kamoskama pokecej otevrene.. jinak to bude na pul plynu.. moje mala se to taky naucila :-), ty tedka dokazou debatit s holkama o vsem.. maji krasny kamaradstvi.. :-)).. mne muze rict vsechno.. vis jak se mi ulevilo?.. pac je mezi mnou a detma jasno.. ani tvoji rodice nejsou dokonaly bytosti..deti me prijaly i s kalamitama taky :-)) dokonalost .. ta proste neexistuje.. chybujeme.. neni dobry se na ne zlobit, rict jim co ti vadi, boli, mrzi te.. oni to treba ani nevedej :-) ..a vzdy by jste si meli rict, ze se milujete, je-li to tak..

mej se krasne.. :-)*** uzivej si zivota.. nacechrej manicku (vlasky), vyraz mezi mlady lidi.. jdi si zabehat.. tancuj.. plac.. nadavej..objimej :-) a tul se :-))..
jediny velky plus, ktery uz tedka vidim, na teto situaci je to.. ze ty svym detem budes naslouchat :-) .. uz ted mas dar :-) ..
kdyby neco.. pis.. :-*)
vhodim link na zajimavej film, kterej mi poslala dobra dusicka odtud, mohla by jsi se na nej podivat.. je i o tobe..o nas vsech :-)..
a kladu ti jeste na srdce.. nevzhlizej k nikomu.. ty jsi dulezita.. jsme jedno.. a to co jsem ti psala.. pokud si pomyslis, ze .. proste to neberes.. beru to jak to je :-).. ty nehledej me.. hledej sebe :-) ..
pujdeme stejnou cestou.. kazda po svym.. obcas se chytneme za ruce.. jsi original.. kazdej z nas je original :-) ..
objimam te :-))
ten link.. dam do literatury.. pa :-*
 
liduna1
16.06.10
17:33
Nereg.

IP: .*
Carrie holky Ti to krasne napsaly, co k tomu dodat. Kdyz nemuzu prekazku preskocit, tak ji proste obejdu anebo podlezu ale jsem na druhy strane. Ze me chvily boli zada nebo nohy po te objizdce? V zivote Te jeste ceka prekazek o jeje. Zivot je i proto krasnej , ze je tak tezkej, nauc se mit se rada, delat si drobne radosti, je super, zes dokazala sve pocity napsat sem. To obdivuju ja to nedokazu a to uz mam na krku par krizku. To je strasne moc dobre, ze to umis. Drzim palecky. Ono se nadarmo nerika , sdelena bolest je polovicni bolest a sdelena radost je dvojnasobna radost. Tak se drz devce a nevymyslej , zvladnes to, copak jsi horsi nez ti druzi co uz maj titul? A jak napsala Merit, kazdy zacatek je tezky a ty debky, pomysli jen na to co bys zpusobila mamce ,i Ty jednou budes mit deti. Neboj zvladnes to, kdyz Ti bude moc tezko a nebudes mit komu, napis sem, vzdy se najde dobra duse, ktera Te podpori. Jsme tu prece proto abychom si navzajem pomohli, proto nas to sem pritahlo. Dnes to potrebujes Ty, zitra mozna ja.Pa
 
dracizena
17.06.10
01:29
Nereg.

IP: .*
Carrie nic se neboj neublížíš si, sama to i cítíš. Máš jen v těle přeházené energie, pomohu Ti je částečně rovnat, ucítíš to...
Do nervového centra Ti uniká energie z kostry a pak lidé mají představy o smrti, ale víme, že smrt je tou kostrou ne úmrtím.
Tvá kostra je smrt a Tvá kostra si říká jen o uzdravení. Často se stává, že zátěží psychicky náročnou dochází k úniku energie z kostry do svaloviny a lidé tomu říkají depka. Každý den si sedni chvilku do jógy a propoj tělesné energie tak, že se jen chytni za chodidla a počítej do 120, dále si rovnej tělesné energie i pomocí rukou. Pravou ruku si polož za krk a levou na pupík a jen odpočívej a věř svému Andělu, říká se tomu Reiky. Čtou Tě zde lidé, kteří se za Tebe umí vroucně pomodlit a o tom to je, příště možná i Ty modlitbou pomůžeš jinému nebo i nám a o tom to je také... Držím a držíme palce a udržíme...
 
Flíček
17.06.10
09:21
Nereg.

IP: .*
Ahoj Merit, tebe bych strašně ráda poznala osobně. Umíš všechno tak pěkně pojmenovat. Stačí číst veškeré příspěvky (nejen samozřejmě od tebe) na tomto foru a člověk si hned uvědomí, co kde dělá sám za chyby a jak je řešit... Jste tady všichni báječní.

Carrie, tyhle pocity ze školy, ty já mám teď ze vztahu. Taky mi lezli a lezou do hlavy myšlenky, že to nepřežiju, atd atd. Ale pak si řeknu, holka neblbni, vždyť těch chlapů ještě může být. Dodělávám si vysokou při práci, nestačím na to, při tom mi nesedí práce, vztah v problémech, nevycházím s rodiči,.. není toho málo, ale člověk musí žít. Jednou se to obrátí, když to všechno vydržíme a pak budem šťastný.

Neumím tak dobře poradit, jako děvčata tady, můžu aspoň napsat, vydrž... jednou bude líp (aspoň mě to občas nakopne a držím )

Měj se krásně.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)