English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Lansky

Strategie hříchu: Je lepší zhřešit a pak se cítit vinen, než nezhřešit vůbec.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Lezba..? Nebo obojí..? Nebo je to jenom dospívání.".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Lezba..? Nebo obojí..? Nebo je to jenom dospívání.

Baruška (14)
07.03.10
20:08
Nereg.

IP: .*
Chci se zeptat jestli exituje, abych byla na obojí. To znamená na holky i na kluky.. Nevím jestli jsem lezba.. :( Ale nechci být.. :( Nevím to proto, protože se mi normálně líbjej některý holky a hrozně moc chci vypadat jako ony, stejně se i líčím chovám a tak.. a koukám se na jejich fotky celej den.. a když vidim videa s lesbama tak mě to vzrušuje a neví proč..
Jenomže sem i na kluky.. hrozně moc jsem zamilovaná do jednoho zpěváka a dívám se pořád a neustále na jeho videa.. sem prostě do něj zamilovanán až po uši..
takže.. jsem i na holky a na kluky, nebo jenom na kluky a to s těma holkama je v mim věku normální? Prosím poradte mi.. :( Mám v tom docela zmatek..
 
Baruška (14)
07.03.10
20:31
Nereg.

IP: .*
tak hrozně moc se mi libíí.. tak hrozně moc bych chtěla vypadat jako ona.. :-( nejsem na holky..? :D
 
liduna1
08.03.10
14:58
Nereg.

IP: .*
Mila Barusko , vsechny jsme si prosly obdobim, kdy jsme byly nakonecne zamilovane do nektere zname osobnosti a chtely vypadat jako nekdo, koho jsme obdivovaly. Patri to k dospivani.. Je to moc krasne ale soucasne i moc tezke obdobi , hledani sama sebe.. Jednou se nad tim pousmejes.. Drzim Ti palecky abys to ustala. Mej se moc hezky.
 
Baruška (14)
08.03.10
15:38
Nereg.

IP: .*
uuf.. takže nejsem na holky. Děkuji ti moc
 
Theo
08.03.10
15:40
Reg. před 2016

14 je věk? Jestli ano, tak pak se nacházíš v rozjeté pubertě. To že se ti líbí osoby stejného pohlaví. Je rozdíl: líbit se a chtít být jako ony, a sexuálně přitahovat. Až ti bude 20, budeš mít za sebou nějakou tu sexuální zkušenost, tak ti ten rozdíl přijde zřejmý, ale v této chvíli to jen stěží rozlišíš.

Jestli se ptáš, zda můžeš být lesbička, tak odpověď je: Ano, můžeš být lesbička, můžeš být bisexuální. Jen si myslím, že v tomto věku se to rozhodnout nedá. Zatím jsi sexuálně nezralá, idoly, kterým se snažíš podobat jsou normální. Zkrátka se uvolni, ničeho se neboj a zkus navazovat vztahy, sama poznáš, kdo se ti líbí. Pravděpodobně budeš potřebovat i nějakou tu sexuální zkušenost, ale na tu máš ještě čas. Pamatuj si, že ať už během dospívání shledáš jakoukoliv orientaci, tak to není nic, s čím by se nedalo spokojeně žít.
 
dracizena
08.03.10
18:02
Nereg.

IP: .*
Baruško, když se ti podívám do aury, nebo do mysli, nebo i do karet, nevidím tam že by jsi byla lesbička. Ale náš svět se potápí do zóny orientačně vyšinuté a lidské chloupky pak cítí zmatek ve svých chutích a pak smyslnost mnohým lže, že jsou jiní a spadnou do té nicoty jako ptáček do sítě. Ano je normální, že žena má ráda ženu jako velkou kámošku i na ni můžeš žárlit, že se baví s jinými a lesbou nejsi. Nepodléhej filmovým sexuálním orgiím, ono to tak úplně není, oni se ženou za penězi proto se filmově vzrušují s každým a se vším. Stůj rovnýma nohama na zemi a stále si říkej, jsem zdravá, silná a nemusím se opičit když opicí nejsem. Jsi člověk a buď svá ne jejich, těch co se ukazují až nadstandardně.Ano, můžeš být vším když se do toho bahna necháš vtáhnout, ale těžko se vrací.
Na člověka útočí plno chutí, chutě jsou Tvůj kůň a ty ho pevně drž aby nebyl divoký. Ukočíruješ ho, vím to... .
 
Baruška (14)
10.03.10
15:48
Nereg.

IP: .*
jo,jo děkuji moc.. :-) takže prostě neeksistuje abych byla i na kluky i na holky... ... ale zase když se se mnou objímaj holky.. :D (kámošky..) (navíc některý si dávaj i pusy.. :D) no tak já si s nima pusu nedávám.. :D:D ale když se s nima objímám tak mi to dělá hrozně dobřee .:D asi proto, protože cejtim že se se mnou bavíí a mě to dělá dobře ne..? nebo.. já nevim ale to objímání si myslim že je normální.. ... . protože těm holkám všem ostatním to teda taky musí dělat dobře když si dávaj dokonce i pusy.. :D:D
 
ANDY200995
21.03.10
20:27
Nereg.

IP: .*
ahoj jestli se ti libi holky a chces vypadat jak oony ,to neni nic spatnyho ,kazdy ma nejaky vzor, no a treba tobe se libi holky(ne vsechny), to je normalni, a kazda holka i kluk muze byt na oboji,(oboji pohlavi),a tomu se rika:BISEXUAL to znamena ze se touzi po:zenach a po muzich , ale neboj v tvym pripade je to jine ty ses heterosexual-to znamena ze si jen na kluky ahoj andy
 

trzeřtz
06.05.10
19:55
Nereg.

IP: .*
 
martina
08.05.10
15:34
Nereg.

IP: .*
Baruška(14):to se vůbec nic neděje líbí se ti kluci aji holky noa coa le podle toho co píše se ti líbí prostě styl druhych ale radykální věc je to že se je snažiš napodobit to prosímtě nedělej buď sama sebou a bude ti to slušet víc :D
 
Tilly
10.05.10
14:49
Reg. před 2016

Teoreticky můžeš být bisexuálka (na holky i na kluky). Pokud se ti líbí jejich fotky a videa s lesbami, je to možné. Myslím, že jsi na kluky a tvým kamarádkám a holkám závidíš jen jejich přednosti. Nejspíš jsi si to, že jsi lesba jen vsugerovala kvůli vlivu dnešní doby. Každopádně je to pubertou a určitě z toho vyrosteš. Měj se fajn a vydrž to
 
baryš
10.12.11
14:36
Nereg.

IP: 95.173.70.*
já by jsem se chtěla zeptat jestli jsem lezba protože když vidim lezbický video tak jsem hrozně vzrušená a nebo když jsem ve městě a koukam na nějaký kamarádky tak jsem vzrušená též.Když vidím nějakýho hezkýho kluka tak my to nějak nepřitahuje ale jeden kluk se mí líbí ale nic k němu necítím.Chci se zeptat jestli jsem na holky nebo na kluky..
 
baryš
10.12.11
14:36
Nereg.

IP: 95.173.70.*
já by jsem se chtěla zeptat jestli jsem lezba protože když vidim lezbický video tak jsem hrozně vzrušená a nebo když jsem ve městě a koukam na nějaký kamarádky tak jsem vzrušená též.Když vidím nějakýho hezkýho kluka tak my to nějak nepřitahuje ale jeden kluk se mí líbí ale nic k němu necítím.Chci se zeptat jestli jsem na holky nebo na kluky..
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)