English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "smrt v bazénu".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

smrt v bazénu

Michaela22
21.01.10
04:47
Nereg.

IP: .*
Zdálo se mi, že jsem byla na bazénu, kde jsem mimochodem došla nahá a bylo tam několik mých kamarádů z dětství, které jsem několik let neviděla. A najednou mě začalo ohrožovat nožem a já začala psát jedné moji nynější nejlepší kamarádce, ať přijede za mnou, že je to tu super, je tu sranda atd. Vůbec nevím, proč jsem ji to psala, když to nebyla pravda a za zády mi stál kamarád s nožem v ruce. Přiběhl za mnou, strčil do mě a mi vyletěl mobil z ruky do bazénu. Tu SMS jsem ale odeslat stihla. Potom jsem viděla krev, která se rozstříkla a moje tělo spadlo do bazénu. Přijela moje kamarádka a hned nato, aniž by se stačila rozhlédnout, padla do vody vedle mého těla a potom jsem viděla nás dvě, jak stoupáme vzhůru, držíce se za ruce. Hned nato jsem se vyděšeně probudila. Ale po probuzení jsem přemýšlela, proč jsem té kamarádce psala, aby přišla, když bylo jasné, že bych ji vystavila smrtelnému nebezpečí. Mělo to znamenat, že jsem sobecká a myslím jen na sebe? Nebo proč jsem se tak zachovala, když pro mou kamarádku bych udělala cokoliv a kdykoliv a rozhodně bych ji nevolala na místo, kde by ji hrozila smrt, úraz apod. Musím podotknout, že jsem se v poslední době nedívala na žádný horor, ale jen na rodinné filmy. Tak proč takové sny? Nebo možná příliš často přemýšlím, co by se stalo, kdybych svou kamarádku neměla, kdyby se ji něco stalo...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)