pralesnička 07.12.25 22:25 Reg. před 2016
| Prosím o radu. Jsem v zaměstnání, které mi přestává dávat smysl, rozpadá se tam kolektiv, je málo ohodnocené, ale nabízí jiné výhody - možnost trávit čas se synem, možnost homeoffice při nemoci apod. Ráda bych našla lépe ohodnocenou práci, či způsob výdělku, protože současná ekonomická situace není udržitelná, ale nechci se vzdát času se svým dítětem. Mám šanci něco takového najít a pokud ano, v jaké oblasti bych měla hledat? Jak uchopit potřebu zlepšení ekonomické situace? Lenka 29.5.2025 |
Hermit 08.12.25 21:00 Reg.17.7.21
| Milá Lenko,
rozložení karet ukazuje, že ústředním tématem je opětovné "nalezení spokojenosti a máte velikou touhu nového uplatnění". A to se vyřeší jen vaším rozhodnutím /karta Křižovatka/, volba je před vámi, ale máte i strach, ještě jste plně pracovně "nedozrála" (karta Dítě) a hledáte se... Finančně to tam jde "do kopru", ale pracovní kolektiv je také nahlodán, zlé jazyky, úskoky... .Přímo před vámi je karta pohybu, změny, dokonce pozitivní změny... .tj. Čáp. Vypadá to, že je to pro vás životně důležitá kapitola zkusit něco jiného... .Ve vašem věku je zbytečné zažívat stagnaci, chápu, že máte děcko, ale když budete spokojená, jistě to oba zvládnete.
Vytáhla jsem 3 tarotové karty, co byste tak asi měla zkusit, ale vyšlo mi Rytíř Pohárů (obráceně), 7 Holí a Rytíř Mincí (obráceně)... .a mě přišlo na mysl, že karty střídají určitou nezkušenost a citovost, co vám v práci překáží a na čem je třeba zapracovat, postavit se situaci čelem, taktéž samostatná intelektuální práce, měla byste se trénovat na větší zodpovědnost a možná je to vedení malého kolektivu... ..Rytíř mincí obráceně, opět "učňovská léta", učení se za pochodu... .
Současně podle vašeho věku se nacházíte v tzv. prvním návratu Saturna, tj, taková první existencionální krize, kdy bilancujeme, co jsme dosud v životě dokázali a kam jsme to dovedli... .Ale i to skončí.
Ohledně konkrétní práce je na tohle lepší zjistit svůj horoskop a 10. dům (dům kariéry) a umístění jeho vládce v horoskopu.
Ty 3 tarotové karty bych ještě vyložila jako že říkají: "zkus klidně něco odlišného, ještě nejsi zralá, ještě to budeš střídat, teď možná něco kolem obchodu, práce venku v přírodě, práce ohledně potravin, zemědělství, málo si věříš, ale to se naučíš"... ..
PS: Také je tu náznak, že to v práci "moc prožíváte", že se tam citově moc angažujete, ale ono to za to nestojí. Kolektiv je jen pracovní kolektiv, nenoste si ho domů, není to vaše rodina. |
pralesnička 05.01.26 23:03 Reg. před 2016
| Děkuji, Hermit, za Váš čas a energii. Asi u mě bude problém se sebevědomím, syndromem podvodníka apod. S tím se peru dlouho a bez úspěchu. A taky s mou momentálně trochu rozbitou psychikou, což tedy doufám není navždy (v procesu "opravy"), takže vnitřní síly jsou limitovány. Jinak s rozborem stávající situace souhlasím, vize možností mě nijak neuklidnila, ale to ani nebyla zakázka :). Ještě jednou děkuji a přeji vše dobré! Lenka |