English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "ludmila_lovee".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

ludmila_lovee

jarmila122
10.02.10
15:01
Nereg.

IP: .*
ahoj lidicky jak pak se mate hmmm?tak ze mne se stalo ze muj milovanej kluk mne ne nechal ale videli sme se normalne kazdi den a najednou se mi neukazal asi rok ne bo jak ne vim co je top snim ale chtela bich videt ale to asi ne pujde a chtela bich vjedet jestly namne misli a jestli mne chce do o pravdia jestli je jeste tadi kde ja sem je moc lito ze sem ho nechala ale chtela bich vjedet jestlije laska skutecna a tak vasniva jak se pise ale ja mislim ze laska je pes ze slehackou a to fak nevim ale chtela abi si semnou nekdo psal kdo mne poradne rrozumi moje sestrenice jela domu do cz a ja sem tu zustala ze svou rodinou no ale moje rodina je knicemu ale ona ta mojer sestrenice to je moje nejlepsi rodina pro mne ale ta rodina ji vidiom kazdi den ale je dva ne a pravje proto bich ji tafi potrebovala a bi tu bila sem nou jajjajajj bozinku co bi sem za to dala kdi bi tadi jen semnou bila a ten muj kluk je moc dobri ale ja si rikam ze ho nemam rada at de do pisi ze mne nezajima a tak pravje proto nechci a bi sem us mne la kluka je to jen takova tragedie a
 
sex man
08.05.10
11:00
Nereg.

IP: .*
vem si do postele kokot
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)