janab 12.10.25 08:42 Reg. před 2016
| Dobrý den p. Hermit. Ráda bych vám poděkovala, za vás výklad z r. 2021. Opravdu se tak stalo. Měla jsem dotaz na naši sousedku, správcová domu,ktera ráda znepřijemňovala bydleni,ostatni ovlivnovala. Napsala jste, že nějaký muž ji usadí, zbaví vůdcovstvi. Nečekaně zemřela jiná sousedka, takže noví sousedé a ten nový soused ji hned prohlédl a chtěl ji opravdu té funkce zbavit. Měli spolu velké neshody. Tato správcová však také nečekaně zemřela před měsícem. Ten nový soused, někdy mi také přijde, že do všeho až moc rýpe, měl neshody ale i s ostatními sousedy, řešilo se to i na policii. Tak mám pocit stále neklidného bydleni, pořád se něčeho neurčiteho bojím. Měla bych prosím na vás ještě dotaz, co mohu od toho nového souseda čekat, je mu tak 56 let. Jestli se tu situace zklidní. Jestli se on ujme toho správcovství. Děkuji mnohokráte.  |
|
Hermit 12.10.25 20:05 Reg.17.7.21
| Milá Janab, chápu vaše znepokojení, ale situace není vůbec tak tragická, jak si to stavíte ve své hlavě. Ten muž je skutečně problematický a možná bude chtít tu funkci, ale vypadá to, že zůstane "jako kůl v plotě" - že ho ostatní prokouknou a on bude tak trošku mimo zájem ostatních nájemníků. Váš domov - karta Dům je obklopen pozitivními kartami, takže zachovejte klid. Ukazuje se, že vám hodně na tom bydlení záleží, veliké citové pouto. Ale sama nic nepodnikejte, jestli bude nějaká volba správce, myslím, že pán ostrouhá. Dělal vlny, ale o funkci správce vlastně ani moc nestojí, má nějaké překážky (asi nemá tolik času, a pak něco je prudit "jen tak" a něco je zodpovídat za něco "v papírech"). |
|
janab 12.10.25 20:41 Reg. před 2016
| Děkuji za odpoved i povzbuzení. Myslim, že charakteristika i na toho souseda sedí. Super.  |
|