English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Vízia ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Vízia

K.P
03.05.10
20:36
Nereg.

IP: .*
Rada by som sa podelila o svoj "zaujímavý sen" - tie nemávam často ale sem - tam sa podarí. Keďže sny vykladať neviem tak len si prezriem snár a tým to asi hasne. Ale ak by niekto mal chuť, energiu a čas - veľmi rada si prečítam akýkoľvek názor.
Taktiež by ma aj zaujímalo ako sa to naučil/a, či to robí len prostredníctvom snára atď.. Aké má metódy, techniky.
Osobne na nejaký "zaujímavý sen" si ťahám kartu (ale len z veľkej arkány) a podľa toho viem asi o čo pôjde - myslím si, že to sú sny kt. hovoria o súčastnosti a o blízkej budúcnosti. Preto ten pojem "zaujímavý sen" - riadim sa podľa intuície, čo je pre človeka výborný radca.

Často sa mi v posledných dňoch sníva, že ma niekto prenasleduje či je to nejaká osoba, nejaká vec - bytosť a naposledy to bol medveď. Faktom je že nikdy ma nechytia.

Čo bolo ale v tom sne zaujímavé (mimo tých ostatných kt. nemám za potrebu sem písať) bolo to že ten sen sa mi začal snívať tak, že som mala "víziu".

SEN: Bola som s nejakou partiou ľudí, utekali sme pred niečím - nevedela som čím. Zrazu som zastala a vravím ja viem čo sa bude diať ďalej (ja som to videla vo svojej vízii v sne) - zaútočia na nás medvede.
Musíme toto a toto urobiť - spraviť pasce, silnejší chlapi so zbraňami ich mali trošku potlačiť dozadu malo ich byť veľa. Tí ľudia ma nepočúvali aj tak si robili po svojom. Stále som ich napomínala, že som to videla vo vízii dokážeme ich zahnať len ak urobíme toto a toto ale... Medvede začali útočiť. Ženy ma volali dozadu nech s nimi utečiem no ja som tam potrebovala zostať stále som verila, že to zvládnu. No medvede boli silnejšie - povraždili ich tam, vtedy som pochopila že musím utekať, utekali sme traja. Boli sme dve ženy a jeden muž. Stále som opakovala mohli sme to vyhrať koľko ľudí prišlo o život, cítila som tie medvede v pätách. Zrazu sa vynorila dedinka. Tá dedinka mala domčeky len vystavané na veľkých múroch. Bolo to také zvláštne, ale vedela som že tam sa musíme ukryť. Prišli sme do jedného baru, tí ľudia tam boli takí akoby sa nič nedialo no ja som vedela že prídu - cítila som to. Bola som vystresovaná. Vravela som tej žene a tomu mužovi, že musíme ísť ďalej - tie medvede sa nezastavia kým všetkých nezabijú. Oni si dali obaja pivo a tvárili sa akoby sa nič nedialo. Ja som si vypýtala veľkú vodku (vodku síce nepijem), ale potrebovala som sa upokojiť. Stále som myslela čo urobiť a kam ísť. Či upozorniť ľudí a spôsobiť paniku. Veľa myšlienok mi v hlave blúdilo. A zrazu som počula len krik, hluk a plač.. Vedela som, že prichádzajú. Nastala panika, ľudia utekali kade sa dalo, strašné. Ja som stále len myslela a myslela čo ďalej zdvihla som sa a videla som ako "krčmár" mal schovaný poklop kde mal pivnicu. Nechcel nás tam pustiť tak som na neho nakričala a rýchlo som tam hnala aj tú ženu aj toho muža nakoniec som vošla aj ja. Bolo to o vlas, cítila som ako tie medvede kráčajú po podľahe, mala som strach tak ako všetci...
(zazvonil mi budík a šup do práce)
Neviem akoby to skončilo, ale štandardne vždy sa niekde schovám a oni ma nenájdu alebo ich okabátim - no v tej chvíli sa zobudím.

Teším sa na vaše podnety, poprípade či už niekomu sa niečo podobné opakovalo.

ďakujem, ahojte.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)